Pe 7.10.2011 Ässät - TPS

  • 24 694
  • 108

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Ristus että oli hyvä tappelu! Kumpi voitti pelin?

TPS on oppinut ainakin puolustamaan Virran komennuksessa. Ja noutamaan vihulaisia a la Stone, Viinanen et al. Mistä aplodit ja Turku-viirien luovutus.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Ei vaan riitä, jos pelaa tunteella viimeisen minuutin! Vituttaa, Ässät oli tänään paska.

Oli sitä samaa jo Tampereella... Reeneistä se kaikki lähtee ja tiettyjä varoitusmerkkejä on ollut nähtävissä oikeastaan koko kauden ajan. Jotain muutoksia tuohon valmennusryhmään täytyy saada ainakin yv-pelaamisen osalta. Mutta jos homma jatkuu tällaisena, kuin kaksi viimeista peliä on osoittaneet, niin saattaa olla että Kivenkin jakkara saattaa alkaa heilumaan.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Pelasitte kyllä surkeasti, mutta kun vastassa oli täysin munaton Ässät, joka tulee kohta tippumaan taulukossa kuin kivi, niin saitte ansaitut pisteet.

Mitä säkin tiedät tämän kauden Tepsin peleistä? Pelityyli oli aivan eri mitä yhdessäkään matsissa tällä kaudella. Siinä olet kyllä oikeassa, että Ässät oli täysin sukka. Meiltä lensi kolme äijää suihkuun. Eikös se ole kuitenkinn joukkueelta hyvä suoritus, että tappaa näitä 5-minuuttisia? No ethän sä osaa tuollaista arvostaa vasta kun se oma jengi suoriutuu moisesta.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Ois kiva nähdä nuo tuomiot edes jostain. Ainakin Stonen ja Seppäsen ulosajot ovat näkemättä, vaikka suoraa lähetystä seurailinkin.

Jokatapauksessa, tärkeät 3 pistettä. Loistavaa alivoimaa mm. Laakso & Salo -parivaljakolta. Eivät hekään "koko kahta minuuttia jaksa", joten kait siellä muitakin onnistujia.

Ahlqvistilta varmaa pelaamista, otti torjunnat kun niitä tarvittiin, oli rauhallisen oloinen muutenkin. Haastanee noilla otteilla tosissaan ykkösvahdin paikkaa. Nollapeli, paremminhan ei voinut mennä.

Tuominen tärkeä palanen tuohon pakistoon. Tuo sitä tarvittavaa kiekollisuutta siihen viimeiseenkin pariin. Loistava pelikäsitys herralla, hyviä syöttöjä, liike hieman vielä hakusessa.

Jäähyt 6-81 minuuteissa, kärsityissä 6-21. Tuomarityöskentelystä paha sanoa, kuin että Ristolaisen 5+20 oli oikein. Stonen ulosajo epäilyttää, jos ajoi päähän niin ok, mutta jos oli vain päätyyn heiton jälkeinen taklaus... Toivottavasti näistä ja Seppäsen ulosajosta joku paikalla ollut voisi antaa selontekoa tarkemmin. Ainakin pokkaa tuomareilla oli, mutta jos yksikin meni vääriin, niin kritiikin pitää olla sen mukaista. Isoja tuomioita kuitenkin. Varsinkin Stonen 5+20, josta seurasi 3,5min 5vs3, joka ei olisi edes päättynyt maaliin. Siinä oli pelin selkeä ratkaisun paikka.

Mites muuten, tuleekos näistä automaattinen 1 ottelun pelikielto?
 

sob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Jazz, ..... Oulu Ermines
Radio Porin nettiradioa kuuntelin, ja oli aika masokistinen kokemus.

positiivista

- TPS:n taistelu ja järkevä vieraspelaaminen
- Ässät pääsi harjoittelemaan ylivoimaa ihan urakalla

negatiivista

- aika moni asia
 
Viimeksi muokattu:

tajh28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Villikissat
Ois kiva nähdä nuo tuomiot edes jostain. Ainakin Stonen ja Seppäsen ulosajot ovat näkemättä, vaikka suoraa lähetystä seurailinkin.

Sama täällä. Urpon heikkoa toimintaa jälleen kerran. Yksi kerta olisi vielä mennyt vielä vahingon pikkiin. Aiheellisuuksiin vaikea ottaa kantaa. Tai niihin itkuihin, joiden mukaan Taimen olisi pitänyt lentää korkesta mailasta ulos, perusteena tahallisuus.
 

Knightrider

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Siis vahvistakaa nyt joku, että kyse oli vain pelirangaistuksista? Ts. pelaajat ovat huomenna pelikelpoisia, jos liiga ei lätkäise lisäsanktioita?

Uskomaton peli. Ehkä se tästä vähän aukeaa, en olisi ikimaailmassa uskonut edes yhteen pisteeseen Porista ottaen huomioon historian ja TPS:n tämän(kin) kauden otteet. Anttilakin on alkanut esittää heräämisen merkkejä, ehkä meidän muillakin kankeilla puukäsillä on siis toivoa..?

No joo, leijumiset sikseen. Huomenna tullee palautus maan pinnalle.
 

Isonive

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Lajinsa Viimeiset, Fc Dynamo
En muista kuka ässä fani kirjoitti aikaisemmin että tämän viikon piti olla helpompi kuin viime viikon kun ei ole kuin kahden pelin viikko... VITTU MITEN PASKA VIIKKO tämä oikeasti oli! Molemmissa peleissä samanlaista pään seinään hakkaamista!
 

Miksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ei nyt jaksa kirjoittaa pelistä muuta, vituttaa vielä liikaa. Mutta olisi kiva tietää miksei Ässien maalia hyväksytty? Koska kiekkohan kävi maalissa. Maalivahdin häirinnän takia maali toki oltaisiin voitu hylätä, mutta sitähän ei videoilta voi tarkistaa.

Seuraavat tilanteet voidaan tarkistaa
videomaalituomarijärjestelmällä:

1. Ylittikö kiekko maaliviivan?
2. Menikö kiekko maaliin ennen kuin maalikehikko
siirtyi pois paikaltaan?
3. Menikö kiekko maaliin ennen erän päättymistä
vai erän päättymisen jälkeen? (Ei käytössä SMliigassa)
4. Ohjattiinko kiekko maaliin kädellä tai potkaistiin
kiekko maaliin?
5. Kimposiko kiekko maaliin erotuomarista? (Ei
käytössä SM-liigassa)
6. Pelasiko hyökkäävän joukkueen pelaaja kiekon
maaliin maalin yläriman yläpuolella olevalla
korkealla mailalla? (Ei käytössä SM-liigassa)
7. Virallisen peliajan selvittäminen, jos peliaika on
nähtävissä videotuomarin kuvaruudulla. (Ei
käytössä SM-liigassa)
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Nipistäkkee minua! TPS mukaa hakee kolme pistettä Porista? Ja Palle Palmroth peliaikakunkkuna lähes puoli tuntia kaveri kentällä, eikä yhtään aivopierua?

Kolme viiden minuutin alivoimaa + kakkoset? :D Voittiko TPS täysin A: tuurilla B: Ahlqvistin ansiosta C: Tepsin hyvän puolustuspeli ansiosta vai D: Ässien paskuuden takia?
 

antipop

Jäsen
Suosikkijoukkue
FSV
Ois kiva nähdä nuo tuomiot edes jostain. Ainakin Stonen ja Seppäsen ulosajot ovat näkemättä, vaikka suoraa lähetystä seurailinkin.

Veikkaisin että keihästäminen näytetään 4 Pro 2:lla seuraavalla erätauolla. Myös Stonen niitti näytettiin, mutta täytyy myöntää että se meni itseltäni hieman ohi, enkä oikein osaa sanoa muuta kuin että kovin taisi kolata.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Siis vahvistakaa nyt joku, että kyse oli vain pelirangaistuksista? Ts. pelaajat ovat huomenna pelikelpoisia, jos liiga ei lätkäise lisäsanktioita?
Kaikki kolme ovat pelirangaistuksia, joten niiden puolesta pelaajat ovat huomenna edustuskelpoisia. Kymppilistakaan ei tullut näistä miehistä kellään täyteen, tai paremminkin kolmatta merkintää, joten senkin puolesta voivat pelata.

Se on sitten eri asia, jos joku noista menee jatkokäsittelyyn ja sitä kautta tulee kovempia pelikieltoja.

Ilman tilanteiden näkemistä on vaikea sanoa yhtään mitään, mutta keihästyshän on yksi ikävimmistä jutuista, ja voi helposti poikia myös isompia pelikieltoja.
 

hokihoki

Jäsen
Kylläpä oli mielenkiintoinen peli. Ihmetyttää tuo lopputulos vallan kauhiasti. Ei kyllä tainnut mennä pelkästää TPS hyvän pelin piikkiin vaan kyllä Ässät konttasi ja pahasti. Etenkin YV peli oli ihan kamalaa katsottavaa. Toki olen omanjoukkueen puolesta tyytyväinen, mutta ei se mukavaa ole katsoa noin pahaa alisuorittamista.
Toivottavasti Uusitalo ei loukannut pahasti tilanteessa!
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Kenties surkein kiekkopeli jonka olen ikinä nähnyt. Surkeimpien top kolmoseen ainakin heittämällä. Hävetti katsella.

Mikään ei toiminut tänään. YV aivan käsittämätöntä paskaa. Ässät ei saanut aikaiseksi yhtään mitään vaikka TPS pelasi kolme ja puoli minuuttia kolmella pelaajalla. Viimeisessä erässä tuomittu vitonen oli jo lähes suoraa vittuilua. Ei ne kuitenkaan maalia tee.

Neloskenttä oli ainoana ajoittain pirteä mutta peliaika jäi silti minimiin. Ulkomaalaiskenttä taasen pelasi varmaan lähemmäs 30 minuuttia, puolet ylivoimalla, ja jälki oli hirveää.

Kaiken kruununa vielä Uuusitalon mahdollinen loukkaantuminen. Voi jeesus perkele että voi ihmistä vituttaa joku saatanan jääkiekko. VITTU.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ohhoh, kolme pistettä Porista! Ex-pääministeriä siteeraten, "en ollut näitäkään pyytänyt ja ne tulivat minulle yllätyksenä." En lainkaan epäile etteikö peli ollut täyttä paskaa, mutta väliäkö sillä kun kolme pistettä on plakkarissa. Todella tärkeät pisteet ovatkin.

Näitä ulosajoon johtaneita tilanteita en ole nähnyt, mutta jos Seppänen on 0-1-tilanteessa keihästellyt niin saisi hetken miettiä tekemisiään. Taas meinasi pisteet luisua käsistä silkasta hölmöilystä. Aika kuuma peli ilmeisesti ollut.

Huomenna voi parilla kaverilla jalka vähän painaa pakistossa. Palmrothilla vaatimattomat 29 minuuttia peliaikaa.
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
deja vu talven 2010 TPS-peliin. Uskomatonta paskaa.

Eli TPS nostaa kannua keväällä.

Armia ei ollut tänään perheen paras kiekkoilija. Palonen oli parempi.

Ristolaiselle olisi riittänyt 2+10min.

TPS olisi voinut pelata 3 vs 5 koko pelin ja voittanut silti.

Ei TPS:ltä mitään pois. Ansaittu voitto.
 

12961

Jäsen
Ei nyt jaksa kirjoittaa pelistä muuta, vituttaa vielä liikaa. Mutta olisi kiva tietää miksei Ässien maalia hyväksytty? Koska kiekkohan kävi maalissa. Maalivahdin häirinnän takia maali toki oltaisiin voitu hylätä, mutta sitähän ei videoilta voi tarkistaa.

Totta joka sana. Tilanteessahan kiekko oli Ahlqvistin räpylässä, jonka jälkeen veskari työnnettiin maaliin ja kiekko tippui veskan hallusta. Näin ainakin Urho TV:lle näkyi.

Tuomari näytti maalia, ja olin varma, että pussi hyväksyttäisiin, mutta yllätyksekseni dumari tuli aitiosta heiluttaen käsiään. Miten tämä oltaisiin voitu tulkita? Ehtikö toinen tuomari jo viheltää pilliin ennen kuin Ahlqvist työnnettiin verkkoon?

Stonen ulosajoon johtanutta (niittiä?) sekä Seppäsen tilannetta en nähnyt. Keihästämisen nyt luulisi olevan selvää pässinlihaa, mutta miten Stone tosta ulos ajettiin?

EDIT: Kuka on nähnyt (ja koska) SM-liigassa viimeksi 2 päällekkäistä vitosta?

Eikös se mennyt nykyään niin, että tuomarit jakavat pelkästään PR:aa, kurinpito myös OR:at.
 
Viimeksi muokattu:

12961

Jäsen
Ristolaiselle olisi riittänyt 2+10min.

Vaikka seuran mies olenkin, mun mieleen tämä oli ainoa 100% oikea tuomio. Ristolainen näki aikaa sitten mihin oli ajamassa ja tuli silti selkään. Kaikesta huolimatta, uskallan sanoa, että tässä teinipojassa on yksi suomalaisen kiekkoilun tulevaisuuden vastuunkantaja.

Voidaan tietty kysyä miksi Niemi pelasi em. tilanteen kokonaisuudessaan selkä kentälle päin, mutta teon rangaistavuutta se ei muuta.
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Äärimmäisen hävettävä esitys

En ole sitten näin huonotasoista ottelua nähnyt muutamaan vuoteen. Etenkin Ässien pelistä on sanottava, että tuota esitystä ei voi muuta kuin hävetä. Tuolla määrällä ylivoimaa peli pitäisi viedä murskalukemin. 5 vs 5 pelissä Ässät oli hallitsevampi ja muutama kohtuullinen sommitelma nähtiin, mutta loppujen lopuksi Ahlqvist sai nollapelinsä melko helpolla, mitään häneltä pois ottamatta. Pelasi kyllä varman ja hyvän pelin.

Olen erittäin huolestunut, että Ässien pelin ja etenkin ylivoiman taso oli tässä pelissä ala-arvoista. Toivon, että surkea peli johtui kovasta harjoittelusta johtuneesta väsymyksestä, mutta pahasti omaan silmään näytti, että syy oli ylimielisyydessä ja asenteen puuttumisesta. Onneksi peleihin tulee vajaan viikon tauko, jonka toivottovasti Ässät käyttää Yv.n hiomiseen ja yleensä ottaen hyökkäyspelin ja hyökkäyksiin lähtöjen treenamiseen. Ei olisi uskonut tällä pelillä, että vastakkain olivat sarjajumbo ja sarjakakkonen. Näytti ennemmin sarjajumbojen kohtaamiselta. Pelistä olisi paljon enemmänkin negatiivistä sanottavaa, mutta näillä esityksillä ei olla kympin sakissa.
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huh huh, olihan aikamoinen kiekkoilta ja ennakko odotusten vastainen. Järvenpää pelasi hyvin - muut ei. TPS pelasi loistavaa puolustuspeliä vieden Padalta kaiken tilan ja ajan, lopun Pata hoiti ihan itse. Pistekin olisi ollut likaa ja toivotaan, että tämä tappio käännetään valmennuspuolella voitoksi. Suoritus oli suora jatkumo Tappara-pelistä ja toivottavasti sarjan viimeinen. Vaikea ymmärtää, miten peli voi olla näin sekaisin, vai oliko kaikki Virran noituutta ja tepsukan hyvyyttä? Mielenkiintoista seurata, mitä tekee Karri?
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
VITTU MITÄ PASKAA!!! JA NIIN JOO VITUN NÖSSÖT!

Ässien pelaajia telotaan 3 kertaa suihkukomennuksen arvoisesti ja yksi heitä on itse Il Capitano => Ässille 3kpl 2min jäähyä koko (...tun) pelissä?? Onko tämä nyt sitä Kivi-kiekkoa...

Ei sillä eikä millään, mutta Pata oli joskus "Länsirannikon HIFK", jengi jolle ei whittuiltu!!
 

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
En ole hirveästi tänne kirjoitellut, mutta nyt on pakko, sillä tänään oli Ässien peli jotain aivan kauheaa. Tiedän, ylivoima oli paskaa ennen tätäkin peliä, mutta tänään se otti askeleen vielä taakse päin.

Kumpikaan joukkue ei ansainnut tänään pistettäkään!

Ollaan kontattu monet vuodet, mutta en muista yhtä huonoa kotipeliä,jossa joukkue olisi ollut noin olematon ja en muista koska viimeksi olisin toivonut ettei vastustajalle tule jäähyä!
 

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ei sillä eikä millään, mutta Pata oli joskus "Länsirannikon HIFK", jengi jolle ei whittuiltu!!

Ei vaan IFK oli pääkaupunkiseudun Ässät. Joskus muinoin.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
TPS oli luultavasti scoutannut Ässien ylivoimapelin, ja todennut voiton irtoavan sillä että istutaan itse mahdollisimman paljon jäähyllä. Hyvinhän se toimi. Perkele.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Latvia vs Ranska
  • 1.93
  • 4.10
  • 3.20
Tanska vs Kanada
  • 15.00
  • 10.00
  • 1.10
Itävalta vs Sveitsi
  • 15.00
  • 11.00
  • 1.09
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös