Ilmoitukset

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Pitäisikö itkeä vai nauraa?

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Freddie Freeloader, 01.03.2008 klo 21.25.

 1. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Vieläkin Janeckyn maali mielen päällä?
   
 2. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Ai Jasulla on tuollainenkin lempinimi, tätä en tiennyt.
   
 3. Kipa84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Philadelphia Flyers
  Okei. Katsoin puolipakotetusti hetken Suomen hauskin tavis -ohjelmaa Neloselta viime ja tällä vkolla. En ole varmaan koskaan kokenut näin suurta myötähäpeää ja tuskaisti kiemurtelua sohvalla kuin mitä tämä kyseinen ohjelma aiheutti. Kyllä tämä nimenomaan laittoi itkettämään.
   
 4. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Jos joku pitää noita kilpailijoita oikeasti hauskoina, täytyy sellaisella henkilöllä olla olematon huumorintaju. Aivan käsittämättömän paskaa komiikkaa tarjosi ensimmäinen jakso, enkä usko tason ratkaisevasti nousseen siitä.
   
 5. bart Jäsen

  Lainaus:
  No mulla on varmaan olematon huumorintaju, kun pidin kovasti tästä raakojen perunoiden tutkijasta (oliko joku Savola??). Tosin muutaman jakson otannalla ei kyllä kukaan muu ole jäänyt mieleen positiivisessa mielessä.
   
 6. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  HJK:n kannattajaryhmän toiminnalle.
  Ensin järjestevät myllyjä ruotsalaisen seuran kanssa Ahvenanmaan metsiin ja eilen sitten marttyyrisesti uhriutuivat, kun "natsi-poliisi" oli pysäyttänyt bussit eikä päästäneet Vaasaan Veikkausliigan otteluun vaan käännyttivät takaisin. Hämeenlinnassa sitten bussit parkkiin ja aikuisjonnet mielipahoissaan potkivat liikennemerkkejä ja kaatelivat työmaa-aitoja. Sitten vielä osa porukasta kommandopipot päässä baariin pitämään meteliä ja riehumaan. Lopulta kolme pidätetty sieltäkin törkeästä pahoinpitelystä epäiltynä.

  On ehkä väärin käyttää termiä kannattaryhmä, koska veikkaan että kyse on muutamista paskoista yksilöistä. Olisivat nyt idiootit tajunneet olla ihan kunnolla tuon paluureissun, niin sillähän olisivat näyttäneet poliisille ja suurelle yleisölle, että poliisit reagoivat aivan turhaan. Nyt sitten piti riehua niin helpottaa varmaan fanimatkoja yms. jatkossa.

  Ylipäänsä tuon jalkapallohuliganismin pakkotuominen Suomeen naurattaa. Yritetään olla niin kansainvälistä, kun vähän kommandopipoa päähän ja huutamaan vastustajan faneille tappouhkauksia ja väkisin hakemaan tappeluita. Eikä tämä ole pelkästään HJK-fanien ongelma vaan esimerkiksi HIFK Fotboll on tässä myös vahvasti edustettuina ja edelläkävijänä.
  Yhdessä fanilaulussakin lauletaan: "Me pannaan sakilaisia (HJK-mieliset) perseeseen!".
  Öööh, ok!
   
 7. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Hämeenlinnassa pelataan amerikkalaisen käsipallon Vaahteraliigan ottelu nimellä "Oma Säästöpankki Bowl".

  Vähän sama kuin Kerho vetäisi Tappara-"derbyn" nimeksi esim. "Sepon Kuljetus Supercup" tai "Kummila Memorial Trophy".
   
 8. turo-urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK, Happee
  En yleensä jaksa liikaa välittää/valittaa säästä, mutta onhan tuo aika koomista kun lunta tulee taas kuin tammikuussa. Ehkä se kesä tulee sieltä jossain vaiheessa
   
 9. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Ehdin jo pariin kertaan ihmetellä, kuinka helppoa ja nopeaa passin hakeminen nykyään on. Kuvausliikkeessä meni viitisen minuuttia, kuva lähtee sähköisesti poliisille, hakemuksen voi tehdä hetkessä netissä, asemalla täytyy vain käydä tunnistettavana. Helppoa kuin heinänteko ja käy käden käänteessä. Paitsi että ajanvarauksen mukaan Tampereen pääpoliisiasemalla seuraava vapaa aika on tiistaina 13.6. No onneksi olin kerrankin ajoissa liikkeellä.
   
 10. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Tähän pro-tip:
  Mene paikalle kun lupatoimisto aukeaa joku aamu kun sinulla on 15-60 min aikaa, ilmoittautumaan tiskille ja sinut otetaan kun ensimmäinen peruutusaika tai gäppi ilmenee.
  Itse olen jättänyt ajanvaraukset kokonaan tekemättä, koska jo Pori & Tampere - akseleilla vapaat ajat ovat aina menneet ~kuukauden päähän.
  Jonotusajat vaihdelleet 15 min - 45 min.
   
 11. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
 12. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Toki, mutta melkoisesti tulee hintaa, pienellä sinnikkyydellä ja taktikoinnilla passin saa reaalisesti alle viikossa.
   
 13. polvipetteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Itse hain viimeksi Kangasalta kuvallisen henkilökortin. Pääsi heti esittämään asiansa ja kortti tuli viikossa. Myös muita ympäristökuntien poliisasemia voi ja kannattaa hyödyntää.
   
 14. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Tyhmyydestä / laiskuudesta sakotetaan ja sain kokea sen tuossa, olikohan 80€ mutta pääsin reissuun ja vielä samana päivänä. Kalliimpaa on perua viime tingassa matkat. Sitten kotiin palattua hakemus 5v passille ja hinta 50€, ei se siinä tonnin parin lomabudjetissa paljoa painanut. Kyseessä oli vieläpä sunnuntai niin osaa arvostaa että viranomaiset palvelevat näin myös silloin ja lentökentällä.

  Toki kannattaa pari päivää ennen tsekata viimeistään passien voimassaolot ennen reissua niin ehtii samaan vieläpä express-passinkin useammalle vuodelle tuolla 80 eurolla.

  _
   
 15. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Olen @polvipetteri kanssa samaa mieltä tuosta, että lähikuntien palveluita kannattaa hyödyntää. Omaa passiani kun olin hakemassa, oli Kuopion laitokselle muutamien viikkojen jonot, mutta kun silloinen emäntä asusteli Mikkelissä niin päätin kokeilla, että josko pääsisi nopeammin: Samalle päivälle järjestyi aika ja passikin tuli reilussa viikossa noudettavaksi.

  Tampereellakin kuitenkin noita lähikuntia ihan jonkin verran, joten sinne vaan.
   
 16. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Kangasalla ja Orivedellä sama homma kuin Tampereella, eli ei aikoja ainakaan kuukauteen. Nokialle ja Ylöjärvelle ei edes ollut ajanvarausta, eli paikan päällä jonotus on ainoa vaihtoehto.

  Kuten sanottu, onneksi olin hyvissä ajoin liikkeellä niin tuo kuukauden odotuskaan ei haittaa, kun reissuun on vielä yli kaksi kuukautta. Toki joku aamu voisi mennä katsomaan, jos vaikka hoituisi kohtuullisella jonotuksella, niin olisi taas yksi asia vähemmän mielen päällä.
   
 17. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Mitäs passin päivitys maksaakaan? Taitaa mennö vanhaksi kohta.
   
 18. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Poliisi.fi-sivuilta löytyy ajantasainen tieto tuohon asiaan.
   
 19. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga
  Miss Suomi -kisasta viime tipassa vetäytyneen kaunottaren salaisuus selvisi – räikeä sääntörikkomus!

  Ja tämä "räikeä sääntörikkomus" oli se, että missikandidaatti oli ehtinyt pistäytyä joskus naimisissa. Harmillista tämä diskaaminen siksikin, että kyseinen ehdokas oli ihan hyvännäköinen ja hänellä oli kuvien perusteella myös hyvä perse. Nykyäänhän tällainen ei ole missikisoissa mitenkään itsestään selvää, sinnehän pääsevät ties minkä näköiset varikset.

  Kannattaisiko noita 1930-luvulta periytyviä sääntöjä hieman päivittää, ettei kisa tuntuisi nykyään niin naurettavalta? Toisaalta missikisoja tarvitsevat nykyään eniten iltapäivälehdet, ja etenkin Miss Suomi -kisoja taitavat seurata lähinnä eläkeläiset.
   
 20. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Iltapäivälehdet sekä niiden lukijat, joiden toivotaan linkkaamaan juttua eteenpäin ties millä foorumeilla. Minusta tällaisten juttujen linkittäminen ja samanaikainen ihmettely on asia, jota pitäisi itkeä tai nauraa. Sekä syy ja seuraus samassa paketissa.
   
 21. Pausima Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Wild
  Mulla meni maaliskuussa Turussa passinhaku niin, että tiistaina kävin kuvassa, iltapäivällä sain koodin, minkä jälkeen varasin ajan Turun poliisiasemalle torstaiaamuksi ja perjantaina passi olikin ärrällä. Toki itsekin ihmettelin, että millä järjellä sain sen ajan niin nopeasti.
   
 22. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  Koska Turku my friend. Koska Turku.....
   
 23. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga
  Lainaus:
  Jos jotain tässä ketjussa ihmettelee, niin pitäähän se asia jotenkin muille esittää, vaikka juuri linkkaamalla tämä ihmetyksen kohde.

  Minä puolestani ihmettelen niitä ihmisiä, jotka tulevat tänne ihmettelemään toisten ihmettelemisiä.
   
 24. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Niinpä. Tämähän se iltapäivälehden tavoite juuri onkin. Klik, klik.
   
 25. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga
  Lainaus:
  Nyt on kova skuuppi: iltapäivälehdet tavoittelevat klikkauksia. Olen aina luullut, että ne haluavat tehdä kunnianhimoista laatujournalismia.