Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Petteri Nokelaisen paluu SaiPaan

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana 3156155, 28.07.2015 klo 14.10.

 1. Bigg_Doggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SKA, KooKoo
  Vielä taitaa olla kaikki auki uran jatkon suhteen, saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Annetaan herran vielä toipua ja yrittää halutessaan paluuta.
  Ymmärtääkseni on jollain lailla tarkoitus asettua Lappeenrantaan tulevaisuudessa.
   
 2. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings
  Tällainen isompi juttu löytyi Nokelaisesta. Itselle pomppasi vasta tänään silmiin. Julkaistu kuitenkin jo kevään MM-kisojen aikana. Yhden suurimman Sputnikkiekon lupauksen, lyhyen uran ehdoton huippuhetki tuo voittomaaliksi jäänyt osuma MM-finaalissa. On vain Ville Peltonen ja Petteri Nokelainen.

  Onko kukaan palstatoveri muuten nähnyt Noksua Leprassa? Aikooko asettua synnyinseuduillensa.

  Näin minä pääsin ratkaisemaan Leijonille MM-kullan – matkusta kanssani Bratislavan tunteikkaaseen finaalipäivään 2011 | Yle Urheilu | yle.fi
   
 3. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Sellaista kuulin että Lehterä tosiaan oli Nokelaista pyytänyt apuvalmentajaksi, niin kuin täälläkin huhuiltiin, mutta mies oli kieltäytynyt. Ilmeisesti aikoo keskittyä joihinkin opintoihin. Ihan tarkkaan en muista miten juttu meni.
   
 4. Lepranmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  On se Lappeenrannassa pyörinyt, en sitten tiedä meinaako jäädä.
   
 5. heavylutaa18 Jäsen

  On kyllä valitettavaa tuo selän kunto. Se fiilis kun kaukalossa pelaili Markkanen, Nokelainen ja Koho. Mies oli ja olisi vielä kova tekijä tähän liigaan ja keltamustiin mutta taitaa olla uudet kuviot miehellä edessä.
   
 6. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Aivan varma en ole, mutta olen antanut itseni ymmärtää, että Petteri opiskelee kauppatieteitä.
  Ehkä jopa LUT on opiskelupaikkana?
   
 7. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Lainaus:
  No siinähän on sitten tuleva toimitusjohtaja joukkueelle.
   
 8. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 9. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Jep, tuotantotaloushan se oli, täällä Lappeenrannassa kuitenkin.