Pelaajaliikenne kaudella 2012-2013

  • 159 465
  • 594

K.Nuget

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
Palataanpa aiheeseen. Kyllä mä uskon, että keväällä mennään vielä pitkälle, jos Hannula saadaan pidettyä ja Camin ja Ramun tilalle pätevät korvaajat. MTV3:n uutisessa mainittiin: "Espoolaisseura neuvottelee parhaillaan jatkosopimuksesta ruotsalaishyökkääjä Mika Hannulan kanssa sekä kahden muun hyökkääjän liittymisestä joukkueeseen loppukaudeksi."

Camin tilalle tarvitaan sellanen koodinimi 10-15 maalia kaudessa. Matias Sointu? Ramun paikkaaminen onkin hankalampaa. Luulisin, että siihen hommaan otetaan ulkkari. Löytyisikö Ruotsista joku Mikan kaveri?
 

Knk-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Kun kerran tietoa tuntuisi olevan niin valota nyt kerralla kaikille tämä aiempina vuosina ollut halli/seura yhtälö ja sen tulojen ja menojen kohdistuminen. Suuri osa on varsin skeptisiä sen suhteen että kyseinen turska olisi ollut kokonaan seuran toiminnasta aiheutuvaa.

Helppoahan se olis, jos koko seuran talousasiat voitais niputtaa yhteen lauseeseen.. Samaa mieltä, kuten jo edellä mainittiin, että tällä kaudella nostetaan tää homma sieltä syvästä suosta missä ollaan nyt kynnetty niin perkeleen pitkään, ja ku vihdoin on valoa tunnelin päässä niin ei lähetä tekee mitään 'tyhmää'. Pari pelimiestä juuri esim. edellä ehdotettuihin kenttäkoostumuksiin Hannulan viereen ja bluesin jo melkeen tavaramerkiks muodostuneella taistelulla poffeista voi tulla vaikka mitä taas kerran. Ens kaudella sit viimeistään sitä isoa siikaa ihan toden teolla.
 

Blues forever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Täällä aina uudestaan ja uudestaan otetaan esille legenda siitä, että Bluesin tappiot olisivat jotenkin halliyhtiön kautta tehtyjä, tahallista tappioita. Eivät ole. Nuo ankat on ammuttu alas tilinpäätöstietojen kera tälläkin foorumilla eikä kukaan koskaan ole pystynyt osoittamaan tuota oikeaksi tiedoksi,

Mikähän logiikka makkaramestarilla olisi ollut tehdä yrityksen tulos jotenkin keinotekoisesti mahdollisimman huonoksi? Ja samalla yrittää myydä yritystä...

Eli lopetetaan höpöpuheet tältä osin ja keskitytään itse topikkiin,
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Paluu varsinaiseen topiciin: Mark Lee on purkanut sopimuksensa SaiPan kanssa ja twiittailee jäävänsä Suomeen. Olisi kyllä todella köyhä miehen korvaaja Ramulle.
 

K.Nuget

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
Ramun paikkaaminen Mark Leellä olisi suoranainen perseen näyttäminen Espoon kannattajille. Osaako Lee pelata laitaa? Camin stunttina menettelisi juuri ja juuri.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Ramun paikkaaminen Mark Leellä olisi suoranainen perseen näyttäminen Espoon kannattajille.

Tietysti markkinat ovat aika tyhjät, kyllähän siitä kertoo jotain sekin että KHL:n ylivoimaisesti paras joukkue hankki sentteriksi Ramstedtin (kaikki kunnia toki Ramulle). Leen hankinnan voisi sulattaa sillä että lisäksi tehtäisiin Hannulan kanssa loppukauden sopimus + yksi kappale oikeasti hyviä laitureita.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Tulisiko Sara Sieppi samassa kaupassa?
 

MrBluus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Ramun paikkaaminen Mark Leellä olisi suoranainen perseen näyttäminen Espoon kannattajille. Osaako Lee pelata laitaa? Camin stunttina menettelisi juuri ja juuri.

Kyllähän Mark Lee menisi tuolla 4. kentän sentterinä Pöystin ja Rinkinen/Nieminen parivaljakosta toisen kanssa. Eihän Lee missään nimessä voisi olla tietenkään Ramstedtin korvaaja, mutta Camia käyttökelpoisempi alemmissa kentällisissä. Eri juttu onkin sitten, että onko Lee hankala persoona? Onhan siitäkin jotain huhuja ollut.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Vitun Ilves, kun on aikanaan rahdannut liigaan tuollaisen kiertopalkinnon kuin Mark Lee, josta ei ilmeisesti olla vieläkään pääsemässä eroon. Liigan pitäisi asettaa niille joku kierrätys- tai ongelmajätemaksu moisesta riesasta.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ei helvetti. Kolmas ohjus toden sanoi.

SaiPasta pois potkittu pelaaja meille. Jes. Onhan tää parempi varmaan kuin se Redenbach, mutta niiden muiden(?) tulevien hyökkääjien on parempi olla aika eri tasoisia kavereita, muuten on kausi taputeltu.
 

K.Nuget

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
Ei saatana. Lee ei voi olla Ramun korvaaja. Mulla on tosi huonot vibat tästä jätkästä. Kaverilla on ilmeisesti ollut ongelmia kentän ulkopuolellakin? Ehkä myös pään sisällä?
 

BLEGI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, DRW, Man United ja Tommi Huhtala
Otetaan sitten poispotkitut jämät jostain Saipasta. Näitä tyhjiä arpoja on täysin turha hankkia. VMP
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Mark Lee on tehnyt liigassa keskimäärin 0,6 pistettä per ottelu. Tällä kaudella Bluesista siihen ovat pystyneet Ramstedt, Kuusela, Sallinen ja Rinkinen. Tätä ei tietenkään voi suoraan verrata oikeastaan mihinkään, mutta laitoinpahan nyt pahimmille negailijoille joitain mietittävää.

Mielestäni annetaan kaverin näyttää ensin se 5-10 ottelua ja tuomitaan vasta sitten. Ei mikään huippuvahvistus, mutta paikkaa varmaan Camin jättämän aukon pelillisesti. Lisämausteena toivottavasti vähän suoraviivaisuutta. Jos tällä reagoitiin Camin lähtöön, olen tyytyväinen. Jos taas Ramstedtin lähtöön, olen tyytymätön.

Oma toive on, että tulopuolella olisi vielä Hannula (tai vastaava) ja yksi sentteri. Ramstedt joutui pelaamaan ihan liikaa, joten vastuuta pitää pystyä jakamaan.

Rosan voisi vaikkapa vuokrata mestikseen, jotta saataisiin edes jotain takaisin tästä karseasta floppihankinnasta. Ykkössentteri my ass.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Pisteistä huolimatta tästä tuli itselleni paska fiilis. Ihan sama paikkaako Camia vai Ramua.

Kohta joku tulee toki kertomaan, että pitää olla yli 50v, jotta saa olla tästä asiasta huolissaan ja että tämä oli ainoa organisaation ainoa vaihtoehto.

Vuorisen patsashanke otti toki aimo sysäyksen nyt eteenpäin, oli kuitenkin näköjään jatkista luettu. Se on jo ihan kovaa duunia se.
Joka tapauksessa, Espoon kauneimpia toreja voi kohta alkaa varaamaan, ihan vaan vaikka siksi, että taloustilanne huomioon ottaen kaikkemme annettiin. Superböle tarjonnee tapahtumaan tölkkisäkit.

Mark Lee. Mark Lee, josta on tässä vitsiä heitetty pari päivää. Missä Clarken Dale?
 

MrBitter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
En nyt ihan itkuun puhkea tästä, ei tuo Lee nyt ihan surkea ole, JOS tämä ei nyt ole se meidän ykkössentteri. Itse asiassa voi olla jopa ihan hyvä hankinta, JOS se koodinimi pelintekijä vielä jostain kaivetaan. Miksikään joukkueen kannattelevaksi voimaksi Ramun tapaan Leestä ei kyllä varmaan ole. Ja hiukan epäilyttää tuo seuran vaihtuminen kesken kauden pariinkin otteeseen, onko asenteessa vikaa?
Tosiaan minäkin olen sitä mieltä että annan kyllä ensin Leelle aikaa ennen kuin dumaan täysin... Ja ei tämä nyt mikään daleclarke-hankinta mielestäni kuitenkaan ole!
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Mark Lee on tehnyt liigassa keskimäärin 0,6 pistettä per ottelu. Tällä kaudella Bluesista siihen ovat pystyneet Ramstedt, Kuusela, Sallinen ja Rinkinen. Tätä ei tietenkään voi suoraan verrata oikeastaan mihinkään, mutta laitoinpahan nyt pahimmille negailijoille joitain mietittävää.

Vastapallona voi heittää, että Mark Lee on tällä kaudella tehnyt 18 ottelussa yhden maalin. Bluesissa kovemmalla prosentilla on viimeistellyt mm. sellaiset maalihait kuin Ilmari Pitkänen ja Henri Laurila.

Aiempien kausien tilastoja ei kannata liikaa tuijottaa Leen kohdalla, sillä tällä kaudella hän on ollut kuin eri pelaaja. Elo-marraskuussa hän oli sivussa loukkaantumisen takia ja sen jäljiltä Leen luistin ei ole missään vaiheessa kulkenut niin kuin sen pitäisi. Siksi edes ykkösketjurooli ja yv-vastuu eivät ole tuoneet tehopisteitä muutamia hajasyöttöpinnoja enempää.

Jos Lee saa jalkoihinsa lisää vauhtia, on hän varmasti käyttökelpoinen pelaaja. Jos ei saa, ei kannata liikaa odottaa hänen loppukaudeltaan.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Mä haluan nähdä kokonaisuuden ennen kuin alan dumaamaan. Ei tämä kuitenkaan jää ainoaksi hankinnaksi. Jos laituriksi sainataan joku Gabriel Spilar -tyyppinen ratkaisu niin sitten on kyllä itku lähellä.

Toisaalta ja toisaalta: Lee tuskin maksaa paljoakaan. Ja kun viime pelejä katseli niin kyllähän tuo rosteri nyt kaipasi ennen kaikkea laajuutta ihan perus-liigatason pelaajienkin muodossa että pelit pystyttäisiin vetämään läpi neljällä kentällä ja niin ettei peräkkäisten päivien jälkimmäinen matsi olisi pelkkä seisoskelua. Tämmöisiä perusasioita.

Edit: Mikä tää Sieppi-juttu nyt on? Onko Saara Sieppi Leen hoito? Pelimies...
 
Viimeksi muokattu:

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Itse asiassa voi olla jopa ihan hyvä hankinta, JOS se koodinimi pelintekijä vielä jostain kaivetaan.
Jos tässä nyt lähdettäisiin roolittamaan kenttiä niin ettei se ykkössentteri olisi myös av:n kantava voima. Tähän vielä hyökkäyspäähän hyvä sentteri lisäksi, niin voihan tästä hyvää tulla.

En käsitä tätä huimaa dissausta, ennen kuin on nähty miehen pelejä Bluesissa.
Seuranvaihdon historiastahieman. Potkut Ilveksestä johtui rellestämisestä, Ässissä taisi loppukausi mennä ihan hyvin silti. Saipassa taas loukkaantumisen vuoksi pelit alkoivat vasta marraskuulla, mikä varmaan verotti suoritustasoa. Tuskin on mikään kallis hankinta tuolla historialla.

Ongelmapelaaja kyllä, mutta jos halua on parempaan, niin miksei voisi pärjätä? Roolin pitäisi olla kyllä puolustava sentteri, eikä mikään Ramun korvike.
 
Viimeksi muokattu:

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Juuri kun alkoi toipua kaikesta perseennäytöstä, isketään uutta vittuilua perään.

Mark Lee? Ei ole todellista. Paskana läppänä vielä menisi, mutta jos ja kun tässä on se Ramun korvaaja niin ei herranjumala. Minkä vitun takia Vuorinen saa pelleillä tuolla, pakko olla joku todella sairas sisäpiirin sketsi. "Lee tuntee SM-liigan", voi vittu. Ongelmapelaaja, Ilves ja Saipa-jämä.

Kyllä tässä taas koetellaan todella rankasti. Jos hankinnat on tätä tasoa, niin oltaisiin sitten hankkimatta ketään kun ammattitaito ei yksinkertaisesti riitä scouttamaan yhtään mitään.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Tää ei vaikuta siltä jengiltä, minkä kausikortit ostin.

Nimimerkillä: kusetusko?

Ei perkele sentään, jos ja kun siirtomarkkinoilla on pelkästään hylkiöitä, niin ollaan sitten rehellisiä ja myönnetään tosiasiat. Espoolaiset junnut kentälle kasvamaan ja hylkiöt muihin jengeihin. Mikä on joukkueen tavoite? Kukaan ei tiedä.
 

Fordél

Jäsen
Mä haluan nähdä kokonaisuuden ennen kuin alan dumaamaan. Ei tämä kuitenkaan jää ainoaksi hankinnaksi. Jos laituriksi sainataan joku Gabriel Spilar -tyyppinen ratkaisu niin sitten on kyllä itku lähellä.

Toisaalta ja toisaalta: Lee tuskin maksaa paljoakaan. Ja kun viime pelejä katseli niin kyllähän tuo rosteri nyt kaipasi ennen kaikkea laajuutta ihan perus-liigatason pelaajienkin muodossa että pelit pystyttäisiin vetämään läpi neljällä kentällä ja niin ettei peräkkäisten päivien jälkimmäinen matsi olisi pelkkä seisoskelua. Tämmöisiä perusasioita.

Pakko olla taas kerran samaa mieltä. Kokonaisuus ratkaisee, ei yhden pelaajan hankinta. Siksi on vaikea tuomita hankintaa, varsinkin kun on nähnyt Leeltä myös paljon hyviä otteita. Niiden otteiden takia hänet SaiPaankin hommattiin, mutta valitettavasti loukkaantuminen sotki kuviot.

Blues on viilannut pelitapaansa pikkasen suoraviivaisempaan suuntaan, mutta silti jengissä on ihan hyvin taitoa. Sen sijaan sitä suoraviivaisuutta, kovaa työmoraalia, käsien paskaan laittamista jne. voisi olla enemmän. Lee tuo tälle osastolle ehdottomasti parannusta. Pelasi Ilveksessä pääosin keskellä ja on hyvä aloittaja, mutta on pelannut myös laidassa. Lee tuo siis ehdottomasti kaikella tapaa monipuolisuutta Bluesin materiaaliin. Lisäksi uskoisin kaverilla olevan todella kova näytönhalu eikä asenteen heikkoudesta Leetä ole voinut oikein koskaan syyttää, joten ei tätä hankintaa kannata tuomita ennen kuin on nähty a) kokonaisuus ja b) Lee tositoimissa.

Jos Lee pelaa Bluesissa laidassa (johon en usko), voisi kakkos-/kolmoskenttä olla muodossa:

Ikonen - Rosa - Lee
tai
Rinkinen - Rosa - Lee

Tai sitten kolmosen keskellä vittumaisessa kentässä:

Rinkinen - Lee - Nieminen

Ja jos saadaan vielä Aaltonen takaisin jossain vaiheessa, Lee voi löytyö nelosesta tekemässä tärkeää duunia. Ei silloin kokonaisuus näytä enää erityisen huonolta vaikka kärkiosaaminen olisi toki pikkasen heikkoa.
 
Viimeksi muokattu:

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Lee on toivottavasti, eiku pakko olla Miettisen stuntti. Kai tää on ihan jees hankinta pelillisesti kun kolmosketjun sentteriä kipeästi tarvittiin ja nyt sellainen saatiin. Mutta joukkuessa pidetty ja fanien kulttipelaaja vaihtuu känniääliöön ja pelajaan jonka asenne ja sopivuus pukukoppiin herättää etukäteen epäilyjä, niin en silti ilosta suostu pompimaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös