PLAYOFFS : Tappara - Blues 21.03

  • 6 815
  • 76

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lähtevätkö tapparan pelaajat viettämään ansaittua kesälomaa perjantain jälkeen? Toivottavasti.

Kyseessä siis kuudes ja mahdollisesti sarjan viimeinen ottelu. Blues taisteli voiton kotonaan ja voikin lähteä Tampereelle hieman vapautuneimmissa tunnelmissa kuin kotijoukkue. Mahdollinen tappiokaan ei olisi maailmanloppu, kotona sitten voitto ja välieriin. Toivottavasti blues sai ylimääräistä virtaa ja annoksen itseluottamusta ja-voitosta sekä henkisen yliotteen tapparasta. Kolmas peräkkäinen tappio olisi ollut varmasti liikaa.

Miten tappara sitten kaatuu? Tarvainen on yritettävä pitää, jo neljä maalia bluesia vastaan. Samoin JOjanen on syttynyt pelaamaan bluesin kannalta väärään aikaan. Toinen seikka on jäähyt, niistä on pakko päästä eroon tapparan ylivoiman alettua tuottamaan tulosta. Samalla oman ylivoiman on toimittava. Yltiöpäinen hyökkääminen ei varmasti kannata, mitä pidemmälle peli etenee 0-0 tilanteessa, alkavat tapparan pelaajat varmasti puristamaan hieman enemmän mailastaan. Vaikkakin tappara on kokenut joukkue, bluesin parin maalin johto voisi katkaista selkärangan. Johto olisi sitten pidettävä samalla tavalla kuin edellisessä kohtaaamisessa tampereella.

Ketjuja on aika turha alkaa veikkailemaan, sen verran sekavat ne olivat viimeksi ennen ottelua.

Luistimet tukevasti jään pinnassa oman pään kautta (jälleen kerran) hakemaan voitto ja odottelemaan kuka tulee vastustajaksi välierissä.

Edit : Takaisin koulun penkille lukemaan matematiikan kirjaa.
 
Viimeksi muokattu:

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Matematiikkaa

Voitot 3-2 Bluesille joten eiköhän sovita heti kättelyssä että kyseessä on kuudes ottelu.

Ja tämä ottelu on pakko voittaa kuten myös se seuraava.
Blues on paineettomassa tilassa. Tappio Tampereella ei ole katastrofi jos kotihallissa kulkee pyhänä.

Edellisessä matsissa oli Tapparalla hyvä aloitus mutta toiseen erään tultiin unessa.

Toivottavasti perjantaina keskittyminen riittää koko ottelun.

Toivotaan parasta, pelätään pahinta.
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
On kyllä todella jännä ottelu tulossa, ja olisin todella tyytyväinen mikäli Blues pystyisi voittamaan Tampereella. Mutta pelkään kuitenkin, että Tappara tulee todella kovaa, varsinkin pelin alussa. Harmittaa myös, että itse ei pääse paikanpäälle.

Optimistinen veikkaus:

Tappara-Blues 3-4ja. (2-1, 0-1, 1-1, 0-1)

0.57 1-0 Pirnes (J Ojanen-Marusak)
3.12 2-0 Marusak (Barkov-Tarvainen) YV
12.38 2-1 Ahonen (Jämsänen)
34.46 2-2 Hurme (Caloun-T Elomo)
55.42 2-3 Vykoukal (Stapleton)
58.51 3-3 Barkov (Tarvainen) IM
72.10 3-4 Caloun

Lehto 4+15+9+6=34
Myllys 12+9+9+5=35
 

Dave_Brown

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
ansaittu kesäloma perjantaina?? Hell no!!

Luotto on vahva omiin vielä, ainakin meikäläisellä.

Nyt näyttää vahvasti siltä, että sarjan edetessä kotipelien merkitys korostuu ja Tappara vie perjantaina peliä samaan malliin, mitä viime maanantaina.

Blues on koonnut itsensä tod. hyvin, mutta itse näkisin niin paljon hyvää Tapparan pelissä, että seitsemännen pelin se vielä ansaitsee. Varsinkin YV-peli, Tarvainen, Ojanen ja Puistola ovat lunastaneet odotukset. Seuraavaan peliin "Pomo" Ojaselta odotellaan heräämistä, pelkää raaka duuni ei riitä vaan maaleja tarvitaan. Sama pätee Pirnekseen.

Maalivahdit ovat samalla viivalla molemmilla joukkueilla ennen perjantain peliä ja onneksi Myllys on osoittanut jo kuolevaisuudenkin merkkejä. Itse näkisin Lehdon Tapparan maalilla, vaikka viime peli ei ollut ihan unelma miehelle, mutta luottoa on enemmän kuin Kuivalaiseen.

Nyt vaan valmennuksella on suuri vastuu pitää joukkue hereillä täydet 60 minuuttia, mikä on ollut yllättävän vaikeaa Tapparalle tässä sarjassa. Tottakai Bluesilla on ollut ihan samoja ongelmia, mutta edun ollessa sillä, ei peli mahdollisessa tappiotilanteessa muutu niin väkinäiseksi puurtamiseksi kuin Tapparalla.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Veikkaanpa että jatkoajalle mennään tässä pelissä. Nyt onkin sitten mielenkiintoista nähdä miten Blues peluuttaa omiaan.

Jämä-Kalto-Hire ketjulle voi aivan hyvin lisätä peliaikaa, samoin Ahosen vääntöketjulle. Varsinkin Kalton ketju sai hyvin painetta ja ketju pystyi hyviin taklauksiin. Pidennetään näitä 20-25 sek vaihtoja tämän ketjun kohdalta vaikka 5-10 sek. Tällä tavoin saada Caloun pysymään pystyssä ja peliaikaa hieman kohtuullisemmaksi. Olihan tuossa eilisessä pelissä jo muutamia kokeiluja, esim Ahonen maskimiehenä ylivoimassa. Miksi tällä paikalla ei muuten kokeilla Tuomaista.

Samoin puolustuksessa Jalasvaaralle voi alkuvaiheessa antaa irtovaihtoja tasakentällisin, olettaen että alku kestetään ilman typeriä jäähyjä.
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Viestin lähetti Nikke
Miksi tällä paikalla ei muuten kokeilla Tuomaista.



Johtuukohan siitä ilmarinnasta, ettei voi pelata kunnolla maalinedessä, kun siellä tulee niin paljon iskuja otettua vastaan? Itse luulisin ainakin sen johtuvan siitä, koska Tuomainen sopisi tuohon hommaan todella mainiosti.

Mutta mielestäni myös Gustafsson on pelannut tuolla paikalla ihan kiitettävästi, tehnyt jopa maalinkin. :)
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Perjantain fiiliksiä odotellessa...

12-pack labelia: 13,20€
Rantapallot 2 kpl: 2,20€
Seutulippu: 3€
Fanimatka: 20€

Välíeräpaikka: Korvaamaton


Ihan vaan toisten ketjujen aiheita sivuten, mikäli TPS ja JYP menee jatkoon, tämän puolivälieräparin voittaja kohtaa JYPin. Jotenkin JYP edelleen tuntuu liian helpolta tieltä finaaliin, vähän kuin Pietarin kisoissa Slovakia Suomelle... ai niin, senhän Suomi hävisi... mutta anyways =)

Tämän ottelun ratkaisu on siinä, miten keskiviikon peli vaikuttaa henkisellä tasolla. Väsymys on sellainen asia, joka on mukana, mutta joka ei tule tätä ottelua ratkaisemaan. Molemmista joukkueista löytyy sen verran venymiskykyä, että vaikka jaloissa painaisikin, jokainen vaihto mennään "satasta".

Jatkoaikamaalin tullessa kuului pieni naps Tapparan suunnalta. Jos joukkueen lääkäri saa tämän selän takaisin kuntoon, Tappara on vahvoilla viemään sarjan seitsemänteen peliin.

Blues taas silminnähden vapautui jatkoaikavoitosta. Koko ottelu oli ollut vähän väkinäistä vääntämistä, joukkueesta pursusi maalin jälkeen iloisuutta niin paljon, että se ei voi olla kuin etu perjantaina.

Mutta joka tapauksessa perjantaina nähdään iso peli. Sitä odotellessa...
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Harmillista kun ei pääse katsomaan tuota matsia, mutta onneksi Sport FM lähettää poikkeuksellisesti tuon ottelun suorana. Eli pitäkäähän matsiin lähtijät niin paljon meteliä, että se kuuluu radioon saakka.

Toivottavasti Blues voittaisi Tapparan jo perjantaina, jolloin henkinen etu on selkeästi vielä meillä. Tällöin saataisiin myös tärkeä viikonloppu aikaa palautua sarjasta välieriä odotellessa. Mutta katellaan, eiköhän Tappara tule kuitenkin kovaa. Avausmaali lienee ratkaisevampi kuin missään aiemmassa ottelussa koko kaudella.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
On tämä hurja sarja! Jokaisen ottelun olen nähnyt ja perjantainakin on pakko lähteä jälleen kerran Popedalandiaan.

Aika samoilla linjoilla olen Niken kanssa peluutuksen suhteen. Bubi veti aivan liian monta puolentoista minuutin vaihtoa eilen mikä osaltaan johti Tapparan kolmanteen maaliin. Kalton ketju pelasi yllättävän hyvin joten näille voi huoletta antaa lisää vastuuta. Niin, ja se Näätäspaska helvettiin pelaavasta kokoonpanosta - Niko kehiin.

Mielenkiinnolla seuraan myös vanhuksen otteita. Mike on ollut enemmän tai vähemmän hukassa koko ottelusarjan ajan: hidas, heikko ja kankea. Ottelun loppupuolella Mike skarppasi hieman keskiviikkona joten olisiko perjantaina vihdoinkin aika kypsä hyvälle pelille?

YV-pelissä voitaisiin jatkaa Murphy-mallilla: kiekko viivalle- -> Marvin & Gary Lehdon naaman eteen - ->tulitusta.
 
Latteaa

Näihin ennakkoihin on -vetin hankalaa keksiä jotakin omaperäistä sanottavaa. Ellei sitten satu olemaan muaddib. Edelliset yrittäjät ovat käyttäneet jo useimmat kiekkofraasit, mutta pakkohan minunkin on päästä osallistumaan.

Veitsi on siis kurkulla ja seistään kuilun partaalla ja hirttosilmukka on jo kaulalla ja lauma apinoita on selässä ja kysymys on elämästä ja kuolemasta ja paljon muuta. Voitto on joka tapauksessa saatava Tampereelle.

Blues voi lähteä peliin Tapparaa alhaisemmin painein, mutta ei se tilantesta kuitenkaan mitenkään älyttömästi hyödy. Suuri osa pelaajista on keitetty niin monessa liemessä, että 2-3 tilanteessa ei suotta hötkyillä. Ei hötkyile Blues, eikä hötkyile Tappara. Molemmat puristavat mailaa yhtä vähän/paljon. Pari nopeaa maalia vieraille toki muuttaa tilanteen aivan toiseksi, mutta nolla nollastahan kuitenkin lähdetään.

Tapparan osalta mukavaa on ollut Tarvaisen herääminen ja yyveen toimintakuntoon saattaminen (liekö korrelaatiosuhde kyseessä?). Myös joukkueen duunariosasto on vakuuttanut ja jopa maaleja on syntynyt. Runkosarjan kuninkaat MOjanen ja Pirnes ovat omasta mielestäni olleet hieman vaisuja. Maalivahtipeli lienee kunnossa.

(Turbo)Diesel käynnissä 00.00-60.00, niin saadaan vielä yksi peli Espoon pelloille. Pari-kolme nukahdusta Calounin ollessa kentällä, niin kausi oli siinä. Kiinnostavat lähtökohdat. Ei yhtään latteaa!
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Viestin lähetti E

12-pack labelia: 13,20€
Seutulippu: 3€
"Unohditko" tarkoituksella mainita, että arvatenkin olet varannut tuon 12-packin nautittavaksi jo sen seutulippu-matkan aikana?
Fanibussiinhan tuleekin sitten ottaa aina liikaa juotavaa, ihan vain siitä käytännön syystä että sitä kuitenkin aina tulee juotua liikaa.

Nooh, itse asiassa häpeäkseni joudun tunnustamaan kykenemättömyyteni lähteä reissuun perjantaina, rahat on juotu etceteraa. Tosiasiassa painavimpana syynä on se, että menin vastoin parempaa tietoa lupautumaan olemaan aivan jossain muualla kyseisenä aikana. No, pelithän jatkuvat vielä.

Miken hidastumista pohdiskelin minäkin ottelusarjan ensimmäisessä pelissä, jossa nähtiin muistaakseni kahteen otteeseen Miken trademark-pyörähdys kiekon kanssa (tiedätte varmaan mitä tarkoitan). Oli meinaan tuo kieppi hidastunut viime kaudesta aikas jumalattomasti. Eilen matsissa pohdiskeltiinkin, että voiko yksi vuosi niin paljon vaikuttaa, vai oliko Mikella viime kaudella itseluottamus hiukan eri sfääreissä. No, enpä tiedä sitten.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Re: Latteaa

Viestin lähetti Nännimäinen

(Turbo)Diesel käynnissä 00.00-60.00, niin saadaan vielä yksi peli Espoon pelloille. Pari-kolme nukahdusta Calounin ollessa kentällä, niin kausi oli siinä. Kiinnostavat lähtökohdat. Ei yhtään latteaa!

Espoon pellot löytyvät hieman lännempää tai sitten pohjoisempaa.
WestCar-areena sijaitsee keskellä luonnonkaunista Tapiolan läntistä puistoaluetta, joka on äärimmäisen sopiva myös kylmän oluen nauttimiseen aurinkoisena kesäpäivänä.

Eli jos maitoa haluat, niin lehmiä et hallin viereltä löydä...
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Kyllä yksi kausikin vaikuttaa todella paljon. Huono harjoittelu tai vääräntyyppinen harjoittelu vaikuttaa huomattavasti. Jos Ruotsissa on Mikella mennyt harjoitus/voimaharjoitus kovin huonosti, niin oletettavasti kyllä se varsinkin tässä vaiheessa kauttaa alkaa näkymään. Ennustan Tapparan voittoa, pakko siihen ainakin uskoa ja olisikohan niin että sunnuntaina mentäisiin vielä jatkoajalle. Pakko sanoa että hienosti Tappara nousi kahden voiton takaa mukaan taisteluun ja toisaalta hyvin Blues käänsi eilen homman itselleen. Pakko voittaa ja pakko luottaa että voitto tulee. Meni miten meni, niin krediittejä kummallekkin joukkueelle, tässä on parhaimmillaan mainosta playoffeille sanoisin.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Stapletonilla saattaa todellakin olla juuri Se kausi menossa. Eli se kausi, jona vanhemmanpuoleinen pelaaja alkaa pelamaan selkeästi aiempaa heikommin. Käyrä ei enää todennäköisesti nouse, ja uran loppu lähestyy yhtä varmasti kuin seuraavan päivän auringonnousu. Tai sitten Mike vaan säästelee...
 

Jaamanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara&HJK
Perjantai settiä

Nytten pitää saada hommat rullaamaan voitto himaan ja sunnuntaille pelit perhana.

Ei stadista tulla turhaan Tapparan peliä tulla katsomaan :)

Go Tappara
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tapparan pitää voittaa

Kyllä heidän täytyy voittaa koska olen avoimesti veikannut mm. täällä jatkoajan saitilla että sarja menee 4-3 Bluesille. Ja sitäpaitsi pitäisihän sunnuntaiksikin saada hokia telkariin.

Luulenpa että Tappara ottaa tälle sarjalle tyypillisen niukan voiton. Pelin loppulukemien luulisin olevan 2-1 tai 3-2. Eli tiedossa taattua pleijarivääntöä joka jatkuu vielä pyhänä erittäin tiukassa 7. pelissä

Eikös olekin jännää että helmikuun pelaaja Pasi Kuivalainen istuu penkillä ja Mika Lehto seisoo luukulla?

Ei tainnut vieläkään olla Paffan vuosi
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viestin lähetti Shayne
"Unohditko" tarkoituksella mainita, että arvatenkin olet varannut tuon 12-packin nautittavaksi jo sen seutulippu-matkan aikana?
Fanibussiinhan tuleekin sitten ottaa aina liikaa juotavaa, ihan vain siitä käytännön syystä että sitä kuitenkin aina tulee juotua liikaa.

Ihan ajattelin, että jos tätäkin mediaa lukee noita ala-ikäisiä niin ei anna liian huonoa esimerkkiä =)

Jännitys vain tihenee koko ajan. Enää ei pysty keskittymään mihinkään...

Jotenkin nyt iski taas sellainen pelonsekainen tunnevaihe. Jotenkin tuntuu, että pelit jatkuu sunnuntaina. Mutta täytyy nyt toivoa, että Blues jaksaa taas yllättää minut.

Vanhaa sanontaa lainatakseni - It ain't over until the fat lady sings. Kysymys kuuluukin siis: Who's fat enough?
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Viestin lähetti E
Ihan ajattelin, että jos tätäkin mediaa lukee noita ala-ikäisiä niin ei anna liian huonoa esimerkkiä =)
Ah, ymmärrän yskän :) Jäähovissahan tuleekin tänä iltana ottelun jälkeen olemaan kysytyimpinä juomina Aurinko-Jaffa ja Palma. Drinkkeihin lisätään "aurinkovarjo" pyytämättäkin.

Mitä, ei kai Juti aio laulaa tänään..?
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Seitsemän ottelun taklauskielto kumottu?

HMTT-Espoo

Koko maailmaa kohahduttanut irakilaisen bensa-asema-autiomaan ja sementtiraaka-ainehiekkadyynin valloitusoperaatio sai torstai-iltapäivänä siinä kahvitunnin ja sitä seuranneen tupakkatauon aikaan uuden, melko yllättävän käänteen, kun kaksi nimettömänä pysytellyttä espoolaisnuorta piti tiedotustilaisuuden Länsi-Auto -areenan parkkipaikalla.

Hevosmiesten tietotoimiston saamien luotettavien tietojen mukaan kyseessä on mielenosoituksellinen, lähes kettutyttömäinen protesti Jan Calounin saamaa kohtelua kohtaan.

"Paremman maailman puolesta!"
"Tällainen on moraalisesti arveluttavaa ja muutenkin vituttaa, kun maailma on niin kauhean epäreilu paikka." totesi nimettömänä pysytellyt Blues-fani Bjarne-Sebastian, 25 v. "Toivottavasti kiekkojohtajat ovat hereillä ja tällä meidän toiminnalla on jotain merkitystä, että oikeus voittaa ja viattomat eivät joudu kärsimään." totesi puolestaan Erkka-Vladimir, 22 v.

Nämä nuoret ja urhoolliset protestoijat ovat ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi ihmiskilviksi Espoon Bluesin jääkiekkojoukkueen tähtihyökkääjälle Jan Calounille, joka HMTT:n saamien tietojen mukaan on joutumassa epäoikeudenmukaisen ja peräti harmillisen ja kaikinpuolin moraalittoman vartalotaklauspelin kohteeksi sekä avojääpommitusmaaliksi perjantaina illalla pelattavassa Tampereen Tapparan ja Bluesin välisessä jääkiekon SM-liigan puolivälieräottelussa.

"Vihamielistä propagandaa!"
Tappara-luotsi Jukka Rautakorpi tavoitettiin Stockmannin urheiluvaateosaston alennusmyynneistä, josta hän oli ostamassa oransseja toppahousuja. Rautakorpi torppasi espoolaisten väitteet ns. puun takaa aivan pystyyn:
"Tämä on taas kyllä ihan käsittämätöntä provokaatiota sieltä Espoon suunnalta, en voi ymmärtää, että tällaisia juttuja pyöritellään mediassakin! Meillä ei ole vähäisintäkään aikomusta taklata Jan Calounia, se on varma! Eikö tämä nyt ole tullut jo selväksi? Kyllähän nyt jokainen kiekosta jotain ymmärtävä näkee, että pakeille on annettu ohje kiertää koko äijä kaukaa."

Espoolaiset eivät ole ollenkaan varmoja Rautakorven lausuntojen luotettavuuden suhteen. "En usko sanaakaan, mitä Rautakorpi sanoo!" toteaa Erkka-Vladimir 22 v. kiillottaessan uudenkarhealla Burberryn kaulahuivillaan isin uuden farmarivolvon (24 V) alumiinivanteita. "Edellisessä pelissäkin se lupasi, että Tappara tulee kovaa koko ajan päälle, mutta nehän pelas kunnolla vaan ekan erän! Tästä nyt voi jokainen päätellä, kuinka luotettava tietolähde Rautakorpi on!" säestää puolestaan Bjarna-Sebastian ottaessaan salaa valokuvia isin kamerakännykällä Länsi-Autotalliin harjoituksiin saapuvista Bluesin Showgirls'eistä.

Myöskin nimettömänä pysytellyt SM-liigan kurinpitojortikka kommentoi Rautakorven lupaamaa taklauskieltoa seuraavasti:"Voi olla, että tämä kielto joudutaan kumoamaan tai sitten ei - luultavasti asiasta järjestetään äänestys liigahallituksessa ja Jatkoajan keskustelupalstalla. Tässä on SM-liigan uskottavuus kyseessä."

Entäs Jokerit?
Tällainen soutaminen, huopaaminen ja kaikinpuolinen melan uittaminen ei voi olla vaikuttamatta SM-liigan julkisuuskuvaan. SM-liigan puheenjohtaja Hjallis Harkimo vähättelee syntynyttä kohua:"Tällaiset jutut saa liikaa julkisuutta tällä hetkellä SM-liigassa, koska liigassa ei pelillisesti tapahdu yhtään mitään kiinnostavaa, kun Jokeritkin on tauolla ja Suhosen Alpokin on jo kesälomalla."

muaddib
 
Viimeksi muokattu:

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Voi muaddib, sä työllistät mun duunin mikrotukea.
Saavat hemmot putsata kahvit näppikseltä.
Kiitos :)

Jännää iltaa ja peliä odottaessa,
DanC
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Tappara tänään,Levonen tuomarina:

1 Pasi Kuivalainen, Maalivahti
34 Mika Lehto, Maalivahti AK

55 Janne Grönvall, Vasen puolustaja AK
15 Jiri Marusak, Oikea puolustaja AK
24 Marko Ojanen, Vasen laitahyökkääjä AK
16 Aleksandr Barkov, Keskushyökkääjä AK
20 Jussi Tarvainen, Oikea laitahyökkääjä AK

5 Mikko Luoma, Vasen puolustaja
21 Pasi Puistola, Oikea puolustaja
10 Esa Pirnes, Vasen laitahyökkääjä
8 Janne Ojanen, Keskushyökkääjä
27 Tom Bissett, Oikea laitahyökkääjä

6 Pekka Saravo, Vasen puolustaja
18 Tuukka Mäntylä, Oikea puolustaja
40 Jaakko Uhlbäck, Vasen laitahyökkääjä
29 Johannes Alanen, Keskushyökkääjä
38 Sami Venäläinen, Oikea laitahyökkääjä

33 Miska Kangasniemi, Vasen puolustaja
19 Lasse Jämsen, Oikea puolustaja
11 Kimmo Koskenkorva, Vasen laitahyökkääjä
81 Arto Kuki, Keskushyökkääjä
28 Marko Mäkinen, Oikea laitahyökkääjä

2 ekaa kenttää kiinni niin se on siinä.
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Blues tänään:

Myllys (Oksa)

AK.
Sarno-Hurme-Caloun
Määttä-Vykoukal

2.
M Elomo-Ahonen-Tuomainen
Alanko-Laatikainen

3.
Hirvonen-Kalto-Jämsänen
Gustafsson-Murphy

4.
T Elomo-Stapleton-Nieminen
Jalasvaara-Näätänen
 

vykoukal #51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Vai että Levonen tuomarina. Tarkoittaa siis käytännössä sitä, että illan pelissä saa kahvata ja koukkia aivan tolkuttoman paljon. Toisaalta taklauksetkin ovat sallittuja ainakin eilisen HN-pelin perusteella.

Kyllähän Tapparan olis jo aika lähteä kesälomille. Hyvin ovat yrittäneet, mutta tällä kertaa Diesel ei riitä bensakonetta vastaan.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti vykoukal #51
Vai että Levonen tuomarina. Tarkoittaa siis käytännössä sitä, että illan pelissä saa kahvata ja koukkia aivan tolkuttoman paljon. Toisaalta taklauksetkin ovat sallittuja ainakin eilisen HN-pelin perusteella.

Tarkoittanee myös sitä, että Vykoukal saa hakata Tapparan pelaajia joko mailankärjellä eri puolille kroppaa tai poikittaisella miehekkäästi niskaan ja selkään. Mieluiten molempia tähänastiseen tapaan.

Viestin lähetti vykoukal #51
Kyllähän Tapparan olis jo aika lähteä kesälomille. Hyvin ovat yrittäneet, mutta tällä kertaa Diesel ei riitä bensakonetta vastaan.

Ja tämä olikin sitä tuoreempaa osastoa. Että oikein diisseli, hih hih.

Mutta itse pelistä: Tappara taitaa jäädä tänään kesälomille. Tilanne on kääntäen aivan sama kuin viime perjantain jälkeen, kun Tappara kiri Bluesin kolmen maalin johdon yhden maalin päähän ja Blues putosi vauhdista henkisellä ja fyysisellä tasolla. Seuraavat kaksi ottelua Tappara sitten veikin koko lailla hienosti. Nyt on Blues saanut rytmin kohdalleen Tapparan suoristettua selkänsä ja Tapparalla on suuri vaara turhautua.

Tämä sarja Bluesia vastaan on kuin läpileikkaus Tapparan kaudesta: väliin erittäin varmoja esityksiä, joista pudottiin hetkessä Mestis-tasolle yhden pienen herpaantumisen vuoksi. Ja ryhdistäytymiseen meni taas viikotolkulla aikaa. Kyllä pitää Rautakorven potkia persuksille useampaa ukkoa, jos meinataan tänään saada henkinen ja fyysinen etu kirvesrinnoille.

Huomattavaa on muuten se, että Kapanen on ollut yllättävän hiljaa keskiviikon pelin jälkeen. Keskitytäänkö Espoossa nyt vain omaan peliin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös