Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Petteri Nokelaisen paluu SaiPaan

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana 3156155, 28.07.2015.

 1. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Eihän noihin selkävaivoihin tarvitse mitään "tilannetta", että käy huonosti. Tietämättä mitään tarkemmin Noksun tilanteesta, niin joku kiertoliike ja hermo on puristuksessa ja koko selkä spasmissa. Todella harmi, että yhden kaikkien aikojen SaiPa-pelurin ura näyttää loppuvan kesken kaiken.
   
 2. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän noita vapautuu etenkin tuolta idän suunnasta lähes päivittäin. Tänäänkin vapaille markkinoille ilmestyi Traktorista kenkää saanut Alex Bolduc. No hän on ehkä enemmän sentteri, joka osaa pelata laidassa kuin laituri, joka osaa pelata keskellä. No kuitenkin tuossa oli pointtina se, että kyllä niitä on vapaana ja jos ei tänään ole niin huomenna on.
   
 3. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPalla on tulevien 10 päivän aikana viisi ottelua, ja vastassa ovat TPS, Tappara, HPK, Pelicans ja Sport. Sitten on melkein kahden viikon maaottelutauko. Jos Nokelaisella on edessään pitkä kuntoutusjakso, niin (viimeistään) maaottelutauon aikana pitäisi hankkia ykköskorin vahvistus hyökkäyspäähän.

  Eiköhän tästä saada lisää tietoa viimeistään huomenna, ainakin jos EtäSaipan huhu eilen tehdystä operaatiosta pitää paikkansa. Eihän tuollaista asiaa voi/kannata jättää tiedottamatta, koska tieto leviää lähipiirien kautta joka tapauksessa. Toivotaan parasta.

  Lainaus:
  Sepä tässä niin ironista onkin. Homma on voinut hyvinkin mennä niin että Petterillä on selkä kestänyt ojennuksessa pelitilanteissa, kun on 100 % valmius koko ajan päällä ja kroppa hereillä. Mutta sitten kun kiekko vilahti verkkoon eikä tarvinnut olla täydessä valmiudessa, niin pieni varomaton tuuletus ja samanaikainen kiertoliike saattoi tehdä pahaa jälkeä...
   
 4. Tornipöllö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Etelä-Saimaa uutisoi Nokelaisen loukkaantumisesta, mutta ei kerro mitään uutta (linkki vie ES:n nettiversioon).

  Harmittaa kyllä todella paljon miehen puolesta, mikäli selkä on pettänyt taas. Haastatteluissa mies vaikutti hyvin toiveikkaalta ja huojentuneelta, ja pelikin tuntui maistuvan.
   
 5. EtäSaipa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ilmeisesti huomenna tulee asia julkisuuteen. Ja tuskimpa miestä loppu vuonna jäällä nähdään! Nyt verkot, sumput ja katiskat veteen etsimään uutta kalaa.
   
 6. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  No onneksi siellä on budjetissa pelivaraa niin ei tässä tarvitse mitään paniikkinappuloita ruveta painamaan. Nyt alkaa peli nimeltä Antti Tuomenoksa Hunting 500.
   
 7. Tornipöllö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPan sivujen mukaan Nokelainen on sivussa ainakin joulutaukoon saakka.
   
 8. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Luin saman facesta. Tuohan on minusta jopa ihan hyvä uutinen, kun oletin ettei Nokelainen tule pelaamaan enää koko kaudella (toki sekin on mahdollista).
   
 9. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Entistä ehompana sitten kevään peleihin ja sillä välin hommataan miehelle joku stuntti (ei Severi Sillanpäätä), joka hoitaa Noksun hommat suurin pirtein surkeasti. Toki tässä olisi nyt myös mahdollisuus ajaa omia junnuja sisään. Harmittaa kyllä Nokelaisen puolesta ihan helvetisti, kun ei tämäkään kausi ilman loukkaantumista sujunut.
   
 10. Bigg_Doggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SKA, KooKoo
  Harmi homma, mutta ei nyt hötkyillä. Toivottavasti Noksu tulee takaisin karkeloihin entistä ehompana sitten joulun jälkeen!
   
 11. Artyukhin Jäsen

  Helvetti! Petterille oisi todellakin toivonut ehjää kautta, ura vaakalaudalla, taas. Itsekkin toivoi ehjää kautta, mutta minkäs sitä mahtaa. Tuttua juttua.
   
 12. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Näytti juu todella hyvältä Nokelaisen suhteen, että saisi vihdoin pelattua ehjän hyvän kauden mutta taas kävi ikävästi. Harmin paikka, olisi kyllä suonut, että olisi pysynyt ehjänä ja auttanut SaiPaa. Toivotaan nyt, että tekee vielä onnistuneen paluun eikä kausi ollut vielä tässä.
   
 13. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Onko ikinä tullut varmistusta, että mistä se loukkaantuminen johtui?
   
 14. Altec Jäsen

  Lainaus:
  Ei muuta kuin, että maalia tuulettaessa se vamma tuli.
   
 15. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Lähinnä juuri tarkoitin, että onko tuota syytä varmistettu missään, vai perustuuko tämä vain yhden katsojan havaintoon telkkarin välityksellä? En siis ole väittelyä aloittamassa, mutta nykyajassa lähdekriittisyys on suositeltavaa. :)
   
 16. Jomppa_Koo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vedonlyönti
  Lainaus:
  No voi huhhuh. Aivan uskomatontahan se on. Ei pitäis tuulettaa Nokelaisen paikoilla...
   
 17. Altec Jäsen

 18. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  On aivan perseestä että tuollainen hermokipu(?) tulee salakavalasti. Noh eihän sille mitään mahda. Toivon todella ettei kipu tule kevään aikana takaisin, mikäli pelaa.
   
 19. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Kohtuullisen varmat lähteet* kertovat kyseisen selkävamman olevan lähtöisin laukauksesta, mutta eipä se tuota tuuletusteoriaa (eli ei siis kontaktia) paljon muuta.

  * = eivät samat kuin Markkasen kohdalla aikanaan tosin.
   
 20. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Siellähän tuo Nokelainen hallilla oli peliä katsomassa, eikä ainakaan liikkumiseltaan kovinkaan vaivaiselta näyttänyt.
   
 21. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Ei ollut hermokipu vaan selästä hajosi jotain.
   
 22. Artyukhin Jäsen

 23. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus: Kiitoksia lähteestä, vaikkakin tuossakin jutussa lähde on "Jatkoajan saamat tiedot". Paska juttu joka tapauksessa, Nokelainen on edelleen yksi mielekkäimmistä hankinnoista vähään aikaan ja soisi miehelle onnistumisia.

  Lainaus:
  Paluu kaukaloon lähellä? ;-) No ehkä vielä toiveajattelua..
   
 24. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Minä näin hallilla ensi kertaa muistaakseni 13.11, SaiPa - Lukko pelissä.

  Etelä-Saimaassa juttua:
  Petteri Nokelainen toivoo palaavansa tammikuussa – ”Pieni operaatio on tehty, ja sillä selvä” | Etelä-Saimaa

  Nokelainen kiistää loukkaantumisen johtuneen maalin tuulettamisesta, " Ihan pelitilanteessa meni, en viitsi sen enempää lähteä menemään yksityiskohtiin, Nokelainen toteaa tuoreimmasta vammastaan. "
   
 25. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Kyllähän tuo painetussa lehdessä ollut juttu jättää hyvinkin kaksijakoiset tuntemukset, sillä jutun lopussa on pelikuntoon pääsemisestä hiukan varovainen ennakointi: "Aika vaikea on sanoa päivän tai viikonkaan päälle, milloin se kondis tulee. Aina tulee se vaihe, että pitää päästä myös takaisin urheilijaksi. Toivottavasti pääsen kuitenkin pelaamaan vielä tämän kauden aikana".
  Siinä suora lainaus lehdessä olevasta jutusta Nokelaisen sanomisia.
  Eli vaikka mahdollista on palaaminen tammikuussa, niin varmaa se palaaminen ei ole edes koko loppukaudella.