Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Rauman Lukon urheilutoimen-/urheilujohtajan kartoitus

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Olkku, 05.01.2017 klo 21.03.

 1. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Mahdetaankohan Vuorta tuohon hommaan sittenkään valita? Meinaan että kyllähän Rajala selvästi eilisessä lehdessä sanoi että haku on vielä kesken, sopivaa henkilöä ei ole löytynyt.

  Vaikka taannoin Rajala sanoikin että loppusuoralla ovat Lämsä ja Vuori ja että "kyllä se heistä todennäköisesti valitaan" niin menikö suunnitelmat nyt kumminkin uusiksi kun Lämsän muutuneiden kuvioiden vuoksi käteen näytti jäävän varsinainen mustapekka, Juha Vuori?

  Samoin eilisessä lehdessä luki että jotain muutoksia Lukko on jo organisaatioon tehnyt. Juniorivalmennuspäällikkö Sami Lehtisestä tulee päätoiminen C-nuorten valmentaja ja B-nuorten päätoimisena valmentajana aloittaa Jarkko Kauvosaari.

  No nuo molemmat nimitykset taisivat olla jo tiedossa aiemminkin, mutta tulipa kertauksen vuoksi uudelleen.
   
 2. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Kun tuosta on nyt muutamia ykkösvaihtoehtoja jättänyt tulematta niin "mut ku maksetaan jo palkkaa" on typerä ja huono argumentti.
   
 3. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ja samalla kovin 'lukkomainen'.

  Saa sitten nähdä mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Jos Vuori on "the chosen one" niin ensi kauden aikana pelikentillä tapahtuvista asioista voidaan laittaa hänenkin piikkinsä aika paljon, vaikka ei vielä olisikaan ollut aktiivisesti mukana tekemässä päätöksiä tulevien joukkueiden (Edustus, A, KeuPa-yhteistyö) suhteen. Seuran lippulaivassa kuitenkin viilettää sellaisia pelimiehiä kuin Antonen, Liedes, Väyrynen, Mäkinen ja Riikola. Toisesta ääripäästä löytyy sitten ainakin Tiivola, Claireaux, Niemelä ja Kähkönen.

  Itse ajattelin kuitenkin antaa mahdollisuuden, jos tuohon virkaan nyt ylipäätänsä toimiston ja hallituksen jantterit saavat jonkun palkattua/valittua ja samalla myös toivon että UJ saa tehdä työtänsä edes sen muutaman kauden.
   
 4. hokkikokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Olisi kyllä niin lukkomainen ratkaisu että oksat pois jos tapahtuu. Juniorikiekon "lippulaivan" peräsimessä henkilö joka ei tule toimeen esimiehensä kanssa, mutta molemmat valittu tehtävään kun jo maksetaan palkkaa. Saati, että esimiehen tehtävänkuvaa ei edes osata muotoilla, eli annetaan vastuuta mutta ei valtaa. Toisin sanoen pistetään julkisivu kuntoon ja jatketaan asian pyörittämistä edelleen piiripienipyörii porukalla.

  Miksi hakataan kaukaloon ylettömästi rahaa vaillinaisilla eväillä? Henkilö joka jota tuo organisaatio luotsaa ammattimaisesti eteenpäin säästää joka vuosi oman palkkansa verran turhia hankintoja. Todennäköisesti jopa enemmän. Miten tuo nyt on niin käsittämättömän vaikeaa ymmärtää Lukon organisaatiossa?
   
 5. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Vähän näyttää ettei vahvat miehet ole piiruakaan valmiita luopumaan vallastaan. Urheilutoimenjohtaja menee käytännössä suoraan junioripäällikkö Sami Lehtisen tilalle.

  Edit. Sama meno jatkuu. Vanhatalo heiluu kuin hullun mulkku ja Laiho ja Mokka sanoo viimeisen sanan.

  Ihmetyttää miksi vallanhimo on näille kavereille jäänyt päälle, kun vuosikymmeniä on jo heidän opeillaan petytty ja kuitenkin kannattajista lopulta kyse, jotka ei rahallisesti hyötyä saa torveilustaan.
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2017 klo 07.17
 6. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Kehen nyt viittaat? Hallitukseenko? Siellä tuore pj. Vai Rajalaan? Jos UJ tai UTJ raportoi Rajalalle niin ei kai siinä vallasta ole kyse vaan tehtävien jaosta.
   
 7. senilix Jäsen

  Lainaus:
  Ei se ihan noinkaan mene, ainakaan viimeisen Länsi-Suomen jutun mukaan. Siinähän sanottiin, että osa aikaisemman junioripäällikön hommista menee uusille päätoimisille B:n ja C:n valmentajille, siis Kauvosaarelle ja Lehtiselle.
  Edelleen siinä sanottiin, että uusi UJ osallistuu pelaajakartoitukseen ja -hankintaan junioreihin sekä myös edustukseen yhdessä päävalmentajan kanssa.
  Edelleen siinä sanottiin, että UJ toimii juniorivalmentajien sparraajana ja pomona, mutta ei tulevan päävalmentajan pomona.

  Saas nähdä.
   
 8. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Täytyy sanoa, että aika erikoisen organisaation Lukko on kokoamassa, enkä yhtään ihmettele ettei tuohon ole kiinnostusta.
   
 9. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Juu, kootaan taas semmoinen soppa, josta keväällä ei yksikään kokki myönnä olevansa vastuussa.

  Sama ilmiö on nähtävissä monissa yrityksissä. Päälliköitä on helvetisti, mutta kukaan ei tiedä, mikä on oma vastuualue.
   
 10. Ainapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Noilla resursseilla luulisi pystyvän hommaamaan huippu UTJ:n joka vastaa edustusjoukkueen ja A- junioreiden toiminnasta. Vastaa siis urheilu puolesta ollen valmentajien esimies ja samalla myös valitsee valmentajat ja kokoaa joukkueet yhdessä valmennuksen kanssa. Raumalla tuskin tähän mennään koska Mokan johdolla taustapirut eivät ole valmiita luopumaan vallastaan. Tässä suurin yksittäinen este aivan huipputuloksen saavuttamiseen suomen parhailla taloudellisilla resursseilla.
   
 • Päivän pelit

  • Tappara
  • VS
  • KalPa
  • 11.83
  • X3.60
  • 23.90