Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Pitäisikö itkeä vai nauraa?

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Freddie Freeloader, 01.03.2008 klo 21.25.

 1. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Lainaus:
  Vaikken kukkasten perään olekaan, voisihan semmoisen saanti ilahduttaa vaikka naistenpäivänä, en miehenpuolena hermostuisi. Olen näin suvaitsevainen kaveri.
   
 2. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tämä nainen on ehkä kaikkein pahin feministi, ainakin somen perusteella. Onneksi joukkoon mahtuu fiksujakin.

  Surullista on se, että kyseinen nuori nainen ilmeisesti opiskelee opettajaksi. Jos tutustuu hänen Twitter-tilinsä antiin, niin järkevä työnantaja ei ikinä palkkaisi häntä yhtään mihinkään tehtävään.
   
 3. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  30v & kunnioitus
  Lainaus:
  Jos googlaat niin kerrohhan lisää vaikka yvllä. Jos siis et googletuksen jälkeen kaatanut litran verran akkuhappoa silmiisi.

  Edit:
  Lainaus:
  ...ja tämmöisten takia nimenomaan kukaan ei suosittele et "hei, linkkaa sometilisi cvhen, se auttaa ihmeessä töidensaantiin"
   
 4. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  En nyt ymmärtänyt mutta mikä noissa kaappauksissa on feminististä?
   
 5. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Kirjoitin nimen hakukenttään, tein haun ja Google sanoi: "Tarkoititko funny cat videos". Yritin uudelleen mutta Google ohjasi minut suoraan paikalliseen mielenterveystoimistoon.
   
 6. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Makwan Amirkhani, kova jätkä, mutta jatkuvasti julkisuudessa kitisemässä. Tosi-tv sarjoissa on ollut vaikeuksia ja nyt viimeksi saanut ihan aiheellistä palautetta koiran koulutuksestaan. Kova kehässä, mutta aikamoinen ämmä julkisuudessa.
   
 7. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Näin kanssa tuon koiravideon. Onhan tuo aivan käsittämättömän idioottimaisen typerää ja tietämätöntä toimia vahvan taisteluvietin omaavan koiran kanssa noin. Vielä pahempi, jos joku tuosta ottaa mallia. Veti surulliseksi.
   
 8. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ja ikävintä on se, että luultavasti Amirkhani uskoo kirjoittamaansa.
   
 9. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Luultavasti uskoo. Pääosinhan tuo johtuu vain tietämättömyydestä ja tyhmyydestä asian suhteen. No, vastuulliset koiranomistajat taas kiittävät, kun saadan yksi lehtijuttu lisää siitä, kuinka pitbull on purrut joltain lapselta naaman paskaksi. Mikä tuossa eniten vituttaa, on se, että luultavasti tuosta kärsii sitten joku aivan viaton, eikä itse omistaja.
   
 10. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Näinhän se on. Nyt oli ihaileva juttu ryöstön pysäyttämisestä, ehkä vuoden päästä luetaan Kingin edesottamuksista ja sitä seuraavaa Amirkhanin selittelyä.
   
 11. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Missä maailmassa toi Amirkhani oikein elää:

  "Yksi kommentoijista uteli, tuleeko Kingi-pennusta puolustuskoira.

  - Totta kai, se saa katon pään päälle ja ruokaa. Ainoa pyyntö on olla lojaali ja puolustaa perhettä hinnalla millä hyvänsä mikäli sellainen tilanne tulee, toivottavasti ei koskaan. Puhun nyt itsestäni, Amirkhani vastasi."​

  Soorssi: Makwan Amirkhani saa kritiikkiä koiravideoistaan - ärähti takaisin: "Menkää vi***un opettamasta" | m.iltalehti.fi

  Ei Suomi nyt mikään Bagdad kuitenkaan ole.
   
 12. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  Lainaus:
  No niin, asiaa tyrkkää linkin olento. Mielestäni Naisten Päivä on ryssien ja naistoimittajahomojen hommaa.
  Naisoletut ovat ihmisiä, miksei ole sitten jotakin Ihmisten Päivää? Äitien Päivä on hyvä homma. Ilmeisesti on Suihinottopäiväkin, sekin on hyvä homma, toivottavasti olen hereillä jonkun seurassa, itse en yletä.
   
 13. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 14. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kuulostaa hyvältä.
   
 15. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  Lainaus:
  Se on hyvä ettei ainakaan itketä, noin kuulostellen.
   
 16. Lainaus:
  Tätä koirajuttua tulin itsekin tänne linkittämään. Rasittava narsisti, joka luultavasti liikuttuu omista jutuistaan. Sano se!
   
 17. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Espoo United
  Lainaus:
  Seurasin Amirkhania tovin somessa, mutta kavrihan on jopa Valavuoren kepittävä huomiohuora. Ja ihmeen usein joutuu nyrkeillään tilanteen pelastamaan, ei ollut eka kerta tämä murto. Lelusalakuljettaja vol 2?
   
 18. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Feministi kertomassa miten naistenpäivää tulisi viettää.
   
 19. H.Incandenza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
  Lainaus:
  Iltalehdessä koirankouluttaja kertoo, että videoilla näkyvä leikittäminen on oikeaa ja kannatettavaa toimintaa, jota pitääkin tehdä. Sen sijaan hän pitää huolestuttavana puheita koiran kouluttamisesta puolustamaan omistajiaan. Tällöin koulutuksen pitää olla erittäin tarkkaa ja osaavaa.
   
 20. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kiitos linkistä, hyvä että tähän on kaivettu asiantuntija mukaan.
   
 21. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Bulls, Uruguay
  Patrik Laine-ketjun viimeisin anti on ehdottomasti tämän ketjun kamaa.
   
 22. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Tummennetun sanan voisi poistaa.
   
 23. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Vetoaakohan tuo paska oikeasti kehenkään äänestysikäiseen?
   
 24. H.Incandenza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
  Lainaus:
  Aika hauska. Tuossa on saatettu tehdä virhearviointi ikäasteikossa. Ilmaiset energiajuomat ja pelaaminen saattaisi vedota esim. 12-16-vuotiaaseen väestöön ihan hyvinkin, mutta epäilen vähän, että se vetoaisi enää kovinkaan laajasti 18 vuotta täyttäneisiin. Ellei tuossa kosiskella jo tulevia äänestäjiä tulevien vuosien vaaleihin. Tämä olisikin ovelan pitkäjänteistä toimintaa. "Sain ilmaiset essit kun olin 13, äänestänpä siis nyt PerusSuomalaisia."
   
 25. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  En tunne kyseisen henkilön postauksia muutoin, mutta eihän noissa kahdessa ainakaan mitään pahaa tai ihmeellistä ollut. Ekassa todetaan, että kun jaat kukkia kaupungilla kaikille naisille, saatat siinä vahingossa jakaa kukan feminiiniselle miehelle, joka saattaa siitä pahoittaa mielensä. Toisessa sitten sanotaan, että naistenpäivän perimmäinen tarkoitus ei olekaan, että naisille ostetaan suklaata, kukkia, eikä siltä kinuta seksiä tuon päivän aikana. Vaan että siinä voisi olla juhlimista kaikille ihmisille kun sukupuolten tasa-arvo on edennyt aika pitkälle.

  No, toki tällä palstalla on aika maskuliininen meininki. Kuka sitä nyt feministin sanomisia uskaltaisi puolustaa? Eikä itsellenikään maailman suurin huoli ole kukkasten jakaminen väärälle sukupuolelle, mutta feminismin yksi idea on osoittaa tällaisia jokapäiväisiä tilanteita, joissa sukupuolitamme toisiamme pelkän ulkoisen habituksen perusteella. Suurimmalle osalle tässä ei ole mitään ongelmaa, tietenkään. Mutta varsin merkittävälle vähemmistölle tämä voi olla iso asia. Siksi enemmistönkin on hyvä kiinnittää asiaan huomiota.

  Itse opettajana joudun toki asiaa huomioimaan varmaan keskivertoa enemmän.