PS3: NHL12 - EASHL - Team Jatkis

  • 44 545
  • 397

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Junnu o meidän drama queen. :) Vedä henkee ja huome uudestaa peleil. Ja pysy nyt jumalauta pois sielt tolppien välistä. :D
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pistetäänpä nyt sitä rapoa sitten vähän.

Eli jonkun tusinan peliä tuli pelattua tänään ja päällimmäisenä jäi mieleen ääretön vitutus ihan yleisesti. Liian väsyneenä ehkä kannattaisi vaan jättää se ohjain pöydälle ja mennä nukkumaan, mutta toki sitä piti ne pari peliä käydä vielä illasta hakkaamassa ja vituiksihan se sitten meni kun kaikki mielikuvitus on jo mennyt, ukko kulkee kun raiteilla oikeaa laitaa ylös-alas ja jokainen ratkaisu on joko paska veto tai sokkosyöttö ruuhkan keskelle. Asiaa ei ainakaan auttanut tuo viimeinen peli, jossa käytiin ottamassa 3-1 turpaan joltain pennuilta jotka olivat varsin kiitettävästi hoksanneet voiton avaimet tähän peliin. Jokainen hyökkäys päättyi onetimeriin, jokainen hyökkäyksiinlähtö oli roikku hyökkäyssinisellä kärkkyvälle runkulle ja kaiken kukkuraksi johtoasemassa nämä pakittelivat suurimman osan ajasta oman maalin takana ja pelasivat muutenkin niin saatanan raivostuttavaa nysväyskiekkoa että sitä alkoi jo ihmettelemään että saako niistä voitoista oikeasti tuollaisella sääntöjä venyttävällä epäjääkiekolla jotain irtikin.

No ihan ok päivä oli oikeasti, muutama tappio ja nippu voittoja. Ohjainkin säilyi loppujen lopuksi ehjänä.
 

Eskelarit

Jäsen
Saatan tehdä tänään yhden päivän comebäkin Jatkiksen riveihin! Illalla mahdollisesti klo 21 jälkeen käytettävissä, pleikkarilla varmaan olen, mutta pelailen HUT:tia iltapäivän... Lauantaina ja sunnuntaina tuskin oon peleillä!

Ps. Kännykällä kirjoitettu, ekaa kertaa Jatkoajan palstoille, toivottavasti onnistuu :D
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Noin klo: 18.30-19.00 saapuu Boris linjoille, joten kaikki kynnelle kykenevät peleille noihin aikoihin! Ilmotelkaa tänne itsestänne tai ilmestykää puskista linjoille, sama se, kunhan saadaan pelit käyntiin! :)
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Pyrin ilmestymään linjoille siinä hiukan kahden jälkeen! Kauan Boris on tänään linjoilla ? :)

Sinne noin viiteen asti voin pelailla, joten tulkaa muutkin tuossa kahden maissa linjoilla!
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Kauden statsit: 81 - 39 - 5

Ollaan saatu hyvä määrä pelejä kasaan ja voittojakin on tyydyttävä määrä. Tappiosarakkeessa sen sijaan on muutama liikaa, mutta laitetaan uuteen pelin totuttelun piikkiin.

Ehdottomasti parhaat pelit saadaan pystyyn kun pelataan viidellä ja niin, että jokainen pelaa omalla tontillaan. Hyökkääjät hyökkääjinä ja pakit pakkeina. Meidän vahvuudet löytyy syöttelevästä joukkuepelistä ja siinä ei valitettavasti botit pysty auttamaan. Botit kun tuntuu jopa vielä jäätävämmiltä kuin viime versiossa ja se on paljon se. Pyritään siis vastaisuudessa pelaamaan vähintään neljällä (3 hyök, 1 pakki), mutta mielummin viidellä, jotta minimoidaan boteista johtuvat päänsäryt. Myös kuudella voidaan pelata, mutta silloin puolustuksen tulee olla erityisen rautaa ja veskarillakin hyvä päivä.

Vaikka ajoittain peli rullaa kuin unelma, syöttökuviot jyllää ja vastustajien maaliverkot venyy, niin edelleen on kahdessa asiassa parantamisen varaa. Ne ovat jäähyherkkyys ja viisikkopuolustaminen.

Aloitetaan jäähyherkkyydestä. Otamme liikaa jäähyjä, pääosin huitomisista ja kampituksista. Pyritään siihen ettei takaapäin tökitä tai parin metrin päästä huidota, ne on vähemmän tärkeitä jäähyjä ne. Ja kun tökitään ja mailaa nostetaan niin pitäkää se L2 pohjassa. Sen ansiosta pelaajan rintamasuunta keskittyy vastustajaan, jolloin mailahäirinnästä saadaan parempia tuloksia. Myös siitä on apua että niitä pojoja laitetaan mailapuolustukseen ja kurinalaisuuteen. Kun molemmat on lähempänä 90, niin ollaan jo voiton puolella. T: Jäähyistä saarnaava joukkueen jäähykuningas. :D

Viisikkopuolustaminen onkin ihan oma taiteenlajinsa. Jos hyökkääjät vain hyökkäävät ja pakit puolustavat keskenään, niin ollaan pahasti hakoteillä. Molempia tehdään koko viisikon voimin ja mielellään tiiviinä pakettina. Etäisyydet kun on muutamassa pelissä venyneet liian pitkiksi. Vaikka olisit joukkueen paras maalintekijä ja kovin veivailija, niin sun tulee peräsuoli ulkona painaa 110% lasissa omaan päähän ja tilanteen mukaan puolustaa parhaalla mahdollisella tavalla. Siitä lähdetään että meille ei tehdä maalin maalia! Tämä kun pidetään mielessä niin pystytään paremmin laittamaan kampoihin kovimmillekkin joukkueille.

Ja vaikka muistankin tasaisin väliajoin saarnata, niin ei tässä nyt huolestumiseen ole aihetta peliesityksien perusteella. GM:nä pitää olla sopivan kriittinen, jottei pääse hyvänolontunne hiipimään puseroon. :)

Loppuun pari videota:

Keru piiskaa
ylivoimamaali
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Ja vaikka muistankin tasaisin väliajoin saarnata, niin ei tässä nyt huolestumiseen ole aihetta peliesityksien perusteella. GM:nä pitää olla sopivan kriittinen, jottei pääse hyvänolontunne hiipimään puseroon. :)

Näköjään pientä herättelyä teilläkin tarvittiin :)

Olipa muuten varsin luokaton esitys meiltä tuo kolmas yhteinen kohtaaminen. Ihan hävettää. Olge imas komeesti maalivahtina kolme maalia ekaan erään ja peli oli siltä osin tapultetu. Hieman katos fiilikset pelailla.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Näköjään pientä herättelyä teilläkin tarvittiin :)

Olipa muuten varsin luokaton esitys meiltä tuo kolmas yhteinen kohtaaminen. Ihan hävettää. Olge imas komeesti maalivahtina kolme maalia ekaan erään ja peli oli siltä osin tapultetu. Hieman katos fiilikset pelailla.

En nyt tiedä tarvittiinko mitään herättelyjä. Hyvin ollaan painettu tuli turpaan tai ei.

Oli mielenkiintoiset kohtaamiset HC Piiskaajia vastaan. Kolme peliä, joista kaksi päättyi voittoomme. Ensin hävittiin 0-1 vaikka kentällä oltiin suvereeneja. Hyökkäysalueaika vietiin 8.56-3.33 ja laukaukset "niukasti" 25-8. Tolppaa, ylärimaa ja gamesavereita. Ei ole EA meidän kaveri ei. Toinen peli voitettiin 3-2. Tämä oli jo vähän tasaisempi vaikka hyökkäysalueaika vietiin taas 9.04-4.58 ja laukaukset meille 24-10. Ansaittu voitto. Kolmannesta pelistä sitten tyyliteltiin 9-3 voitto. Tässäkin luonnollisesti vietiin hyökkäysalueaika ja laukaukset. Hieman pääsi luvut repeämään kun piiskaajien ihmismokella ei ollut paras päivä. Taisi neljän byyrin jälkeen lähteä suihkun puolelle. Oli ihan mukava pelailla ns. miniplayoffs-sarja kanssanne! :)
 

Eskelarit

Jäsen
Tänään taas tullut paljon pelattua matseja! :) Kaikki Wadea lukuunottamatta on käynyt linjoilla! Kuten Boris jo edellä mainitsikin, päivä alko ns. miniplayoffs-sarjalla. Ekasta tuli 0-1 tappio, josta allekirjottanut putosi ekan erän jälkeen pois, huhut Jatkis-väristen lasien läpikatsottuna kertoivat että tässäkin oli ollut meidän dominointia!

Kaksi seuraavaa olikin jo sitten voittoja! Allekirjoittaneen taukoillessa tuli Olvi Hokilta (maailmanlistan 2.) turpaan rumasti 1-7. Pakka ilmeisesti saatiin koottua jonka jälkeen Team Punishment kaatui 3-2!

Seuraavaksi vastaan asettuikin HC Iskukoukku (maailmanlistan 4.?), joka takoi rumasti tauluun lukemat 1-7, jonka jälkeen hyppäsinkin linjoilta pois... Seuraavissa matseissa tuli mm. vastaan Luomut, joka kaatui 2-0. Saatanan EA:n sivut kun ei näe enempää matsien tuloksia, no eiköhän ne hyvin oo tässä mennyt :)

Pelit jatkuu edelleenkin Luumun,Eikan,Sporden,Silkin ja Maskun voimin, kaksi viimeiseksi mainittua pitää omaa taktiikkapalaveriaan mikeillä. Tuli myös aiemmin päivällä Silkin ja Fuparin kanssa höpistyä joutavia :) Kaivakaapahan muutkin mikkinne pölyttymästä kaapeista ja lyökää kiinni, mukava höpistä samalla kun pelailee! Ja jos ei löydy mikkiä niin ei se kovin suuri menetys ole :D

Kivaa taas oli, jatketaanhan huomenna! :)

PS. en vastaa kirjoitusvirheistä ja epäselvistä lauseista, väsyneenä tekstin tuottaminen ei ole helppoa :D
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Juuh tänään tuli pitkästä aikaa pelattua käytännössä koko päivä pelkkää EASHL, kai siinä parisenkymmentä matsia ainakin tilille lompsahti. Vaihtelevaa oli menestys jälleen sekä joukkueella että itsellä, murskatappioita tuli pari top10-joukkueita vastaan ja murskavoittoja useampi. Myöskin 3-2 taisteluvoitto jostain top10-jengistä minkä timeä en nyt muista mutta rekordi oli jotain 140-25-tasoa. Oma NHL12-maaliennätyskin tuli rikottua kun osuin jotain heittopussia vastaan aina oikeille paikoille ja 6+1 taskussa lähdettiin etsimään seuraavaa vastustajaa.

Loppua kohti homma ehkä vähän alkoi mennä puurtamiseksi ja meikäläisen pelit tältä erin loppui kun EA päätti tehdä temput ja änärini jäätyi viimeisessä pelissä 28 sekuntia ennen loppua 3-3 -tilanteessa jotain sveduja vastaan. Ihan hyvä vaan, pari vikaa matsia alkoi olla jo vähän mielikuvituksetonta surffailua kun joku lähemmäs 9 tuntia oli jo tullut pelattua melkein putkeen. Tuli kyllä ihan eri fiilis tuohon kun otin mikin käyttöön ja päästiin vähän höpisemään joutavia (ja välillä vähän taktiikoitakin) Fuparin, Junnun ja Junnu jr.n (hehheh) kanssa. Jaksoi paljon paremmin pelatakin kun pystyi reaaliajassa kommentoimaan pelitapahtumia. Toivon mukaan porukka alkaisi enemmänkin käyttää mikkejä.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Pistepörssi TOP5
1. Luuumu 90, 108+114=222
2. Maskuta 64, 94+88=182
3. Raisinger 85, 39+89=128
4. Selarit 41, 63+57=120
5. Sporde 46, 47+62=109

Maalipörssi TOP5
1. Luuumu 90, 108 maalia.
2. Maskuta 64, 94 maalia.
3. Selarit 41, 63 maalia.
4. Sporde 46, 47 maalia.
5. Silkkeri 42, 40 maalia.

Pisteet/Peli TOP5
1. Selarit 2,92
2. Maskuta 2,84
3. Luuumu 2,46
4. Sporde 2,36
5. Silkkeri 2,15

+/- tilasto TOP5
1. Raisinger 85, +60
2. Luuumu 90, +53
3. Maskuta 64, +48
4. Sporde 46, +42
5. Kerubi80 61, +41

Jäähypörssi TOP5
1. Raisinger 85, 155min
2. Pqohi 42, 124min
3. Luuumu 90, 111min
4. Silkkeri 42, 109min
5. EikkaKo 40, 107min

Taklaukset TOP5
1. Raisinger 85, 330tkl
2. Luuumu 90, 134tkl
3. Maskuta 64, 119tkl
4. EikkaKo 40, 103tkl
5. Pqohi 42, 101tkl

Blokatut laukaukset TOP5
1. Kerubi80 61, 42 blokkia.
2. Raisinger 85, 27 blokkia.
3. WadE_R 28, 15 blokkia.
4. Maskuta 64, 15 blokkia.
5. Sporde 46, 14 blokkia.

Laukaisuprosentti TOP5
1. Sporde 46, 24,2
2. Selarit 41, 24,0
3. Luuumu 90, 23,1
4. Maskuta 64, 22,0
5. Kerubi80 61, 18,7
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Kauden statsit: 94 - 44 - 7, rank 48.

Ensi viikon alussa alkaisi tämän version ensimmäiset playoffsit. Nyt haluaisinkin joukkueen jäseniltå mielipiteitä siitä että lähdetäänkö tosissaan tavoittelemaan kannua vai skipataanko koko touhu? NHL11 aikana voitettiin noita kausittaisia mestaruuksia muistaakseni 3 tai 4 kappaletta. Sinänsä ihan kiva että jokaisen kauden jälkeen pelataan 'tosipelit', joista voi sen mestaruusviirin kotihalliin ansaita ja pokaalinkin kotisivuille, mutta on asiassa se huonokin puoli josta kokemusta löytyy. Mestaruusviirin myötä kun vastustajan löytäminen muuttuu entistä haastavammaksi. Tietty osa joukkueista nimittäin loikkii samantien karkuun viirin nähtyään. Tämä kun tapahtuu tarpeeksi usein niin se kysyy jo hermoja.

Mutta miten on, kuinka tehdään? Päätetään yhdessä yhteinen linja jo aikaisessa vaiheessa niin ei jää epäselvyyksiä.
 

Tumppii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, Leijonat
Kauden statsit: 94 - 44 - 7, rank 48.

Ensi viikon alussa alkaisi tämän version ensimmäiset playoffsit. Nyt haluaisinkin joukkueen jäseniltå mielipiteitä siitä että lähdetäänkö tosissaan tavoittelemaan kannua vai skipataanko koko touhu? NHL11 aikana voitettiin noita kausittaisia mestaruuksia muistaakseni 3 tai 4 kappaletta. Sinänsä ihan kiva että jokaisen kauden jälkeen pelataan 'tosipelit', joista voi sen mestaruusviirin kotihalliin ansaita ja pokaalinkin kotisivuille, mutta on asiassa se huonokin puoli josta kokemusta löytyy. Mestaruusviirin myötä kun vastustajan löytäminen muuttuu entistä haastavammaksi. Tietty osa joukkueista nimittäin loikkii samantien karkuun viirin nähtyään. Tämä kun tapahtuu tarpeeksi usein niin se kysyy jo hermoja.

Mutta miten on, kuinka tehdään? Päätetään yhdessä yhteinen linja jo aikaisessa vaiheessa niin ei jää epäselvyyksiä.

Kyllä ainakin kerran täytyy viiri kattoon nostaa. Miksei sitten ekalla kerralla?
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tokihan sitä viiriä lähdetään hakemaan, menestyksen tavoitteluhan se on EASHL:ssä iso osa ideaa. Ei niitä viirejä muutenkaan varmaan ihan joka kuukausi tule niin aloitetaan tosissaan heti alkuun!
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Ihan hyvä päätös jos lähdetään ainakin yhtä kannua hakemaan. Voidaan sitten myöhemmin skipata pudotuspelejä mikäli ollaan satuttu voittamaan ja todettu ettei se ollut sen arvoista.

Sitten pitääkin enää hieroa playoffs-kokoonpano selville. Itse en ole lainkaan sen kannalla että valittaisiin rosterista 'parhaat'. Tämähän on sitä paitsi mahdotonta, sillä kokoonpanommehan on kauttaaltaan silkkaa kultaa. :) Mielestäni paras tapa olisi palkita aktiivisuudesta, kuitenkin niin että jokainen pelaa omalla paikalla eli pakin paikkaa ei vedä kukaan hyökkääjä etc. Tuolta pelimääristä kun nopeasti katsoo miltä playoffs viisikko/kuusikko tällä hetkellä näyttäisi nii hyökkäyksessä olisi luuumu-sporde-maskuta, varalla silkkeri. Pakkeina Pq ja keru, eikka varapakkina tai vaihtoehtoisesti tolppien välissä. Meikäläinen ei pysty osallistumaan.

Mitäs mieltä tällaisesta?
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Pelataanko heti 18.45 kun pääsen himaan vai vasta liigakierroksen jälkeen?
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meillä on tuparit tänään, joten en varmaan ole peleillä kun korkeintaan huomenna krapulassa. Ja jos tänä iltana tulen, niin tehkää itsellenne palvelus ja älkää ottako peleille koska olen ns. perseet olalla.
 

Kempula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Liverpool, Leijonat, Team Jatkis
Tulkaas ihmiset pelaamaa! Boriksen ja Maskun kanssa ootellaan.

Minä olen loikannut rajan yli rakkaaseen länsinaapuriin. Mikäli en onnistu try-outissa vakuuttamaan svenssoneita, palaan huomen illalla Jatkiksen vahvuuteen.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Oisko sunnuntaipäivähöntsät mitään? Meikäläistä ei tämän päivän jälkeen linjoilla näykkään pariin viikkoon. Game on?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös