Ilmoitukset

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


RoKi Hockey 2017–2018 – joko mennään pudotuspeleihin?

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana stemme, 06.04.2017 klo 21.32.

 1. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Lainaus:
  Samaa kysyisin, mutta IPKn pelaajista. Osuiko joku pelaaja silmään tekemisellään negatiivisesti tai positiivisesti?

  Etenkin kiinostaisi tietää Otto Huttusen liike ja yleispelaaminen, onko Aleksi Hämäläisestä tai Tatu Kokkolasta Mestis tason 1B sentteriksi ja Pasi Kouvalaisen pelistä.

  Ei tietenkään voi sanoa yhden pelin perusteella näitä, mutta jos joku tärppiosunut silmään niin..
   
 2. Snedo Jäsen

  Ei ole Rokilla kyllä edes tuuria näissä ulkomaalaispelaajien signauksessa, kun nyt ei Fossenkaan ole tulossa. Mikkolan mukaan leveyttä riittää.. joo toki, mutta se ei poissulje sitä faktaa, että kärkiosaaminen joukkueessa on suppeahko.
   
 3. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kummitus
  RoKin sopimuspelaaja sekä myös JYPin yhteistyöpelaaja Tuomas Salmela tekee tänään LähiTapiola areenalla liigadepyytin JYPin ykköspakkiparissa.

  Paikka isossa näyttöikkunassa avautui, kun JYPillä on sivussa sekä Juuso Vainio, että Nolan Yonkman, katsellaan miten poika pärjää.

  Tuomas Salmela - Eliteprospects.com
   
 4. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Sopimusuutisia vielä ihan kauden kynnyksellä (Linkki RoKin sivuille). Salmela odotetusti vahvistamaan puolustusta, lisäksi kaksi muuta lainapelaajaa Jypistä, kahdelle tutulle pelaajalle sopparit ja tryouttilaiselle sopimus. RoKin kolmesta yhteistyöseurasta hivenen yllättäen JyP on ollut aktiivisin. Meinaan Jyväskylän seudullahan seuroja riittää. Mutta ihan hyvä näin.
   
 5. janóz Jäsen

  Kauden kaksi ensimmäistä peliä takana eli runkosarjasta on pelattu 4%. Jos nyt pitäisi tehdä ennuste kauden lopulle 96%:lle niin olisi helppo sanoa, että hyvä kausi on tulossa. IPK putosi RoKin kyydistä viimeistään viimeisessä erässä ja voitto olisi voinut olla vieläkin leveämpi. Kaasu oli pohjassa heti alusta myös Joensuussa, mutta tehottoman viimeistelyn ja Iilahden huipputorjuntojen takia lopullinen tyrmäysisku jäi antamatta ensimmäisen 40 minuutin aikana ja lopulta kotijoukkue käänsi pelin itselleen.

  Tällä peli-ilmeellä RoKi taistelee voitosta joka pelissä. Jalat ja tahto riittää, mutta kädet ja maltti ei vielä joka tilanteessa. Erittäin mielenkiinnolla odotan miten kausi jatkuu tästä, potentiaalia kyllä löytyy.
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Roki pelasi Joensuussa 40min aivan mahtavaa kiekkoa. Syöttöpeli, pelinopeus ja liike muutenkin oli ihailtavaa. Ainut mikä jäi uupumaan, niin tehot jopa 2-0 vastaan. Siihen osansa Jokipoikien liekeissä olevalla Iilahdella. Peli ratkesi kun kotijoukkue sai hiukan ryhtiä viimeiselle 20min ja maalit oli kyllä ihan nättejä. Viimeisessä erässä ei sitten enää voittajasta ollutkaan epäselvyyttä.

  Roki on hyvin valmennettu ja pelaa erittäin aktiivista hokia!
   
 7. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Roki 2017-2018 kausi tuli käytyä korkkaamassa kun aina rakas "naapuri" saapui Kokkolasta vierailulle. Ekassa erässä näytti että tänään ei ole Rokin päivä kun peli ei meinannut käynnistyä sitten millään. Onneksi eka erä kestettiin Reijolan hyvien torjuntojen sekä Olli-Matin maalin ansioista jonka Hermes puolustus sössi. Toki siinä taisi olla kotijoukkueellakin ainakin kolme tolppaa/rimaa ja Jukurilla ei ollut kyllä paras päivä maalin suulla koko pelissä.

  Toisessa erässä aiemmin takunnut ylivoima sitten toimi ja suoraviivaisella yyveellä kolome pönttöä joka ratkaisi käytännössä pelin. Hermes ei saanut ylivoimalla maalia ja Roki teki jokaisesta. Viimeinen erä oli melko kosmetiikkaa Metsävainion lyödessä pelin viiteen yhteen, hienolla kärkimukavalla pakki kartanolle ja napakka veto ohi Jukurin.

  Rokin parhaimmistoa eilen oli kyllä "Hokki veijareiden" Seppelin-Metsävainio otteet sekä maalivahti Reijola.

  Peli oli viihdyttävä ja melko avoin, haastattelussa Karjalainen sanoikin ettei pelillisesti ollut tyytyväinen ja tulos ei kerro totuutta. Kolme tärkeää pistettä huonollakin pelillä antaa kovaa uskoa tulevaan. Jokaisessa pelissä ollaan oltu voitossa kiinni ja kotona on taottu kahteen peliin 12 pönttöä joten tehoja kotihallissa tuntuu syntyvän, tämä iloisuus pitää vaan siirtää myös maantietä pitkin vieraisiin.

  Suurin ilonaihe oli voiton lisäksi paikalle saapunut yleisö, karvan alle 1400 katsojaa keskiviikon vesisateessa on kova määrä. Vaikka kyseessä oli ns. opiskelijapeli eli opiskelijat ilmaiseksi niin silti hallilla oli hyvä pöhinä, junnuja, lapsiperheitä ja vakiokasvot. Toimiston väki saa kyllä ylävitosen meikäläiseltä kun katsoo yleisöä, joukkueen otteita, hallilla tapahtuvaa muutosta ja ottelutapahtumaa kokonaisuudessaan. Pekan johdolla Rokin toiminta on ottanut valtavia askeleita kohti parempaa tulevaisuutta, yksin ei Peksi tieten tätä ole tehnyt mutta johtajasta kaikki lähtee. Hienoa siniset, niin joukkue kuin pukutakkiväki.
   
 8. ex-kuusamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi ja Tappara
 9. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Melko kova haku konttorin väeltä, arvostettu valmentaja tuo kyllä näitä kovan potenttiaalin pelaajia meillekki tänne kaamokseen. Jännä nähdä kenen paikan kärkiketjuissa Kangas ottaa. Tervetuloa Rokiin, rightin ratkaisjoita ei ole koskaan liikaa.
   
 10. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  HIFK:n Mika Partanen on kuntoutunut ja tulee viikonloppuna hakemaan pelituntumaa RoKiin TuTo ja Lekiä vastaan (linkki RoKin kotisivulle). Mikäpä siinä. RoKi on aloittanut kauden vallan siedettävästi, mutta TuTo ja LeKi ovat kovia kantoja kaskessa. Apu ei ole pahitteeksi ja toisaalta tämä on yksi järkevä tapa tehdä yhteistyötä liigaseuran kanssa. Tietenkin pitempiaikaiset pelaajien vaihdot ovat etusijalla, mutta pitkän kauden aikana ei haittaa, vaikka rasituskuormaa jaetaan.
   
 11. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Miltäs Partasen meno näytti? Syöttöpisteen taisi saada, mutta laiha lohtu kun takkiin 8-3 :(
   
 12. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Lainaus:
  Niin pihalla kuin voi olla. Kruununa kolasi TUTOn maalin jälkeen pelikatkolla maalintekijää päähän josta 2+10. Ihme surffailua ja koko ajan myöhässä varsinkin omassa päädyssä.
   
 13. Hiili Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  En ota kantaa osuiko päähän vai ei, mutta on kyllä melkoista värikynää väittää Partasen taklanneen pelikatkolla. Taklaus osuu ennen kuin kiekko on maalissa.

  YouTubessa
   
 14. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Matsia vaille viidennes runkosarjaa takana. Sijoitus ok, mutta pistekeskiarvo enteilee sijaa 9-10. Ei paha, mutta ihan pikkuisen pitäisi parantaa, että ylletään pleijareihin. Onneksi pitkän vierasrundin jälkeen on taas aikaa harjoitella. Jos opittaisiin pysymään boksista pois, niin juuri tarvittavan verran voisivat tulokset parantua.