Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Petteri Nokelaisen paluu SaiPaan

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana 3156155, 28.07.2015 klo 14.10.

 1. Bigg_Doggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SKA, KooKoo
  Vielä taitaa olla kaikki auki uran jatkon suhteen, saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Annetaan herran vielä toipua ja yrittää halutessaan paluuta.
  Ymmärtääkseni on jollain lailla tarkoitus asettua Lappeenrantaan tulevaisuudessa.
   
 2. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United, #8
  Tällainen isompi juttu löytyi Nokelaisesta. Itselle pomppasi vasta tänään silmiin. Julkaistu kuitenkin jo kevään MM-kisojen aikana. Yhden suurimman Sputnikkiekon lupauksen, lyhyen uran ehdoton huippuhetki tuo voittomaaliksi jäänyt osuma MM-finaalissa. On vain Ville Peltonen ja Petteri Nokelainen.

  Onko kukaan palstatoveri muuten nähnyt Noksua Leprassa? Aikooko asettua synnyinseuduillensa.

  Näin minä pääsin ratkaisemaan Leijonille MM-kullan – matkusta kanssani Bratislavan tunteikkaaseen finaalipäivään 2011 | Yle Urheilu | yle.fi
   
 3. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Sellaista kuulin että Lehterä tosiaan oli Nokelaista pyytänyt apuvalmentajaksi, niin kuin täälläkin huhuiltiin, mutta mies oli kieltäytynyt. Ilmeisesti aikoo keskittyä joihinkin opintoihin. Ihan tarkkaan en muista miten juttu meni.
   
 4. Lepranmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  On se Lappeenrannassa pyörinyt, en sitten tiedä meinaako jäädä.
   
 5. heavylutaa18 Jäsen

  On kyllä valitettavaa tuo selän kunto. Se fiilis kun kaukalossa pelaili Markkanen, Nokelainen ja Koho. Mies oli ja olisi vielä kova tekijä tähän liigaan ja keltamustiin mutta taitaa olla uudet kuviot miehellä edessä.
   
 6. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Aivan varma en ole, mutta olen antanut itseni ymmärtää, että Petteri opiskelee kauppatieteitä.
  Ehkä jopa LUT on opiskelupaikkana?
   
 7. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Lainaus:
  No siinähän on sitten tuleva toimitusjohtaja joukkueelle.
   
 8. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 9. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Jep, tuotantotaloushan se oli, täällä Lappeenrannassa kuitenkin.