Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 400 335
  • 6 758

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Lyhyestä virsi kaunis.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Eipä ole hetkeen vituttanut näin. Parempi pistää jatkis kiinni. Sunnuntaina sit hallille mut kyllä tää kausi loppuu ens viikolla.
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joojoo hei mitä te ulisette täällä, se on vasta kaksi peliä ollut paskaa. Joka helvetin kevät sama sulaminen. Näki jo eilen mihin tää on taas menossa.
 

Korhonen96

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Puhtaat paperit tänään Forslund, Seppälä, Henritius ja pakkipari Forsblom - Haakana.
Todella vaikeaa kontrolloida peliä kun rytmit on sekaisin eikä ole mitään apuja rytmittää ja kontrolloida otteluita. Kangas on pakko siirtää sivuun ja jokereiden tulisi nöyremmin hakea vauhtiin hyökkäykset eikä lähteä puolittaisia keskinopeita hyökkäyksiä puskemaan.
Hermes nauttii tällä hetkellä pelin juoksutuksesta ja Jokereiden tulisi hieman tulla ulos pakottamisestaan ja tarpeen mukaan hidastamaan itse peliä ja träppäämään Hermestä vastaan.

Hyviä jaksoja on ollut hyvin vähän.
Toivottavasti ykköspuolustajamme (hyökkäyspäässä) eli Vertanen pääsee vielä peliin ja Kangas sivuun.
Mielestäni Forslund menee täysin hukkaan kun Lahtinen ei pääse vierelle.
Sunnuntaina uusiksi.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt kun on 30 sekuntia sulatellut tätä tappiota niin täytyy myöntää että taas parempi voitti.
Jokerit häviää tällä hetkellä puolustuspelissä koko ajan tilanteet niin satanolla että edes Risikon jumalpeli ei auttanut. On ihan turha odottaa että näiltä "puolustajilta" voidaan odottaa yhtään enempää tässä sarjassa. Ei tämä sinänsä ole ollut yllätys, hyökkäys on tehnyt tällä kaudella tehot, pakit on... noh... pakitelleet. Ehkä sillä aikataululla mikä joukkueen rakennuksessa oli ei parempaa saatu. Mutta Jokeripakisto on Mestistasolle heikko, todella heikko.

Voidaan suolata hyökkääjät, mutta jos koko viiva on musta aukko ja pakit koomailee itsensä jäähylle tai virheille koko 60min ajan niin vaikea siinä on tehdä tehoja.
 

massii99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ettei menis ihan Kankaan ja Wehmaksen syyttelyksi niin on kyllä hyvin koko hyökkäyksen kärki kadonnut kuvasta, samoin lukuisat 2v1 hyökkäykset missä näissä peleissä on vaan yksinkertasesti laitettava kiekkoa pussiin. Ei auta, klassista kevään Jokeria.
 

Rutinoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet.
Surullista täs on se, et oikeestaan mikää ei indikoi et sunnuntaina mikään ois toisin.

Eilinen oli ihan totaallinen rimanalitus ja silti kapteeni oli peliä ennen olevas haastattelus "varovaisen tyytyväinen". Sillon jo vähän arvas et tän päivänen on vaan eilisen toisinto. Ikävä sanoo mut ei taida olla kahta ilman kolmatta.
 

töfting

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bruins
Ei ole tainnut näissä peleissä #51 ja #19 tainnut olla myöskään kokoonpanossa.
Mutta "onneksi" se #25 viltitettiin, niin saatiin spirittiä.
Kylläpä muuten vituttaa.
 

FrenkieHKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,LA Kings,Barca
Tänään otin kanavat että nään pelin. Mamma vieressä ihmettelee et mitä möykkäät. Ihan sanoinkuvaamattoman hirveetä on toi peli, Forslund ainoo joka saa jotain aikaseks. Kankaasta ei viitti edes sanoo mitää. Oliko odotukset liian korkeet mutta onhan tää farssi.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oli hengetön esitys. Tälleen mailaa puristamalla tää sarja on hävitty. Ehkä se siitä kääntyy. Tasaisen kehityksen mukaan suoraa häviötä ja jatkistappiota pitäisi seurata iso W jatkoajalla....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös