Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

Pitäisikö itkeä vai nauraa?

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Freddie Freeloader, 01.03.2008 klo 21.25.

 1. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
 2. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
 3. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Sulla oli taas Sumppi ruuvit löysällä. Vähän naurattaa ja vähän säälittää tuo Ramin meno. Ei ole kaikista tasapainoisin äijä ollut ennenkään, mutta melko lennokkaaksi on meno taas äitynyt.
   
 4. KiVi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Somevastaava Tinni
  Lainaus:
  Summanen on Suomi-lätkän Jouko Turkka.

  Mielenkiintoisesti muuten Päällikkö Jokinen nosti Summasen ja Keenanin uransa parhaiksi/vaikuttavimmiksi valmentajiksi. Toiset tykkäävät uida vähän syvemmissä vesissä.
   
 5. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tavallaan muakin hieman naurattaa, mutta alkavathan nämä ihan nauhalle tarttuneet pedofiilihuudot olla sitä kamaa, että mitään saumaa ei pitäisi olla jatkaa. Toivotaan, että Upi (Karhula) vie jutun eteenpäin, vaikka se toki ns. koodia vastaan olisikin.
   
 6. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga
  Mikähän tuon Summasen diagnoosi oikein on? Touretten syndrooma?
   
 7. KiVi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Somevastaava Tinni
  Lainaus:
  Veikkaisin psykoosia.
   
 8. Stouts77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Uleåborg AIK
  Lainaus:
  Veikkaisin vajaamielisyyttä, älyllinen kehitysvamma.
   
 9. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  Summasen diagnoosi on jääkiekkoilija.
   
 10. JJT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Lainaus:
  Luin aikoinaan Summasen Meidän päivä -kirjan ja siinä (vuonna 2005) Sumppi tuntui olevan vielä jollain tapaa järjissään. Sitten taas luin jokin aika sitten Jarkko Ruudun kirjan ja siinä Ruutu puolestaan kertoo, että jo 1999 finaaleissa Summanen antoi ohjeet tepsin kaatamiseen: "Joku teistä käy vetämässä ton saatanan Kiprusoffin yli". Lisäksi kirjassa Ruutu muutenkin kertoo tarkaasti 90-luvun lopun HIFK-vuosistaan, joissa on vahvasti läsnä Summasen sekopäinen käyttäytyminen. En tiedä mikä kaveria vaivaa, mutta pakko siellä päässä on jotain fyysisesti olla vialla.
   
 11. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lahden uhriutujat ja kaltoinkohdellut Ry:lla on kokoontumisajot kurinpito-ketjussa. :D
   
 12. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Summanen oli aika ongelmallinen luonne jo pelaajaurallaan. Tai no, en minä tarkemmin tiedä. Summanen on kuitenkin melkein jokaisessa edustamassaan liigaseurassa pistettu hetkeksi tauolle kesken kauden joukkueen itsensä asettamana rangaistuksana.
   
 13. Radiopää Jäsen

  MTV:n uutisten Facebook-sivulla on ollut tänään äänestys kumman puolella lukijat ovat, Yhdysvaltojen vai Venäjän liittyen Syyriaan kohdistettuja ohjusiskuja.

  Lainaus:
   
 14. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 15. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
 16. Kari Runk Jäsen

  Tämä vanha ugandalainen homovalistusvideo. Ja vieläpä käsittääkseni 2010-luvulta. Huhhuh.
   
 17. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  Tuo sivusto on jo pitkään kuulunut meikäläisen ns. guilty pleasureen eli pitää käydä välillä lukemassa minkälaista tarinaa voi ihminen keksiäkään.
  Rothschildin pankkiirisuku on yleensä kaiken pahan alku ja juuri sekä Goldman Sachs. Näköjään Syyrian kemiallinen iskukin on taas Rothschildien hoitamaa juttua.

  Tämä sivuston ylläpitäjähän väitti aikoinaan, että joutui Suomen turvallisuuselinten huumaamaksi laivaristeilyllä ja heräsi jostain mielenterveyskeskuksesta.

  Hauskaa on myös se, että alunperin löysin tämä sivuston armeijassa 2010, kun tupakaveri tuputti näitä "todellisia tilannekuvia maailmalta" ja uskoi näihin. Nyt tämä sama kaveri näyttääkin olevan mukana näissä verkostomarkkinointikusetuksissa. Vähän Vemmaa ja Zinzinoa.
   
 18. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Pöh, teidän tietoisuus ei ole vaan vielä noussut tarpeeksi korkealle tasolle. Kyllä tekin jonain päivänä ymmärrätte.

  Itkisin jos ei naurattaisi.
   
 19. Kiakonsyöjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  En tiedä pitäsikö itkeä vai nauraa, koska palasin tänne puolen vuoden tauon jälkeen.
   
 20. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Tapparan rehupuntit nillittämässä Hifk:n vitutus-ketjussa, sarjaketju ei ilmeisesti riittänyt. Lisäksi rehupuntit ovat sokeita omalle asialleen, mikä nyt ei ole mitenkään outoa persereiässä kasvaneelta.
   
 21. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  En ole ko.ketjuissa käyny enkä käy mutta onko nyt tapahtunut se kuuluisa tunteisiin meno? Ei pahalla mutta hieman siltä vaikuttaa.
   
 22. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Suurin osa HIFK:n kannattajista on junantuomia kaurahattuja tai sitten maalaisjuntteja. :D
   
 23. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Tämä blogi ja sen pitäjä: Kemppinen

  Tämä esittely tms. on jo upee:

  "Jukka Kemppinen, fil. tohtori, kirjailija, s. 1944, eläkkeellä. Johtava tutkija, professori, hovioikeudenneuvos, korkeimman oikeuden esittelijä, asianajaja. Runokokoelmia, tietokirjoja, suomennoksia, tuhansia artikkeleita, radio-ohjelmia. ym. Blogilla on joka päivä ainakin 3000 lukijaa, yli 120 000 kuukaudessa, vuodesta 2005 yli 8 miljoonaa. Palkintoja; Suomen Kulttuurirahaston Eminentia-apuraha 2017 tieteellistä ja taiteellista elämäntyötä koskevaan työskentelyyn."

  Kaverihan oli seitsemisen vuotta aisankannattajana, kun Paavo Haavikko kävi laittaas sen muijaa, asia, jonka kaikki muut tiesi.

  Joo joo, blogissa on paljon hyvää, mutta kirjoittajan omahyväisyys on upeeta! ELI -> nauru kumminkin ainakin täällä.

  Kommenttiosiossa muuten tasaiseen vittuillaan silleen seitinohuesti Haavikko-asiasta.
   
 24. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Poikansa Lauri on kasvatustieteilijä Raumalla, tohtorismies ja loistava luennoitsija.
   
 25. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Lainaus:
  Onhan myös mahdollisuus että onkin Paavo Haavikon poika.