Playoffs 2022 puolivälierät: Ilves (3.) – Kärpät (6.)

  • 216 015
  • 2 518

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Onnea Ilvekselle.
Tuon enempää ei Kärpistä saatu irti eikä se tarkoita mitenkään negatiivisessa mielessä. Ilves oli kuitenkin parempi ja meillä meni selvitysmistaisteluksi. Onnea jatkoon ja viekää mestaruus. Nyt on lätkää pää täynnä ja hyvä ottaa pieni etäisyys...

Onnea vielä voittajille.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Onnea Ilves ja kannattajat. Parempi näistä aina menee jatkoon ja koko sarjaa kun tarkastellaan niin Ilves olis vähintään tuon verran niskan päällä. Kärpiltäkin paikoin hyvää tekemistä mutta ei riittänyt. Menkää päätyyn asti ja ennenkaikkea pitäkää yhtä hyvää tunnelmaa areenalla jatkossakin!
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Suomi
Maalivahtipeli meni Galimovin ansiosta hitusen Ilvekselle, puolustuspeli hitusen Kärpille, hyökkäys selvästi Ilvekselle ja erikoistilanteet Kärpille. Lopulta sitten rohkeus ratkaisi, ja siinä Ilves oli tässä ottelussa ja varsinkin jatkoajalla selvästi edellä.

Nyt sitten on Kärppien aika alkaa rakentamaan ihan erilaista hyökkäys. Leskinen, Aaltonen, Pyörälä ja ulkkarit mielellään pois ja parempaa seppää tilalle.
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Onnea Ilves! Olitte tuon verran parempia, ja piste. Lupasin hypätä bandwagoniin, ja sen teen. Pettymys on valtava, mutta ylpeä pitää olla omistakin - kaikki varmasti jätettiin jäälle. Menkää päätyyn asti että rytisee!
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Iso lampaanperse Ilvesyleisölle Kärpille buuaamisesta pelin jälkeen. Onneksi edes yhdellä tamperelaisjoukkueella on asiallinen ja sivistynyt yleisö.

Tuo meni kyllä ihon alle, pakko myöntää. Toki aikoinaan osa Kärppäyleisöstäkin taisi buuata Tepsille, tai ainakin Antti Aallolle, Vallinin mestaruusmaalin jälkeen mutta sen jälkeen on kehitystä sillä saralla tapahtunut.
 

mayra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Onneksi olkoon Ilves!

Pitkää kevättä teille, hakekaahan nakkikattila pois kuleksimasta.

Parempi voitti sarjan. Kärpät raapi koneestaan irti kaiken, mitä löytyi ja pystyi kuitenkin antamaan kissapedoille jonkin verran vastusta.
 

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kiitokset Kärpille jäätävästä sarjasta. En olisi ekan ottelun jälkeen uskonut mikä tasonmittaus tästä sarjasta tulee.

Oltiin liigassa eniten maaleja tehnyt joukkue. Otteluiden 2-7 tehdyt maalit meillä:2,1,2,1,1,2. Eli 1,5 per peli. Eikä paljon huippupaikoilla mässätty.

Ja tuosta Blomman rauhallisuudesta ja loistavasta tekniikasta tulee mieleen yksi nuori Tsekkipoika, joka meillä pari vuotta sitten pelas. Tulee olemaan maailman huippuja.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Torjunnat näköjään tänään peräti 19-42. Blomqvist oli lähellä ryöstää tän sarjan Kärpille mutta lopulta Ilveksen sitkeys palkittiin.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Kyllä Ilves oli tässä ratkaisevassa pelissä selvästi parempi ja aktiivisempi ja ansaitsi jatkopaikan
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Toivon, että Kärpät tarjosi Ilvekselle sen haasteen, jonka kaataminen hitsaa porukan lopullisesti yhteen ja nostaa joukkueen sille mestaruuden vaatimalle tasolle.

Onnea Ilves! Onnea Tampereen kiekkoväelle. Nauttikaa upeasta keväästä ja hoitakaa se mestaruus!
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Onnea Ilves jatkopaikasta!

Paremmuudesta ei epäselvää. Kärpät latasi ensimmäiseen erään kauden ehdottomasti parasta peliä, mutta ei riitä. Ilves tuli kovempaa seuraaviin eriin.

Mahtava peli! M_a_a_g_i_n_e_n jatkoerä! Joka muistetaan kyllä vielä pitkään.

Eikait tässä, nyt kesälaitumille seurailemaan kuka vie kannun. Pistäkäähän Tapparalle hanttiin! Toki TPS ensin.
 
Viimeksi muokattu:

Rara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tältäkö tuntuu voittaa playoffsarja? Huh, huh, mikä sarja, aivan kolikonheittoa ja molemmat olisivat ansainneet mennä tästä jatkoon. Kiitokset myös Kärppien kannattajille. Huomaa, että sielä on hienoa voittamisen kulttuuria takana, kun tullaan rehdisti onnittelemaan hävityn sarjan jälkeen.
 

Waluigi

Jäsen
Kiitos Ilves, kiitos Kärpät ja kiitos fanit. Pari peliä pääsi näkemään Nokia Arenalla ja kaikkinensa aivan huikea sarja. Parempi kuin kevään 2017 Tapparaa vastaan, ja tämän saattoi sanoa jo ennen ratkaisua.

Ilves oli kotiedun ja Galimovin verran parempi. Vaikka Ilveksen leirissä olenkin niin kyllähän Blomqvist oli sarjan ykköspelaaja. Vain viiksenkarvan Langhameria kovempi.

Ei puhuta moraalisesta finaalista, ne on häviäjien puhetta. Tästä eteenpäin TPS:n kaatoon ja matka jatkuu. Kyllähän Marjamäki piiskasi Kärpät sellaiseen kuntoon, ettei olisi vielä paria viikkoa ennen hänen saapumistaan uskonut.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Kärpille. Fanit osoitti pikkumaisuutensa. Meni ainakin tässä pahimmassa vitutuksessa maku.

Vihellyskonsertti meni sentään suhteellisen nopeasti ohi, mutta todella erikoinen reaktio taiston tauottua omien voiton jälkeen.

Kyllä Ilves ansaitsi tästä voiton. Ensimmäisessä erässä Kärpät oli vielä hyvin pelissä mukana, mutta sitten Ilves sai vyörytettyä enemmän ja enemmän pitkiä hyökkäyksiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös