Puolivälierä Venäjä - Suomi

  • 100 324
  • 778

ipaz

Jäsen
Olihan se nyt päivänselvää että jos rankkareihin mennään, niin ei ole suomipojalla mahdollisuukisa noita taikakäsiä vastaan. Bäckströmille kaikki kunnia vaikka ei miehellä ihan paras päivä tänään ollutkaan. Tuskin Nurminen olisi ollut yhtään sen parempi. Turha jossitella.

Hieman kyllä ihmetytti Nummelinin valinta rankkareihin. Jokisella oli pirun hyvä yritys mutta luja veto ei noussu tarpeeks. Mutta tää on jääkiekkoa. Ei aina voi voittaa. Hyvää kesää Leijonille!
 

moukari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, OTTAWA SENATORS
Viestin lähetti rajala
No näissä kisoissa oli kaksi (2) positiivista asiaa:

1. voitettiin Tanska
2. voitettiin Ukraina

Kyllä se tästä...

Tähän tiivistyykin Suomen mahtava turnaus. 1 hyvä erä Kanadaa ja 1 hyvä erä USA:ta vastaan, ei jumalauta mitä huttua toi "leijonien" peli on. Valmennus on täysi vitsi sen jälkeen kun MENESTYVÄ PÄÄVALMENTAJA sai potkut kun jotakuta pakkia itketti wc- turnauksessa. Olli Jokinen, Ville Peltonen ja Tomi Kallio olivat NIIN SUURIA PETTYMYKSIÄ ettei oikein sanoja löydy. Paskin ykköskenttä miesmuistiin ja neronleimauksena se oli sitten koottu tähän matsiin uudestaan. Erkka on kyllä aika PelleHermanni, ei siitä pääse mihinkään. Ja vielä, KOLME IMUMAALIA Pohjolan ylpeydeltä ja tietysti siihen päälle SUPERMEGA ONNETTOMAT RANKKARIT...

Suurin piirtein kaikki paitsi 2 kenttä pitäis vaihtaa ens kisoihin tai sit Kummola maaliin.....
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti The Original Jags
Mitä te Bäckströmiä haukutte? Venäjä laukoi ottelussa 42 kertaa, joista tosi iso osa oli parhaalta maalintekopaikalta. Niklas teki sen minkä pystyi.


No niiin teki. Huominen kansalliseksi Niken-päiväksi ja kaikille palkallinen vapaa. Heil Nikke!
 

lihaani

Jäsen
Kyllä veli Wenäläisen taito on niin ylivoimaista suomalasiin verrattuna, että tuommoiselle joukkueelle häviäminen ei olisi ollut häpeä, jos Bäckström ei olisi ollut niin paska.

Joku täällä haikaili Nupea rankkareihin, muta ei se Pelsuissakaan juuri rankkareita tykännyt ottaa.

Kummola voisi tehdä johtopäätökset ja keskittyä Tamperetalon johtoon ja jättää kiekkojutut toisille.
 

Shorty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Viestin lähetti AntZa
Eipä ollut Niklakselta mikään hyvä ottelu. Toki piti kolmannessa erässä ja jatkoerässä joukkuetta hyvin pystyssä, mutta ei vaan riittänyt rankkareissa.
Kyllä Niklas hyvin veti.
 

manager78

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS, Suomen maajoukkueet
Kaikille ryssille tiedoksi ettei tarvitse tulla tänne suomalaiselle keskustelupalstalle uhomaan. Menkää takasin sinne leipäjonoon saatanan kasakat!!!!!!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Viestin lähetti The Original Jags
Kyseessä oli spontaani reaktio.

Oikeasti ei pitäisi kiittää Jumala urheiluvoitoista, koska en usko että Jumalalla on mitään tekemistä jääkiekko-ottelun tuloksen kanssa. Reaktioni oli primitiivinen. Minulla on aina tapana kiittää Jumalaa aina, kun koen jonkun hyvän asian tapahtuvan.

Älä ny paskahousu peruuttele! Tämä pelinratkasu oli hyvän ystäväni Juskin ja Jessen ratkaisu. Heti kun nyrkkipano sessiot meidän kesken täällä maailman laidalla on lopetettu, otamme ehkä sinutkin messiin!

ps. Jessellä on karvainen pylly (:
 

laatokka

Jäsen
Anteeksi nyt vaan mutta minä en vaan näe asiaa siten, että suomalaisen on ehdottoman pakko kannustaa Suomea kisoissa tai ylipäätänsä kannustaa missään yhteydessä suomalaista. Olkoot tämä kyvyttömyyteni minun suurin virheeni.

Suomalaisen PITÄÄ kannustaa Suomea joka paikassa, tai hän ei ole isämaallisesti ajatteleva henkilö. Voi olla kannustamatta, muttei hemmetissä Suomen pelissä toista maata, kaikkein vähiten Venäjää. Nykyään kaikki on niin hemmetin "monikulttuurista", kaikki on olevinaan veljiä keskenään, ei rajoja, ei mitään, ei mitään isänmaallisutta, PERKELE.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Viestin lähetti kymppipaita
Venäläiset on tosi koneita tuossa maalinteossa.

Tarkoitit varmaan pelkästään rankkareita.

Kanadaa vastaan näin pöyristyttävällä tehottomuudella varsinaisen peliajan ja jatkoajan maalintekopaikoissa tulee noutaja.

Mutta kuka opettaisi venäläiset tekemään maaleja kahdessa päivässä?
 

Velvet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kädettömiä paskoja melkein koko joukkue puhumattakaan vaihtoaitiomiehistöstä. Virran juomatauot, Erkan älytön ilme ja Kurrin punainen peruna.

Joku tiivisti jo Suomen peliesitykset Jokisen naurettavaan yritykseen tehdä maali. Jokinen siis oletti kiekon menevän Sokolovin läpi. Erkan lanseeraama uusi kuvio.

Erkka ei jostain kumman syystä vaivautunut edes haastatteluun. Haastattelija olisi saanut tunkea mikin kukkakepin suuhun. Siinä olisi erkka saanut selitellä tekosiaan. Mies ulos heti ja saman tien koko remmi juomaveikkoja pihalle. Näin ei tule tapahtumaan, joten taas kerran saamme kiittää Kummolaa pihveineen, ja suomalainen jääkiekko jatkaa nousuaan.

Kisojen epäonnistujat olivat siis 'luottomiehet' OJ, Peltonen ja Kallio hampaineen. Ei ne vanhat meriitit aina paina.

Loppujen lopuksi Suomi kaatui omaan sähläämiseen, ammattitaidon puutteeseen, yrityksen uupumiseen, pelaajamateriaaliin, valmentajaan, hannuvirtoihin, elorantoihin, saravoihin, bekströmeihin ja juomapulloihin. Ainakin Erkan mukaan.
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Turhaahan sitä olisi bäcksiä puolustella. Pelitilannemaaleista kaikki olisivat olleet torjuttavissa, joskin kokonaisuudessaan pelissä bäcksin suoritus oli ok. Rankkareissa nikke oli taasen surkea, mutta se ei ollutkaan yllätys. Jos erkka olisi nähnyt Kärppien rankkukisan Super Sixissä Tshekin joukkuetta vastaan, olisi nupe laitettu maaliin vaikka luopuneena ja hanskakäsi paketissa.
 

Thunder#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa, Pelicans
hiljaiseksi vetää. kiitos maalivahtien. me saimme toivoa ja Bäckströmin ansiosta myös kadotimme sen. Ehkä ensi vuonna saadaan maalia vartioimaan Myllys, jospa tuo veteraani vielä heräisi henkiin.... ja kakkoseksi voitaisiin valita vaikka mestiksestä joku aivan huippu... esim. Hovi, avaappa ovi! Joo, ehkä parasta mennä unten maille kirosanoihin nukahtaen.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olen kaksi viikkoa valmistautunut siihen ettei Suomi etene pudotuspeleissä toiselle kierrokselle. Olin lähes varma ettei tämä edes vituttaisi, koska materiaali ei yksinkertaisesti näissä karkeloissa riitä pidemmälle. Tuossa viimeeksi mainitussa olin valitettavasti väärässä. Noille häviäminen vituttaa aina ja joka tilanteessa. Jotkut puhuivat oikeudenmukaisuudesta. Joopa joo. Noita vastaan minulle kelpaisi ihan minkälainen voitto tahansa.

Tämä syyllisten etsiminen ja omien pelaajien solvaaminen on aivan turhaa. Hyviä jätkiä ne on, eikä varmasti hävinneet huvikseen. Taso ei vaan riitä pidemmälle supertähtien joukossa. Niken pataluhaksi haukkuminenkaan ei lopulta hyödytä ketään. Mies pelasi ensimmäiset arvokisat helvetillisten paineiden alla. Tällä kertaa ei onnistunut. Ei sen Nikkekään huvikseen yhtään maalia laskenut. Kiitokset Leijonille hyvästä taistelusta. Ja sitten seuraavaksi GO Canada GO!
 

julijussi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jack "matkalla" Kerouac
Viestin lähetti bozik
Kaiken vitutusksen keskellä Yle ja heidän nettiradionsa sentään jaksaa viihdyttää meitä maanpaossa olevia. Jälleen kerran on linja jäänyt vahingossa auki ja saa kuulla mitä selostajat + Sakke todella ajattelevat. Minuutti ratkaisun jälkeen siellä alettiin puhumaan siitä, dokaako Jere tänään. Sakkekin sanoi reilun mielipiteensä pelistä "olihan venäläiset vittu kymmenen kertaa parempia". Niken otteetkin ruodittiin ilman sensuuria ja sekin selvisi, ettei selostaa "vittu, saatana, perkele kiinnosta mennä tekemään mitään vitun haastatteluja, kun se on vittu jo kaksi matsia tänään selostanut".

Kiitokset jälleen Yle, ottelun ratkaisuvaiheessa lähetys pätki, mutta ottelun jälkeen kuuluukin sitten mukavasti todelliset ajatukset.

Selostajalla vielä terveisiä, että ei sitä kukaan näe, jos et seiso kansallislaulun aikana.

Irtoaisiko tästä tarkempaa referaattia? Todellisen legendan aineksia on nyt ilmassa.

Kylläpä Bäckström teki itsestänsä Niinimaan tasoisen koko kansan suosikin viimeistään noissa rangaistuslaukauksissa. Käsittämätöntä toimintaa, tai toimimattomuutta.

Eipä kyllä viitsi puolustaa muutakaan joukkuetta pl. ehkä Hagman ja Väänänen. Westerlundille iso miinus siitä että pistää pelaajat selvittämään tappion taustoja idioottimaisia kysymyksiä laukovan toimittajanaikkosen eteen.
 

Shorty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja
Jos tietäisit, Bäckström ei torjunut rankkareita liigassakaan. Nikke ei ole reaktiovahti, vaan nimenomaan hyvin sijoittuva maalivahti.

Ei todellakaan ollut yllätys, että tämä hävittäisiin rankuissa. Tosin, Suomen rankkareiden ampujiin piti laittaa 2 turistia kokeilemaan....
Niken puolustelua.
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Näinhän siinä sitten kävi, Venäjä nousi alun tönttöilyn jälkeen ja meni jatkoon, Afinogenov nelosketjusta yhdeksi pelin sankareista, hieno suoritus, Sokolov kasasi itsensä jatkoajalle ja rankkareihin, Datsyuk on kone.

Bäckström taitaa olla monille se sylkykuppi tänään, mutta eihän sitä aina voi huippuvahtikaan onnistua. Myllyksen ja Sulon jälkeen ei sitä luottovahtia vuosiksi eteenpäin ole löytynyt, joka on aina halukas tulemaan, kun mahdollisuus siihen on.

Westerlund ei sitten halunnut tulla tentattavaksi, yhtä huvittavaa on, että ketutuksen kourissa olevalta Ossi Väänäseltä pyydetään spekulointeja muiden joukkueiden kohtaamisista.
 
Kaikille ryssille tiedoksi ettei tarvitse tulla tänne suomalaiselle keskustelupalstalle uhomaan. Menkää takasin sinne leipäjonoon saatanan kasakat!!!!!!

Juuri näin. Täysin samaa mieltä painukaa ryssä pellet hiiteen.

Imureiden Kuningas Pinja Pekström. Hörps.... Lurps... Ja kiekko on maalissa.
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti The Original Jags
IIIIHANAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Anteeksi tämä viesti, mutta aivan pakko.....pakko HUUTAAAA!!!!!


Kiitos Venäjä! Oikeudenmukaisuus voitti!!! Tällaisen hallinan jälkeen ei SAANUT HÄVITÄ!!! Kiitos, kiitos, kiitos!

Kannatti jatkaa katsomista sen 0-2 maalin jälkeen. Kiitos kaikille teille, jotka teitte UPEAN nousun mahdollisesti.

Kiitos Jumala!
Miten sä voit olla noin perseestä? Ihan sama mihin ketjuun menee niin sun mielipiteet on VÄÄRIÄ. Vituttaa tollaset.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Vielä heitän yhden kommentin. Nikke pelasi ekan erän hapuilun jälkeen kaiken kaikkiaan hyvin pelin. Varsinkin toisessa erässä ja jatkoajan alussa mies piti meitä pystyssä. Mutta kun rankkariskaba alkoi, kävi mielessä Tsekin temppu muutaman vuoden takaa, kun he heittivät Kanadaa vastaa rankkareihin kylmän maalivahdin vaihtopenkiltä. Veikkaanpa, että Erkka olis hankkinu itselleen muutaman vuoden lisää sopimusta jos olisi vaihtanut Nupen maaliin! Olisi ollut varmasti melkoinen yllätys venäläisille! Ja vielä lopuksi: tämä EI ollut vittuilua Niken suuntaan, päin vastoin. Nupen laittaminen maaliin viimeistään 2 venäläisyrityksen jälkeen olisi ollut loistava veto.
 

strato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti kymppipaita
Jos ei jätkät saa tehtyä maaleja eikä pidettyä vastustajan hyökkääjiä kurissa niin turha on kaikkea moken niskaan laittaa.
Ai niin, Nikke on voittanut kaksi Suomen Mestaruutta Nollapelillä, että terveisiä vaan sinne Turkkuun Ja Hellsinkiin.

Ei tarvitse kaikkea kaataa. Paljon kuitenkin saadaan kaataa tässä pelissä, vaikka pitikin osittain joukkuetta pystyssä. Jos imaisee 2-3 niin ei voida kuitenkaan puhua mistään sankariteoista.

No nyt ollaan nähty sekin, että Nikestä eikä Norrenasta ole ykkösvahdiksi mm-kisoissa. Se on positiivisin puoli mitä tästä turnauksesta voidaan oppia. Tosin ei niitä ole vielä kovin montaa nähty kenestä olisi. Tulevaisuudessa ilman Kipperiä tai Lehtosta, varauksella Nurmista, ei tarvitse haaveilla menestyksestä.

Ai niin, mikään ei ole typerämpää kun alkaa vedota johonkin suomen mestaruuksiin tässä vaiheessa.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Viestin lähetti mjr
Täytyy tunnustaa että hieno joukkue pääsi jatkoon, mutta ei kai se nyt sentään Jumalan avustuksella tapahtunut? Viimeksi tämä täysin epäurheilullinen olento pelasi Argentiinan paidassa Meksikossa 1986. Reinkarnoitui pahamielisen kääpiön hahmoon. Oliko Hän nyt Afinogenov? Mutta anyway, onnittelut voitosta!

Niin, kirjoitin tuossa aikaisemmin että tuskimpa Jumalalla sittenkään tämän tuloksen kanssa oli mitään tekemistä.

Mutta pitää nyt nauttia tästä voitosta, koska luulen että finaaliin asti ei sittenkään tällä joukkueella ole asiaa. Parempi ottaa taas pessimistinen asenne, ettei välierän tappion pettymys tunnu liian karvaalta. Mutta annetaan sen pessimismin vallata alaa vasta lauantaina. Tämä ilta ja huominen naatiskellaan vielä tätä. Vois katsella noita rankkareita vielä vähän lisää :).
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sanokaa mitä sanotte, niin minä olen perkele ylpeä noista äijistä! Rankkareissa Nummelin ja Jokinen olivat aivan puhtaasti virhevalintoja, kummankin ratkaisut olivat melko ponnettomia.


Bäckström pelasi erittäin hyvän pelin, nuoristakaan esimerkiksi Viuhkolan ei tarvitse lainkaan hävitä esitystään, muun muassa aloituksissa Piku alisti Jashinia.

Sokolov löysi pelivireen juuri pahimpaan paikkaan ja Datsjuk oli alati vaarallinen hyökkäyspäädyssä, muita ei kuitenkaan pahemmin noussut estradille. Oikea joukkue kuitenkin voitti, vaikka Suomi hallitsikin hienoisesti jatkoaikaa.

Ensi vuonna seurataan taas MM-kisoja, se on varma. Nuoria vaan yhä enemmän mukaan.

Hyvä Suomi!

Ja Jags laita vaan sitä venäjää tulemaan, kyllä me sitäkin ymmärretään.
 

Tami Talk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Daespoo moderators
Viestin lähetti bozik
Kaiken vitutusksen keskellä Yle ja heidän nettiradionsa sentään jaksaa viihdyttää meitä maanpaossa olevia. Jälleen kerran on linja jäänyt vahingossa auki ja saa kuulla mitä selostajat + Sakke todella ajattelevat. Minuutti ratkaisun jälkeen siellä alettiin puhumaan siitä, dokaako Jere tänään. Sakkekin sanoi reilun mielipiteensä pelistä "olihan venäläiset vittu kymmenen kertaa parempia". Niken otteetkin ruodittiin ilman sensuuria ja sekin selvisi, ettei selostaa "vittu, saatana, perkele kiinnosta mennä tekemään mitään vitun haastatteluja, kun se on vittu jo kaksi matsia tänään selostanut".

Kiitokset jälleen Yle, ottelun ratkaisuvaiheessa lähetys pätki, mutta ottelun jälkeen kuuluukin sitten mukavasti todelliset ajatukset.

Selostajalla vielä terveisiä, että ei sitä kukaan näe, jos et seiso kansallislaulun aikana.

Tämä pelasti illan. Oi jospa oisin ollut kuulolla!

Tulevaisuusanalyysiä sen verran, että jo ennen kisoja kaivattuja uusia virtauksia kaivataan. Peltonen voisi esim. tehdä saman kuin Kimmo Rintanen. Ilmoittaa ITSE, että ei enää, se siitä. Vältytään ikävältä tilanteelta, että ei enää tarvitse valita vanhoilla näytöillä. Aika on ajanut ohi, kultaiset muistot pysyy - niiden päälle ei kannattaisi kovin paljoa kasata kuonakerroksia...

OJ:ssa on potentiaalia, sen näki alkukauden tehoista ulkomailla, mutta jotain kummaa nyt tapahtui. On kuitenkin vielä lähivuosina tärkeä pelaaja Suomelle.

Bäckströmin ei tosiaan varmaan tarvi jännittää järjestetäänkö varaustilaisuutta.


ERITYISESTI TOIVON MUUTOSTA PELITYYLIIN!!! Tällaista paskaa ei jaksa katsoa. Mieluummin yltiöpäistä hyökkäämistä kuin tätä!
Jälkikirjoitus: Tämän Suomen kokonaisuuden nähtyäni, en usko, että Kuhta, Saarela tai Hyvönen olisivat saaneet sen enempää aikaa.

Ja ai niin, Jutille isompi takki ja Virralle naamari. Miksi se Jortikka otti sen sinne Turkuun? Narvanmaa...?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös