Pe 29.1.2016 KalPa - JYP

  • 4 498
  • 33

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tamin 90% vs. 50% näytti tänään enemmän 70% vs. 30%. JYP säästeli kahden PO-tason Kärpät-pelin jälkeen ja tällä siiman antamisen tasolla hyvä joukkue olisi voittanut 7-0. No, olen tyytyväinen pienestä säästelystä, koska näissä peräkkäisissä peleissä on ratkaisevampaa kokonaispistemäärä ja Kärppien 3-3 -pistejaon jälkeen lähes heti perään 4 vs. 2 kelpaa minulle hyvin. Mutta jos huomenna hävitään, se on eri tarina se.

Kilpeläinen on hyvä, Tarkki kakkosmaalivahtina ei ihan niinkään. Sen verran kovia kausia Taakella takana, että ei kehtaa valittaa.

Jupa
 
Viimeksi muokattu:

DumpAndChase

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Flyers
Vuosien hiljaiselon jälkeen on pakko puuttua " keskusteluun". Vaikka vuodet vierii ei JYP fanien kunnioitus peliä ja vastustajaa kohtaan tunnu koskaan muuttuvan. Onhan nuo tarinat aivan hirveitä lukea. Mennään milloin lentokentän ja vaikka minkä taakse. Kun turpaan tulee niin se on vääryys ja viekkaudella voitettu vaikka "jyppi" oli niin ylivoimainen. Vastustaja, varsinkaan KalPa ei voi olla parempi. Kyllä, olette voittaneet mestaruuksia ja siitä onnittelut. Meillä niitä ei ole eikä taida ihan heti tulla mutta sillä varmaan ei voi vielä asettua jumalan asemaan verrattuna "pikkuveljeen". Mutta jotain jyväskyläläisten oikeasta alemmuudentunteesta kertoonee se, että viikonlopun alamäkiluistelun promoon piti pölliä Puijon torni mukaan. Ymmärrän, että se satuttaa kun omalla paikkakunnalla ei ole mitään jonka muu Suomi tai maailma tunnistaisi mutta jotain rajaa sentään. Toisaalta voidaan ajatella, suurKuopio ulottuu jo sinne asti.!? Yksi vielä surullisempi tarina on ja toivon todella, että te oikeat ja aidot JYP-fant irtisanoudutte tästä. KalPan Hannes-klubi oli täynnä erään jkyläläisen yrityksen tuomia asiakkaita ja "jyppifaneja". Kuten nimestä voi päätellä klubia isännöi Hannes Kapanen. Tapasin Hanneksen toisella erätauolla ja tunnen miehen kolmen kymmenen vuoden takaa ja en ole nähnyt häntä yhtä kettuuntuneena vähään aikaan. Hänen murheensä oli se, että "jyppifanien" käyttäytyminen oli perseestä. Kuten Hannes sanoi koko ilta oli ollut pelkkää ilkkumista ja vittuilua hänelle. Hän ei voinut ymmärtää asiaa. Kuten hän itse sanoi, olen käynyt tällä kaudella kaksi kertaa Jyväskylässä ja molemmat päättyivät KalPan voittoon, tuuletin kerran molemmilla kerroilla ja se oli siinä. Ei tarvetta muuhun. En tiedä miten Jyväskylässä mutta meillä päin legendoja kunnioitetaan. Aika lapselliselta tuo toiminta kuullostaa. Tiedän, että seuraavaksi alkaa itku, että kyllä ne Kuopiolaisetkin... Ihan sama, en hyväksy sitäkään mutta osoittakaa fanit samaa respectia kuin Jypin pelaajatkin varmasti osoittavat. He ansaitsevat varmasti sellaiset fanit.Toivotaan, että huomenna taistelu jatkuu ja kumpi tahansa sen voittaa tulosta kunnioitetaan, eikä aleta selittelemään. Ainut oikea totuus löytyy aina tulostaululta taiston tauottua.
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tamin 90% vs. 50% näytti tänään enemmän 70% vs. 30%. JYP säästeli kahden PO-tason Kärpät-pelin jälkeen ja tällä siiman antamisen tasolla hyvä joukkue olisi voittanut 7-0.

Voi Jeesus mitä tekstiä. Missä kohtaa JYP antoi siimaa? Mikä PO-taso? Ei ollut Kärpät pelit teillä yhtään enempää poffitasoa kuin tämäkään ottelu. Missä on se hyvä joukkue, joka voittaa JYPin 7-0 paksulla tai ohuella siimalla? Ei taida olla Liigassa ainakaan.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Yllättävän vauhdikas taistelu, ja varmaan osittain KalPan avausmaalin takia. Kilpeläinen näytti miten joukkueelle pelataan pisteitä. Keräsen voittolaukaus lämmitti, no vähän heikompien muiden yrityksien jälkeen. Ja koska Tami mainittu niin olkoon vaikka sen kunniaksi rystyllä ylähyllylle.
KalPa pyöritteli pari ylivoimaa ilman laukaustakaan, se on anteeksipyynnön paikka kotiyleisölle. Herättäkää minut kun se Ruohomaa onnistuu syöttämään takaviistoon neliön läpi Lukan lapaan.
Yleisömäärä hädintuskin 3k, eipä riitä sanat.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Voi Jeesus mitä tekstiä. Missä kohtaa JYP antoi siimaa? Mikä PO-taso? Ei ollut Kärpät pelit teillä yhtään enempää poffitasoa kuin tämäkään ottelu. Missä on se hyvä joukkue, joka voittaa JYPin 7-0 paksulla tai ohuella siimalla? Ei taida olla Liigassa ainakaan.

Kieltämättä ihmeellistä tekstiä. Ottelu oli todella tasainen ja molemmilla oli hetkensä. Pisteiden hajonta 2-1 mielestäni hyvinkin oikein ja KalPan vitutusta herättävän pelityylin vuoksi oltava tyytyväinen siihen miten JYP sai tuotua omia juttuja kehiin. Kanninen ja Kalteva lämmittivät eritoten.

Tänään sitten pienessä askissa punnitaan kun JYP puristaa itsestään viimeisetkin mehut ja KalPa katsoo miten kakkospäivänä sykkii.
 
Viimeksi muokattu:

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kieltämättä ihmeellistä tekstiä. Ottelu oli todella tasainen ja molemmilla oli hetkensä.

Jep tuossa viestissä oli täysin turhaa irvailevuutta Kuopion vastustajalle, mikä ei kunnioittanut vastustajan faneja: pahoittelut siitä! Itse asiassa se ollut se viestin tarkoitus, vaikka ymmärrän miltä tuo aidan toiselta puolelta näyttää. Nostan käteni ylös silti virheen merkiksi Savon suuntaan.

Toisaalta toivon, ehkä Kuopiossakin ymmärretään se, että ei voi olla ihan tyytyväinen tsempin määrään, jos tässä vaiheessa kautta pelataan niin eri leveleillä illasta toiseen. Jos itse pelaisitte -15p alempana sarjataulukossa majailevaa (Ässät/Blues) vastaan puolivaloilla, niin eiköhän silloinkin sama asennekortti otettaisi takataskusta hyvin helposti.

Tosiasiallinen tunnetila oli tietynlainen turhauma siitä, että JYP syttyy tällä kaudella todella paljon vastustajansa kautta, vaikka samat 3 pistettä on jaossa, oli sitten vastassa Kärpät tai Ilves. Annetaan myös lähestulkoon poikkeuksetta siimaa vastustajalle johtoasemassa. Toki viimeisten n.25 pelin otannalla ei sovi valittaa eli pisteitä on tullut tasaisesti illasta toiseen näinkin. Toki juuri näin eilenkin lopulta kävi, että 1p lähti matkaan. Ehkä tämä on sitä pientä kaihoa RD-aikoihin, kun pelit osattiin tappaa ja nähtiin rumiakin lukemia. Varmasti otteluruuhkalla oli eiliseen osansa.

Jännä tänään sitten nähdä näkyykö ruuhkaviikon rasitus vai vieläkö pystytään puristamaan kotona jämäkkä esitys. Kärpät-pelien energialla kun meillä ei ole hädän päivää.

Peace.

Jupa
 

DumpAndChase

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Flyers
Hyvät Jyppiläiset! Onnea voitosta, ansaitsitte sen. Ei kahta sanaa ja taistelu jatkuu. Sitä vaan ihmettelen, että eiliseen kirjoitukseeni ei ole tullut kommentteja. Sattuiko kerrankin omaan nilkkaan? Yleensä kuittia tulee pienemmästäkin. No provot sikseen.. Kyllä nämä paikalliskamppailut ovat vieläkin ihan ok vaikkeivat ne enää jyppiläisiä sytytyttäkään. Meille ne ovat tärkeitä. Niistä eletään. Kun ei ole menestystä niin ilo on otettava mistä saa. Mielenkiinnoolla kevättä odottaen koska ei olisi mikään ihme että pleijareissa tavataan. Sillähän ei ole merkitystä paljonko runkkarissa pisteitä kertyy mutta jos keskinäiset on mennyt... Nähdään pleijareissa...
 

Tiityy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Habs, D Team + Maajoukkue
Eiköhän jokainen nähnyt mikä elisisessä viestissäsi oli oleellista, Jyväskylässä asuu järki-ihmisiä :). Virta kritisoi tuossa jo näitä tuplapelejä, meillä on ollut niitä nyt kolmet lyhyen ajan sisään, henkilökohtaisesti en vaan jaksanut, ensi kerralla sitten.Mitäs tärkiää siell' nyt olikaan? Ku KalPa voittaa niin se on väärin ja JYPin huonoutta? Totta vitussa, Kuopiossa ei oo muuta hyvää ku tie Jyväskylään. Sabergian ajoista oon teitä saatanan savolaisia katellu ja yhtään parempia teistä ei oo tullu. Tietty salaa kyllä harmitti teidän divariajat...

katotaas lisää: "alamäkiluistelu...Puijon torni.... jadajadajada..."
Mikä vittua toi on, onko toikin laji? Puijon torni on kyllä komia, ottaisin tänne kanssa, semmonen maalaisuuden huipentuma.

Kapasesta samaa mieltä, jollei se sitten vittuillu ensin, Kuopiolainen se kuitenkin on, sanonut varmaan omasta mielestään neutraalia ja kun ei oltu tajuttu, meni vittuilun piikkiin. Olen kerran tuulettanut Kuopiossa, en kanssa viitsi provota paikallisia, se on hölömöjen hommaa. Sain sillä reissulla muuten pelin jälkeen pusun paikalliselta kannattajalta (tai seuran pelipaita sillä oli päällä, saatto olla pelaajakin. Rusnak? taijokusemmonen oli nimi ja ihan hyvät tissit). Eli pelit ulkopuolella kuopiolaisetkin voivat olla ihan mukavia. Ei silti, toistan: tuomittavaa käytöstä haukkua legendaa.

Loppuhuipennus: "...alkaa itku että kuopiolaisetkin..."

No ei alkanu, katellaan sit pleijareissa jos jaksais paremmin. Tsemppiä! Muista ottaa lääkkeet (punaset aamulla ja siniset illalla, ei siis toisinpäin niinkuin eilen, se erektio katsomossa on jotenkin nolon näköinen)
 
Viimeksi muokattu:

DumpAndChase

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Flyers
no tulihan se sieltä. Kiitos asiallisesta vastauksesta. Provosin ihan tarkoituksella koska välillä tämä keskustelu menee ihan vituralleen. Meillä on hyvää Keski-Suomessa ja annetaan äijien hoitaa homma laatikossa. Se menee niin kuin menee ja that is it. Ei nämä jorinat asiaa miksikään muuta.
Hanneksen osalta voin todeta että ei aloittanut. Hänen intressi on myydä juomaa paikalla olijoille ja hän suhtautuu siihen ja viihtyvyyteen että kaikila on hyvä olla intohimolla. Hän on varmasti nähnyt kaiken eikä ole tarvetta pönkittää omaa egoa vittuilulla. Hän tietää arvonsa ja paikkansa oikealla nöyrällä asenteella kuten Samikin eikä sitä tarvitse alleviivata. Keski-Suomen batlet jatkukoon. Hyvä että edes 6 kertaa vuodessa on tunnetta oikein kunnolla mukana. Näitä tarvitaan ja kevät kertoo totuuden. Kaikille oikein hyvää runkkarin loppua ja kevät koittaa niille joilla homma pysyy hanskassa. Viekkaudella ja väärydellä tällaista rumbaa ei voita kukaan. Ken vie loppuun on kannun ansainnut olla siellä. Jos JYP pystyy go for it!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös