Ilmoitukset

Nimimerkki Lihapiirakka on asetettu kuukaudeksi pelikieltoon, sillä sääntöjen 10§ koskee myös "Moro henkilö X!"-viestejä.

Nimimerkki Nils Andersson nappasi täysin turhista viesteistään viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n perusteella. 

Nimimerkki Zeta03 kävi useamman viestin voimin provoamassa Lukko-osiossa ja tämän vuoksi hän saa viikon pelikiellon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki BigRedBob kirjoitti Karalahti-ketjuun täysin turhan viestin ja on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Myös nimimerkki huhupuhe on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Hänen kohdallaan rangaistus tuli viestistä, jossa oli lainauksen lisäksi vain yksi sana.

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella,

Pe 21.4.2017 JYP - HIFK (pronssiottelu)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana HOOLIGAN_, 17.04.2017 klo 16.00.

 1. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  No eiköhän Yonkman tuolla saralla ole kovempi, vaikka Finleyltä edellinen penkin alle menikin. En usko tapoeluun, ellei tule uutta aihetta, eiköhän tapaus Miklik ole käsitelty jo. Finley haluaa varmasti nyt pommittaa, kun ei enää niin väliä rangaistuksista.
   
 2. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  Ai että kyllähän oli peli. Kuten uumoilin, maaleja nähdään ja sen kilpailun voitti JYP.

  Erityisen paljon lämmitti Miklikin jatkoerän maali, kun Finley sohlaa pomppivan kiekon kanssa ja Miklik pääsee nousemaan ja tälläämään. Varmasti myös itse maalintekijälle maistuu tuo kuitti!

  Kiitos JYP. Kiitos Miklik.
   
 3. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Onnittelut JYPille pronssimitalista. Ansaittu sijoitus kärkikolmikossa.

  IFK:n kausi pienoiskoossa, sillä erotuksella että maaleja tuli ovista ja ikkunoista. Eipä ainakaan ollut tylsä matsi.
   
 4. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Oli kyllä melkoista hurlumheita koko ottelu - ei maalivahdit olleet noin huonoja, mutta olipahan viihdettä ainakin.

  On pronssipeli sitten merkityksellinen tai ei, onhan se kivempaa päättää kausi voittoon, olkoonkin lohdutuspalkinto. Erityisen hienoa siitä teki se, että kyseessä oli Finleyn kämmi + Miklik, karmaa tai jotain. Jossain vaiheessa täysin katastrofaaliselta vaikuttanut kausi päättyi siis kolmossijalle. "And there was much rejoicing", sitaatin tunnistavat osannevat tässä vaiheessa sanoa "jeeee" sopivan kyynisesti.
   
 5. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Turhake peli. Hienointa Finleyn sählääminen ja Miklik ratkoo pelin. kuinka sattui oikea parivaljakko,
   
 6. kaizu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canucks
  Oli hyvä matsi, yksi IFKn harvoista viihdyttävistä peleistä tällä kaudella. Tietysti harmittaa, ettei tullut voittoa mutta toisaalta koko kautta ajatellen JYP ansaitsi varmasti pronssit enemmän kuin IFK

  Eli vilpittömät onnittelut JYPille pronssista. Nämä IFKn Jyväskylän vierailut ovat jo vuosia minusta olleet ihan hemmetin hyviä pelejä molemmilta joukkueilta.
   
 7. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ei ainakaan ihan tylsä matsi ollut, kun maaleja nähtiin 11 tsibaletta. Puolustuspelaaminen ainakin Jypillä aivan karmaisevalla tasolla, mutta nää on näitä. Illan "parhaina" kunnostautui molempien korstot eli Finley ja Yonkman. Finley syötti voittomaalin ja istui Jypin maalin aikana tyhmää jäähyä, Yonkman puolestaan syötti taas ainakin yhden HIFK:n maalin. Miklík oli kyllä sopiva ratkaisija pelille. Case Finley-Miklík ja välierät kiikareilla, pronssipeleissäkin näkymätön kunnes sitten sai sen yhden vetopaikan ja sehän riitti.

  Eipä siinä, ihan hyvältä pronssit maistui ja kiva oli päättää kausi voittoon - olisihan tuo peli vituttanut jatkoilla vielä hävitä kun johto onnistuttiin sössimään lukuisia kertoja. Jatketaan syksyllä.

  HIFK:lta muuten yksi kenttä nakutti kaikki tehot, pois lukien pakille (olikohan Salmela) yksi syöttöpongo.
   
 8. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP ja FC Barcelona.
  Noniin! Kausi pakettiin ja millä tavalla! :)

  Vauhdikas, hyökkäysvoittoinen peli jonka ratkaisi juuri oikea mies. Kyllä tämä pikkaisen lämmittää välierien pettymystä. IFK-kannattajille isot kiitokset niin täällä kuin hallillakin. Hyvää mökää oli vieraspäädyssä. Nyt voi seurata miten finaalit menee ja lopulta kääntää katse kohti MM-kisoja.

  Toivottavasti ensi kaudella tavataan taas pleijareissa!
   
 9. Shiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Mahtava peli hienoja maaleja ja torjuntoja ja mikä ratkaisu. Onnea Jypille! Kova tuo Hintz Puustinen Rask kenttä, missähän pojaat pelaa ensi kaudella...
   
 10. Katajanokan spanieli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Harmittaahan se, koska aina on parempi mitaliin ja voitettuun otteluun kausi päättää. Onnea Keski-Suomeen.

  Itseäni eniten vituttaa se, että herrat Niku ja Hintz taidettiin nähdä nyt viimeistä kertaa pitkään aikaan Liigajäillä. Taidamme jäädä siitä nyt paitsi ja vielä niin, ettei kummankaan täysi lahjakkuus vielä Suomessa ehtinyt puhjeta. Molemmilla on sellaista potentiaalia, että pitkäkin ura rapakon takana voisi olla mahdollinen. Ehkä, ja se lienee kavereiden omasta tahdosta kiinni.

  Niisk. Ja sitten seuraamaan seuraavia breikkaajia.
   
 11. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  Ne kannattajat jotka tapasin hallilla alakulman baarissa olivat paikalla kuulemma Elkinsin jäähyväisten vuoksi. Ne on hienoja faneja ne. Kaikkea hyvää jatkoon heille!
   
 12. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Rask kuulemma jatkaa meillä, Puustisesta ja Hintzistä ei tietoa.
   
 13. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Rask on tosiaan vahvistettu.
   
 14. Kapo 00 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Pronssiotteluita pelataan siis Fanien takia. Olitsittepa nähneet sen pienen ihmisen ilmeen eilen kun JP Hytönen ojensi sille (isälle) mailansa pelin jälkeen voi sitä riemun määrää. Sellaisia tunteita ei saa edes isolla rahalla :)
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2017 klo 23.41