Playoffs 2022 välierät: Ilves (3.) – TPS (4.)

  • 128 628
  • 1 438

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Toivottavasti kukaan ei ulise tämän pelin jälkeen tuomareista.
Tuomaritoimintaan on todellakin syytä olla tyytymätön. Ja aivan kaikkien, paitsi vankilakiekon ystävien. Tai itse asiassa sinänsä vastenmieliset vankilasäännötkin olisi johdonmukaisuudessaan parempi kuin tämä, jossa mennään valtaosa vankilasäännöin, mutta muutamaksi pieneksi hetkeksi palautetaan sääntökirja voimaan.

Monesti ulinaa tulee, kun ajatellaan (paremmin tai huonommin perustein), että tuomarit ovat toista joukkuetta vastaan. Mutta nyt ovat jääkiekkoa vastaan.
 

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset joukkueet (jokerit on venäläinen)
Kannatti rikkoa joukkue miljoona miehillä. Nyt voi laturin nokassa kuunnella Jore Marjarannan haaveet kaatuu.
Vahvistukset mitä Ilves hommasi oli todella hyvät. Ei ne mitään pilanneet. Haapala johtaa koko joukkueen ylivoimapeliä ja Anttilakin alisuoriutuu, mutta on ihan okei tossa nelosessa. Haapalaa terveenä toi joukkue itkee suorastaan takaisin.

Seuraavaksi kun alat varmaankin dissamaan HIFK:ta niin totean tähän jo suoraan, että HIFK oli sekaisin jo ennen kuin vahvistukset tulivat HIFK:hon. HIFK:lla oli ennen vahvistuksia vajausta rosterissa joten jokainen vahvistus oli todellakin paikallaan.

Ei tässä yksikään joukkue vahvistuksista pilalle missään nimessä ole mennyt vaikka sitä tykätään kovasti hokea.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei kai siinä muuta kuin pelitapa, joka on luotu runkosarjaan, niin sillä ei tosipeleissä pärjää.

Tämä. Toki olemme sinun kanssasi sillä tavalla väärällä puolen aitaa, että tunnuksellisina Tappara-faneina näkemykset ovat ainoastaan kateellista panettelua olleet jo jonkin tovin. Kirjoitin tästä aiheesta yli kuukausi sitten voimasuhdeketjuun, että Ilves on haavoittuvainen, jos se ei saa vastahyökkäyspeliään toimimaan. Jukurit ja Ilves - ja huomioiden sen, jos Ilves nyt tästä lähtee pronssipeliin 4-1 lukemin - ainoastaan tulevat alleviivaamaan tämän. Toki onhan se pakko myöntää, että erityisesti Tapparan suhteen on ottanut koville, kun Ilves on suoraan sanoen nöyryyttänyt Tapparaa tuolla nopealla kääntöpelillään. Noinkohan se kuitenkaan riittää aivan finaaleihin saakka? Pahasti näyttää, että sekä Ilves että Jukurit jäävät matkalle.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Kannatti rikkoa joukkue miljoona miehillä. Nyt voi laturin nokassa kuunnella Jore Marjarannan haaveet kaatuu.
Ipa on yhtä helppo poffeissa kuin Lukolle viime vuonna.

Eiks ollutunkosarjassa kivaa kun taivas oli vielä auki :)
Aina yhtä huvittavaa kun joku lomailija tulee aukomaan päätään ja yrittää olla mukahauska
 

HunajaKeisari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt on sitte tepsillä sen verta makosa paikka, että jos tästä ei mennä finaaleihin niin on kyllä vuosisadan sulaminen. Tähän en toki usko tippaakaan, vaan täysi luotto joukkueeseen!
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Ei kai siinä muuta kuin pelitapa, joka on luotu runkosarjaan, niin sillä ei tosipeleissä pärjää. Sillä toki saa luotua kiekkobuumin.

Tästä aika monikin kirjoitti jo etukäteen, ja nyt nähdään sen realisoituminen.
Voi se olla sitäkin mutta täydellinen kyvyttömyys muuttaa asioita. NHL:n puolella saadaan hyvin katsottua miten Colorado tai Florida pystyy tulosta tekemään. Jos Tapparaan ottaa kantaa niin siihen voi luottaa. Oli pelistä mitä mieltä hyvänsä niin toiseksi eniten tehtyjä ja vähiten päästettyjä. Siitä saa muut suorittaa.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei yksinkertaisesti mitään selityksiä. TPS oli edellä tänään kaikessa, eilinen oli Ilveksen paras peli sarjassa ja senkin TPS voitti. Mutta sarja jatkuu, perjantaina uskon että Ilves jollain kepulikonstilla kairaa voiton. Sitten pitäisikin Turussa voittaa eikä se nyt kovin lähellä ole näillä parilla kerralla ollut. Tai no, ampuihan Tuomas Salmela ylärimaan.
 

J.K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Markus Nurmi/HC/FCTPS, katsomokulttuuri

vilho

Jäsen
Hankalaksi menee. Ilves ollut ns. nesteessä Typhoonin jäällä. Myrrä & Ojanen löysi aseet joilla päästään TPS:n karvauksen alta pois, mutta se ei juuri lämmitä, sillä TPS puolustaa hyvin ja vastahyökkäyksistä ei tule mitään järin hyviä paikkoja. Hyökkäysalueen hyökkäyspeli ei tuota juuri mitään, ja jos huippupaikkoja siunaantuu niin sitten vedetään logoon. Omalla alueella tulee aivan käsittämättömiä hasseja, josta esimerkkinä Sebokin taidonnäyte 1-0 maalia edeltäneessä tilanteessa.

TPS:n ykkösketju on kyllä kova. Kaikki oleellinen lienee jo sanottu siitä, mitäpä siihen enää lisäämään.

Linjahan ei siis tänään ollut tiukka, vaan rikkeitä meni molemmilta läpi ihan tuhoton määrä. Tämä hallilla nähtynä, joten uusintoja ja hidastuksia ei ole kelailtu.
Juuri näin. Sama pisti silmään maanantaina Tappara-KooKoo matsia katsellessa. Noin joka kuudes rike vihelletään ja sitten purnataan, että miksei niistä muista tullut mitään. Jääkiekko ja jääkiekon katsojat ovat häviäjiä.
 

masa90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Nhl
Saa nähdä hakeeko Ilves hyökkäyspäähän Nikolishinin vielä. Olisi kunnon upporikas tai rutiköyhä ratkaisu. Pakko jotain keksiä, voisi olla hyväkin kokeilu ylivoimalla. Ei nuo alaketjuissa muutkaan mitään aikaiseksi ole oikein saaneet.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
On muuten aika karu fakta että Pyyhtiä on tehnyt tässä sarjassa saman verran maaleja kuin Ilves yhteensä.

Hyvä huomio, sarja on 3-1 ja on sellaisesta noustu aiemminkin. Ilveksen mahdollisuus on se että saadaan Tepsin ykkönen pelillisesti nollattua hyväksytyin keinoin. Sen lisäksi pitäisi vieraissa tehdä maali.

Langhamer on osoittautunut tavalliseksi kuolevaksi ja pitkälti samaa on kun Tapparan virkaveli Heljangossa. Perus pelaaminen on hyvällä tasolla mutta tasaisin väliajoin tulee(keskimääräistä useammin) maali joka olisi pitänyt ottaa kiinni.

Anttilan hankinta ei tuonut ratkaisevaa nousua, Haapala sen sijaan ollut hyvä. Vertailukohtana Tappara on hyötynyt enempi Savinaisesta ja Leskisestä ja kesken kauden tullut Luoto on tehnyt kohta enemmän pisteitä kun parhaalla liigakaudellaan runkosarjassa.

Myrrällä on pieni hetki aikaa taikoa kani hatusta mikäli sarjaa halutaan jatkaa perjantain jälkeenkin.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
@Doug93 sun nimimerkki kun täällä näkyy eniten ni tuu kertoo miten peli meni? Tai miten pelit Turussa yleisesti? Entä Ipan 5vs5 pelaaminen?

Eikä siinä, tiedän jo etukäteen et Tepsin YV on ollu surkeeta.
Se meni kuten kirjoitin jo ennen peliä.. Tepsi siirtyy 3-1 johtoon ottelusarjassa. En edes katsonut peliä, Perjantaina olen hallilla.
Ilves sinnitteli urheasti, mutta Tepsin ykkösketju on kuuma. En ole mitään muuta väittänyt.. saa tarkastaa...
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikea on kyllä nähdä, että Ilves enää tästä nousisi jatkoon, vaikka ei se mahdotonta ole. Tepsin Kukkopojat ratkaisee pelin kuin pelin jossain kohtaa kuitenkin. Jos oikein lähdettäisiin jossittelemaan, niin paremmalla ylivoimalla ensimmäisessä pelissä tämä sarja olisi ollut puhdas 4-0.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Vaikea on kyllä nähdä, että Ilves enää tästä nousisi jatkoon, vaikka ei se mahdotonta ole. Tepsin Kukkopojat ratkaisee pelin kuin pelin jossain kohtaa kuitenkin. Jos oikein lähdettäisiin jossittelemaan, niin paremmalla ylivoimalla ensimmäisessä pelissä tämä sarja olisi ollut puhdas 4-0.
Niin no.. Ilveksen paremmalla ylivoimalla 2-2.
Nyt on se 1-3, kuten vahva ennuste oli.. tervetuloa Perjantaina Tampereelle katkaisemaan ottelusarjaa.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Ilveshän olisi tippunut jo Kärppiä vastaan jos eivät olisi hommanneet Haapalaa. Käsittämättömän riippuvainen on Ilves Haapalasta.
No, jos jossittelulinjalle lähdetään, niin Saarelanhan tuossa pitäisi vetää ja hän oli hyvin Myrrän pelitavan näköinen pelaaja.

TPS pelaa erittäin hyvin juuri Ilvestä vastaan. Valitettavasti se ei välttämättä kerro mitään TPS:n mahdollisuuksista Tapparaa vastaan finaaleissa. Ilveshän oli Tapparalle vaikea, mutta Tappara on silti ennakkosuosikki finaaleissa. Sitten me ihmetellään, että mitä se Myrrä oikein yritti.

Jääkiekko on yksinkertainen peli ja jokaisella joukkueella pitäisi olla parikin pelitapaa tai vähintään tuunausvaraa. Ilveksellä näyttäisi olevan yksi vaihde joka riittää tai sitten ei.

Kyllä Ilves-kannattaja tästä vielä nousee toivomaan. Huomenna jo aletaan miettiä, miten välipäivä tuo ruotsalaiset takaisin ja Haapalakin pelaa perjantaina jne.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
En usko hirveästi siihen, että seuraavassa pelissä vielä sarja katkeaa. Marginaalit olivat tänäänkin todella pienet ja eilisen tavoin peli olisi voinut kääntyä aivan kummalle tahansa. 3-0 ei anna mitenkään hirveän todellista kuvaa pelin menosta.

Usko Tepsiin on kova, mutta vähän hirvittää että finaalipaikkaa pitää hakea vielä parista pelistä ja se vain sataa Tapparan laariin.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Tepsi olisi tippunut jo, jos Hifkillä olisi ollut vaikkapa Langhamerin tasoinen maalivahti.
Ihme jossittelua.. jos sitä ja jos tätä..
Pelataan välieriä ja Tepsi on täysin ansaitussa 3-1 johdossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös