Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Rauman Lukon urheilutoimen-/urheilujohtajan kartoitus

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Olkku, 05.01.2017 klo 21.03.

 1. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Mahdetaankohan Vuorta tuohon hommaan sittenkään valita? Meinaan että kyllähän Rajala selvästi eilisessä lehdessä sanoi että haku on vielä kesken, sopivaa henkilöä ei ole löytynyt.

  Vaikka taannoin Rajala sanoikin että loppusuoralla ovat Lämsä ja Vuori ja että "kyllä se heistä todennäköisesti valitaan" niin menikö suunnitelmat nyt kumminkin uusiksi kun Lämsän muutuneiden kuvioiden vuoksi käteen näytti jäävän varsinainen mustapekka, Juha Vuori?

  Samoin eilisessä lehdessä luki että jotain muutoksia Lukko on jo organisaatioon tehnyt. Juniorivalmennuspäällikkö Sami Lehtisestä tulee päätoiminen C-nuorten valmentaja ja B-nuorten päätoimisena valmentajana aloittaa Jarkko Kauvosaari.

  No nuo molemmat nimitykset taisivat olla jo tiedossa aiemminkin, mutta tulipa kertauksen vuoksi uudelleen.
   
 2. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Kun tuosta on nyt muutamia ykkösvaihtoehtoja jättänyt tulematta niin "mut ku maksetaan jo palkkaa" on typerä ja huono argumentti.
   
 3. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ja samalla kovin 'lukkomainen'.

  Saa sitten nähdä mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Jos Vuori on "the chosen one" niin ensi kauden aikana pelikentillä tapahtuvista asioista voidaan laittaa hänenkin piikkinsä aika paljon, vaikka ei vielä olisikaan ollut aktiivisesti mukana tekemässä päätöksiä tulevien joukkueiden (Edustus, A, KeuPa-yhteistyö) suhteen. Seuran lippulaivassa kuitenkin viilettää sellaisia pelimiehiä kuin Antonen, Liedes, Väyrynen, Mäkinen ja Riikola. Toisesta ääripäästä löytyy sitten ainakin Tiivola, Claireaux, Niemelä ja Kähkönen.

  Itse ajattelin kuitenkin antaa mahdollisuuden, jos tuohon virkaan nyt ylipäätänsä toimiston ja hallituksen jantterit saavat jonkun palkattua/valittua ja samalla myös toivon että UJ saa tehdä työtänsä edes sen muutaman kauden.
   
 4. hokkikokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Olisi kyllä niin lukkomainen ratkaisu että oksat pois jos tapahtuu. Juniorikiekon "lippulaivan" peräsimessä henkilö joka ei tule toimeen esimiehensä kanssa, mutta molemmat valittu tehtävään kun jo maksetaan palkkaa. Saati, että esimiehen tehtävänkuvaa ei edes osata muotoilla, eli annetaan vastuuta mutta ei valtaa. Toisin sanoen pistetään julkisivu kuntoon ja jatketaan asian pyörittämistä edelleen piiripienipyörii porukalla.

  Miksi hakataan kaukaloon ylettömästi rahaa vaillinaisilla eväillä? Henkilö joka jota tuo organisaatio luotsaa ammattimaisesti eteenpäin säästää joka vuosi oman palkkansa verran turhia hankintoja. Todennäköisesti jopa enemmän. Miten tuo nyt on niin käsittämättömän vaikeaa ymmärtää Lukon organisaatiossa?
   
 5. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Vähän näyttää ettei vahvat miehet ole piiruakaan valmiita luopumaan vallastaan. Urheilutoimenjohtaja menee käytännössä suoraan junioripäällikkö Sami Lehtisen tilalle.

  Edit. Sama meno jatkuu. Vanhatalo heiluu kuin hullun mulkku ja Laiho ja Mokka sanoo viimeisen sanan.

  Ihmetyttää miksi vallanhimo on näille kavereille jäänyt päälle, kun vuosikymmeniä on jo heidän opeillaan petytty ja kuitenkin kannattajista lopulta kyse, jotka ei rahallisesti hyötyä saa torveilustaan.
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2017 klo 07.17
 6. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Kehen nyt viittaat? Hallitukseenko? Siellä tuore pj. Vai Rajalaan? Jos UJ tai UTJ raportoi Rajalalle niin ei kai siinä vallasta ole kyse vaan tehtävien jaosta.
   
 7. senilix Jäsen

  Lainaus:
  Ei se ihan noinkaan mene, ainakaan viimeisen Länsi-Suomen jutun mukaan. Siinähän sanottiin, että osa aikaisemman junioripäällikön hommista menee uusille päätoimisille B:n ja C:n valmentajille, siis Kauvosaarelle ja Lehtiselle.
  Edelleen siinä sanottiin, että uusi UJ osallistuu pelaajakartoitukseen ja -hankintaan junioreihin sekä myös edustukseen yhdessä päävalmentajan kanssa.
  Edelleen siinä sanottiin, että UJ toimii juniorivalmentajien sparraajana ja pomona, mutta ei tulevan päävalmentajan pomona.

  Saas nähdä.
   
 8. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Täytyy sanoa, että aika erikoisen organisaation Lukko on kokoamassa, enkä yhtään ihmettele ettei tuohon ole kiinnostusta.
   
 9. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Juu, kootaan taas semmoinen soppa, josta keväällä ei yksikään kokki myönnä olevansa vastuussa.

  Sama ilmiö on nähtävissä monissa yrityksissä. Päälliköitä on helvetisti, mutta kukaan ei tiedä, mikä on oma vastuualue.
   
 10. Ainapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Noilla resursseilla luulisi pystyvän hommaamaan huippu UTJ:n joka vastaa edustusjoukkueen ja A- junioreiden toiminnasta. Vastaa siis urheilu puolesta ollen valmentajien esimies ja samalla myös valitsee valmentajat ja kokoaa joukkueet yhdessä valmennuksen kanssa. Raumalla tuskin tähän mennään koska Mokan johdolla taustapirut eivät ole valmiita luopumaan vallastaan. Tässä suurin yksittäinen este aivan huipputuloksen saavuttamiseen suomen parhailla taloudellisilla resursseilla.
   
 11. Darthjosku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Nashville Predators
 12. Villi-Länsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
  Erittäin suoraselkäistä toimintaa Vuorelta.

  Näki itse, että luottamusta ei ole niin ei ota tarjottua virkaa vastaan.

  Tsemppiä uusiin haasteisiin ja toivottavasti joku päivä olisi näyttämässä Äijänsuolle, että hänen kiekko toimii.


  Nyt vaan odotetaan tiedoteta Hannu Vanhatalon nimityksestä.
   
 13. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Haluttu paikka. Toinen ehdokas lähti Venäjälle kolmosvalmentajaksi ja toinen Vierumäelle töihin. Näyttää nyt kyllä erittäin nololle Lukon touhut!
   
 14. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hannu Vanhatalo
  Vuoren kieltäytymisestä voi rivien välistä tulkita, että Lukko on miehen urheilujohtajaksi halunnut, mutta vain Vuori itse tajusi millainen imagoisku siitä tulee.

  Se on sitten taas ihan toinen tarina, että molemmat rekrytoinnin loppusuoralla olleet löysivät muita töitä ennen urheilujohtajan valintaa. Kova kiima tuntuu olevan Lukon urheilujohtajan paikalle.

  Haiskahtaa valitettavasti Vanhatalolta.

  Voi myös käydä niin, että paikka jätetään täyttämättä. Se olisi sitten jopa negatiivisempi juttu, kuin Vuoren palkkaus.

  Ei hyvältä näytä.
   
 15. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Joo-o, taitaa jäädä virka täyttämättä, tai sitten se on Hannu...

  Juujärvi -> Tapparan A-junnujen koutsiksi
  Lämsä -> UFA:n kakkos -tai kolmoskoutsiksi / kiekonkerääjäksi
  Vuori -> Vierumäki

  Siis aivan huippua.
  Vuoren "menettäminen" ei itseäni harmita ja Lämsän ratkaisussa varmastikin on painanut myös raha. Se on jotenkin "hilpeää", että Juujärvi meni mieluummin valmentamaan junnuja, kuin Lukon UJ:ksi. Huoh...
   
 16. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jos toimenkuva muutettaisiin oikeaksi urheilutoimenjohtajaksi ja palkka sorvattaisi kohdalleen niin tulijoita olisi jonoksi asti.
   
 17. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  Kyllähän se näin on. Sitä saa mitä tilaa. Vanha slogan, mutta edelleen niin toimiva tokaisu.

  Vuoren kommentin ymmärtää hyvin. Kerran kun on luottamuksen menettänyt niin onko sen jälkeen oikea mies palaamaan saman työnantajan palvelukseen?
   
 18. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Toivotan Vuorelle vilpittömästi onnea Vierumäen valloitukseen, jotta missään vaiheessa ei tulisi mieleen enää palata Lukkoon töihin.
   
 19. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Herää muuten kysymys siitä että kun Vuoren mahdollista valintaa puolusteltiin palkka argumentillä. Katkeaako palkkarasite nyt jos Vuori ei suostunut tarjottuun pestiin?
   
 20. ErgonomicMonkey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mielummin paikka täyttämättä kuin Vuori sen puikkoihin. Joten hieno juttu että löysi muita hommia.
   
 21. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Radio Ramonassa haastateltiin tällä viikolla Kazanin maalivahtivalmentaja Ari Moisasta ja toimittaja kyseli jotain että "sinut on liitetty spekulaatioihin Lukon UTJ-rekrytoinnissa". En tarkkaan muista mitä mies vastasi, mutta ilmesesti ei ihan tyhjästä temmattu huhu...
   
 22. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Luulen että katkeaa kun hän on uuden työn löytänyt.
   
 23. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Mun mielestä Lämsälle maksettiin ainakin kahdesta suuntaa palkkaa jossain vaiheessa, kun sai ensin potkut Jokereista ja sitten meni Pelicansiin. Ainakin muistaakseni noin luki jossain.
   
 24. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Ei ole. On aivan ymmärrettävää, että nuori valmentaja haluaa mieluummin valmentaa kuin istua toimistossa ja katsomoissa. Haluatko veikata kenestä tulee Tapparan päävalmentaja Rautakorven jälkeen? Ei ainakaan sellaisesta, joka on viimeksi toiminut urheilujohtajana valmentamisen sijaan.
   
 25. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Riippuu kaiketi siitä, mitä työsopimuksessa on sovittu. Liigassa valmentajan paikka on sen verran tuulinen, että sopimuksessa on kaiketi usein pykälä, että palkkaa maksetaan koko sopimuskauden ajalta tapahtui mitä tahansa (paitsi jos valmentaja itse irtisanoutuu). Ainakin noita esimerkkejä on ollut, että päävalmentaja on saanut palkkaa kahdesta eri seurasta. Toki voi olla, että Lukko on maksanut Vuorelle kerralla ison könttäsumman ja työsoppari on purettu.