Pe 21.4.2017 JYP - HIFK (pronssiottelu)

  • 11 510
  • 63

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Toivottavasti ei! Mieluummin ihan oikea tappelu, niin saataisiin ratkaistua viimein kumpi se isompi mörkö nyt onkaan.
No eiköhän Yonkman tuolla saralla ole kovempi, vaikka Finleyltä edellinen penkin alle menikin. En usko tapoeluun, ellei tule uutta aihetta, eiköhän tapaus Miklik ole käsitelty jo. Finley haluaa varmasti nyt pommittaa, kun ei enää niin väliä rangaistuksista.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Ai että kyllähän oli peli. Kuten uumoilin, maaleja nähdään ja sen kilpailun voitti JYP.

Erityisen paljon lämmitti Miklikin jatkoerän maali, kun Finley sohlaa pomppivan kiekon kanssa ja Miklik pääsee nousemaan ja tälläämään. Varmasti myös itse maalintekijälle maistuu tuo kuitti!

Kiitos JYP. Kiitos Miklik.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Onnittelut JYPille pronssimitalista. Ansaittu sijoitus kärkikolmikossa.

IFK:n kausi pienoiskoossa, sillä erotuksella että maaleja tuli ovista ja ikkunoista. Eipä ainakaan ollut tylsä matsi.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Oli kyllä melkoista hurlumheita koko ottelu - ei maalivahdit olleet noin huonoja, mutta olipahan viihdettä ainakin.

On pronssipeli sitten merkityksellinen tai ei, onhan se kivempaa päättää kausi voittoon, olkoonkin lohdutuspalkinto. Erityisen hienoa siitä teki se, että kyseessä oli Finleyn kämmi + Miklik, karmaa tai jotain. Jossain vaiheessa täysin katastrofaaliselta vaikuttanut kausi päättyi siis kolmossijalle. "And there was much rejoicing", sitaatin tunnistavat osannevat tässä vaiheessa sanoa "jeeee" sopivan kyynisesti.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Oli hyvä matsi, yksi IFKn harvoista viihdyttävistä peleistä tällä kaudella. Tietysti harmittaa, ettei tullut voittoa mutta toisaalta koko kautta ajatellen JYP ansaitsi varmasti pronssit enemmän kuin IFK

Eli vilpittömät onnittelut JYPille pronssista. Nämä IFKn Jyväskylän vierailut ovat jo vuosia minusta olleet ihan hemmetin hyviä pelejä molemmilta joukkueilta.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei ainakaan ihan tylsä matsi ollut, kun maaleja nähtiin 11 tsibaletta. Puolustuspelaaminen ainakin Jypillä aivan karmaisevalla tasolla, mutta nää on näitä. Illan "parhaina" kunnostautui molempien korstot eli Finley ja Yonkman. Finley syötti voittomaalin ja istui Jypin maalin aikana tyhmää jäähyä, Yonkman puolestaan syötti taas ainakin yhden HIFK:n maalin. Miklík oli kyllä sopiva ratkaisija pelille. Case Finley-Miklík ja välierät kiikareilla, pronssipeleissäkin näkymätön kunnes sitten sai sen yhden vetopaikan ja sehän riitti.

Eipä siinä, ihan hyvältä pronssit maistui ja kiva oli päättää kausi voittoon - olisihan tuo peli vituttanut jatkoilla vielä hävitä kun johto onnistuttiin sössimään lukuisia kertoja. Jatketaan syksyllä.

HIFK:lta muuten yksi kenttä nakutti kaikki tehot, pois lukien pakille (olikohan Salmela) yksi syöttöpongo.
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Noniin! Kausi pakettiin ja millä tavalla! :)

Vauhdikas, hyökkäysvoittoinen peli jonka ratkaisi juuri oikea mies. Kyllä tämä pikkaisen lämmittää välierien pettymystä. IFK-kannattajille isot kiitokset niin täällä kuin hallillakin. Hyvää mökää oli vieraspäädyssä. Nyt voi seurata miten finaalit menee ja lopulta kääntää katse kohti MM-kisoja.

Toivottavasti ensi kaudella tavataan taas pleijareissa!
 

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mahtava peli hienoja maaleja ja torjuntoja ja mikä ratkaisu. Onnea Jypille! Kova tuo Hintz Puustinen Rask kenttä, missähän pojaat pelaa ensi kaudella...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Harmittaahan se, koska aina on parempi mitaliin ja voitettuun otteluun kausi päättää. Onnea Keski-Suomeen.

Itseäni eniten vituttaa se, että herrat Niku ja Hintz taidettiin nähdä nyt viimeistä kertaa pitkään aikaan Liigajäillä. Taidamme jäädä siitä nyt paitsi ja vielä niin, ettei kummankaan täysi lahjakkuus vielä Suomessa ehtinyt puhjeta. Molemmilla on sellaista potentiaalia, että pitkäkin ura rapakon takana voisi olla mahdollinen. Ehkä, ja se lienee kavereiden omasta tahdosta kiinni.

Niisk. Ja sitten seuraamaan seuraavia breikkaajia.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Ne kannattajat jotka tapasin hallilla alakulman baarissa olivat paikalla kuulemma Elkinsin jäähyväisten vuoksi. Ne on hienoja faneja ne. Kaikkea hyvää jatkoon heille!
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Mahtava peli hienoja maaleja ja torjuntoja ja mikä ratkaisu. Onnea Jypille! Kova tuo Hintz Puustinen Rask kenttä, missähän pojaat pelaa ensi kaudella...

Rask kuulemma jatkaa meillä, Puustisesta ja Hintzistä ei tietoa.
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pronssiotteluita pelataan siis Fanien takia. Olitsittepa nähneet sen pienen ihmisen ilmeen eilen kun JP Hytönen ojensi sille (isälle) mailansa pelin jälkeen voi sitä riemun määrää. Sellaisia tunteita ei saa edes isolla rahalla :)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös