Rob Hisey Ässiin

  • 158 379
  • 579

Levonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Lisäksi täytyy muistaa, että aarrearkkumarkku on varsin loukkaantumisherkkä peluri ja nyt korttitalo tuskin kaatuu, vaikka jotain hänelle sattuisikin.

off topic jatkuu...

Hmmm... Luitko yllä olevat kirjoitukset? Onko sinulla parempaa faktaa Markun paljon puhutusta loukkaantumisherkkyydestä? Kuten sanottua lähes täysiä kausia pelannut aina, lukuunottamatta 05-06 kautta.

Faktat tiskiin!
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onko sinulla parempaa faktaa Markun paljon puhutusta loukkaantumisherkkyydestä?

Muistan jostain kuulleeni, että Markku oli jo lähellä lopettaa koko uransa erinäisten loukkantumishuolien vuoksi. Tämän hetken kunnosta ei itselläni ole kuitenkaan mitään tietoa. Kai se kunnossa on, mutta mielestäni voidaan puhua loukkaantumisherkästä pelaajasta.
 

Levonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Muistan jostain kuulleeni, että Markku oli jo lähellä lopettaa koko uransa erinäisten loukkantumishuolien vuoksi. Tämän hetken kunnosta ei itselläni ole kuitenkaan mitään tietoa. Kai se kunnossa on, mutta mielestäni voidaan puhua loukkaantumisherkästä pelaajasta.

...viimeinen off topic tästä aiheesta

Selvä. Tällä perusteella jokainen jääkiekkoilija on loukkaantumisherkkä. Tosin kyseessä on toki kontaktilaji.
 

Borgie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
OT: Tähtisen loukkaantumiset

Levonen kirjoitti:
off topic jatkuu...

Hmmm... Luitko yllä olevat kirjoitukset?

Luitko sinä, juurihan tuolla sanottiin että aikaisemmin myös Gagnonin viikateesta Markku meni rikki.

Levonen kirjoitti:
Onko sinulla parempaa faktaa Markun paljon puhutusta loukkaantumisherkkyydestä? Kuten sanottua lähes täysiä kausia pelannut aina, lukuunottamatta 05-06 kautta.

Faktat tiskiin!

Kaikki loukkaantumiset eivät estä pelaamista, mutta rajoittavat pelaamista.

Lainaus tästä artikkelista.

"Silti viime talvi ei ollut Tähtiselle helpoin mahdollinen. Alkukaudesta miehen polven toimintakyvystä liikkui erinäisiä epäilyjä. Lisää huolia ilmaantui kevättä kohti mentäessä, kun vasemman käden kyynärpäävamma alkoi rajoittaa hänen pelaamistaan. Montaa ottelua hän ei silti joutunut jättämään kokonaan väliin, mutta loukkaantumiset rajoittivat menoa silti melkoisesti. Miten pahasti nuo kolhut loppujenlopuksi vaikuttivat pelaamiseesi?

- Polvesta kulahti kauden mittaan rustoa ja sinne laitettiin aina välillä ainetta, jonka oli tarkoitus tehdä suojaava kerros ruston ympärille. Sen avulla pystyin pelaamaan eikä polvi kovasti menoa haitannut. Kauden jälkeen se sitten tähystettiin, mutta ei suurempia operaatioita tarvittu.

- Kyynärpään kanssa oli enemmän murheita. Se alkoi turvota joulun tienoilla. Nestettä poistettiin jatkuvasti ja lopulta tulehdus levisi ojentajalihakseen asti. Viimeiset kymmenen peliä runkosarjassa olivat tuskaisia, samoin play-offit. Kauden jälkeen se leikattiin. Silloin vamma osoittautui vielä luultuakin pahemmaksi. Lääkäri ihmetteli, että miten yleensäkään olen voinut pelata, sillä jänne oli melkein kokonaan mennyt poikki.


Seuraavan kauden Make aloitti puolikuntoisena ja tippui Lukon joukkuehierarkiassa kolmanneksi.

Myös täällä harkun loukkaantumisista:
http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=uutiset&id=4978
http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=uutiset&id=5157

Noh, tämä näistä, lopetan OT liirumlaarumit tältä osaa, ja onnea sekä Hiseylle että Makelle tuleviin paikallisvääntöihin.
 

Paksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Porin Koirat
Ilmeisesti kaikki Lukko kannattajien viestit ovat sitten automaattisesti provoa. Hisey on varmasti viihdyttävä pelaaja ja lähtökohtaisesti luokkaa "hyvää liiga tasoa", mutta koska kysessä ei kuitenkaan lähtökohtaisesti ole tähti (vrt. Vesce, Kratena), ei pidä siirtoa kovana hankintana, kaappauksena, vaan hyvänä hankintana joten en uymmärä meuhkaamistasi provosoinnista. Vaikka ei tuo minuun kohdistunutkaan...

Tämä on juuri tämän jatkoajan vitsaus. Porukka kirjoittelee oman joukkueensa palstalla kuola valuen pitkin näppäimistöä, kuinka helmi oma nippu onkaan. Sitten kun joku tulee kommentoimaan asiaa hieman eri näkökulmasta (toisen joukkueen fani), niin ollaan heti huutamassa tai sitten kaikki otetaan vittuiluna. Tämä eritoten havaittavissa, kun Lukko-fanit tulevat Ässäpuolelle jotain kommentoimaan tai päinvastoin. Näin se vaan menee. Hankala saada asiallista keskustelua aikaan.

Mutta kuitenkin, kyllähän Robin tasoinen peluri aina Ässiin mahtuu ja vahvistaa joukkuetta. Mutta vieläkin haluaisin nähdä kovan laiturin rantautuvan joukkueeseemme.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Selvä. Tällä perusteella jokainen jääkiekkoilija on loukkaantumisherkkä.

Onko loukkaantunut pelaaja aina pelikelvoton? Ei niin, joten se siitä.

edit: samaa asiaa on jo käsitelty aiemmin. Annetaan olla ja toivotaan, että aarrearkkumarkku on pelikelpoinen koko kauden. Nämä loukkaantumishuolet ovat aina enemmän tai vähemmän "hyshyshommia'", joten ei niitä missään lehdissä aleta aina mainostamaan.
 

Prt Sc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olipas kieltämättä vähän outo ratkaisu, tämä Hiseyn signaus. Oikealta kovaa laukovaa kaveria ykkösen laitaan haettiin ja päädyttiin kolmosen centteriin. Itse oon katsellut uutta pakettiautoa, mut mahdankohan ajella ensiviikolla suzuki swiftillä. You never know. Onhan kaverilla taitoa, mutta outo hankinta silti.
 

IkuinenPata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Williams, Mogilny, Afinogenov.
Naa Naa na na naa naa naa..

Kuinkas se maistuu? Aivan mahtava hankinta, en uskonut tähän märissä pilvenhattara unissakaan. Hisey oli mielestäni ehdottomasti yksi ässien kulmakivistä hopeakaudella. Ehkä moni ei katso häntä niin ylös sen takia, koska katse suuntautuu pelkästään tilastoihin, mutta tuo kiekon varmemmin yksin omalta alueelta vastustajan päätyyn kuin kivenmäki. Se on uskomattoman hyvä ominaisuus.

En ole kirjoittanut pitkään aikaan mitään spekulatiivikirjoituksia tulevista hankinnoista. Pelkästään toivonut vain hiljaa itsekseen että Hisey ja Saarela saataisiin sainattua, sekä tietenkin yksi pakki, jota olemme jo kauemmin etsiskelleet. Saarelalle se parin vuoden pahvi niin a`vot.

Dallasin miehet taitavat olla todennäköisesti luokkaa Lammers, Gagnon.

Tästä on hyvä jatkaa.

- IkuinenPata -
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Kyllä Hisey on liigamittapuulla ihan kelvollinen pelaaja. Taitoa ja nopeutta löytyy. Onnistuu varmasti, jos tuomarilinja säilyy yhtä tiukkana, kuin lähes koko viime syksyn. Herättää varmasti positiivisia fiiliksiä porilaisissa ja ihan syystä. Onhan se hienoa, kun joku joskus tekee comebackin. Harvemmin ulkomaalainen muuten sitä tekee.

Prt Sc:a lainaten, niin periaatteessa hieman outo hankinta kuitenkin. Jos snaipperia (Nurminen, Saarela vain esimerkkeinä) on haettu, niin miksi joukkueeseen tuli sentteri? Tähtisen stuntti, kuten jo arveltiinkin?

edit.
 

ÄssÄ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihan hyvä hankinta Hisey on, vaikka vähän erilaista pelaajaa odotin, mutta taitoa ei ole koskaan liikaa joukkueessa. Hisey on paljon muutakin kuin tehopisteitä, hyvä joukkuepelaaja ja muistaa jopa luistella alaspäinkin joskus.
 
Viimeksi muokattu:

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässillä oli ennen Hiseyn nappaamista 3 ulkomaalaispaikkaa auki ensi kaudeksi. Uskoisin, että Rob tuli kohtuuhintaan Ässiin ja lisäksi tiedettiin takuuvarmasti, että saadaan laadukas pelaaja. Seura hakee varmasti myös ykköseen rightin maalipyssyä, mutta ei sen takia kannata jättää yhtä varmaa suorittajaa ottamatta.

Nyt Ässillä on kiekollinen pakki Petre ja takuuvarma pistenikkari Hisey varmoina ensi kauden ulkomaalaisina. Siihen vielä ykkösen laituri ja laadukas+fyysinen pakki, niin joukkue on paperilla kovin moniin aikoihin.
 

MusanMake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Suomi
Tervetuloa kotiin, vanha kuoma! Loistava hankinta!

Ihmettelenpä vaan miten joku voi ihmetellä sitä, että tämän tason kaveri otettiin rinkiin? Tuttu kaveri jonka kyvyt tiedetään tasantarkkaan. Tuleepahan tervettä kilpailua ja nyt löytyy käsiä joka ketjuun. Minä en millään jaksa uskoa, että Hiseyn soppari jotenkin estää sen "rightinsnaipperiykköseenmaaleja30+" hankinnan. Oudolta tuntuu ainoastaan se, että Ässiltä löytyy näemmä tänä vuonna taitava joukkue. En tiiä et miten pystyn käsittelee sitä.. :)
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Tässäpä ne ovat: koko liigan ykkönen tietenkin Kivenmäki, muut viiden joukkoon menijät ovat: Konttinen, Tähtinen ja Hisey.

Väität vakavalla naamalla, ettei Tero Konttista taitavampia pelaajia löydy muista liigajoukkueista yhteensä kuin maksimissaan yksi?
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Eiköhän Hisey ole kuitenkin SM liigan tasolla kova hankinta.
En kyllä puhuisi kovasta hankinnasta edes SM-liigan tasolla. Jos jokaista peluria joka on liigassa tehnyt vaivaiset 25 pistettä ruvettaisiin sanomaan kovaksi hankinnaksi, niin niitähän sitten olisi liigassa sitten vaikka kuinka paljon. Vie lisäksi vielä tuon ulkomaalaispaikankin. Eikä tuo 29 pistettä DEL:issäkään kovasti vakuuta.

Ilmeisesti ottaa kolmosen senun paikan(jos sentterinä pelaa), kun ainakin ennakkoon ajatellen Tähtinen ja Häppölä ottavat paikan kahdesta ensimmäisestä ketjusta.
 

Incarnation

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, PoPa
Tässäpä ne ovat: koko liigan ykkönen tietenkin Kivenmäki, muut viiden joukkoon menijät ovat: Konttinen, Tähtinen ja Hisey.

Ota nyt äkkiä toi lista pois ja vedä sanasi takaisin, ennenkuin alat kuulla muilta enemmän. TOP20 listalla kaikki herrat todennäköisesti olisivat, mutta eivät ihan TOP5 listalla.

Menee pahasti taas aiheen vierestä, mutta hieman aiheesta:
Rob on ehdottomasti hieno ja hyvä hankinta, joskaan täysin hänelle sopivaa paikkaa ketjusommitelmissa ei ole tällä hetkellä. Rob on kuitenkin sen tason heppu nykymarkkinoilla ja imagollisesti niin tärkeä pelaaja Ässille, että hänet oli yksinkertaisesti pakko hankkia tai muuten ilmaveivejä olisi saatettu nähdä TPS:n paidassa.

Huomatkaa myös, että Hiseyn nimi saatiin soppariin ennen NHL-leirejä, jotka alkavat vasta paljon lähempänä NHL:n alkua.
 
Tässäpä ne ovat: koko liigan ykkönen tietenkin Kivenmäki, muut viiden joukkoon menijät ovat: Konttinen, Tähtinen ja Hisey.

Legendaarista. Allekirjoituskamaa.

Ketjun aiheesta. Erittäin tervetullut lisä SM-liigaan ja uskon Hiseyn yllättävän monet(=muut kuin ässäfanit). Viime kausi Saksassa meni miten meni, mutta täällä mies on ennenkin ollut hyvä, eikä mitään sopeutumisongelmia tule.
Saattaa hyvinkin yltää 40 pisteeseen, riippuen tietenkin siitä, kuinka korkealla Ässien sentterihierarkiassa on. Ylivoima-aikaa luulisi ainakin olevan paljon tarjolla.

Mahtaakohan Rob pelata jo huomenna Lukkoa vastaan?
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En kyllä puhuisi kovasta hankinnasta edes SM-liigan tasolla. Jos jokaista peluria joka on liigassa tehnyt vaivaiset 25 pistettä ruvettaisiin sanomaan kovaksi hankinnaksi, niin niitähän sitten olisi liigassa sitten vaikka kuinka paljon. Vie lisäksi vielä tuon ulkomaalaispaikankin. Eikä tuo 29 pistettä DEL:issäkään kovasti vakuuta.
Todelliset kiekkofanit erottaa teksti-tv -"faneista" siitä, että tosifanit katsoo pelejä ja teksti-tv -näkijät tuijottaa tilastoja.

Kuten tässäkin ketjussa on aikaisemmin mainittu, niin Hiseylla kesti se parikymmentä peliä ennen kuin liiga tuli tutuksi. Siinä mielessä tuo pistemäärä hämää. Aika moni oli potkimassa Hiseya pihalle silloin, mutta tasonnosto oli huikea alkuvaikeuksien jälkeen. Ja kuten nimim. palakin mainitsi, niin Hisey oli Kärpät -sarjassa paras pelaaja.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Todelliset kiekkofanit erottaa teksti-tv -"faneista" siitä, että tosifanit katsoo pelejä ja teksti-tv -näkijät tuijottaa tilastoja.

En ota sen kummemmin kantaa, kuinka kova Hisey on. Hänelle toki sattui siihen Kärppäsarjaan ehkäpä uransa huippukohta. Teksti tv fanit voivat olla myös muiden joukkueiden faneja, jotka eivät Hiseyta niin korkealle jalustalle nosta kuin Ässäfanit. Sekin tosin on ihan ymmärrettävää, että Porilaiset (useimmat) näin tekevät. Hisey on hyvä hankinta, mutta tarvitsiko Ässät nyt kolmatta Häppölä/Tähtinen tason sentteriä kaikesta eniten? Hisey ei kuitenkaan ole selvä ykkössentteri Ässiin. Ässillä on toki tasaisen laadukas sentteristö, mutta se johtaja sieltä puuttuu.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Hisey on ensisijaisesti joukkuepelaaja ja taistelija. Sen lisäksi hän on SM-liiga (ja ihan millä tahansa muullakin) mittapuulla katsottuna äärimmäisen näppärä kaveri kiekon kanssa. 1v1-tilanteissa SM-liigan eliittiä, etenkin viime kaudella voimaan astuneiden sääntöuudisten kanssa, Rob oli todella vahva näissä jo silloin kun sai kahvata ja roikkua hihassa kiinni ja iski useamman maalin nimenomaan näistä tilanteista. Unohtamatta, että Hiseyn laukaus on todella tarkka ja ihan kovakin. Ja tähän pakettiin lisänä tietenkin yllättävyys (ilmaveivit, hanskojen pudotukset, muut pikkukivat kikkailut).

Mikäli tänne saadaan se Rob Hisey, joka nähtiin hopeakaudella runkosarjan lopulla ja playoffseissa niin kyseessä on todella kova hankinta. Ja miksi ei nähtäisi. Jos Robin kaltainen pelimies on saatavilla niin tottakai sopimus tulee tehdä jo pelkästään fanipaitojen ja kausikorttien takia, vaikka kuinka rosteri huutaisi Kuuselaa tai Sheptakkia. Mielenkiintoista nähdä koitetaanko Robia laidassa ja jos(kun) koitetaan niin miten hän laitaan sopii.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En ota sen kummemmin kantaa, kuinka kova Hisey on. Hänelle toki sattui siihen Kärppäsarjaan ehkäpä uransa huippukohta. Teksti tv fanit voivat olla myös muiden joukkueiden faneja, jotka eivät Hiseyta niin korkealle jalustalle nosta kuin Ässäfanit. Sekin tosin on ihan ymmärrettävää, että Porilaiset (useimmat) näin tekevät. Hisey on hyvä hankinta, mutta tarvitsiko Ässät nyt kolmatta Häppölä/Tähtinen tason sentteriä kaikesta eniten? Hisey ei kuitenkaan ole selvä ykkössentteri Ässiin. Ässillä on toki tasaisen laadukas sentteristö, mutta se johtaja sieltä puuttuu.
En nosta jalustalle ja pidä Hiseya sentään minään syöpälääkkeen keksijänä, mutta mielestäni hyvä hankinta kuitenkin. Paljon varmempi kortti SM-liigassa, kun monen muun joukkueen ulkkarihankinta.

Edit: Odotin toki fyysistä hyökkääjää, joka olisi kaivanut kulmista kiekot omille hyvällä prosentilla, mutta ihan OK ratkaisu tämäkin oli.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Viime kausi Saksassa meni miten meni, mutta täällä mies on ennenkin ollut hyvä, eikä mitään sopeutumisongelmia tule.
Saattaa hyvinkin yltää 40 pisteeseen, riippuen tietenkin siitä, kuinka korkealla Ässien sentterihierarkiassa on. Ylivoima-aikaa luulisi ainakin olevan paljon tarjolla.

Mahtaakohan Rob pelata jo huomenna Lukkoa vastaan?

Ei pelaa, tulee vasta puolenkuun paikkeilla Poriin. Kuten jo aiemmin mainittu, tuo vajaa 30 pinnaa on helvetin hyvin, kun ketjukavereina oli tälläisiä kiekkosuuruuksia kuten Nielikäinen, Komarov, Kaipainen ja Ramsey.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Hieno homma notta Hisey palaa Poriin. Ässiin mahtuu aina kaveri jolla on taitoa.

Nyt tarttis hankkia vielä muutaman hampaattoman tyhjäpään kaukaloon riehumaan, notta kansa saa sirkushuveja. :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös