Pelaajahankinnat 2010-11

  • 596 818
  • 1 351

Kojootti

Jäsen
Maalivahti 2010-2011

Riksman taitaa mennä naapuriin, mikä on iha hyvä vain. Loukkaantumisherkkä eikä aina niin varma. Juusosta on aina tullut mieleen rikkaan miehen Lundell, joten sopii siinä mielessä Hifkiin.

Tarkkia ei todellakaan tänne. Todellinen floppivaara, vaikka playoffeissa näyttää aina syttyvän. Noronen on niin ja näin, parempi etsiä parempaa kassaria, mutta menisi jos ei saada parempaa. Norrena kävisi myös, olisi ainakin varma ja temperamenttinen kassari.

Itse ehdotan Karri Rämöä. On vielä nuori ja voisi tulla hakemaan täältä nostetta uralleen ja mahdollisesti takas NHL:ään. Toisaalta en tiedä tarkemmin, minkälainen kausi takana Venäjällä.
 

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
Tarkilla on mielestäni liian vahva "kärppä-leima", eikä mies ole mielestäni Riksmania parempi, joten kiitos ei. Toivonen voisi olla katsomaton kortti, ja potentiaalia on vaikka mihin, tiedä sitten kuinka hyvin se meillä realisoituisi. Suurin osa tässä ketjussa huhuilluista maalivahdeista (Noronen, Tellqvist, Weakman, Tarkki, Langkow etc.) ovat mielestäni "vain" saman korin maalivahteja, tai heikompia kuin Riksman. Korostan edelleenkin sitä, että jos ei saada Riksmania SELKEÄSTI parempaa maalivahtia, niin jatketaan Juusolla.
Toisaalta olisi tyypillinen veto Masalta päästää Riksman naapuriin ja roudata meille joku Has-been tyyliin Langkow. Ja kaikki tietävät kuinka siinä kävisi.

Puolustukseen kaikki kolme: Jokela, Laatikainen ja Amerikan-Ossi olisi lottovoitto. Kaksikin näistä riittäisi.

Stapleton olisi kanssa kovan luokan hankinta, ja myös Filppulan ottaisin mieluusti.
Mikäs sen Wilmin sopparitilanne nyt on? olisi kanssa loistokotiutus kolmosen keskelle! Ja märistä päiväunista kun puhutaan niin mikä tilanne on Santalan kohdalla?
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Suostuuko Vehanen pelaamaan jossain muualla kun Raumalla, siinä olisi sopiva korvaaja.
Kuten jo vähän vastausta tähän saitkin, niin Vehanen on sopinut Lukon kanssa, että paluu Suomeen tapahtuu nimenomaan kettupaitaan, eikä mihinkään muuhun joukkueeseen.
 

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Itse ehdotan Karri Rämöä. On vielä nuori ja voisi tulla hakemaan täältä nostetta uralleen ja mahdollisesti takas NHL:ään. Toisaalta en tiedä tarkemmin, minkälainen kausi takana Venäjällä.

Tuota on taidettu ehdottaa jo monen monta kertaa ja lähes yhtä monta kertaa on kerrottu, että miehellä on sopimus myös ensi kaudeksi Venäjälle. Toki, KHL:n ollessa kyseessä saatetaan sopimuksia purkaa miten milloinkin ja mistä tahansa syystä, mutta hieman epäilen, vaikkei tilastojen välissä täydellinen kausi ollutkaan (GP 44 GAA 2.11 SVS% .913 ja pleijarit: GP 3 GAA 3.04 SVS% .886).

Liigajyrällä taisi jotain vihiä olla ensi kauden maalivahdista ja sen perusteella meille on tulossa joku kokenut kassari tai ainakin haussa on. Ans kattoo kenet Virmanen meille loihtii veräjänvartijaksi.

Mitä noihin muihin huhuihin tulee, niin todella hienoa tosiaan, jos Filppula meille saadaan. Hän jo yksistään vahvistaa meidän hyökkäystä huomattavasti ja tällä kertaa olisi edes kaksi peliätekevää sentteriä rosterissa ennen kauden alkua. Tämän lisäksi, jos saataisiin kaksi näistä ehdotetuista nimistä: Väänänen, Laatikainen ja Jokela, niin olisin enemmän kuin tyytyväinen. Kauppinen saataisiin mielellään ulostaa muualle, ei vaan taida olla kauheasti ottajia. Aiemmin myös minun pohtima sopimuksen ulos ostaminen ei taida olla kovinkaan kannattavaa kuitenkaan.
 

Arde90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dallas Stars, sympatiat Lukko
Filppula taitaa olla käytännössä varma tulija. Jossain huhuiltiin jo kesken kauden Jarkko Kauvosaarta meille ja aika monessa "fantasia rosterissa" miehen nimi onkin jo näkynyt. Voisi olla ihan hyvä hankinta kolmossentteriksi, mutta potentiaalia voisi olla ylempiinkin ketjuihin. Eli sikäli hyvä jos (ja kun) loukkaantumisia tulee.


Niemen tai Kauppisen sopimuksia en lähtisi ostamaan ulos, koska en usko että miesten nykytaso on se mitä viime kaudella nähtiin. Tietysti nyt niitä ratkasuja on tehtävä, sillä toista samanlaista paska kautta ei kestä kukaan. Jokelan paluu olisi loistava asia, joka varmasti toisi eloa myös Kauppisen peliin. Väänänen olisi tietysti nimekäs paluumuuttaja, mutta Niemen sopparin jatkuessa ei Ossille löydy oikein käyttöä. Laatikaisellekkaan ei ole käyttöä mikäli Eroselle ja Kivistölle halutaan saada peliaikaa.

Pakisto:

Jokela-Kauppinen/"Laatikainen"
Eronen-Niemi/"Väänänen"
Kalteva-Mälkiä
Kivistö-Manelius
 

Inspektööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Maajoukkue
Jossain huhuiltiin jo kesken kauden Jarkko Kauvosaarta meille ja aika monessa "fantasia rosterissa" miehen nimi onkin jo näkynyt. Voisi olla ihan hyvä hankinta kolmossentteriksi, mutta potentiaalia voisi olla ylempiinkin ketjuihin. Eli sikäli hyvä jos (ja kun) loukkaantumisia tulee.

Iltalehdessä luki Kauvosaaren siirtyvän lukkoon. Joten unelmointi hänestä voidaan ilmeisesti lopettaa.
 

Jeffrey

Jäsen
Nyt jaksa pitkää romaania kirjoittaa kun on tässä tiukka playoff-sarja Buffaloa vastaan kesken, mutta tuli tossa mieleen sellainen kun moni on pyöritellyt noita meidän pakkisopimuksiamme ja mahdollisesti tulevia kavereita. Mitäs jos säästettäisiin pikkasen rahaa ja annettaisiin Mälkiälle tilaisuus tehdä Jalkaset?

4ketju: BenAmor-Mäki-Mälkiä

Jotenkin on sellanen kummallinen tunto persiissä, että tuo voisi toimia. Mälkiä on turhan hepponen puolustajaksi, mutta omaa tarvittavat kyvyt, sekä hyökkäys suuntaan, että puolustus suuntaan hyökkääjänä. Vieläpä hyvin liikkuva ja taisteleva = S. Jalkanen.

Puolustus olisi silloin tietenkin.

Väänänen-Lada
Jokela-Eronen/Kivistö
Niemi-Kalteva

Lisätään vielä sen verran, että kun joku tossa jo sanoikin, että pitää olla kaksi sentteriä 3-4 ketjuista jotka pelaavat alivoimaa ja antavat tähtien pelata 5-5 ja yv. Niin itse olen täysin samaa mieltä. Tuskin esim. Pirneksen osittainen floppi oli siitä kiinni, mutta itseäni ainakin ihmetytti miehen peliaika alivoimalla. Esim: Kauvosaari-Mäki senttereiksi av:lle ja uskon, että saadaan Essistäkin enemmän irti.

EDIT: Göteborg-Postenin mukaan Niskala ei jatka Frölundassa. Jätetään Lada rannalle ja laitetaan satanen päälle niin ollaan edes taistelemassa Niskalasta. Kalliiksihan tuo tulisi, mutta niin tulee myös pleijareista ulos jääminen. Ei se ole kuin muutaman playoff ottelun lipputulot jotka kattaisi Niskalan kauden palkan.

"iso kala haaviin" = nisKALA

Eiku nyt mä meen nukkuu...
 
Viimeksi muokattu:

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Väänänen olisi tietysti nimekäs paluumuuttaja, mutta Niemen sopparin jatkuessa ei Ossille löydy oikein käyttöä.

Varmasti löytyy käyttöä Väänäselle jos tänne tulee. Pelasi Niemi tai ei. Kokoa ja kovuutta tuo puolustus tarvitsee, eikä esim. Ossi ole täysin kädetönkään.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Missäs se tärkein "pelaajahankinta" on? Eli uusi UTJ?

Aivan. Sen jälkeen, ja vasta sitten, voidaan alkaa keskustelemaan vakavasti ensi kaudesta. Muuten menee taas kerran turhaksi papukaijajauhannaksi niistä ja näistä "huipuista", jotka floppaavat satavarmasti.
 

Arde90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dallas Stars, sympatiat Lukko
Varmasti löytyy käyttöä Väänäselle jos tänne tulee. Pelasi Niemi tai ei. Kokoa ja kovuutta tuo puolustus tarvitsee, eikä esim. Ossi ole täysin kädetönkään.

Muotoilin asian hieman huonosti, koska Ossi loistava pelaaja. Vieläkin kaiholla muistelen vuoden 2004 world cuppia, kuinka Väänänen hoiti hommansa. Fakta on kuitenkin tällä hetkellä se, että pakeista sopimukset ovat Niemellä, Kauppisella, Kaltevalla sekä Mälkiällä + sitten "neljällä junnulla". Tästä nyt voi jokainen päätellä yks yhteen, että mahdollisesti tulevat vahvistukset syö etenkin Erosen ja Kivistön peliaikaa. En jotenkin jaksa uskoa, että valmennusjohto alkaisi istuttaa näitä ns. kokeneempia pelaajia pitkiä aikoja katsomossa, vaikkakin istuihan Koivisto menneellä kaudella jonkin aikaa sivussa. Tietysti tilanne on sitten taas eri, mikäli äijiä aletaan ostamaan ulos soppareistaan (Niemi/Kauppinen).
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Ensi kauden puolustukseen tulisi saada selkeä kilpailutilanne seitsemän-kahdeksan pakin osalta. Manelius on selkeä kasipakki ja seiskapakin roolissa pyörii ruletti esim. Mälkiä/Kivistö/Eronen. Silloin kun Kivistö tai Eronen on vuorostaan seiskapakin roolissa niin annetaan sen pelin ajan A-junnuissa 25 minuutin peliaikaa niin pysyy ainakin tuntuma. Ja jos nuoren kaksikon peliesitykset ei anna syytä lepovuoroon niin löytyy sinne seiskapakin rooliin muitakin puolustajia, kuten Niemi jne. Ensi kaudeksi siis Koivisto, Brooks, Rullier ja toivottavasti Kauppinen ulos ja tilalle tasan kaksi uutta laadukasta kaveria vaikkapa joukosta Väänänen, Jokela, Laatikainen ja Ari Vallin.

Siinä meillä olisi laadukas puolustuskalusto jolla kelpaisi lähteä ensi kauteen. Lisäksi pahin (Koikka) ja toiseksi pahin syöpä (Kauppinen) olisi poissa. Yksinkertaista.
 

Micqou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Avs, Mikko Rantanen, (HPK)
Siinä meillä olisi laadukas puolustuskalusto jolla kelpaisi lähteä ensi kauteen. Lisäksi pahin (Koikka) ja toiseksi pahin syöpä (Kauppinen) olisi poissa. Yksinkertaista.
Kuulostaa yksinkertaiselta mutta tuo Kauppisen ulostaminen voi olla hieman hankalaa riippuen miten kovaa liksaa mies Jokereissa tällä hetkellä nostaa.. Voidaan olettaa että aika kovaa joten viime kauden näytöillä tuskin ottajia riittää ja Kauppinen ei varmasti halua lähteä toiseen seuraan pienemmällä palkalla pelailemaan.. Lisäksi sopimusta on vielä kaksi vuotta jäljellä joten sopimuksen ulos-ostaminen tulisi aivan helv... kalliiksi, joten se ei mielestäni ole vaihtoehto.. Ainoa toive siis on että joku olisi halukas Kauppisen tuolla nykyisellä hinnalla ottamaan.. Ja jos tämä ei onnistu niin mielestäni myös Niemeä pitäisi sitten koittaa laittaa lihoiksi, koska pakistoon on pakko saada muutoksia ensi kaudeksi ja kolmikosta Laatikainen, Väänänen, Jokela kaikki ovat myös ainakin viime kauden Niemeä odotusarvoisesti noin valovuoden edellä.. Jos toinen saadaan ulostettua niin silloin ensi kauden puolustuksen runko voisi näyttää seuraavanlaiselta: Niemi/Kauppinen, Kalteva, Mälkiä, Kivistö, Erönen, Manelius, Väänänen, Jokela.. Tämä pakisto kovettaisi kyllä ainakin tällä suunnalla erittäin paljon..

Noh, katsellaan.. Mutta pelko on perseessä että sekä Kauppinen että Niemi jatkavat myös ensi kaudella Jokerereissa.. Niemelle voisi vielä antaa uuden mahdollisuuden mutta tosiasia on se että jos uusia miehiä halutaan puolustukseen roudata niin toinen näistä olisi ulostettava..
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kauppinen menee mielestäni ihan hyvin kiekollisena pakkina, mutta ongelma on se, ettei kaverista ole 1.pariin. Jos Kauppinen pelaisi 2. parissa kiekollisessa roolissa, olisi tulos varmasti ihan hyvää. Viime kausina vastuu on kuitenkin ollut aivan liian suurta aina AV-minuutteja myöten. Toki Eronenkin kamppailee tuosta 2.parin kiekollisesta roolista, mutta kokoonpanossa on hyvä olla syvyyttä.

Jokela pystyisi olemaan se puolustuksen liideri ja kantamaan suht suuren vastuun myös kiekollisesta pelistä. Seuraavanlainen, erittäin syvä, puolustus olisi loistava:

Väänänen/Lada-Jokela/Lada
Kauppinen-Kivistö
Kalteva-Eronen
Niemi-Mälkiä
+ Manelius Mestikseen ja paikkaamaan loukkantumissuman osuessa meidän kohdalle.
 

Yoswald

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensi kauden puolustukseen tulisi saada selkeä kilpailutilanne seitsemän-kahdeksan pakin osalta. Manelius on selkeä kasipakki ja seiskapakin roolissa pyörii ruletti esim. Mälkiä/Kivistö/Eronen.
Hyvinkin samaa mieltä tästä puolustussysteemistä. Seitsemän pakkia kierrossa, huonoiten esiintynyt aina katsomossa. Tämän lisäksi Manelius pelaisi aina välillä liigaa ja voisi hakea myös kokemusta Mestiksestä. Ehkä Ölander on hyvä "ysipakki", jonka voi heittää kehiin loukkaantumisten sattuessa. Hän voisi pelata ihan vakiona esim. Kiekko-Vantaalla. Junnuihin liian vanha. Pakistoa koottaessa on syytä muistaa, että sekä Kivisto että Manelius saattavat pelata ensi vuoden U-20 kisoissa.

Yksi tärkeä asia meidän pakistosta kuitenkin puuttuu. Selkeä kiekollinen liideri, joka on SM-liigan huipputasoa. Sellaista meillä ei ole Sami Lepistön lähdön jälkeen ollut. Kauppinen oli sitä 07/08 pleijareissa, ja 08/09 kaudella toivottiin T.Koiviston pystyvän tähän rooliin. Kumpikaan em. miehistä ei roolia ole kolmen viime kauden aikana täyttänyt. Tämän lisäksi myös huippuhyvä puolustava pakki puuttui tämän kauden rosterista. Jokela oli sitä viime vuonna, Niemeltä ehkä odotettiin sitä tällä kaudella. Siispä ehdotan ensi kauden kärkihankinnoiksi Janne Niskalaa (kiekollinen liideri, hintaluokka utopiaa?) ja Ossi Väänästä (puolustava pakki). Jos rahaa haluaa oikein tuhlata, niin Simo Mälkiän voisi vaihtaa Mikko Jokelaan, mutta tämä menee jo täysin fantasiaosastolle. Joka tapauksessa Kauppinen ulos ja oikea kiekollinen liideri tilalle.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
En nyt haluaisi pahoittaa jonkun herkän Jokeri-fanin mieltä, mutta.... pakko se on kai kertoa.... on oltava rehellinen.... Laatikainen ei pelaa Jokereissa ensikaudella.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
En nyt haluaisi pahoittaa jonkun herkän Jokeri-fanin mieltä, mutta.... pakko se on kai kertoa.... on oltava rehellinen.... Laatikainen ei pelaa Jokereissa ensikaudella.
Mua ei ainakaan haittaa. Nyt on tilaa sekä Jokelalle että Väänäselle. :)
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
En nyt haluaisi pahoittaa jonkun herkän Jokeri-fanin mieltä, mutta.... pakko se on kai kertoa.... on oltava rehellinen.... Laatikainen ei pelaa Jokereissa ensikaudella.

Jep. Ei se Lada oikein meidän nuttuun olis kuulunukkaan. KHL:n kautta Bluesihin takas? Eikä oikein haittaa, kun Jokelaa, Väänästä ja Laatikaista ei oikein samaan aikaa pysty kokoonpanoon ottaa. Mielummin noi kaks ekaa, ku Lada, vaikka hyvä pakki onkin.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En nyt haluaisi pahoittaa jonkun herkän Jokeri-fanin mieltä, mutta.... pakko se on kai kertoa.... on oltava rehellinen.... Laatikainen ei pelaa Jokereissa ensikaudella.

Yhyhyyy! Mäkun niin luulin, että Lada kurvailis täällä ens kaudella, eiku....

Jokerit on kuin uppoava laiva, ollut jo pidemmän aikaa, on siis aivan selvää, ettei Laatikaisen tasoiset pelaajat edes harkitse Jokereita vaihtoehtona. Ei sitä tarvitse Espoosta saakka tulla tänne kertomaan. Jokela ja Väänänenkin ovat vain toiveunta, ei täällä tuon tasoisia pelimanneja tulla näkemään, niin kauan kun meno jatkuu samanlaisena. Masan on vaan viisainta kääntää katseet Mestiksen pistepörssin suuntaan, josko sieltä olisi joku halukas tarttumaan tarjoukseen.

Kaikkein eniten minua huvitti kuitenkin Kärppä-fanin heitto, jolla saatiin taas nostettua joidenkin poloisten fanien odotukset pilviin, kyseinen nimimerkki varmaan nauraa partaansa tälläkin hetkellä, vielä enemmän sen jälkeen kun Masan mestishankinnat julkaistaan.
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Heh, hyvä tämä tappiomieliala "Jokerit ei houkuttele huippupelaajia" "Tänne saadaan vaan mestiksestä väkeä" jne, mikä levinnyt kaduilta tänne jatkoaikaankin jo.

Katsellaan esim viime kauden vahvistuksia, Hentunen, Pirnes, Bremberg, Nylander, Battaglia... Oletusarvoltaan kaikki mestiskamaa.

Eiköhän Masa hommaa ne tarvittavat palat jostain, ja eiköhän Masamaisesti jätetä joku tontti aivan tyhjäksi, puuttuva sentteri oli nyt avainsana, jos seuraavalla kaudella puuttuva maalivahti?
 

TombaT

Jäsen
jos seuraavalla kaudella puuttuva maalivahti?

Puuttuva maalivahtihan koettiin muutama vuosi sitten ja tulokset olivat sen mukaisin :).Toivottavasti masa hoitasi edes jonkinlaisen veskarin maalinsuulle ja maalivahti spedeilä ei ensikaudella nähtäisi.

Omia ehdotelmiani veskariksi:
Mika Noronen kokenut veskari mutta taitaa khl viedä.
Fredrik Norrena kiinnostaako jortsun kiekkokoulu?
Riku Helenius olisiko tampalla vielä lainahaluja?
Jani Nieminen olisiko julli veskalla kiinnostusta? Paikoin hyviä otteita liigassa ja mestiksessa torjunta% 93 hujakoilla.
Toivosen hannusta en sano mitään, statsit eivät älyttömän kovia ole lukuunootamatta ilveksen pleijareita.

Lisätään pakki keskusteluun vielä 1 nimi Juuso Hietanen vähän mälkiän tyylinen pienehkö rightin pakki.
 
Suosikkijoukkue
Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
Kuulostaa yksinkertaiselta mutta tuo Kauppisen ulostaminen voi olla hieman hankalaa riippuen miten kovaa liksaa mies Jokereissa tällä hetkellä nostaa.. Voidaan olettaa että aika kovaa joten viime kauden näytöillä tuskin ottajia riittää ja Kauppinen ei varmasti halua lähteä toiseen seuraan pienemmällä palkalla pelailemaan.. Lisäksi sopimusta on vielä kaksi vuotta jäljellä joten sopimuksen ulos-ostaminen tulisi aivan helv... kalliiksi, joten se ei mielestäni ole vaihtoehto.. Ainoa toive siis on että joku olisi halukas Kauppisen tuolla nykyisellä hinnalla ottamaan..

Vaihtoehtona on tietysti se, että Kauppinen pelaa halvemmalla jossain muualla, ja Jokerit maksaa erotuksen. Eihän sekään mitenkään halpaa ole, mutta ainakin teoriassa mahdollista.

Ja jos tämä ei onnistu niin mielestäni myös Niemeä pitäisi sitten koittaa laittaa lihoiksi, koska pakistoon on pakko saada muutoksia ensi kaudeksi ja kolmikosta Laatikainen, Väänänen, Jokela kaikki ovat myös ainakin viime kauden Niemeä odotusarvoisesti noin valovuoden edellä.. Jos toinen saadaan ulostettua niin silloin ensi kauden puolustuksen runko voisi näyttää seuraavanlaiselta: Niemi/Kauppinen, Kalteva, Mälkiä, Kivistö, Erönen, Manelius, Väänänen, Jokela.. Tämä pakisto kovettaisi kyllä ainakin tällä suunnalla erittäin paljon..

Edelleen ihmettelen tämän tyylisiä spekulaatioita. Jos joukkueessa on kaksi isopalkkaista (ja periaatteessa ihan laadukasta) pakkia, halutaan vielä kaksi samanlaista lisää. Mistä ihmeestä rahat tuollaiseen voi löytyä, kun Jokerit on jo tällä kaudella ollut liigassa TOP4 palkkakulujen osalta?

Tämän kauden näytöillä ei kukaan ota Niemeä (tai Kauppista) nykyisellä palkalla rästikseen.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Kaikkein eniten minua huvitti kuitenkin Kärppä-fanin heitto, jolla saatiin taas nostettua joidenkin poloisten fanien odotukset pilviin, kyseinen nimimerkki varmaan nauraa partaansa tälläkin hetkellä, vielä enemmän sen jälkeen kun Masan mestishankinnat julkaistaan.
Jokuhan aika nopeasti sen nimimerkin "varman tiedon" ampui alas, mutta meni aika monelta ohi =)

Oikeastaan ihan sama ketä lähtee ja ketä tulee. Ei ole koskaan ennen (Jokerifani vuodesta -90 asti) näin vähän kiinnostanut joukkueen tekemiset. Niin kauan kuin Matti huseeraa, niin ihan vittu sama.

Ja eikun Minimaalisia (formerly known as Massive) uutisia jokerit.comista odottelemaan.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
En nyt haluaisi pahoittaa jonkun herkän Jokeri-fanin mieltä, mutta.... pakko se on kai kertoa.... on oltava rehellinen.... Laatikainen ei pelaa Jokereissa ensikaudella.
En tiedä muista, mutta minulle tämä on ilouutinen. Lisää näitä, kiitos!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös