RIP-ketju

  • 2 906 974
  • 11 694

Spire

Jäsen
RIP Doyle Brunson

Oho, no voihan. En ole enää aikoihin ollut aktiivinen pokeriskenessä, mutta yksi päivä tuossa katsoessani erästä turnaustallennetta mietin että vieläköhän Texas Dolly pelailee, vai onko vetäytynyt jo lopullisesti. R.I.P Doyle Brunson, O.G pokerihai.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Sama homma ettei ole tullut skeneä vuosiin seurailtua, kuitenkin silloin tällöin tsekannut miten vanhoilla naamoilla menee eli kuka on katki ja onko Dolly vielä elossa. Ei ollut mikään suurin suosikkini silloin aikoinaankaan mutta super systemit on tietenkin luettu ja kakkosessahan oli kivasti elämäkerrallisiakin osuuksia. Doyle oli todella lupaava koripalloilija (ja pitkän matkan juoksija) mutta kesätöissä sattunut onnettomuus murskasi toisen jalan ja urheilu-ura loppui siihen. Hurjan elämän eli ja ei varmasti ihan kaikki touhut päivänvaloa kestä mutta alansa suurimpia legendoja yhtä kaikki.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
1986 itsenäisyyspäivän jälkeisenä päivänä kuoli tyttäreni 3,5 kk ikäisenä.
Kätkytkuolema oli syy. Tämä tapahtuma muutti erittäin paljon silloisessa perheessämme.
Olimme laittaneet tytön rattaisiin nukkumaan ikkunamme ulkopuolelle ja hieman myöhemmin lähteneet hänen ja hänen vanhemman veljensä kanssa keskustan liikkeisiin ostoksille. Törmäsimme duunikaveriini ja esittelimme hänelle nukkuvaa tyttöä (kuollut?) ja jatkoimme matkaa.
Kotiin tullessa tyttö vain nukkui jolloin päätimme jättää hänet hetkeksi vielä ulos. Myöhemmin hain hänet rattaista ja arvaatte miten reagoin kuin nostin jääkylmän, sinisen ja kangistuneen pikkulapsen rattaista.

Kun hautajaiset vihdoin koitti tajusin ettei elämä ole kaikille tarkoitettu.On vain väärin, että näinkin viaton lapsi joutuu syyttä jättämmään oman perheensä. Pikkutytön arkkua kanneskelin käsivarsillani kappelista hautaan, eikä se koskaan jää mielestäni. Kauneimpia hetkiä elämässäni ja olin ylpeä isä. Pitkin hautausmaan polkuja vanhemmat miehet riisuivat lakkinsa kun kulkueemme eteni hiljaisesti kohti tytön viimeistä leposijaa.

@Individual

Kaivoin tämän Jatkiksen uumenista, koska se on ainut viesti, joka saa minut aina kyynelehtimään. Tämä on tyylikkäintä mitä foorumille on koskaan kirjoitettu.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Teatterinjohtaja, ohjaaja ja näyttelijä Mikko Majanlahti on kuollut 89-vuotiaana. 90 vuotta olisi tullut mittariin loppukesällä.

Hän koki kuusi vuotta sitten raskaita menetyksiä, kun muutaman kuukauden sisään kuolivat sekä vaimo Maija-Liisa (1939-2017) että poika Antti (1966-2017).
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
No tämä se on huono uutinen.
On se. Andyhan lukemani mukaan väärinkäytti ruumistaan kauan ja ahkerasti, ja haimasyöpä vei. Eli ei sinänsä yllätä. Alkuperäistä Smithsiä tuskin koskaan olisi kasattu uudelleen muutenkaan, mutta nyt se ainakin on mahdotonta.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Marko on kuollut. Suomi on täynnä markoja. Upea muistokirjoitus!

Luin tuon muistokirjoituksen ja oli kyllä erinomaisesti kirjoitettu. Ei mitään hienoja korulauseita, vaan täydellisesti elämänmakuinen muistopuhe miehestä. Kunpa tällaisia muistokirjoituksia julkaistaisiin enemmän, sillä näissä on sitä aitoa tunnetta, jotka oikeasti koskettavat. Lepää rauhassa, Marko.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Creamin isoimmat klassikot sanoittanut Pete Brown on kuollut 82-vuotiaana.

 
Suosikkijoukkue
Kärpät

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
RIP Ray Stevenson, nuorena lähdit. Dexter-fanina mieleen on jäänyt erityisesti miehen loistava suoritus rikollispomo Isaak Sirkona

Perhana, taas yksi kovien roolien mies poistunut estraadeilta aivan liian nuorena. Todella kova kato on käynyt viime vuosina näiden rujompien miesnäyttelijöiden osalta alkaen Ray Liottasta ja päätyen Stevensoniin. Kohta Hollywoodissa joudutaan antamaan näitä rujoja rooleja esim. Harry Stylesille ja vastaaville. Jo pelkkä ajatus hirvittää.

Lepää rauhassa, Ray.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Oli kyllä hyvä karheissa rooleissaan. Punisher War Zonessa ehkä onnistunein haastavassa Castlen roolissa, Titus Pullo myös mies paikallaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös