Pittsburgh Penguins 2013–2014

  • 804 881
  • 2 479

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Osuu sitä näköjään itsekin joskus oikeaan. Alkukesästä heitin täällä ajatuksen, että MAF:lle voisi olla psykologista apua. Nyt Fleurylle ilmeisesti aijotaan järjestää ammattiapua Playoff-ongelmiensa kanssa.

Toivottavasti miehen pää saadaan kuntoon ja kiekko alkaa taas tarttua hanskaan myös keväisin.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Melkoisen hienosti Reiska on kuitenkin koonnut joukkuetta viime aikoina, melkein tekisi jo mieli antaa anteeksi Danin pitkä jatko ja Fleuryn saama rajaton luotto, mutta se vaatii kyllä yhden Stanley Cupin ensi keväänä ennenkuin sellaista voi suoda. Eväät on jo kasassa!

On mahdollista, että tätä sinänsä tällä hetkellä hienolta tuntuvaa aikakautta voidaan sitten myöhemmin muistella kahden suuren virheen aikakautena: mahdollisuudet on cuppiin ollut jo olemassa monen vuoden ajan mutta ollaan hakattu päätä seinään näiden kahden lainauksessa mainitun seikan kohdilta. Kaikki muu ympärillä vaihtuva on ollut enemmän tai vähemmän pieniä sivuseikkoja, mutta kun puhutaan koutsin kyvyttömyydestä reagoida playoff-sarjan aikana mihinkään tai ykkösmaalivahdin tason romahtamiseen pudotuspelien aikana on kyseessä kaksi isointa mahdollista ongelmaa. Tällä hetkellä haluaa ajatella, että Shero on tehnyt hommansa niin hyvin kuin suinkin mahdollista. Nyt on sitten muiden vuoro täyttää saappaansa... Mutta mikäli ei tällä kalustolla tätä lähemmäksi päästä maistelemaan cupin mukana tuomaa upeaa tunnelmaa niin turhaan tässä toiveita joka kausi elättelee. Hyvät lähtökohdat jokaiseen kauteen saisi alkaa realisoitumaan oikeina tuloksina eikä vain runkosarjan kestomenestyjänä - koska sitä ei lopulta muistele kukaan. Aika on armoton vihollinen, silloin on taottava kun rauta on kuumaa koska jokainen kohtaa vaikeita aikoja silloin tällöin (Detroitkin tulee omaamaan omat vaikeat aikansa!!). Vaikka tuntuu kohtuuttomalta niin nyt on aika vaatia tuloksia. Tämä on näytönpaikka - mikäli tulos on edellisten kausien tapainen on ihan vihoviimeinen aika isommille muutoksille jotka lähtee ykkösvahdin ja valmentajan tonteilta.

Tämä on varmaan sitä ylimielistä keskustelua mitä muiden joukkueiden fanit vieroksuu, mutta kun kyse ei ole pelkästään NHL:n ylivoimaisesti parhaasta pelaajasta - Crosbysta -, vaan Penguinsilla on ihan realistisesti jokaiselle kaudelle todella kova nippu jokaiselta osa-alueeltaan, ainakin sillä kuuluisalla paperilla. Huomasin Bruinsin(?) ketjussa olevan puheita dynastiasta - tai sen synnystä -, niin ei niistä ennakkospekulaatioista kyllä hyvällä tahdollakaan sovi unohtaa Penguinsia muutaman muun NHL-joukkueen ohalla.

Ei pitäisi vaatia liikoja kun "lähivuosina" Penguinskin on cupin voittanut, mutta sen ajan tärkeimmät pelaajat ovat lähestymässä jääkiekkoilijan yleisesti pidettyä parasta ikää. Se luo odotuksia väistämättä. NHL-kautta ja sen suomia tunnekuohuja odottelee jo vesikielellä kun pitää spekuloida olemattomilla asioilla.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Viimeinenkin RFA on saatu sopimuksen alle, kun Brian Gibbonsille annettiin vuoden mittainen kaksisuuntainen sopimus minimipalkalla. Gibbons on pienikokoinen farmijyrä, ja enpä odota tästä NHL-pelaajaa ikinä. Toki siellä vielä Riley Holzapfel on RFA:na, mutta sellaisena pysyykin kun siirtyi kesän aikana jo Ruotsiin. Eli tämän sopimuksen myötä kaikki "omat pelaajat" ovat sopimuksen alla.

Penguins Re-Sign Forward Brian Gibbons - Pittsburgh Penguins - News
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Joskus muutamia kuukausia sitten oli juttua, että Penguinsille tulisi uusi kolmospaita ensikaudelle, mutta onko ollut mitään juttua enään? Luulisi kuitenkin kohta tulevan jos tulee.
 
Suosikkijoukkue
#41 & #66
Joskus muutamia kuukausia sitten oli juttua, että Penguinsille tulisi uusi kolmospaita ensikaudelle, mutta onko ollut mitään juttua enään? Luulisi kuitenkin kohta tulevan jos tulee.

Ensi kaudelle ei ole tulossa kolmospaitaa. NHL ja Reebok vaativat hyvin aikaisessa vaiheessa tiedon mikäli seuran peliasun designia ollaan muuttamassa ja Penguins ei ole vielä päättänyt mihin suuntaan seuran peliasuja kehitetään (ilmeisesti Black/Vegas Gold -väritystä ei olla kuitenkaan vaihtamassa)

Huhutaan kuitenkin edelleen, että kauden 2014-15 kolmospaita olisi tribuutti Mario Lemieux'n tulokaskaudelle (ja sen kauden keltaiselle kotiasulle).
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Eilen tuli kuluneeksi tasan 8 vuotta siitä, kun Sidney Crosby liittyi organisaatioon!

Tänään puolestaan on Evgeni Malkinin syntymäpäivä. Malkin täyttää 27 vuotta. Onnittelut Genolle!
 

Pengu

Jäsen
Harmi että ensi kaudelle ei vielä nähdä uutta kolmospaitaa, toivoin sitä kovasti. Toivottavasti kuitenkin tuo En Liten Pingvinin huhu pitää paikkansa, nimittäin pidän kovasti ideasta että nähtäisiin tuo Marion tulokaskauden keltainen kotipaita kolmospaitana. Historiaa esille!

Ja Genolle onnittelut, 27 vuotta!
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Harmi että ensi kaudelle ei vielä nähdä uutta kolmospaitaa, toivoin sitä kovasti. Toivottavasti kuitenkin tuo En Liten Pingvinin huhu pitää paikkansa, nimittäin pidän kovasti ideasta että nähtäisiin tuo Marion tulokaskauden keltainen kotipaita kolmospaitana. Historiaa esille!

Ja Genolle onnittelut, 27 vuotta!

Samaa mieltä paita-asiasta ja Genolle onnittelut täältäkin! Mies alkaa olla parhaassa iässä lätkänpelaajana, eiköhän se näy myös tulostaululla ensi kaudella(kin)!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Huhhu, nopeasti se aika rientää. Juurihan Crosby ja Malkin vasta debytoivat NHL:ssä ja nyt toinen täytti "jo" 27-vuotta ja toinenkin täyttää viiden päivän päästä 26-vuotta. Hiljaista pitelee Pittsburghissa tällä hetkellä, capin alle pitäisi kumminkin päästä joten jotain treidiä sieltä vielä pukkaa. Oma sormeni osoittaa ensimmäisenä Matt Niskasen treidaamista pois, mutta voi olla, että se ei riitä vaan myös joku muu saa pakata kamansa. Toivottavasti Orpikkia ei myydä, haluan nähdä miehen lopettavan hienon uransa Pittsburghissa. Myöskään Jussin myymisen kannalla en olisi, koska mies pystyy paikkaamaan loistavasti kärkiäijiä jos/kun nämä kärsivät loukkaantumisista.

Vähän reilu kaksi kuukautta vielä ja taas mennään! Ei malttaisi odottaa kauden alkua, erittäin mielenkiintoinen kausi tulossa Penguinsin osalta...
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
On täällä muutkin näköjään viettänyt hiljaiseloa kuin minä, en muista toista kertaa että olisin joutunut kaivamaan Penguins-ketjun foorumin ykkösivun ulkopuolelta :)

Mutta nyt onkin aihetta taas nostella: Kapteeni tänään 26 vuotta! Onnea Sidney Crosby, terveyttä ja pitkää ikää!
 

Pengu

Jäsen
Jeps, kapteenille tänään 26 vuotta mittariin, onnittelut Sidille! Alkavat olla yhdessä Genon kanssa parhaimassa iässä eli ei voi kun innolla odottaa mitä tulevilla kausilla on luvassa. Toivottavasti kovaa jälkeä ja dominointia.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Aivan, paljon onnea Sidille täältäkin!

Ja sivuhuomiona, että kauden alkuun enää about 2 kuukautta. Sherolta odottelen pikkuhiljaa liikkeitä siirtomarkkinoilla, jotta päästäisi palkkakaton alle.
 

faro

Jäsen
Onnittelut Sidille myös täältä. Sid on ollut suosikkipelaajani NHL:ssä niin kauan kun on siellä pelannut. Toivottavasti pysyy terveenä ja nousee yhdeksi kaikkien aikojen jääkiekkoilijoiksi jos ei sitä jo ole.
 

Omaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Isot onnittelut Sidille myös täältä! 26 vuotta tulee täyteen, eli toivottavasti on pelivuosia vielä edessä. Suosikkipelaaja numero yksi, toivottavasti saadaan vielä monta vuotta nauttia tämän huikean pelaajan esityksistä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Onnittelut Sidille!

Supertähdillä varustettu Pittsburgh ikärakenteeltaan vanhin NHL-joukkue

En nyt tiedä onko toi hyvä vai huono juttu. Kuten aikasemmin jo sanoin, kyllä tuossa porukassa kokemusta on, myös niistä isoista peleistä eikä tuohon ryhmään mielestäni tarvitse ainakaan enempää hankkia kokeneita kavereita.

Linkki vie suomikiekko.com sivulle...
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Kapteenille myöhäiset syntymäpäiväonnittelut täältäkin.

Mitä tulee ikärakenteeseen, niin onhan Pittsburghilla sen puolesta yksi NHL:n kokeneimmista joukkueista. En ole varma kuitenkaan siitä onko joukkue NHL:n vanhin kuitenkaan. Suomikiekkokaan ei yllättäen laittanut lähteitä artikkeliinsa, joten tiedä mistä on kaivanut tietonsa. Kuitenkin tuo heidän saama 29.7 vuoden keskiarvo ei pidä paikkaansa, sillä laskin joukkueelle todennäköisellä tämän hetkisellä 23 pelaajan miehistöllä keskiarvoksi 28.5 vuotta. Merkittävä ero siis. Suomikiekko oli jostain ihmeestä saanut myös Edmontonin mukaan kärkiviisikkoon iän puolesta, ja se nyt ei todellakaan pidä paikkaansa. Edmonton on varmuudella lähempänä NHL:n nuorimpia joukkueita kuin vanhimpia ikärakenteen puolesta. Suomikiekko väittää Edmontonin keskiarvoksi 28.6 vuotta, kun mä sain heidän keskiarvoksi 26.7 vuotta. Toisin sanoen koko tuon listan voi heittää romukoppaan sillä ei millään pidä paikkaansa.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Täältä myös Sidille isot onnittelut! Äkkiä se aika vaan kuluu ja tuntuu että kun itsellekin ikää kertyy, niin vuodet ovat joka kerta aina vaan lyhyempiä.

Tässä asiassa on tietenkin se hyvä puoli, että uusi kausi tulee aina vaan nopeammin vastaan, (paitsi NHL:n viime kausi). Tuskin tässä on mutusteltu vielä menneen kauden kirveleviä loppuhetkiä Pensin ja Tapparan osalta kun jo alkaa uudet seasonit häämöttää. Tapparakin pelaa jo Bluesia vastaan tänään eikä NHL:n alkamistakaan enää kauhean kauaa tarvitse odotella. Viime kausihan sitä odotuttamista tuottikin ihan kylliksi.
Bosco tuossa hyvin totesikin jo, mitä tuolla suomikiekon ikälistalla voi tehdä. Kumma kun lähes kaiken uutisoinnin laatu nykyään on täysin ala-arvoista.
Miksi edes alkaa vääntää jotain tilastoa, jos se ei alkuunkaan täsmää totuuden kanssa? Pensin ikärakenne isoimpien tähtien kohdalla on todella kohdallaan. Geno ja Sid ovat iältään nyt kiekkoilijoina parhaimmillaan, vaikka ovat sitä kyllä olleet jo nuorempinakin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jep jep se oli vika kerta kun linkitän tuon kyseisen paskasivun linkkejä tänne, kerran toiminta on todellakin noin ala-arvoista. Jotenkin sitä ajatteli, että ehkä ne ei nyt noita numerofaktoja ole päästä keksinyt, mutta näköjään olivat.
 

Villemix

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins
Suomikiekko taisi saada tuon "tietonsa" Twitteristä, THE STATS GUY @TH2NSTATSGUY

Top 5 youngest teams (average age): OTT (26.1), CBJ (26.4), TOR (26.5), COL (26.5), LA (26.5)

THE STATS GUY @TH2NSTATSGUY

Top 5 oldest teams....PIT (29.7), NJ (29.6), NYI (28.6), PHI (28.6), EDM (28.3)
 

Pengu

Jäsen
http://www.wbspenguins.com/articles/four-players-join-wilkes-barre-scranton

Farmin puolelle hankittu syvyyttä neljän pelaajan muodossa, puolustajat Peter Merth ja Dustin Stevenson ja hyökkääjät Christiaan Minella ja Denver Manderson liittyvät siis WBS:n vahvuuteen. Merth, Minella ja Manderson tosin ovat pelanneet jo ECHL:n puolella Nailersissa. Lisäksi Merth on pelannut WBS:n puolella jonkusen pelin.

Itse en lue lainkaan koko suomikiekko.com sivustoa, semmoista sontaa on tänne (koko jatkoaika) linkitetyistä jutuista saanut lukea. Hyvä päätös Walkin, täyttä paskaa koko sivusto.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Vittu. Soitin pomolle, et must ei oo huomen duuniin, kun en muistanu Crosbyn synttäreitä. Ei vittu, pomokin tuntee Sidneyn ja ymmärsi. Tuntuu, et koko maa oli pysähtyny noita synttäreitä seuraamaan.
 

Nerozki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy, Man Utd
Vittu. Soitin pomolle, et must ei oo huomen duuniin, kun en muistanu Crosbyn synttäreitä. Ei vittu, pomokin tuntee Sidneyn ja ymmärsi. Tuntuu, et koko maa oli pysähtyny noita synttäreitä seuraamaan.

Wuhuu. Sama nicki, saman joukkueen perässä. Oikeesti alkaa olemaan vanhettunutta huumoria.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös