Pe 7.10.2011 Ässät - TPS

  • 24 698
  • 108

AkiHeino#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
波里王牌
Avataanpa tämäkin jo näin päivää ennen peliä.
Perjantai-ilta Porissa, Ässillä tappio alla ja vastassa TPS - se mukavin vastustaja viime vuosilta.

Ässillä luultavasti Caldwell edelleen sivussa ja uskoisin että on Järvenpään vuoro torjua. Kolme ensimmäistä ketjua lienee samat, nelosessa saattaa jokin muuttua. Mitä mahtaa tapahtua pakistossa - tuleeko Jyrkkiö tai Mielonen jonkun, esim. Honkasen tilalle?

TPS:lla kuuleman mukaan vielä paljon totuttelemista Virran kiekkokontrolli-peliin, joka näkynyt lukuisina virheinä. HPK:ta vastaan taisivat johtaa jo 3-1 mutta takkiin tuli jatkoajalla 3-4. Maalivahtipeli kuitenkin ilmeisesti parantunut selkeästi ensimmäisistä kierroksista? Ketäs siellä muuten on ollut sellaisia valopilkkuja? Anttila on ilmeisesti sittenkin hidas ja kankea, vaikka Pitsissä meno näytti todella hyvältä.

Lopuksi vielä tilastoja viime kausilta näistä peleistä:

2008-2009 (TPS:n kausi keskinäisissä kohtaamisissa):
- 27.09.2008 Ässät - TPS 4-0
- 14.10.2008 Ässät - TPS 1-4
- 22.11.2008 TPS - Ässät 7-2
- 15.01.2009 TPS - Ässät 2-0
- 17.02.2009 TPS - Ässät 2-0

2009-2010 (Ässillä yksi tahra...):
- 26.09.2009 Ässät - TPS 7-3
- 31.10.2009 TPS - Ässät 1-4
- 28.11.2009 Ässät - TPS 4-2
- 12.01.2010 TPS - Ässät 4-5
- 19.02.2010 Ässät - TPS 0-1

2010-2011 (Puhdas tilasto Ässille):
- 18.09.2010 Ässät - TPS 6-3
- 30.10.2010 TPS - Ässät 2-4
- 10.12.2010 TPS - Ässät 1-4
- 13.01.2011 Ässät - TPS 6-2
- 01.03.2011 TPS - Ässät 4-8

2011-2012 (Kuluvan kauden ainoa tähän asti...):
- 17.09.2011 TPS - Ässät 1-4

Joten, vaikka menneitä ei muistellakaan ( :D ), niin Ässät on ottanut TPS:stä viimeisessä 11 kohtaamisessa 10 voittoa, kaikki varsinaisella peliajalla. Maaliero näissä peleissä on Ässille 51-24.

Toivotaan siis täällä päässä, että sama trendi jatkuu ja Ässät vie jälleen pisteet. Sama kutina on kuitenkin tästä pelistä kuin Tappara-matsistakin oli, eli jos Ässät PELAA koko 60minuuttia, saattaa taululla olla illan päätteeksi rumatkin lukemat, mutta mikäli PELAILLAAN, vie TPS yhdellä tai kahdella maalilla pisteet/pisteitä. Näenkin Ässien ainoana riskinä tuon oman asenteen. Luotetaan kuitenkin siihen, että tappioputkia ei tälläkään kaudella nähdä.

EDIT: Ai niin, ja Ville "tuurilla ja puhumalla 9 pelissä 1+9 / +12" Uusitalo palkitaan ennen peliä kuukauden pelaajana, jonka varmaan kanssa on puhunut...
 
Viimeksi muokattu:

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Maalivahtipeli kuitenkin ilmeisesti parantunut selkeästi ensimmäisistä kierroksista? Ketäs siellä muuten on ollut sellaisia valopilkkuja?

Totuttelua on tosiaan "hieman" vielä siihen, mitä Virta todennäköisesti kentällä haluaa nähdä. Pahimmillaan Tepsin peli on ollut sekavaa juoksentelua kentällä, jossa sijoittumiset ja peliäly loistavat poissaolollaan. Parasta Tepsiä nähtiin yhden erän verran viime matsissa, mutta sen jälkeen palattiin jopa sinne normaalitason alapuolellekin. Schwarz on aavistuksen parantanut, mutta edelleen epävarman oloinen. Valopilkkuina nostettakoon esille vaikkapa pakit Ristolainen ja Mojzis, Vahalahti tottakai hyökkäyksessä jaksaa taistella.

Tästä ottelusta en odota yhtään pistettä, tyytyväinen olen oikeastaan jos tästä ei kunnon selkäsaunaa synny. Ei voisi pahempaan paikkaan nimittäin tämäkin perjantai-illan Isomäen vierailu tulla. Ässät on parempi jalalla, se on taitavampi, pelitavallisesti kypsempi, pelaajisto on laadukkaampi sekä tahtotaso on varmasti helvetin kova kotiyleisön edessä.

Asetelma on siis se, että Ässät vie ja TPS koukkii, karvaa ja härnää sen minkä ehtii, mutta toivon ettei Palloseura aivan lähde rikkomaan vaan joitakin vastahyökkäyksiä nähtäisiin. Tepsin ainoahko mahdollisuus lienee siinä, että pata tulee takki auki-mentaliteetilla otteluun ja TPS sattuisi saamaan jonku onnekkaan pompun Järvenpään selän taakse. Silti ottelun voittaminen vaatisi puolustajien/Schwarzin täydellistä onnistumista sekä Ässiltä kovaa löysäilyä.

Mäkkäri voisi tarjota perjantai ehtoon viihdettä ja mennä koputtelemaan Kudrocia pohkeille, jos siinä alkaisi Kristianilla vähän poreilemaan.

5-1.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kyllä, kyllä.. (mietteliäällä äänensävyllä). Tiistaina tosiaan ihan rehellisesti tunaroitiin pisteitä Tapparalle. Yksi piste meni yleisen löysäilyn, avopaikkojen tuhlailun ja myötähäpeää aiheuttavan ylivoimapelin takia. Toinen piste meni koska rankkarit eivät vain kerta kaikkiaan onnistu, vaikka periaatteessa tämän kauden ukkojen pitäisi olla toinen toistaan pehmeäkätisempiä. Kehittämiskohteita siis todellakin jäi huomiselle, ja siitäkin eteenpäin..

Hyvä uutinen on kuitenkin se että pisteitä, monesti jopa voittoja, tuntuu tulevan vaikka peli olisi heikkoakin. Siihen ei kuitenkaan pidä tuudittautua, ei esimerkiksi tässä ottelussa. Tepsin yleiseen tilanteeseen en ota kantaa, mutta ihan tarpeeksi siellä on yksilötaitoa tekaista maaleja mikäli tiistain virheitä aletaan toistaa. Mutta jos Padan peli, tai ei niinkään peli vaan oikeammin asennoituminen, on edes sinnepäin kuosissa niin tästä pelistä kaikki alle kolmeen pisteen tulokset ovat pettymyksiä. Nämä pelit pitää kotona hoitaa, juuri näiden pelien pisteitä tarvitaan kun keväällä yritetään rimpuilla sinne kuuden joukkoon..
 
Viimeksi muokattu:

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Tämä peli on varmasti niin jännittävä ettei sitä pysty seuraamaan, pumppu olisi liian lujilla.

Olen nähnyt Ässiltä yhden pelin tällä kaudella (JYP) ja täytyy tunnustaa että joukkue jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi. Todella vakuuttavaa pelaamista vaikka tuossa pelissä Raannalle kertyi paljon enemmän torjuntoja kuin Myllykoskelle.

Kaksi asiaa pisti silmään Ässien pelaamisessa, valtava nopeus ja kiekonhallinta hyökkäyspäässä sekä oman maalin edustan vahva hallinta. Tietty myös maalintekotehokkuus.

Oikeastaan ensimmäinen peli tällä kaudella josta ei voi odottaa muuta kuin 0 pistettä ja toivoa alle viiden maalin tappiota. Jos TPS saa tänään pisteenkin niin tälle saa kaataa tervaa ja hyöheniä päälle.
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Voi myös olla että TPS kokee ettei heillä ole mitään hävittävää ja painavat riskillä täysillä päälle. Pikku nukahdus Ässiltä niin pelistä tulee äkkiä erilainen kuin ennakkoon kaavaillaan.

Tepsin pakisto on kyllä luvattoman kapea. Jos päästään pyörimään TPS:n hyökkäyspäässä ja heidän veskaripeli on edellisten pelien mallilla, niin peli on kyllä saletisti Ässien.

Ehtisköhän sitä peliin? Perjantai-ilta Isomäessä voittaa kyllä töissä näpertelyn vaikka alkuviikkoon vähän rästejä tulisikin.
 

Aina Pata

Jäsen
Kotijoukkue tänään:

Santavuori-Uusikartano-Armia
Uusitalo-Sammalkangas

Zaborsky-Dixon-Smolenak
Taimi-Kudroc

Yetman-Niemi-Savinainen
Honkanen-Malkamäki

Mutanen-Sillanpää-Palonen

Järvenpää (Raanta)

muutokset Tappara-peliin Niemi-Sillanpää ja maalivahdin vaihto
 

Patapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori
Turkulaisten ylivoimapeli ei toiminut parhaalla mahdollisella tavalla HPK-pelissä. Ajoittain kiekko liikkui mukavasti, mutta laukaukset loistivat poissaolollaan. Välillä taas TPS:n ylivoimaa leimasi sama ongelma kuin viisikkopelaamistakin, eli hyökkäyksen rakentelukin oli hankalaa. Pakkopelin on toimittava, jos TPS aikoo poistua taistosta voittajana.

Kommentoidaan nyt sen verran tuota jatkoaika.comin otteluennakkoa, että mikäli Ässät pelaa omaa peliään, ei TPS:lle ole kyllä tuota yv:tä edes luvassa, sen verran vähän Pata on kakkosia ottanut viimeisissä peleissä.

Kyllähän TPS:lläkin kovia nimiä on melkein joka ketjussa, nelosessa tänään Stone, Viinanen ja Mäkiaho - ainakin paperilla siis nelosketju... Ei Ässillä ole löysäilyyn yhtään varaa, kovaa on mentävä alusta loppuun.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Mutanen-Sillanpää-Palonen

Palonen ensimmäinen peli tällä kaudella kotona -> näyttämisen halu kympissä. Eli Stone/Mäkkäri saattaa olla noutolistalla...

Eipä tälläisestä kotipelistä voi muuta odottaa kuin kolmea pistettä. Toki Tappara peli jälleen kerran osoitti, että helppoja pelejä ei Ässille ole olemassakaan mutta mahdollista on voittaa joka ikinen ilta. Toivottavasti tänään palataan tuohon 3 pisteen junaan eikä tarvitse mennä vetämään niitä rankkusutaisuja...
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
TPS-kokoonpano tänään:

1. kenttä
#16 Birner Michal (VH)
#39 Plihal Tomas (KH)
#28 Vahalahti Ville (OH)
#4 Mojzis Tomas (VP)
#26 Palmroth Markus (OP)

2. kenttä
#18 Cerny Jakub (VH)
#27 Virtala Marko (KH)
#17 Laine Mikko (OH)
#25 Vittasmäki Veli-Matti (VP)
#24 Tuominen Joni (OP)

3. kenttä
#61 Salo Timo (VH)
#71 Laakso Tapio (KH)
#12 Anttila Marko (OH)
#22 Seppänen Timo (VP)
#55 Ristolainen Rasmus (OP)

4. kenttä
#85 Stone Ryan (VH)
#19 Viinanen Mika (KH)
#75 Mäkiaho Toni (OH)

Maalivahdit
#41 Ahlqvist Aleksis
(#33 Schwarz Marek)

Ketjulotto siis jatkuu. Jatkunee myös pelin sisällä, esim. kakkoskentän koostumukselle en tohdi ennustaa kovin montaa ehjää vaihtoa. Ilmeisen paljon puolustuksen kautta on Tepsi lähdössä peliin, 3. ja 4. ketjut ovat melkoista rouhintaosastoa. Kakkoselta odotan liukasta liikettä ja ongelmia omassa päässä.
 

12961

Jäsen
Ketjulotto siis jatkuu. Jatkunee myös pelin sisällä, esim. kakkoskentän koostumukselle en tohdi ennustaa kovin montaa ehjää vaihtoa. Ilmeisen paljon puolustuksen kautta on Tepsi lähdössä peliin, 3. ja 4. ketjut ovat melkoista rouhintaosastoa. Kakkoselta odotan liukasta liikettä ja ongelmia omassa päässä.

Erityisesti kakkospakkipari vaikuttaa melkoiselta. Tuomisella jonkin aikaa ilman matseja ja Vittasmäen suoritustaso vaihtelee peleittäin joukkueen paskimmasta pakista välimallin peruspakkiin.

Stone-Viinanen-Mäkkäri kuulostaa kivalta, Viinanen on pelannut koko ajan kivaa pikkusikaa tilanteitten jälkeen, ja kaksi "kovempaa" kaveria rinnalla ei varmasti tätä ainakaan häiritse. Toive: Viinanen provosoi tilanteen, Stone tai mäkkäri hanskaa.

Pelillisesti en osaa oikein odottaa mitään. Jos saataisiin vaikka ensin suoritustasoltaan ehjät 60 minuuttia ilman yhtään huonoa erää/5 minuuttia. Olkoon se taso sitten missä tahansa.

EDIT: meidän teiniltä odotan taas kerran ehjää peliä molemmissa päissä. Porilaisille tiedoksi, seuratkaa TPS:n #55:a.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tästä tulee silkkaa murhaa porilaisille. Tepsiltä armottomimmat rankaisijat löytyvät kakkosketjusta, kun maalintekijät jumalan armosta (Virtala&Laine) lapioivat Tsekkitaituri Cernyn namupasseja maalin kulmalta sisään. Varsinkin Virtalaa kannattaa pelätä, koska mies tunnetusti pelaa aina pisterikasta ja yritteliästä peliä!

Jos Ässät jollain ihmeellä kykenevät tuon tehoketjun pysäyttämään, niin varjoista esiin nousee toinen tehokolmikko Salo-Laakso-Anttila. Näissä on plussana vielä se, ettei juuri koskaan kolise omissa.

Ja jos vittuilemaan aletaan, niin Stouni ja Mäkkäri vetää lättyyn. Se on saletti se!

Mukana pyörii vielä Tsekit ja täytetty lokki vetämässä hajavaihtoja.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
...maalintekijät jumalan armosta (Virtala&Laine) lapioivat Tsekkitaituri Cernyn namupasseja maalin kulmalta sisään. Varsinkin Virtalaa kannattaa pelätä, koska mies tunnetusti pelaa aina pisterikasta ja yritteliästä peliä!

Jos Ässät jollain ihmeellä kykenevät tuon tehoketjun pysäyttämään, niin varjoista esiin nousee toinen tehokolmikko Salo-Laakso-Anttila. Näissä on plussana vielä se, ettei juuri koskaan kolise omissa...

Katoskatos, jätkähän on aloittanut aikaisin... ;-P Noh, katotaan se peli nyt ensin. Laine ja Cerny oli muuten ihan oikeesti hemmetin pirteitä viime pelissä, mut kai sitä ny jaksaa luistella kun peliaika on mitä on.

Isomäki on tunnetusti paha paikka Tepsille, mut toivotaan että Ahlqvist käyttää näytön paikkansa hyväkseen ja tsekit alkaisivat saamaan kiekon edes tyhjistä sisään. Ei Ässät kauden ekassa kohtaamisessa mitenkään oleellisesti parempi ollut. Tehokkaampi kyllä.

E: On kyllä potentiaalinen peli pikku tansseille. McAholla viimeset pelit tryouttia, joten en usko et alkaa hanskaamaan oma-aloitteisesti, mut Stonea varmaan kannattaa kokeilla...
 
Viimeksi muokattu:

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
FASlapsi ja Jari Porttila
Tästä tulee silkkaa murhaa porilaisille. Tepsiltä armottomimmat rankaisijat löytyvät kakkosketjusta, kun maalintekijät jumalan armosta (Virtala&Laine) lapioivat Tsekkitaituri Cernyn namupasseja maalin kulmalta sisään. Varsinkin Virtalaa kannattaa pelätä, koska mies tunnetusti pelaa aina pisterikasta ja yritteliästä peliä!

Jos Ässät jollain ihmeellä kykenevät tuon tehoketjun pysäyttämään, niin varjoista esiin nousee toinen tehokolmikko Salo-Laakso-Anttila. Näissä on plussana vielä se, ettei juuri koskaan kolise omissa.

Ja jos vittuilemaan aletaan, niin Stouni ja Mäkkäri vetää lättyyn. Se on saletti se!

Mukana pyörii vielä Tsekit ja täytetty lokki vetämässä hajavaihtoja.

Pitää heittää rispektiä Turun suuntaan. Yksi parhaista viesteistä ottelua alustavissa ketjuissa. Enkä suostu uskomaan sen sisältävän tippaakaan sarkasmia! Jos pelaajat vielä ajattelisivat samoin niin vaikea ilta olisi tosiaan tulossa. Joka tapauksessa turkulaisen palstaveljen posti herätti allekirjoittaneessa hyvän fiiliksen kohti illan kiekkokliimaksia. Toivotaan hyvää ja vauhdikasta peliä sekä Ässiä Tapparaa vastaan vaivanneen höntsäkiekkoviruksen paranemista.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Pitää heittää rispektiä Turun suuntaan. Yksi parhaista viesteistä ottelua alustavissa ketjuissa. Enkä suostu uskomaan sen sisältävän tippaakaan sarkasmia! Jos pelaajat vielä ajattelisivat samoin niin vaikea ilta olisi tosiaan tulossa. Joka tapauksessa turkulaisen palstaveljen posti herätti allekirjoittaneessa hyvän fiiliksen kohti illan kiekkokliimaksia. Toivotaan hyvää ja vauhdikasta peliä sekä Ässiä Tapparaa vastaan vaivanneen höntsäkiekkoviruksen paranemista.
Vaikka vastassa onkin sarjan surkein joukkue, niin uskoisin silti että yhdistelmä kotipeli+perjantai-ilta auttaa sen verran ettei samanlaiseen höntsäilyyn enää sorruta. Kaikki on toki mahdollista..
 

Kuusumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelitilanteesta johtuvat käden kohotukset
Palonen ensimmäinen peli tällä kaudella kotona -> näyttämisen halu kympissä. Eli Stone/Mäkkäri saattaa olla noutolistalla...

Todennäköisempänä vaihtoehtona ehkäpä kuitenkin joku ryntäyksestä tai selkään taklaamisesta johtuva ulosajo.

Kenenköhän idea on ollut pelata tämä lätkäkierros samaan aikaan Suomi-Ruotsi-ottelun kanssa? Toivottavasti Niemi jatkaa turkulaisten kurittamista.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Perjantai-illan huumaa tarjolla. Asetelma on se, että Ässät vie ja TPS vikisee. Huippuhyvässä (lue: onnekkaassa) alussa saattaisi olla meidän mahdollisuus, ei meidän pelaaminen niin huonoa ole ollut, että jos muutama saataisiin eteen, niin voisivat äijät alkaa uskoa tuohon omaan tekemiseen. Sitä kautta sitten positiivista kierrettä ja pikkuhiljaa parempaan suuntaan. Parhaimmillaanhan vastustaja ei pidä kiekkoa tai saa hyökkäyksiä aikaan juuri ollenkaan (HPK-ottelun 1. erä), mutta toki vastus on nyt kovempi. Pahimmillaan, no, 5-0 taululla, kun 20:00 pelattu, hyvää yötä ja katseet kohti huomista.

Toivoisin tänään Laaksolta parempaa pelaamista. Pekka kehuu miehen AV-osaamista ja taistelua, mutta tosiasiahan on se, että liigan huonoimmalla +/- -tilastolla ei paljon juhlita, eikä se syy voi aina olla vain muissa. AV:kaan ei ole mitenkään erikoisen hyvin sujunut, mutta josko tuo tuosta parantaisi. Peluutukseen sinne Virrallekin nyt järki käteen ja pää pois Kuopiosta, Laakson peliaika (18:28) on ollut ylimitoitettu suorituksiin nähden.

Birner voisi pistää tänään vaikka pari sisään. Plihalillakin olisi se 10 pojoa, jos Birner osuisi edes kohti maalia niistä ykkössektorin paikoista.

Jokatapauksessa, toivottavasti TPS yllättäisi taistelemalla pisteistä tänään. Alaspäin ei ainakaan voi taulukossa enään tippua, joten ei pitäisi olla kuin voitettavaa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Todennäköisempänä vaihtoehtona ehkäpä kuitenkin joku ryntäyksestä tai selkään taklaamisesta johtuva ulosajo.

Niin nähtäväksi jää. Vaikka en mitään sikailuja tai muuta jääkiekkoon kuulumatonta tahdo nähdä, niin jotain pientä piristystä toivottavasti perjantai-iltaan on luvassa eikä tämä Ässät-TPS ole mikään pakkopullapeli joka vain läpsytellään läpi ja nostetaan palkat pois....
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Niin nähtäväksi jää. Vaikka en mitään sikailuja tai muuta jääkiekkoon kuulumatonta tahdo nähdä, niin jotain pientä piristystä toivottavasti perjantai-iltaan on luvassa eikä tämä Ässät-TPS ole mikään pakkopullapeli joka vain läpsytellään läpi ja nostetaan palkat pois....

Toiveeni toteutui, puolessa välissä peliä jo 2 TPS ukkoa lentänyt pihalle ja valitettavasti Uusitalo loukkaantui. Taivas varjele mitä sieltä vielä tulee...
 

Tavarits

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo ja föönit (Phoenix Coyotes)
Mitä siellä matsissa oikein tapahtuu? Näyttää vähän toispuoleiselta nuo tuomiot. Mutta en sano kun en ole paikan päällä.

Ettei vaan tuomarit yrittäisi pelata voittoa Ässille? Joka tapauksessa perseestä että näin, jää pelit vähemmälle huomiolle.

(TPS:lla 6 puolustajaa joista 2 ajettu ulos, näillä mennään.)
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Saa nähdä millä huomenna mennään HIFK:ta vastaan, jos nuo pakit ovat ulkona huomenna.
 

shaminy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestarit'13, Honkey Donkey Honkanen, Ape ja Pena
Onnea TPS. Pelasitte kyllä surkeasti, mutta kun vastassa oli täysin munaton Ässät, joka tulee kohta tippumaan taulukossa kuin kivi, niin saitte ansaitut pisteet. Kivi vois opetella valmentamaan. Järvenpää oli Ässien paras, Armia huonoin.
 

Isonive

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Lajinsa Viimeiset, Fc Dynamo
Kunnon kuraa Ässiltä!!! Tepsiltä lensi 3 äijää suihkuun ja nollilla hävitään!!! HÄVETKÄÄ SAATANA!!!
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Kunnon kuraa Ässiltä!!! Tepsiltä lensi 3 äijää suihkuun ja nollilla hävitään!!! HÄVETKÄÄ SAATANA!!!

Viimeistään nyt kannattaa antaa Kivelle potkut.

Hieno taisteluvoitto. Pikkuhiljaa homma on parantunut. Luonnollisesti hyökkäyspelistä ei oikein tullut mitään kun koko ottelu pelattiin av:ta. Ahlqvist oli huikea.
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En ole vielä koskaan tätä sanonut, mutta tällä kertaa TPS oli paska ja Ässät kymmenen kertaa paskempi. Tuli ihan karsintamatsit muutaman vuoden takaa mieleen. Ristolaisen vitonen oli aiheellinen, mutta mistä vitusta nuo kaksi muuta tulivat? Huonoin näkemäni ottelu moneen vuoteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös