Peliesitykset kaudella 2016–2017

  • 593 413
  • 4 204

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Puolustuksessa kävi kyllä aivan järjetön tuuri siinä että Heiskanen löi itsensä läpi, muuten HIFK olisi ollut vielä enemmän suossa. Mutta onko totta että HIFK laski oikeasti noin paljon 17-vuotiaan varaan? Siinä tapauksessa HIFK otti todella ison riskin.
Enpä usko että Heiskasen varaan laskettiin juuri mitään, vaan pomminvarmat plymaker-pakit lienee ennakkokaavailuissa olleet Taimi ja Eronen. Salmela sitten ehkä-osastoa. Taimi oli tunnetusti kehno mutta Heiskanen paljon parempi kuin odotettiin, nämä kaksi asiaa ikäänkuin kumoavat toisensa, eli on siellä nytkin kaksi asiallista playmakeria. Se että lähes kaikki kenttäpelaajat Heiskasta ja Finleytä lukuunottamatta, ovat alisuorittaneet ei ole mielestäni joukkueenkokoajan vika, keskuhyökkääjäasia tietysti erikseen.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aivan oikein, sen takia loppukauteen ei voi lähteä Lankinen-Halonen parilla, vaan mitä ilmeisimmin Myllyniemi tulee saamaan jatkoa kunhan vain onnistuu pätkäjaksollaan, koska Niken pelikuntoon ei voi välttämättä luottaa.

Jotain kertoo se, ettei Myllyniemelle uskallettu antaa yhden surkean pelin lisäksi yhtäkään peliä, vaikka otteluruuhka oli välillä valtava.

Näkyyhän se varmasti treeneissäkin, että kaveri on liikkuvuudeltaan täysin siipirikko.

Hyvä näin, nyt Lankistakin voidaan lepuuttaa.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikki tämä teksti ja pyörittely voidaan muuttaa helposti. HIFK on tällä kaudella kokonaisuudessaan ollut huono, yksittäisiä epäonnistujia on aivan turha lähteä nimittämään.

Loppujen lopuksi jos otetaan vaikka kaikkien syntipukki Micke tähtäimeen. Mikäli hän naputtaisi 17+27 tehot kauden loppuun mennessä, olisi hän siti monien mielestä floppi.

Jokainen vetää omien vahvuuksiensa puolesta kentällä. Tällä hetkellä tuossa ryhmässä valitettavasti melkein jokainen pl. muutamaa pelaajaa vetää vihkoon illasta toiseen. Myös penkin takana. Tätähän tämä spekulointi on ja asia mikä herättää keskustelua, niin pitääkin. Mutta kokonaisuutta katsellen turha vielä vetää mitään naruja kattoon, edes Micken osalta.

Vaikka vetää vihkoon, syöttelee päin persettä eikä esiinny edukseen, ei hän erotu muista mitenkään eikä tilastojenkaan perusteella ole aihetta mollata. Sama miltä sä kentällä näytät jos ei mitään tapahdu, siinä se on.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
1. erän positiiviset ja negatiiviset:

+ IFK oli parempi
+ Kaksi tehtyä maalia yhdessä erässä!? Olivat muuten upeitakin vielä...
+ Lennun pommit

- Bäckströmillä pelituntuma hakusessa vielä
- Peli tasan
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Yksi tutkapari näyttäisi olevan syntymässä.
 

Salo70

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PENA, RAMI, FRANK
Tää näytti hyvältä mutta täähän onkin ihan paska matsi. Me ollaan hävitty tämäkin peli. Ullatus!
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toi joukkue tarvitsee henkisen johtajan. Luttisesta tai Petrellistä ei ole tähän rooliin. IFK häviää lähes poikkeuksetta kaikki nämä tärkeät ja kärkipään ottelut, mikä on huolestuttavaa.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
HIFK näyttää taas Stadilaisille millaista paska lätkä voi olla paskimmillaan. Vakuuttava näytös.
 

Salo70

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PENA, RAMI, FRANK
Vittu tätä paskaa jaksa katsoa. Lopetan Ruutu+ tilauksen. Finaalit näkee ilmaiseksi Neloselta...
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sama kuin TPS pelissä, kolmannessa erässä kun vastustaja takee, päät painuu. Taas.

Törmänen ottaa aikalisän - oho!
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vittu tätä paskaa jaksa katsoa. Lopetan Ruutu+ tilauksen. Finaalit näkee ilmaiseksi Neloselta...

Juu nyt loppu tilaus tältä kaudelta. Parempaa käyttöä tolle rahalle. Palataan keväällä asiaan, jos on tarvetta.

E: Onko IFK voittanut tällä kaudella yhtään tällaista TOP4 jengiä vastaan pelattua peliä?
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täysin turhahan tässä on yksittäisiä pelaajia syyttää, kun peli on kokonaisuudessaankin päin helvettiä ja lasaretti aina täynnä porukkaa.

Generous on välillä aivan kuutamolla omassa päässä. Mahtaa olla heikoin puolustaja ja hänen suoranaiset virheet maksavat yleensä maalin per peli. Finley-Heiskanen pari tuo puolustukseen paljon lisää aikanaan.

Mutta pelaaja sinne tänne, niin aivan hirveää kuraa tuo peli on. Kyllä tässä vain alkaa usko mennä. Maalivahdit, erityisesti Lankinen on ollut hyvä ja torjunut ties kuinka monta pistettä. IFK ei ole pelillisesti lähellekään top-6 joukkue ja se näkyy rumasti kun tulee näitä top-6 joukkueita vastaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Toi joukkue tarvitsee henkisen johtajan. Luttisesta tai Petrellistä ei ole tähän rooliin.

Juuri näin. Helvetin outo fiilis katsoa, kun ajoittain peli on hyvää ja jopa viihdyttävää. Mutta toi lauma on jotenkin alistunut heti kun kaveri (lätkäjargonin ärsyttävin ilmaisu) kiskoo rinnalle ja/tai ohi. Ei siitä pitäisi saatana masentua ja pudotella rukkasia.

edit: Ei voi moittia nyt, että Stadi-Matti Aaltosta ei näkynyt. Nyt oli esillä maali- ja jäähytilastoissa.
 

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Melkosta, kyllä kolmella tehdyllä pitäs himassa voittaa 9/10 kerrasta. Ei ollut Bäcksin paras päivä vaikka ottikin hyviä koppeja. Tää peli annettiin pois jälleen henkilökohtaisilla virheillä.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihmeellistä peliä - periaatteessa pelattiin taas aluksi hyvn, mutta ihmeelliset nukahdukset maksoivat raskaasti. Kaksi maalia syöttö maalin takaa ja maalin edessä nukutaan (Elkins 2 kertaa), yksi ohjuri maalin edestä, taas unohtui mies. Ja yksi perseily hyökkäyspäässä ja läpiajo. Hyvä pöhinä hukattiin paskaan vartiointiin omissa.

Kylmä tosiasia on, että kallis miehistö ei vedä vertoja vastustajan halvemmille ukoille.

Möttösen, Löppöset ja Hyppöset Pihtiputaan perämetsistä pesevät sata-nolla meidän Lennut, Luttiset, Partaset, Tammiset, Nykoppit ja Puustiset. Mikään jengi ei voi pärätä, jos kolme kentällistä vetää kuukaudesta toiseen nollatehoilla ja paras pistemies on Liigassa sijalla 38.

Ostetaan ensi vuonna nimettömät Möttösen meille ja annetaan kaikille nykypelaajille kenkää. Kapteeniston voi vaihtaa jo ensi peliin.
 

Puta Madre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYJ
Seuraavaksi sairaana voisikin olla myös Generous, Petrell , Luttinen, Bäckström ja JMA. Mitä vittua on Grillforssillekin tullut, kun tekee lähinnä typeriä ratkaisuja
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
On tää surkeaa räpeltelyä...ei voi muuta sanoa. Tossa jengissä on jotain erikoisen huonoa. Kemiat ei kohtaa tietyillä pelaajilla ja syöttöjen ajoitukset & paikan vaihdot & sijoittumiset ovat vaan olleet koko kauden ihan hukassa. Ei koko pelaajisto voi alisuorittaa noin pahasti, jostain
isommasta kokonaisuuteen liittyvästä viasta on oltava kyse.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Huh hah huli, turpaan tuli. Taas kerran vaihteeksi.

TPS-peli oli ihan hyvää tekemistä TPS:n johtomaaliin asti. Tänään peli oli ihan hyvää tekemistä HPK:n kolmannen erän johtomaaliin asti, jonka jälkeen paketti levisi täysin, taas kerran.

Kyllä tästä kaudesta uhkaa tulla aikamoinen mahalasku. Joukkueesta puuttuu selkäranka, henkinen johtajuus ja se ei kestä yhtäkään pahaa takaiskua pahassa paikassa.
Kapteenilla ei riitä jalka ja ne mielikuvat ja tiedot mitä olen kuullut, niin ei välttämättä ole henkisenä johtajanakaan sitä mitä tarvittaisiin. Lähinnä nyt C rinnassa, koska ei oikein muitakaan ollut ja pitkä ura punapaidassa takana.

Kyllä tässä nyt ihan vakavasti harkitsee, että josko sitä ottaisi aikalisän tämän seuraamisesta. Katsoisi vaikka seuraavasta kymmenestä kierroksesta vain tulokset lopuksi ja miettisi sen jälkeen miten toimisi. On tässä nyt tältä kaudelta kaikki pelit yhtä lukuunottamatta tullutkin nähtyä ja jotenkin ei vaan napostele sitä paria-kolmea iltaa pilata vitutukseen. Tai vastapainoisesti yhden voiton jälkeen haaveilla kuinka nyt lähtee uusi nousu.
Noh, tuskinpa sitä osaa poissakaan olla ja 3.1. sitä taas ollaan television äärellä klo 18.30.

C'mon alkkisfaija. Heräisit nyt...
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Voi vittu mitä paskaa. IFK:lla on tälläkaudella ollut kaksi variaatiota: 1. Aloitetaan löysästi, päädytään 0-1 tai 0-2 tilanteeseen, "loppukiri" on myös vetelää paskaa = tappio. 2. Aloitetaan hyvällä höyryllä, kuitenkaan ei päästä kuin tasatilanteessa kolmanteen erään, parhaimmillaan maalin johdossa, lopussa ei kestä psyykkinen- ja / tai fyysinenkunto = tappio.
 

Harald73

Jäsen
Suosikkijoukkue
1897
Kaikki on paskaa, paitsi kusi. Mitä tekee Juhis "400t€"? No, ottaa ensin hyökkäyspään jäähyn n. 5 minuuttia ennen loppua ja sitten vielä keskialueen jäähyn minuuttia ennen loppua. Vitun hienoa. Mä voin mennä tonne boksiin istumaan vaikka puolella rahalla, kun hävitään kuitenkin.

Mitä tapahtui taas tokalla erätauolla? Ohjeistiko Stögö jätkät jo uuden vuoden viettoon Helsingin yöhön vai mitä ihmettä, kun heti 3. erän alusta oltiin kun arat pikkupojat bordellissa ja kaveri sai tehdä vapaasti mitä halusi. Melko paljon muuten tulee puolustuspään virheitä 3. erissä nykyisin. Oisko joku harjoiteltu kuvio???
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös