Playoffs 2015 finaalit: Kärpät – Tappara

  • 119 362
  • 615

JP900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eilisessä pelissä tuli kyllä Kärpille ihan liikaa huolimattomuusvirheitä, joista Tappara sai maalinsa tehtyä jäätävällä prosentilla. Hallilla harmitti, mutta olen samaa mieltä että ei tämän sarjan kuulunut päättyä 4-1. Niin tasaisia ottelut ovat olleet.

Hyvinhän tuo taas Kärpillä pyöri kolmoserässä ja ajoittain Tappara oli kyllä pulassa erityisesti Donskoin kanssa. Jotenkin maagista katsoa miehen pelaamista tällä hetkellä. Uskomaton varmuus kiekon kanssa ja toisin kuin JMA, jaksaa myös oikeasti taistella jokaisesta kiekosta.

Nyt sitä toisaalta toivoo sitä peliä numero seitsemän. Olisihan se uskomaton ratkaisu, ja näkisi vielä hallissa ottelun. Mutta ei minua haittaa jos Hakametsässä nähdään sarjan päätös.
 
Tästä ehdottomasti samaa mieltä. Liaaniin ovat syyllistyneet molemmat tasapuolisesti eikä kuitenkaan liikaa. En tiedä johtuuko muutos tukkajukan puutoksesta vai siitä, että viime vuonna tasoero Kärppien ja Tapparan välillä oli selvästi suurempi kuin tänä vuonna ja Kärppien liike ylivertaista.
Muutos johtunee Rautakorven poissaolosta. Jo pelkästään hänen läsnäolonsakin saa ihmiset näkemään mitä haluavat. Viime keväänä Kärpät repi ja roikkui ylivertaisesta liikkeestään huolimatta vähintään yhtä paljon, saaden kuitenkin vähemmän rangaistuksia. Se on sitä mediapeliä ja mielipidevaikuttamista. Paha Rautakorpi, hyi.
Ainoa fakta sukelluksista Kärppien suhteen on se, ...
...että katsoo niitä tilanteita tarkemmin ja huomaa itsekin niiden olemassaolon. Kuten eilen Huml & Kemppainen. Sitä se epätoivo teettää joillekin. Laatikainen mm. taas edustaa sitä toista kastia. Vai meinaatko, että Dixonin tai Marjamäen alle jääminen ei olisi sattunut? Tai ilmeisesti vähemmän kuin Ivan- ja Joonas-parkoja.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Omaan silmään tilanne näytti siltä, että Ivan sai iskun vatsaan. Jokainen voi kokeilla omalla tahollaan kuinka kauan kestää keräillä itsensä, kun ilmat lähtevät pihalle.

Minä hyväksyn ehdottomasti kaikki mahdolliset "kuolevat joutsenet" ja "pellehyppelyt", kunhan Kärpät voittaa. Hamekankaiden lähettelijät ym. äijäilypellet voivat tukehtua lauantaimakkaroihinsa.

Toivottavasti homma ei mene tähän, että aletaan filmaamaan vastustajalle jäähyä. Hommahan menee täysin pelleilyksi. Onneksi tuohon Kepun loppuhetkien temppuun ei peli eilen ratkennut. Hieno sarja menossa muuten, toivottavasti huipentuisi game sevenissä.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sukeltelua, ei nyt kauhean selkeää ole ollut Kärpilläkään tähän sarjaan, vaikka olihan tuo Humlin tapaus nöyryyttävä. Sukeltelua selvempää on ollut se, että vihellykset ovat suosineet Kärppiä sekä JYP- että Tappara-sarjoissa. OK, olihan siellä Dixonin ajelu, josta joskus ajetaan turhaan jopa ulos, mutta muuten huitomiset ym. pikkujäähyt jää herkästi viheltämättä ratkaisuhetkillä ainakin Kärpiltä, joissain fiinaaliotteluissa toki on laitettu pilli taskuun täysin, eikä kumpikaan ole saanut selvistä rikkeistä jäähyjä. Välierissä oli räikeää näin puolueettoman katsoa, kun JYP:lle heilahti boxia tuon tuosta ja omassa sarjassaan Lukko selvisi samoista hommista kuin koira veräjästä ja Tappara oli hätää kärsimässä.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
En tiedä miten minä olen nähnyt sarjan älyttömän siistinä molemmin puolin. Ei uskoisi tämän kauhean itkun seasta että se on myös totta. Huml kalastelee aina mutta tuomarit eivät näihin ole menneet enää moneen vuoteen.. Ei niistä ole hyötyä kuin vastustajalle. Miksi siis näistäkin täällä jauhetaan? Silti jokainen kitisijä myös @Väsyneet Kädet Kädet haluaisi Humlin omaan joukkueeseensa milloin vain. Tämä on fakta ystävät vaikka ette sitä nyt pysty myöntämään :)

Mutta onhan erilainen Tappara tänä keväänä vastassa! Missä liaanikiekko, kahvat ja Metsolan sulamiset? Ne menivät Rautakorven mukana -Onneksi.
Mukava seurata ilman jatkuvaa vitutusta milloin mistäkin roikkumisista. Mikäli Kärpät häviää nämä finaalit niin hyvinkin sen soisi Palolalle ja Jormakalle ja tietysti vanhalle Kärpälle eli Kuuselalle.

Mainitaan vielä 17-1. Toivottavasti nähdään 7.peli !
 

Apheu

Jäsen
Oli muuten 14. peräkkäinen finaalipeli, joka päättyi maalin erolla. Ja tosiaan Tappara on ollut pelaamassa näistä jokaista. On se ihme ja kumma, kun kolmatta vuotta peräkkäin näin tasaisia finaaleja väännetään, ja joka kerta jää tuntuu jäävän hopeat käteen!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
En nyt lähde puolustelemaan noita filmaamisia mutta jotenkin naurattaa se että täällä huudellaan että Kärpät filmaa koko ajan, jatkuvasti, joka tilanteessa jne. Minun silmiini näissä pudotuspeleissä on Kärppien puolelta ollut tasan kaksi kappaletta filmaamisia (Kaspar&Huml). Toki siinäkin on kaksi kappaletta liikaa mutta enempää niitä ei ole ollut. Pelejä Kärpät on kuitenkin pelannut pleijareissa jo 17 kpl. Kepun tilannetta en kunnolla nähnyt joten siitä en osaa sanoa. Osaan sanoa vain sen että Kemppainen ei ole niitä miehiä jotka on ensimmäisenä filmaamassa. Se että Kärppäpelaajat kaatuilevat kamppailu/taklaustilanteissa on enemmänkin siitä kiinni että kukkakeppejähän nuo ovat perustavat pelinsä enemmän taitoon kuin fyysiseen vääntämiseen. Jos Kankaanperä tai Marjamäki vääntää Donskoita, Junttilaa jne. vastaan niin ei siihen kummoinen meedio tarvi olla sanoakseen kumpi löytyy väännön jälkeen jään pinnasta. Eikä siihen kaatumiseen tarvita filmaamista vaan kyse on fysiikan laista, habasta.

Sen sijaan kysyn, en syytä ketään vaan kysyn, onko Tapparamainen pikkusian, ns. "minuutin jäähyn" rikkeiden ihan jatkuva tekeminen yhtään sen kunnioitettavampaa kuin filmaaminenkaan? Tuo touhu nimittäin on ihan oikeasti jatkuvaa, vuodesta, pelistä ja vaihdosta toiseen tapahtuvaa. Sitä on jatkunut jo niin kauan että Tapparafanit eivät edes ymmärrä niitä rikkeiksi vaan pitävät sitä normaaliin jääkiekkoon kuuluvana. Pikku koukkua, pikku poikkaria, vähän susikättä jne. Sellaista että ne ovat periaatteessa rikkeitä ja niillä saa himpun verran hidastettua ja häirittyä vastustajaa mutta penaltit on kuitenkin tiukassa. Toisinaan tulee, useimmiten ei. Yhtä kaikki, rikkeitä ne silti ovat.
 
Viimeksi muokattu:

JPL

Jäsen
Ei taitaisi Liusjärven aika riittää meidän liigassa tuohon hommaan kun filmaukset ovat niin paljon yleisempiä kuin NHL:ssä. Huml yleensä maksaa noista filmauksistaan siinä muodossa että seuraavat viisi Ivaniin kohdistuvaa rikettä sitten katsotaan läpi sormien. Liian usein nähty, että Humlia saa ottaa miten vaan koska kaverin luullaan sitten joka kerta filmaavan. Omaa syytä toki ja maineensa vanki, mutta aika kaukana kuitenkin jostain Jarkko Ruudusta jos pelleistä puhutaan.

Tämähän se on ongelma sekä liigan tasolla että varsinkin Huml:lla henkilökohtaisesti. Häntä rikotaan todella paljon ja aivan liian harvoin siitä vastustaja jäähyä saa. Todennäköisesti suurin syy on siihen, että hän laittaa kermaa kakun päälle liian paljon. Yleensä se rike on (jollain tasolla) jäähyn arvoinen, mutta sitä ei vihelletä ja sitten tulee se kuoleva joutsen päälle ja tuomari ei viitsi viheltää niitä rikkeitä myöhemminkään. Maineensa vanki todellakin. Sitä on paha sanoa, että kumpi sitten tuli ensin. Mielestäni Huml ei näytellyt aikaisemmin juurikaan tai ainakin tämä on lisääntynyt viime vuosina melko paljon.

Hieno pelaaja Iivana silti on.

Eilinen ottelu oli kyllä Kärppien osalta todellinen rimanalitus ja ihme, että päättyi vain maalin erolla. Tappara tarjoili Kärpille eilen mestaruutta ihan huolella - sen verran heikko oli. Kärpät vain oli vieläkin huonompi. Finaalisarjan huonoin ottelu molemmilta. Ei Kärpistä oikein voi nostaa ketään pelaajaa, joka olisi onnistunut hyvin. Ehkä Masuhr... Muu pakisto koomaili sitten ihan urakalla ja hyökkäyskin oli aika kädetöntä loppujen lopuksi ja jalkakaan ei oikein liikkunut. Noh - perjantaina uutta matoa koukkuun.
 

Kukko

Jäsen
Toivottavasti vielä joku päivä Oulussakin kiekkokultuuri saadaan nostettua sille tasolle, että Kemppaisen ja Humlin tyylisiä sukelteluja ei hyväksytä. Pahanlainen kulttuuri on kyllä pesiytynyt joillekin paikkakunnille. Ihan kaikkea ei kannattaisi sen voiton eteenkään tehdä.

Se että sukelteluja tapahtuu mestaruuden ratkaisuhetkillä on kaikista halveksittavinta. Tätä on nyt ollut Kärpillä kahtena edellisenä kautena. En arvosta
 
Viimeksi muokattu:
...

Sen sijaan kysyn, en syytä ketään vaan kysyn, onko Tapparamainen pikkusian, ns. "minuutin jäähyn" rikkeiden ihan jatkuva tekeminen yhtään sen kunnioitettavampaa kuin filmaaminenkaan? Tuo touhu nimittäin on ihan oikeasti jatkuvaa, vuodesta, pelistä ja vaihdosta toiseen tapahtuvaa. Sitä on jatkunut jo niin kauan että Tapparafanit eivät edes ymmärrä niitä rikkeiksi vaan pitävät sitä normaaliin jääkiekkoon kuuluvana. Pikku koukkua, pikku poikkaria, vähän susikättä jne. Sellaista että ne ovat periaatteessa rikkeitä ja niillä saa himpun verran hidastettua ja häirittyä vastustajaa mutta penaltit on kuitenkin tiukassa. Toisinaan tulee, useimmiten ei. Yhtä kaikki, rikkeitä ne silti ovat.
Ja kun joskus kykenet katsomaan pelejä pätkääkään neutraalisti, huomaat, että sitä tekee aivan kaikki - myös Kärpät. Joka ikinen takamatkalta vähän koukkaisee tai huitasee sinnepäin, kulmissa pidetään käsillä kiinni ylimääräistä tai nyppäistään, kun vastustaja on irtoamassa. Maalinedustalla annetaan poikittaista kiekottomille, kulmissa annetaan poikittaista. Tökätään lavalla terän alle, että saadaan horjutettua, kulmanuhjauksessa vedetään kypärä pois. Kirjoituksesi on juuri se klassinen osoitus mielikuvien voimasta: Tappara kahvaa, IFK taklaa, JyP HT ei tupakoi, Jokereilla on eniten rahaa ja rumat kattilakypärät, Lahdessa on Reipas, Ilves pelaa taitokiekkoa jne. Sitten välillä voi koittaa katsoa niitä pelejä ilman lasejaan ja huomata miten asiat oikeasti ovat.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Se että sukelteluja tapahtuu mestaruuden ratkaisuhetkillä on kaikista halveksittavinta. Tätä on nyt ollut Kärpillä kahtena edellisenä kautena. En arvosta

Oi voi. Täällähän on taas keskustelun taso huipussaa. Eiköhän tuo viime kevät hoidettu ihan pelaamalla. Kiekkokulttuurin puutetta on lähinnä tämä järkyttävä itkeminen. Pitää osata voittaa, mutta myös hävitä. Allekirjoituksesi perusteella myös Ässät on voittanut mestaruuden filmaamalla. Kertonee jotain.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Toivottavasti vielä joku päivä Oulussakin kiekkokultuuri saadaan nostettua sille tasolle, että Kemppaisen ja Humlin tyylisiä sukelteluja ei hyväksytä. Pahanlainen kulttuuri on kyllä pesiytynyt joillekin paikkakunnille. Ihan kaikkea ei kannattaisi sen voiton eteenkään tehdä.
Se että sukelteluja tapahtuu mestaruuden ratkaisuhetkillä on kaikista halveksittavinta. Tätä on nyt ollut Kärpillä kahtena edellisenä kautena. En arvosta

Tällaiset kommentit ovat niin täynnä pelkoa :D

Olet itsekin siis nähnyt filmaamisilta kokonaiskuvan eli sen miten Tappara on alakynnessä ensimmäistä peliä lukuunottamatta ja jopa eilisen tuloksen taakse olet nähnyt! Pelko hiipii puseroon voitetun ottelunkin jälkeen, joten helppo keskittyä johonkin täysin epäolennaiseen ja viedä huomio pois itse pelistä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ja kun joskus kykenet katsomaan pelejä pätkääkään neutraalisti, huomaat, että sitä tekee aivan kaikki - myös Kärpät. Joka ikinen takamatkalta vähän koukkaisee tai huitasee sinnepäin, kulmissa pidetään käsillä kiinni ylimääräistä tai nyppäistään, kun vastustaja on irtoamassa. Maalinedustalla annetaan poikittaista kiekottomille, kulmissa annetaan poikittaista. Tökätään lavalla terän alle, että saadaan horjutettua, kulmanuhjauksessa vedetään kypärä pois. Kirjoituksesi on juuri se klassinen osoitus mielikuvien voimasta: Tappara kahvaa, IFK taklaa, JyP HT ei tupakoi, Jokereilla on eniten rahaa ja rumat kattilakypärät, Lahdessa on Reipas, Ilves pelaa taitokiekkoa jne. Sitten välillä voi koittaa katsoa niitä pelejä ilman lasejaan ja huomata miten asiat oikeasti ovat.
Arvasinkin että vastaukset tulevat olemaan jotain tuollaista. Ei siinä. Jatketaan.

Huomautan kuitenkin vielä että mielikuvat eivät tule tyhjästä. Ainakaan negatiiviset mielikuvat. IFK:n markkinaosasto saattaa haluta luoda taklausimagoa mutta Tappara ei takuulla halua vapaaehtoisesti profiloitua kahvakiekkoiluun. Jostain syystä niin on kuitenkin käynyt? Miksi? Tapparan kahvauksesta vallitsee palstalla aika lailla konsensus, pl. Tapparafanit? Löytyykö sillekin joku järkisyy?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
...Tappara ei takuulla halua vapaaehtoisesti profiloitua kahvakiekkoiluun. Jostain syystä niin on kuitenkin käynyt? Miksi?
Syy lienee vuosituhannen alun liigakiekkoilussa. Silloinhan kahvattiin reilusti, kuten koko 90-luku. Rautakorven Tappara sitten teki sen parhaiten, ollen koko ajan iholla, käyttäen mm. sitä kahvaa - mutta ollen kuitenkin fyysisesti vahvempi kuin muut ja siten pärjäsi siinä muita paremmin. Ei Tappara silloinkaan ainoa ollut, pärjäsi siinä vain paremmin. Vähän kuin Lukko tässä painisarjassa Tapparan kanssa.

Mutta esimerkiksi Rautakorven edelliskaudet eivät olleet mitään kahvakiekkoa nähneetkään - paitsi ihmisten mielikuvissa. Siitähän on oltava kyse, jos Rautakorven Tappara pärjää. Ässät ja Kärpät roikkuivat vähintään yhtä paljon finaaleissa, mutta median tuomat mielikuvat historiasta vahvistivat ihmisten linssejä. Pahimpana esimerkkinä viimekeväinen IS:n joku Videopersnaamat-osio, jossa poimivat vain Tapparan "kahvaukset" - ja silti kuviin tuli myös Kärppien vastaavia. Niihin ei tokikaan siinä puututtu, koska agenda oli toinen.

Jos tuotaisiin joku liigaa tuntematon kiekkoihminen katsomaan Tapparan viimekautisia ja tämän kauden pelejä, voisi lausunnot olla aikalailla erilaisia.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Huomautan kuitenkin vielä että mielikuvat eivät tule tyhjästä. Ainakaan negatiiviset mielikuvat. IFK:n markkinaosasto saattaa haluta luoda taklausimagoa mutta Tappara ei takuulla halua vapaaehtoisesti profiloitua kahvakiekkoiluun. Jostain syystä niin on kuitenkin käynyt? Miksi?

Eivät ne mielikuvat tulekaan tyhjästä. Kahtena edellisenä keväänä mediassa paheksuttiin Tapparan "kahvaamista", vaikka varsinkin tuo Rautakorven viimeisimmän stintin 2013-joukkue teki kaikkea muuta kuin kahvasi. Edellisenä keväänä Tappara ei myöskään kahvannut niin paljoa kuin mitä tänä keväänä on nähty. Silti tuossa muutama viesti ylempänä kaksi veijaria kiittelee Tapparaa siitä, että kahvaamisen määrä olisi muka vähentynyt. Paskat se mitään vähentynyt ole, mutta media on ollut hissun kissun siitä, niin on jäänyt mielikuvien muodostaminen vähemmälle.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tapparan kahvakiekkoleima perustuu siihen Rautakorven aikaan 2000-luvun alussa, jolloin Tappara pelasi tilan ja ajan jääkiekkoa, jossa isot äijät kamppailivat vahvasti mies miestä vastaan. Ei ollut kaunista, mutta tuon ajan linjaa Tappara osasi hyödyntää paremmin kuin muut.

En mä nyt nyky-Tapparassa näe hirveästi yhtäläisyyksiä tuon ajan Tapparaan. Aika on eri ja Tappara pelaakin ihan eri lailla. Viime kaudella finaaleissa toki meni joitain räikeitä kärkikarvaajien blokkaamisia läpi, mutta vähemmän tänä vuonna.
 

Kukko

Jäsen
Oi voi. Täällähän on taas keskustelun taso huipussaa. Eiköhän tuo viime kevät hoidettu ihan pelaamalla. Kiekkokulttuurin puutetta on lähinnä tämä järkyttävä itkeminen. Pitää osata voittaa, mutta myös hävitä. Allekirjoituksesi perusteella myös Ässät on voittanut mestaruuden filmaamalla. Kertonee jotain.

Toinen arvostaa voittoja keinoja kaihtamatta, toinen ei. Kyllä myös Ässät käytti tuota alhaista sukeltelua vuoden 2013 mestaruudessaan. Tiedän koska katsoin matsit ja ihan yleinen konsesus oli, että tuolloin Ässät sai 3-4 ylivoimaa toiminnallaan. Olisiko mestaruus mennyt Poriin ilman sukelteluja? vaikea sanoa, ehkä. Toiset organisatiot hyväksyvät nämä vuodesta toiseen, toiset eivät. Rikkeen korostaminen on omassa paperissani erittäin harmaalla alueella, mutta tämä loukkaantuneen esittäminen on ehkä pahinta ANTIjääkiekkoa IKINÄ. Suurin syyllinen tuohon asiaan on tuomarit, jotka omalla ämmämäisellä pupujussiudellaan mahdollistavat tämä jatkumisen. Takanapäin ovat ajat, jolloin Mäkelän Seppo tuomitsi käytösrangaistuksen kaikista vastaavista ja ongelmia ei esiintynyt. Hattua nostan joukkueille, jotka eivät tätä korttia käytä, vaikka sen tietävät etua antavankin. Harmin paikka vaan, että tälläistä suoraselkäisyyttä ei kaikista organisaatioista löydy.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mielikuviako? Eilisen matsin ottelukoosteesta:

Heti eka tilanne jossa Pirnes ja Kaspar karvaavat kiekon pois ja järkkäävät maalintekopaikan. Ei pienintäkään rikettä Kärppäjätkiltä, sen sijaan Maliselta tulee koukku Kaspariin, Bonsaksen vetää koukulla Ahon nurin ja pistää vielä poikkarin Kaspariin. Kolme selkeää rikettä, vaikkakin pieniä. Tosin tuo viimeinen poikkari nyt oli jo vihellyksen jälkeen joten ei lasketa sitä.

Maxwellin jäähyn jälkeinen aloitus. Aloitusvoiton jälkeen Kuusela suorastaan hyökkää kiekottomana estämään kiekotonta Kukkosta laittamalla mailan kainaloon. Tässä tilanteessa tuosta nyt ei ollut sen kummemmin hyötyä kuin haittakaan. Rike mikä rike silti. Kärppäpelurit ei tilanteessa koskekaan mailalla vastustajaan.

Tapparan ekaan maaliin johtaneessa tilanteessa Green tökkää ensin Kemppaista maalin kulmalla. Tämän Kepu käy kostamassa heti perään poikkarilla. Palola puolestaan huitaisee ensin päädyssä Glenniä käsille ja pistää vielä maalin edessä poikkarilla hänet nurin. Pikkurikkeitä, mutta rikkeitä silti.

Tapparan toinen maali. Samalla kun Green kiertää maalin taakse, Palola pistää koukun Laatikaisen yläkäteen. Hyvin pieni rike mutta auttoi Greenille himpun verran lisäaikaa mennä vapaasti. Laatikaisen perkele ei nosta edes Palolan mailaa vaikka se olisi ihan sallittua ja jopa suotavaa kun vastustaja yrittää maalintekoa.

Jormakan maali. Katsokaapa Bonsaksenin työskentelyä. Donskoin kiekon menetyksen jälkeen Bonsaksenin susikäsi käy nopeasti ja tiheästi Donskoin vyötäröllä kuin lauantaitansseissa ikään. Hidastaen juuri sen verran ettei Donskoi pääse karvaamaan enää kiekon ottanutta Haapalaa joka pääsee heittämään Jormakan yksin läpi.

Dixonin maalissa Glenniltä tulee pikkusikaa rikkoen Jormakkaa pariinkin otteeseen kahvauksella joten täysin puhtain paperein Kärpätkään ei tästä videosta selvinnyt.

Jos lyhyestä highlight-koosteesta on jo löydettävissä helposti useita pikkurikkeitä, saatikka että alettaisiin koko peli katsomaan, niin onko se edelleenkin pelkkää mielikuvaa?

Katsokaa niita pelejä älkääkä vain väittäkö silmät kiinni että kaikki muutkin niin tekee. Ehkä en pysty Kärppien otteita täysin objektiivisesti tarkastelemaan mutta Kärpät on näissä pleijareissa pelannut nyt SaiPaa, Jypiä ja Tapparaa vastaan. Jostain syystä kahvauksessa tuli vastustajan osalta aivan selkeä muutos finaaleissa. Mutta ilmeisesti ne olivat vain niitä mielikuvia.
 

xkouhiax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Tapparan kahvauksesta vallitsee palstalla aika lailla konsensus, pl. Tapparafanit? Löytyykö sillekin joku järkisyy?

Kyllä on todella vähissä ollut Tapparan kahvaussyytökset tällä palstalla tänä keväänä. Väsyneet kädet ja Blackie aika hyvin tiivistikin jo asian. Tämä kahvan nosto tuntuu olevan muutamalla Kärppä-fanilla joku suojakeino, kun lähes kaikki moittivat sukelteluista.

Katsokaa niita pelejä älkääkä vain väittäkö silmät kiinni että kaikki muutkin niin tekee. Ehkä en pysty Kärppien otteita täysin objektiivisesti tarkastelemaan mutta Kärpät on näissä pleijareissa pelannut nyt SaiPaa, Jypiä ja Tapparaa vastaan. Jostain syystä kahvauksessa tuli vastustajan osalta aivan selkeä muutos finaaleissa. Mutta ilmeisesti ne olivat vain niitä mielikuvia.

Kyllä, ne on vain niitä mielikuvia ja ennakkoasenteita, jotka sinua häiritsee seuraamasta peliä objektiivisesti.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä, ne on vain niitä mielikuvia ja ennakkoasenteita, jotka sinua häiritsee seuraamasta peliä objektiivisesti.
Kai minun olisi pitänyt sitten nähdä SaiPan otteissa kusipääkiekkoa ja Jypin otteissa robottikiekkoa mutta jostain syystä näin vauhdikasta ja viihdyttävää peliä. Kumma homma. Ei silti, olen minä Tapparamatseissakin nähnyt myös vauhtia ja viihdettä. Erityisesti Palola osaa kaiken koukkimisen ohessa tehdä myös todella hienoja maaleja.
 
Viimeksi muokattu:

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kai minun olisi pitänyt sitten nähdä SaiPan otteissa kusipääkiekkoa ja Jypin otteissa robottikiekkoa mutta jostain syystä näin vauhdikasta ja viihdyttävää peliä. Kumma homma. Ei silti, olen minä Tapparamatseissakin nähnyt myös vauhtia ja viihdettä. Erityisesti Palola osaa kaiken koukkimisen ohessa tehdä myös todella hienoja maaleja.
Ja nyt näet vain kahvaa? Minun mielestäni ottelusarja on ollut sekä viihdyttävä että tasokas ottaen huomioon pudotuspelien otteluohjelman. Taktinen yliote on kääntynyt vuoronperään.

EDIT: No, ehkä tuo taktinen yliote on hieman yliampuvaa. Ehkä lähempänä on molemmilta puolilta loistavia taktisia oivalluksia vesittämään vastustajan syömähammasta. Sehän näiden pidempien sarjojen suola onkin, ehditään reagoimaan johonkin tiettyyn asiaan pelien sisällä ja välillä
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ja nyt näet vain kahvaa? Minun mielestäni ottelusarja on ollut sekä viihdyttävä että tasokas ottaen huomioon pudotuspelien otteluohjelman. Taktinen yliote on kääntynyt vuoronperään.
Juurihan kerkesin sanomasta että mielestäni Tapparasarjassakin on ollut vauhtia ja viihdettä. Alkuperäinen kysymykseni oli että onko Tapparan kahvaus yhtään sen kunnioitettavampaa kuin filmaaminenkaan? Toista tapahtuu jatkuvasti, toista on tapahtunut koko sarjassa tasan kerran. Pari Tapparafania oli kuitenkin heti kieltämässä koko kahvauksen olemassaolon, siitä keskustelu lähti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös