Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

RoKi Hockey 2017–2018 – joko mennään pudotuspeleihin?

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana stemme, 06.04.2017 klo 21.32.

 1. ex-kuusamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi ja Tappara
  Se ois Rokilla kaksi seuraavaa peliä todellisia kuuden pisteen pelejä kumpikin.
  Hyvin on pojat painaneet kohta puolet sarjasta, nyt pitäisi vaan jatkaa samalla radalla, jotta pysytään tavoitteessa ja vielä mukavampi ois jos ois kotietu siinä tavoitteessa :)
   
 2. stemme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, RoKi, Kärpät
  Tärkeitä pelejä edessä ja loukkaantumistilanne on surullinen. Hyökkääjistä 5 saikulla, lisäksi Poikola pelikiellossa vielä tänään ja hyvin pelanneen Heikkisen lainasoppari päättyi ja mies palasi Huntersin riveihin. Tänään sitten hyökkäyksessä Kärppien A-junnuista pari äijää ja oma junnu Sirviö. Onneksi joka ilta on mahdollisuus taistella voitosta niin pitkään kun veskarit ovat kunnossa, Hölsä ja Reijola molemmat olleet vakuuttavia.

  Lainaus:
  Hyvin ovat pelanneet ja uskotaan, että pleijareihin mennään kunhan loukkaantumisia ei tulisi enempää. Playoff-paikka toisi varmasti myös uskottavuutta ja yleisöä. Kotietu voi olla turhan kova tavoite, edestä LeKi varmaan kevätkaudella sukeltaa alemmas mutta toisaalta luulisin ainakin TuTon nousevan vielä lähemmäs kärkeä. K-Vantaan, KeuPan ja SaPKon uskon pitävän paikkansa kärjessä. Pleijareissa sitten kostetaan KeuPalle se muutaman vuoden takainen playoff-sarja, kun pudottivat Suomi-Sarjan runkosarjan voittaneen RoKin heti puolivälierissä.
   
 3. stemme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, RoKi, Kärpät
  Noniin Hölsän kausi paketissa. Lisäksi Kangas sivussa ainakin parista seuraavasta pelistä, onneksi saikulta ilmeisesti ainakin Hermonen palailemassa peleihin. Sanattomaksi vetää tämä loukkaantumisten määrä.
   
 4. Snedo Jäsen

  Todella harmillinen tapaus tuo Hölsän saikku. Reijola ottaa sitten täydellisen torjuntavastuun maalin suulla, joten kova rupeama on miehellä edessä. Missähän lie Eskelinen vaikuttaa?
  Muutenkin todella repaleisella kokoonpanolla mennään seuraaviln peleihin, joten on pienoinen ihme mikäli pisteitä saadaan raavittua. Lainalle tuleva Luusuaniemi on mielenkiintoinen tapaus, rollon kasvatteja ja muutenkin kohtalaisen lupaava kaveri. Ei muutaku lötää pussiin!
   
 5. Snedo Jäsen

  Infernaalinen syöksykierre sen kuin jatkuu. Vaikka odotusarvo tälle viikonlopulle olikin aikalailla lähelle nollaa, mutta pieni liekki palaa sen suhteen että joskos nyt.
  Joukkue on kyllä täysin kipsissä ja pelaamisen rentous loistaa poissaolollaan. Ylivoima täysin luokatonta ja peruspelaaminen mielikuvituksetonta. Väitän että tappioputken katki saaminen ja voitto kääntäisi kurssin 180 astetta.
   
 6. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  9 peliä pataan, edellinen voitto ja rentoutunut peli 2.12. jossa Iisalmi jäi 7-1 jyrän alle mutta sen jälkeen onkin ollut hankalaa. Miten se tämä aika on aina sitä raskasta meille?! Kai se tämä lapin perän kaamos sysää kaikki kirkkaat ajatukset laitaan ja synkkyys valtaa mielen jopa lätkäjengiltä. Hankalaksi tehdään oma työ kun tammikuussa pitää alkaa pelaa pleijareita. Perjantaina onkin katkaistava synkkyys kun sarjan häntäpään Peliitat kampeaa areenalle. Tämä peli tulee näyttämään orastavan kevään suunnan, jos tulee takkiin tästäkin pelistä niin ei ole hääviä lähteä Joensuun 6 pisteen otteluun lauantaiksi. Voiton merkitys on mieletön tässä pelissä. Viime kauden lopulla ja tämänkin kauden alussa on puhuttu jengin laajuudesta että näillä matkoilla sen on oltava laaja mutta taas herättiin kasakan nauruun. Hermonen, Seppelin, Kangas, Järvelä, Sartori ja Hölsä kun alkaa olla sivussa niin onhan se hankalaa se on ihan selvä. Lisäksi tähän kausi toipilaat Siliämaa ja Springare sekä muut jotka pelaa pikku vammojen kanssa sekä Komulaisen ihmeellisest isot rangaistukset niin tämä kierre on valmis. Nyt on päävalmentaja kyllä tukalassa paikassa mutta toivottavasti se liemi uuteen parempaan juotetaan tällä alkuviikon pelaamattomuuela ja päästään treenaamaan ehjillä ukoilla.
   
 7. The Great Cornholio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Islanders
  Terve!

  Tuli käytyä alhaalta Suomesta Rovaniemellä ja eksyin 2 Rokin peliäkin katsomaan. Vaikutti aika hyvältä meininki katsomossa ja siitä tulikin mieleen, että ottelutapahtumassa olisi PALJON petrattavaa. Yleisöä, kun on Mestis tasolle hieno määrä niin pienelläkin kaivelulla siinä olisi 6. kenttäpelaaja..

  Lipunhinta ehkä turhan korkea. Siihen voisi jonkun systeemin kehittää. Niin yleisöä olisi varmasti joka pelissä 1500-2000 kpl.