Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 405 917
  • 6 763

cheap_shot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
Viimeiset kaksi peliä on luonut todella uskoa kevääseen, vielä kun Määttä löytää lääkkeet IPK:n karvauspelin purkamiseen voidaan realistisesti unelmoida kevään mestaruudesta, ei kesän mestaruudesta.. Huikeat kaksi peliä, ja näistä backtoback peleistä ei 6 pistettä olisi todellakaan ollut suuri vääryys. Ketterän ja K-Espoon veskat pelasivat jengilleen pisteen.
 

töfting

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bruins
Oli tosi hyvä peli, taas, Jokereilta. Nuori Rimpinen oli kolmen pisteen tiellä, vaikka rankkareissa olikin sitten aika kuutamolla. Tämän viikonlopun peliesitykset ovat kyllä miellyttäneet, vaikkei täysiä pistepotteja olekaan tullut.
Hyvä Jokerit!!
 

JammeR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaiken tämän positiivisen ylistyksen ja pilvilinnojen muovailun aikana joudun kyl esittämään vähän kerrotusta eriävän näkemyksen tästä kespoon pelistä. Vaikka vetojen määrät oli selkeästi Jokereille, niin oliko ne todellisia maalipaikkoja? Mielestäni oltiin vähän ulkokehällä ja tyydyttiin räiskimään sinne päin. Jalat oli raskaat ja maalin edustalle ei oikein päästy tänään. Toivotaan et pari huilipäivää auttaa saamaan karuselliin lisää vauhtia, kun tivoli matkaa forssaan.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Tänään oli aikamoinen playoff-vääntö! Todelliset maalipaikat olivat vähissä. Mielestäni kuitenkin espoolaisten molari joutui ottamaan useamman huipputorjunnan eli mielestäni laatupaikat menivät Jokereille.

Häkkilä saisi kyllä laukoa useammin! Vaikka laukaus ei ole kummoinen niin matalasta laukauksestakin voi seurata maukkaita reboudeja. #7 tyytyi liikaa siirtelemään, mutta muuten jälleen mielestäni hyvä matsi Häkkilältä.

Espoon veskari syntynyt -06, eli samana vuonna kuin allekirjoittanut poistui armeijaan. Hetkiä, joina tunsin itseni vanhaksi!
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Fantastinen meininki vaikutti vastaanottimen välityksellä olleen Espoossa. Kiitos Eteläpääty!

Kolppaselle ehkä helpoin nolla ever, mutta otetaan vastaan. Ei sieltä montaa kutia maalia päin tullut. Toisessa päässä sitten taas Espoon junnu pelasi upean pelin.

Parisen viikkoa sitten täällä kaipailtiin senttereiden mukaan ottamista avauspelissä. Ainakin Ketterää vastaan sitä tehtiin mielestäni varsin mukavan paljon. Toki siellä oli keskellä paljon enemmän tilaa kuin Espoossa. Muutenkin omaan silmään joukkue on jostain löytänyt viisikkopeliin ihan uutta järkeä. Varsinkin puolustussuuntaan oltiin molemmissa viikonlopun peleissä erinomaisia. Hyvä!
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Eilen tärkeää että saatiin voitto, kun pelillisesti oltiin parempia. Oliko kahteen erään Kolppasella 7-8 torjuntaa.
Vähän oltiin tehottomia. Ylivoima heikkoa.
Onneks rankkarit onnistui. Sit Espoolaiset saanut mistään. Kolppanen sulki ovet.
Hyvä tunnelma välittyi Telkkarin välityksellä.
Jos oltais toi pelihävitty, niin olisi harmittanut rotan lailla. Tärkeä voitto. 6 peräkkäinen.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Ilokseni huomasin, että siellähän on Forssalla maalissa entisen Jokerilegendan ja kansainvälisen bisnesmiehen Jussi Markkasen poika Juho. On aloittanut hyvin, mutta eiköhän Jokerit tällä tahdilla vähintään muutaman kaapin saa Markkasen ohi tänään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös