Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 400 247
  • 6 758

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Neljä matsia 2-0 tai 2-1 tilanteesta hyytymiseen on jo trendi. En tajua mikä idea on laittaa kiekkoa viivalle ja vetää rannareita maalille toivoen parasta. Välillä homma toimii suht hyvin ja välillä ollaan täysin yössä. Herää Jokerit!

Marjamäki on tämän näköjään saanut vuosiensa aikana iskostettua niin syvälle Jokereihin, että näköjään se on juurtunut osaksi tätä "uutta Jokerikiekkoa". No mutta sillä ainakin voittaa aika lailla 100% varmuudella ottelun torjuntatilastot, kun noita viivaheittoja heittää sen 5 laukasta per erä veskalle ilman maskia.

Toinen mikä on jäänyt noista Marjiksen vuosista seuraan niin on tuo aina legendaarinen, että jossain 3-2 hyökkäyksessä kiekollinen kaveri kuljettaa kiekon vaan jonnekin kulmaan ja laitetaan kulmapeli pystyyn. Helvetti veskan takapatjaan vaan matalaa vetoa ja toiselta puolelta riparista kiekkoa sisään.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En tajua mikä idea on laittaa kiekkoa viivalle ja vetää rannareita maalille toivoen parasta.
Tässä on Jokereiden hyökkäyspelikirja kiteytettynä ajalla 2018-2023. Marjamäättää parhaimmillaan.

Jos edes puolivakavasti miettii niin Määttä näyttää ajaneen samaan miinaan kuin Marja. Olettaa saavansa pelitapaetua käyttämällä korostaen pakkeja ja väitän paljon tehoja laskettaneen Vertasen ja Häkkilän harteille. Aivan tismalleen samaa tuskaa oli Marjan aikana. Hyökkääjät möyrii perse hiessä, kiekko vihdoin Kankaalle viivaan, veto ekaan polvisuojaan ja munaravia omiin. Toista seuraavassa vaihdossa. Helvetillinen duuni ja ratkaisupaikka pelataan kangasjeskaselle. Ei järjen häivää. Kun tulosta ei tule niin tämä samalla tappaa hyökkäjien peli-ilon. Tappoi myös Marjan aikana. Jokerit sai tänään useasti tuolla painottomalla rännillä pelin hallinnan, mutta tämäkin kuten Marjan aikaan, ei johda muuhun kuin kiekotteluun hyökkäysalueen laidoilla. Eväspussi on täysin tyhjä murtautumisessa ytimeen.

Toinen asia on pelin avaaminen. Jokerit oli selvästi hidastanut peliä, jotta pelinopeus paranisi. Viisikkona voltattiin, mutta keskimäärin siitä ei tullut yhtään mitään. Ensimmäisen erän paras suorahyökkäys tuli lasin kautta nostetun norsukiekon jälkeen 16 minuutin kohdalla. Vastustaja taas pelasi hyvin simppelisti mahdollisimman paljon kiekkoja pakkien selustaan koska tikutakuja vastaan on helppo painia.

Jokerit ei tästä pelillisestä suosta tule nousemaan ilman seurajohdon reagointia.
 

zuuzo97

Jäsen
Tätä Jokerit-nimisen jääkiekkojoukkueen tökkimistä ja sohimista on nyt katseltu sen verran, että on riittävästi referenssiä tehdä muutamia johtopäätöksiä.

Tärkein niistä lienee se, että Jokerien pelaaminen on organisoinnin puolesta hyvin riisuttua, minimaalista. En pysty myöskään näkemään, että Jokerien pelaamisessa olisi nyt menossa jokin sellainen vaihe jossain "peliprosessissa", joka tässä kohtaa näyttäytyisi pelaamisessa ikään kuin pelaajien toimintaa jarruttavasti. En näe punaista enkä minkään muunkaan väristä lankaa. On vain todettava, että Jokerit pelaa heikkoa jääkiekkoa, ei vain pelaajamateriaaliinsa nähden.

Käytännössä kyse on siitä, että pelaamisessa on joitain viisikko- ja parityöskentelyn asioita, mutta pelaamisen kokonaisvaltainen idea, ajatus, siitä mitä ollaan kollektiivisesti tekemässä ja miksi, puuttuu täysin. Pelaajilla ei ole oikein tarttumapintaa – mennään kaukaloon ja sähistään. Ja kun ei ole ajatusta, jonka ympärille pelaaminen rakentuisi, mikään pelin vaihe ei nivoudu seuraavaan pelin vaiheeseen: sähisemisellä ja tökkimisellä saadaan jotain aikaan, sitten kiekko katoaa flipperiin, juostaan perässä, roikutaan ja tökitään lisää. Siis kutakuinkin: keskialue ylitetään vaivoin, runnomalla voitetaan keskiviiva, lyödään kiekko päätyyn, jahdataan helvetisti myöhässä, peli kääntyy omiin, täyttö kusee, ei saada stoppia, voitetaan kiekko, hyökätään alivoimaisena, vaihdetaan samalla, myös pakit, kiekko kääntyykin hyökkäyssinisellä omiin, tullaan hirveellä kiireellä vaihdosta puolustamaan, tasapaino surkea, täyttö taas surkea, voitetaan kiekko, nepataan se (ei pureta vaan tuuppastaan) vastustajalle, taas jahdataan, roikutaan. Joskus voitetaan kiekko, kuljetetaan hyökkäysalueelle, saadaan joku peli siellä aikaan, mutta ei pystytä luomaan hallitusti. Pakit on viivassa kiekon kanssa paineistettuna ja yrittävät siitä saada jotain toimituksia aikaan, ja sitten sähistään. Joskus syntyy jotain, toisinaan ei. Usein kiekko kääntyy omiin.

Jokerit on: pelaajiensa moneuksia. Toinen pelaaja ei linkity toiseen pelaajaan, saati kolmanteen, neljänteen tai viidenteen.

En osaa sanoa, kuinka ammattitaitoinen päävalmentaja Mestikseen Määttä on. Noviisi hän on tässä sarjassa tässä asemassa. Pelaaminen ei vakuuta. Toki: organisaatio ja koko toimintakulttuuri on luotu vastikään käytännössä nollista. Tosin juuri tällaisissa asioissa valmentajan osaaminen on ihan avainasemassa, ja sillä, miten toiminta ja kulttuuri laitetaan hetkestä 0 alkaen liikkeelle, on kauaskantoisia vaikutuksia. Tähän kun yhdistetään Jokereihin kohdistunut huomio ja se, että hallit myydään maakunnissa loppuun – ja kun samaan aikaan joukkue on lentokone jota rakennetaan samaan aikaan kuin se lentää – paketti on aika iso. Palasia on paljon, ja fokuksen karkaamiselle on kyllä aineksia.

Mielestäni tässä tilanteessa nyt kysytään sitä, kuinka hyvin UTJ Yrjänheikki (& muu organisaatio) pystyy tukemaan päävalmentajaa. Luottamus häntä kohtaan on kuitenkin osoitettu palkkaamalla.
 

Dagoberto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aavistelin ensimmäisen Nordis-kotipelin jälkeen että ongelmia saattaa olla edessä. Viivelähdöt saavat pakit näyttämään hasardeimmilta kuin uskoakseni ovatkaan ja ylipäätään Jokereiden kiekoton esiintyminen on hieman liian romanttista. Näyttäisi ainakin osittain siltä, että Määttä on luopunut totaalisesta mies miestä vastaan pelaamisesta omissa, mistä seurasi alkukaudesta erikoisia tilanteita kun pakit seurasivat omia miehiään lähes siniselle asti. Silti yhä papp on pitkälti yhden hävityn kaksinkamppailun päässä romahtamisesta. Kiekon saatuaan Jokerit ei oikein löydä keinoja nopeiden hyökkäysten päättämiseen, mikä osittain voi johtua siitä ollaan etsitty jotain totaalista kiekkoa, ja hyökätään niiltä paikoilta, mistä lopetetaan puolustus eikä esim peruspakki osaakaan hyökkääjän paikalla tehdä ratkaisuja selkärangasta.

Hitaammat lähdöt ovatkin sitten aikamoisessa alennustilassa. Voidaan varmaan yhden käsin sormin laskea ne kerrat kun hyökkäys on päättynyt esim. kulmapeliin. Pakit eivät yksinkertaisetsi löydä riittävästi syöttövaihtoehtoja keskialueella tai jos löytävät niin se on hyvin pieni väli mistä vastustajan trap saa kyllä lyötyä kiekon pois. Toisin sanoen ne näyttävät siltä, että niitä ei varsinaisesti olla hiottu läpi harjoituskaudella. Välillä näkyy koomisia tilanteita, missä pakkien luomukiekottelu on jopa vaarallisempaa kuin vastustajan ihan itse rakentamat hyökkäykset. Hyökkäyspelaaminen on pitkälti päätykiekkojen varassa, missä esim. Karvinen on ollut arvokas, mutta hänen poissa ollessaan mm. muut hyvät kärkikarvaajat Liuksiala ja Henritius ovat taantuneet, tiedä sitten miksi. Jokereiden oma 1-2-2 trap on muuten vain olemassa, se ei varsinaisesti ole kovinkaan kärkäs ohjaamaan peliä laitaan ja lyömään siellä ansaa lukkoon.

Hyökkäyspelistä vielä, kun peliä pyöritetään viivan kautta, niin toivoisi hieman enemmän liikettä viivassa ja esim. kolmannen hyökkääjän nousua takakolmioon, niin että alueella olisi sateenvarjomainen 2-3 muodostelma. Uskoisin että kulmat toimittaa kiekkoa maalille olisi näin optimaalisemmat kahden hyökkääjän tehdessä maskia tai vaihtoehtoisesti tarjoavan lapaa vapaaksi kulmaan jos siltikään väyliä maalille ei löydy.

Eriskummallinen matka tähän mennessä Määtän Jokereilta. Pelaajat tuntuvat taantuvan yksi toisensa perään ja voittaminen on lähes sattuman varassa. Kyllä sarjan suurimman budjetin joukkueen tulisi pystyä hiomaan homma niin jiiriin, että voittoja ropisisi tehtaan takuulla, eikä sormet ristissä.
 

töfting

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bruins
Hyvää pohdintaa.
En ole asiantuntija, mutta viime vuoden U20 oli kohtalaisen "luomukiekkoa", jolla lopulta saatiin upea finaalipaikka yksilöiden(Risikko) henkilökohtaisilla suorituksilla.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viisikko pelaaminen on heikkoa, emme pelaa ”meidän peliä” noin karkeasti kiteyttäen pelaajat ovat hajallaan pääsääntöisesti ympärikenttää tasaviisikoin pelatessa välimatkat ovat aivan liian pitkiä. On hyvä muistaa, että joukkue on ollut kasassa vasta noin 1/2 vuotta ja rakennusprosessi on kesken aikaa on hyvin hitsautua vielä joukkueeksi. Isoin näkyvin puute on puolustuspelaamisessa mikä on ollut luvattoman heikkoa annetaan aivan liikaa tilaa ja kaistoja vastutajille tulla parhaimmille maalintekosektoreille. Pelit jotka olen nähnyt Nordiksella on ovat ollee juuri tätä. Vastustajamme puolustavat kovaa ja tiivinä maalivahdin edessä, tilaa ei anneta. Kyllä se tästä lähtee.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
On hyvä muistaa, että joukkue on ollut kasassa vasta noin 1/2 vuotta ja rakennusprosessi on kesken aikaa on hyvin hitsautua vielä joukkueeksi.
Musta tämä alkaa olemaan aika väsynyt tekosyy. Esimerkiksi sarjaa ylivoimaisesti johtava IPK on myös myllätty melko perusteellisesti viime kauden jälkeen. Mestis-jengeissä yleensäkin vaihtuvuus on todella suurta kaudesta toiseen, koska luonnollisesti pelaajien tavoitteena ei ole jäädä Mestistä hinkkaamaan moneksi vuodeksi.

Hyvät valmentajat luovat jengille selkeän pelitavan, joissa hankittujen pelaajien vahvuudet tulevat esille. Meillä ei ole tällä hetkellä selkeää pelitapaa eikä oikeastaan kukaan erotu enää positiivisesti kentällä Lindiä ja Kuuslaa lukuunottamatta.
 

Jvg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereiden uusi fressi tuleminen ei nyt kentällä tällä hetkellä niin fressiltä näytä mutta malttia itsellenikin toitotan. Ei palata vanhaan missä potkitaan valmentajia ja pelaajia vähän väliä pellolle. Ollaan kuitenkin vielä viiden sakissa ja itse katselisin vielä mihin peli kehittyy vai kehittyykö ollenkaan.
Toki ei ole helppoa seurata näitä pelejä kun tuska paistaa kaikesta tekemisestä kentän laidalle. Ainoat valon pilkut on olleet omat junnut.
 

Perandori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Todennäköisesti toimari istuu päävalmentajan kans vähän väliä alas ja kertoo miten peliä pitäisi pelata. Määtän oma pelitapa on nopea kääntäminen ylös jokaisesta tilanteesta. KOOVEEtakin vastaan tuli alivoimaisia hyökkäyksiä todella paljon.

Raha lienee enää ainoa este uudelle päävalmentajalle. Marraskuun aikana on pakko tehdä ratkaisu ensi kaudesta ja ei siellä Määttä ole ainakaan päävalmentajan paikalla jos tavoite on Liigassa 25-26.

Kulisseissahan on voitu jo käydä neuvotteluja? Vuoden alusta pahvi voimaan ja on mukana tulevan kauden joukkueen rakentamisessa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jvg

Perandori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereiden uusi fressi tuleminen ei nyt kentällä tällä hetkellä niin fressiltä näytä mutta malttia itsellenikin toitotan. Ei palata vanhaan missä potkitaan valmentajia ja pelaajia vähän väliä pellolle. Ollaan kuitenkin vielä viiden sakissa ja itse katselisin vielä mihin peli kehittyy vai kehittyykö ollenkaan.
Toki ei ole helppoa seurata näitä pelejä kun tuska paistaa kaikesta tekemisestä kentän laidalle. Ainoat valon pilkut on olleet omat junnut.
Vaikka tätä miten kääntää niin Määttä ei tule nostamaan Jokereita Liigaan päävalmentajan positiossa. Se on fakta ja on aivan sama kuinka pitkään odotellaan ja toivotaan muuta.
 

Jvg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikka tätä miten kääntää niin Määttä ei tule nostamaan Jokereita Liigaan päävalmentajan positiossa. Se on fakta ja on aivan sama kuinka pitkään odotellaan ja toivotaan muuta.
Tämä on totta. Sitä en väittänytkään. Tätä kautta tässä vaan pohdiskelin. Ensi kaudella toivottavasti on joku ns. iso nimi penkin takana.
 

Perandori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä on totta. Sitä en väittänytkään. Tätä kautta tässä vaan pohdiskelin. Ensi kaudella toivottavasti on joku ns. iso nimi penkin takana.
Jep oma mielipiteeni on tässä se että nyt pitäisi vaan se ensi kauden koutsi ottaa remmiin heti kun mahdollista. Jos Liigaan pääsisi kabinetin puolelta, kuten aluksi oli luulo, voisi vielä ihan hyvin katsella miten peli kehittyy.

Kaikki on mennyt ylösalaisin kun pitää pelata itsensä Liigaan ja se on niin armoton tie ettei vapaamatkustajia yksinkertaisesti voi olla, varsinkaan päävalmentajan paikalla.

Välillä tulee mieleen että pitäisikö itse Raivo ottaa penkin taakse.

Pitkässä prosessissa Virta varmaan paras. En tiedä, mutta kello tikittää koko ajan ja valmentaja markkinat kutistuu koko ajan.
 

Perandori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Musta tämä alkaa olemaan aika väsynyt tekosyy. Esimerkiksi sarjaa ylivoimaisesti johtava IPK on myös myllätty melko perusteellisesti viime kauden jälkeen. Mestis-jengeissä yleensäkin vaihtuvuus on todella suurta kaudesta toiseen, koska luonnollisesti pelaajien tavoitteena ei ole jäädä Mestistä hinkkaamaan moneksi vuodeksi.

Hyvät valmentajat luovat jengille selkeän pelitavan, joissa hankittujen pelaajien vahvuudet tulevat esille. Meillä ei ole tällä hetkellä selkeää pelitapaa eikä oikeastaan kukaan erotu enää positiivisesti kentällä Lindiä ja Kuuslaa lukuunottamatta.
Kyllä. 24 matsia on menty jo.
 

Jvg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jep oma mielipiteeni on tässä se että nyt pitäisi vaan se ensi kauden koutsi ottaa remmiin heti kun mahdollista. Jos Liigaan pääsisi kabinetin puolelta, kuten aluksi oli luulo, voisi vielä ihan hyvin katsella miten peli kehittyy.

Kaikki on mennyt ylösalaisin kun pitää pelata itsensä Liigaan ja se on niin armoton tie ettei vapaamatkustajia yksinkertaisesti voi olla, varsinkaan päävalmentajan paikalla.

Välillä tulee mieleen että pitäisikö itse Raivo ottaa penkin taakse.

Pitkässä prosessissa Virta varmaan paras. En tiedä, mutta kello tikittää koko ajan ja valmentaja markkinat kutistuu koko ajan.
Jep. Oli ensi kauden valmentaja kuka tahansa niin meriitit pitää olla jo ansaittu. Ja kaveri jolla on särmää ja vaatimustaso kova. Mun mielestä Määttä on vähän löysän oloinen. Suorastaan flegu.
 

Jvg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Enitenhän tässä ottaa päähän se että on nähty pelejä joissa peli on kulkenut. Ei toki täyttä 60min mutta kuitenkin hyviä pelejä on ollut. Nyt vaan viime aikoina niitä ei ole näkynyt. Eilen toki 2.erä oli ihan jees mutta siihen sekin sitten jäi.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Se on nyt ainakin tullut selväksi, että kaikilla vastustajilla on Jokerit-pelit merkattu kalenteriin isolla ympyrällä. Jokaisesta pisteestä saa taistella kynsin ja hampain. Suurin osa kauden peleistä on ollut yhden maalin pelejä. Alkukaudesta käännettiin voitoksi ja nyt ne on kääntynyt enemmän häviöksi.

Itse odotin sellasta hurlumhei 8-5 kiekkoa ennemmin tältä mestiskaudelta, mutta saatiin tällästä 2-2 kiekkoa.

Usein meillä on peli ihan hallussa (toki maaleja saisi olla aina enemmän), mutta sitten yhtäkkiä pakki sekoilee tai veska imuroi ja peli on yhtäkkiä täysin auki.

Noita pakkivirheitä tulee varmasti tällä tasolla, joten katse kääntyy enemmän tuonne hyökkäykseen. Sellasta 4-6 maalia pitäisi pystyä tuottamaan noilla jätkillä.
 

seeseeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuli katsottua ottelu jälkilähetyksenä äsken ja olihan se melko raskasta katsottavaa.. Hirveän duunin joutuu tekemään yhden maalin eteen ja kaveri tekee vähän olemattomammistakin paikoista. Kolppanen ja Vauhkonen vaikuttivat yhden pelin perusteella ainakin ihan vahvistuksilta. Liuksialalta myös mielestäni hyvä peli ja löysivät Lindin kanssa hyvin toisensa kentällä.

Ongelmana tässä on nyt kyllä tuo pakisto, mitä jo aivan alkukaudesta epäilin. Omista lähdöt ovat aivan hirveitä, yleensä kiekko heitetään vain päätyyn (monesti pitkänä) tai sitten neppaillaan se jollain vippasyötöllä lähimmälle hyökkääjälle. Hyökkäysalueella vedot menee järjestään ensimmäiseen pelaajaan tai sitten kiekko onnistutaan jotenkin puppeloimaan keskialueelle. Varmaa peruspakkia haettiin, saatiin veskari ja hyökkääjä.. Tulee tosiaan ihan vanhat ajat mieleen :)

Nooh, täytynee vaan ymmärtää tämän hetken realiteetit ja antaa aikaa joukkuelle. Positiivista tosiaan, että ollaan vielä neljäntenä sarjassa!
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
.. odotin sellasta hurlumhei 8-5 kiekkoa ennemmin tältä mestiskaudelta, mutta saatiin tällästä 2-2 kiekkoa.
Tämä on ollut ehkä lopulta yllättävintä ja silmiinpistävintä. Ympärillä vedetään juurikin tuota 8-5 lätkää, mutta tuntuu että Jokerit tahkoaa matseissaan näitä ns. vakavasti otettavia lopputuloksia, eikä matsit viihdyttävyydessään ole ehkä nousseet sille tasolle kuin mitä Mestis-lätkän lupailtiin olevan. On kai tuolla jokunen maalijuhla mukana mutta pääsääntöisesti vähämaalisempaa. Nopeasti vilkaistuna vain FPS:n matseissa on tehty keskimäärin vähemmän maaleja.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikäli oikein ymmärrän, niin Jokerit ja Hermes kohtaavat tänään ensimmäistä kertaa ikinä. Ellei sitten jotain höntsiä ole joskus pelailtu vastakkain, mutta eipä ainakaan tule yhtään mieleen. Joka tapauksessa ensimmäinen sarjapelin keskinäinen.

Ottelu on samalla Hermeksen 70v-juhlaottelu. Sanomattakin lienee selvää, että kotijoukkue saa tänään ekstalatausta ihan kuin sitä ei olisi jo tarpeeksi muutenkin. Mutta onhan näissä kääntöpuolensakin ja Jokerien olisi nyt suotavaa nämä kekkeruusit pilata. Näihin heikkoihin alkuihin on pystyttävä vastaamaan paremmin, alkaa käydä raskaaksi. Markkinat näkee ottelun melkoisen ympäripyöreänä, kotijoukkueen marginaalisena suosikkina jopa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Tämä on ollut ehkä lopulta yllättävintä ja silmiinpistävintä. Ympärillä vedetään juurikin tuota 8-5 lätkää, mutta tuntuu että Jokerit tahkoaa matseissaan näitä ns. vakavasti otettavia lopputuloksia, eikä matsit viihdyttävyydessään ole ehkä nousseet sille tasolle kuin mitä Mestis-lätkän lupailtiin olevan. On kai tuolla jokunen maalijuhla mukana mutta pääsääntöisesti vähämaalisempaa. Nopeasti vilkaistuna vain FPS:n matseissa on tehty keskimäärin vähemmän maaleja.
Tämän olen itsekin pannut merkille, mitä Mestistä tässä aiempina vuosina olen seurannet. Sellainen hurlumhei koohotus puuttuu matseista oikeastaan kokonaan. Toki tähän on helppo selitys: Jokereiden rosteri on sen verran laadukas, mutta pelitapa heikko niin Jokerien puolelta sitä hurlumheitä ei pääse syntymään. Samoin sitten vastustaja pelaa aina täysillä ja tarkasti Jokereita vastaan, joten sielläkään ei lähdetä mihinkään yltiöpäiseen hawaiji-lätkään.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Pitäisi näköjään lähteä Kokkolaan. Auto käyntiin ja tyttöystävä mukaan matkaan. Toivottavasti nyt Jokerit esittävät jotain muuta mitä on nähty viime aikoina.

Vaikeaa on tällä hetkellä, mutta yritetään nyt katsoa positiivisesti. Pääsee kuitenkin katsomaan ylipäätänsä Jokereiden matseja ja vierasmatseja kunnolla ylipäätänsä noin kymmeneen vuoteen. Siistiä myös nähdä omia poikia kentällä isossa roolissa. Tunne on myös palannut selvästi monelle. Onhan tätäkin ollut ikävä. Välillä positiivinen meininki ja nyt vähän negatiivisempi.

Laitetaan nyt omat ennustukset illan tapahtumista:

- Lemberg tekee maalin.
- Kolmikosta Lind, Kuusla ja Haakana kaksi pääsevät pistetilastoon.
- Kalajanniska heittäytyy kiekon eteen.
- Vertanen iskee ylivoimamaalin.
- Häkkilä lahjoitaa maalin Hermekselle.
-Forsblom ottaa vähintään yhden kaksiminuuttisen.
- Henritius häviää omissa aloituksen 100-0.
-Määttä murehtii pelin jälkeen korttitalon murentumisesta ja sanoo, että pitää katsoa videoita.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Olikos jollain jo jotain perustetta tai Määtän kommenttia siihen, miksi umpilaituri Olavi Vauhkonen on ensimmäisessä pelissään ties kuinka pitkään aikaan ottamassa oman pään aloitusta jatkoajalla kun alivoimaa on 16sekuntia jäljellä?

Aivan anteeksiantamaton virhe valmennukselta. Kertoo kaiken tarvittavan siitä kuinka kokematon Määttä on edes tämän tason peleihin.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Olikos jollain jo jotain perustetta tai Määtän kommenttia siihen, miksi umpilaituri Olavi Vauhkonen on ensimmäisessä pelissään ties kuinka pitkään aikaan ottamassa oman pään aloitusta jatkoajalla kun alivoimaa on 16sekuntia jäljellä?
Ei ole Määtän kommentteja, mutta on Olavi ottanut Liigassakin aloituksia. Viime kaudellakin lähes 60% tehokkuudella ottanut aloituksia, toki ei läheskään samoja määriä kuin senttereillä yleisesti.

Sellainen huomio myös, että kenelläkään meidän tämän hetken senttereistä ei ole yli 50% aloitusprosenttia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös