Paskat bändit

  • 99 556
  • 556

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Yngwie Malmsteen
- Oikeastaan sama kuin edelliseen. Hirveää tiluttelua.

Tästä pitää kyllä olla samaa mieltä. Valtava tekninen taituruus mutta tyylitaju pyöreä nolla ja musiikki sen takia sielutonta ja hengetöntä tilutusta.
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
No niin..
U2
Radiohead
Coldplay
Mew
The Killers
Eimi wiinitalo (akka kuvottaa muutenkin)
Kaikki britti indie-rokki...
 
Suosikkijoukkue
Taistelijat
Noh, dissataan nyt sitten kunnolla kuten ketjun teemaan kuuluu ja päästellään samalla höyryjä pois. En viitsi koskea nykyiskelmään, suomipoppiin, nyky-R & B:hen, poika- & tyttöbändeihin tai muuhun MTV-kamaan, koska ne ovat ilmiselvää paskaa ja saaneet täällä ansioidensa mukaan.

Mötley Crue, Skid Row, Whitesnake, Rainbow, Def Leppard jne.

Olen aina karsastanut poseerausbändejä ja sukkahousuheviä. Lyttäsin Mötley Crue tuolla "huonot muusikot" ketjussa, mutta se ei mielestäni riitä, koska Mötikkä on mielestäni huonoimpia miljoonia levyjä myyneitä yhtyeitä maailmassa. Yleensä listajyristä ja ns. kaupallisesta musiikista löytyy paljon hyvääkin, mutta Mötley Cruelle voisi lyödä tittelin universumin paskin bändi. Mötley Cruen musiikki on tasapaksua, latteaa ja muka-rankkaa rokkia. Poseeraus ja rock-kukkoilu ovat ainoita asioita, jotka bändi edes välttävästi osasi.

Tuo sukkahousu-osasto (whitesnaket yms.) on myös täysin munatonta skeidaa, joka myi ulko-musiikillisten asioiden takia. Sukkahousu-genrestä löytää varsinkin nykypäivän silmin tahatonta komiikkaa, mikä on toisinaan viihdyttävää, mutta enimmäkseen nolostuttavaa.

Kiss

Kiss-yhtye on vastuussa ainakin yhden sukupolven musiikkimaun tärvelemisestä. Kissin kaupallinen menestys kertoo lähinnä Gene Simmonsin neroudesta liikemiehenä.

Proge

Proge-musiikki on meikäläiselle synonyymi sanan tylsän kanssa. Olen kuunnellut nuorempana aika paljon progea: ensin kuuntelin proge-klassikoita ihan sivistääkseni itseäni ja myöhemmin kuulin retro-progea, koska pari kaveriani ovat hurahtaneet siihen täysillä. Jouduin pahimmillaan jopa pakkosyötön uhriksi.

Vanhat klassikot Genesis, Yes ja King Crimson ovat aivan käsittämätöntä huhuilua. Myös moderni-progemetalli on käsittämättömän pitkäveteistä tilulilu-masturbaatiota. Opeth ja Tool ovat 90- ja 2000-luvun yliarvostetuinta musiikkia, jonka fanien kiihkous on jo koomista. Yleensä progea kuunnellessa tulee vaivaantunut ja pitkästynyt olo. Jo progen lähtökohta 60-/ 70-luvulla oli onneton: naittaa nyt väkisin klassisen musiikin ja rockin elementtejä. Oikeastaan progen sisältö on taiteellisesti olematonta, koska sävellyksiä venytetään, vaikka sanottava on aikoja sitten tullut sanotuksi tai sitä sanottavaa ei ole edes ollut. Instrumentaali-friikit ehkä saavat progesta jotain tyydytystä, koska useat proge-muusikot ovat eteviä teknisesti.

Velvet Underground

Liki soittotaidottomat heroiini-narkkarit tekivät ehkä kuuntelukelvottominta musiikkia kautta aikojen. Bändi mainitaan eräänä rock-historian suurimpana vaikuttajana ja nykyään monet indie-bändit hehkuttavat Velvet Undergroundia nostaakseen profiiliaan. Velvet Underground on käsittämätöntä moskaa ja teko-taidetta, jonka keulakuva leikki pervoa kertomalla lauluissa narkkareista, huorista, homoista, sadomasokismista ja muusta ”rajusta”. Teennäistä ja turhaa erikoisuuden tavoittelua. Musiikillisesti pelkkää kakofoniaa, melua ja säröä.

Morrissey

The Smiths oli ajottain jopa hyvä bändi, mutta se oli Johnny Marrin ansiota, koska hän on sukupolvensa lahjakkain pop-kitaristi. Morrissey sen sijaan on melkein laulutaidoton reppana. Vain teinigoottitytöt voivat ottaa hänen maailmantuskansa ja angstinsa tosissaan. Vaikka Smithsillä oli omat hetkensä, Morrisseyn soolotuotanto on mielestäni silkkaa kuraa. Morrisseyllä ei ole työparinaan enää Marria, joka pelastaisi musiikkia omilla oivalluksillaan.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Yngwie Malmsteen
- Oikeastaan sama kuin edelliseen. Hirveää tiluttelua.

Volbeat
- Muka jotain country-heviä, vai mitä tämän pitäisi olla. No kerronpa teille, että tämä juuri sitä samaa nykyajan hevipaskaa, jota radiokanavat ovat pullollaan. Kyllä, perus 5-sointu riffeineen ja sävelkulkuineen. Tätä country-vivahdetta haetaan ehkä joillain lainatuilla country-introilla tms. Lisäksi pitää mainita, että laulaja kuulostaa lähinnä kyvyttömältä kailottajalta/huutajalta.

No joo. Ynkästä sen verran, että tekniikassa hakkaisi monen suomalaisen hevikitaristin milloin vain haluaisi, mutta kepitys ja musiikki on paikoin kyllä puuduttavaakin kuunneltavaa. Itse omistan Malmsteenin joitakin levyjä, sillä on hänellä oikeastikin hyviä levyjä mm. Joe Lynn Turnerin kanssa tehtynä, mutta en mikään hc-fani ole. Jotkut levyt sitten todella ovat sitä tunteetonta ja junnaavaa tiluttelua ja en tiedä haetaanko siinä sitten jotai Ritchie Blackmore maneereja mukaan koko ajan. Ainakin kitaristilegendojen yhteinen tausta on samanlainen eli klassillinen musiikki on kiinnostanut ja se kieltämättä näkyy musiikissa. Ymmärrän siis kuitenkin, että Ynkästä joko pitää tai sitten se vituttaa. Steve Vain voisi lisätä näiden pippelitiluttelijoiden valioluokkaan myös.

Volbeat ei hae itselleen mitään countryhevi-mainetta, vaikka joidenkin kappaleiden introt siihen viittaavatkin. On totta, että nykyään on tuota C-luokan hevibändiä joka lähtöön ja vaikea sieltä on nousta edukseen, mutta Volbeatista kyllä paistaa mielestäni tervepäinen asenne ja hitusen kyllä sitä omaa tyyliäkin. Mm. Olsenin persoonallinen laulutyyli, jota voi kyllä myös vaikka minkälaiseksi joikaamiseksikin kutsua, ei se mitään mullistavaa ole. Groovahtavaa heviä sanoisin ennemminkin ja kyllä, pidän itse Volbeatista. Viimeisen päälle mielipideasia ja ketju joten eri mieltä saa (pitääkin) olla.
 

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Örinähevi (työkaveri laittaa joka ikinen päivä myspacesta jotain sairaita stn-palvontaa), jos joku voi väittää nauttivansa musiikista ja vieläpä väittää että sitä kuunnellessa tulee hyvä fiilis, niin kusettaa.

Zen Cafe on sysipaska ja jos joku on varma niin se on aivan varma!
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
basgat pändit. Niitähän löytyy.


Kaikki konemusa ym discotecnopaska. Räppi, hiphop, R & B ym.


Suurin osa grunge ja nu-metal skeidasta.
-Pearl jam, nirvana, Linkin park, Please...eiku Faith No More.....Hajuton Mauton Väritön. Radiosta kuultuna nämä saavat mainoksetkin tuntumaan mielenkiintoisilta.

kotimainen humppaiskelmä Olavi Virrasta Lauri tähkään.
-Popeda, Leevi & Leavings, Juice, Jari Sillanpää, Mamba Yö(k)....paskaa

paskat hevibändit
-Metallica, Gunnarit, -......nää kuulostaa ihan Idols-Kallelta.
-Led zeppelin. Soittajat ihan ok, mutta laulaja on korkeintaan keskinkertainen

tietyt rockin/popin klassikkobändit/artistit.
-Elvis. Beatles, ABBA, The doors, The Who

Tyttö/poika -bändit/artistit
-Backstreet boys, tiktak, Pmmp, Robbie Williams....joo tarviiko perustella?

Radioyrjöpurkkapoppi
-Britney, Madonna, M.Jackson...itse musiikki on suoraan rektaalista, muta nämä artistit ovat suosittuja ulkomusiikillisten asioidensa takia.

Radiopaska
-Lady Kakka, Happoradio, Green Day, Amorphis, Shinedown, Maj Karma.....eiiiiih taas näitä. Vaihdetaan kanavaa....ei vittu samaa paskaa joka asemalla -> Radio kiinni!

"Mukarockarit"
-Negative, Uniklubi, The Ark...Onko mitään säälittävämpää kuin leikkiä hevaria?

Glam bändit. "Hei biisit on paskaa mut me meikataan"
-Hanoi Rocks, Mötley Crue, Twisted sister jne

Lattari ym etninen musiikki.
-HMV sinällään itsessään, mutta kun näitä Ricky Martineita, Iglesiaksia ym popularisoidaan niin silloin siitä tulee silkkaa paskaa

Joulu- ja/tai kirkkomusa.
-Jouluisin hajoo pää kun joka saatanan paikassa soi näitä kulkusia ym. Myös pääsiäis/kesäjuhla ym kouluaikaisista tapahtumista on jäänyt paska maku.

Punk ym "kantaa ottava" (heh heh) musiikki
-Sex Pistols, Klamydia jne

"huumori-"(another heheh) musiikki
-Halavatun Papat, Jope Ruonansuu, Smurffit, Frederik, Martti Servo & Napander sekä euroviisuissa varmoja säälipisteitä jokavuosi keräävät

"Ei-musiikki-ihmisen" tekemä musiikki
-Matti Nykänen, Meikkiporsas, Tony Halme, Janina Frostell

Klassinen sekä gregorians ym kuorohässäkät
-Musiikillista taitoa ei varaan kukaan voi kiistää. Mutta ei se pelkästään siitä kuunneltavaa tee

Idols ja Euroviisupaska
-Antti Tuisku, Valdos People jne

Suuri osa monotoonisesta black, death ym metal örinästä
-Cradle of Filth, Children of bödöm, Mayhem jne. Kaikki norjalainen.... Sanoista ei saa mitään selvää (=biisin viesti/sanoma on turhaa). Suurin osa näistä kuulostaa liian samanlaisilta ja hieman koomisilta.

Yksittäisiä ulostekasoja

-System of a down....leikitään erikoista mutta lopputulos on silkkaa paskaa.
-Pink Floyd.....sama kuin edellä paitsi ei sinällään ärsytä. HMV
-Poets of the Fall, Von herzen Borthers, Apukakka, (tö) Rasmus, Sunrise Avenue...suomalaista menestyksenhakuista scheissea
-Phil Collins, Nickelback, Dire Straits, KoopArponen, Sting ym paska "aikuisrock"
-Oasis, U2, Coldplay...Briteistä on joskus tullut hyvääkin musaa, mutta sitten on näitä!
-Maj Karma, Neljä Ruusua, Suurlähettiläät, Anssi Kela, Tommi Läntinen, Maija Vilkkumaa, Anna Erikson, Aki "merilevä" Sirkesalo....jostain syystä (mutta mistä?) suositut kotimaiset.


Ja sitten muut erikseen mainitsemattomat.
 
Suosikkijoukkue
Taistelijat
basgat pändit. Niitähän löytyy.


Ja sitten muut erikseen mainitsemattomat.

Siinäpä oli aika kattava lista, vaikka pari ihan kelvollista yhtyettäkin (Beatles ja Who) oli sinne eksynyt. Lisäisin omaan listaani kaikki progebändit eritoten Genesis, King Crimson, Yes, Gentle Giant ja Emerson, Lake & Palmer. Proge on käsittämätöntä tekotaidetta ja instrumentaalimasturbaatiota. Ja moderni proge on samaa paskaa eri nimillä: Dream Theather, Tool ja Opeth...
 

Haukka68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kaikki konemusa ym discotecnopaska. Räppi, hiphop, R & B ym.


Suurin osa grunge ja nu-metal skeidasta.
-Pearl jam, nirvana, Linkin park, Please...eiku Faith No More.....Hajuton Mauton Väritön. Radiosta kuultuna nämä saavat mainoksetkin tuntumaan mielenkiintoisilta.

kotimainen humppaiskelmä Olavi Virrasta Lauri tähkään.
-Popeda, Leevi & Leavings, Juice, Jari Sillanpää, Mamba Yö(k)....paskaa

paskat hevibändit
-Metallica, Gunnarit, -......nää kuulostaa ihan Idols-Kallelta.
-Led zeppelin. Soittajat ihan ok, mutta laulaja on korkeintaan keskinkertainen

tietyt rockin/popin klassikkobändit/artistit.
-Elvis. Beatles, ABBA, The doors, The Who

Tyttö/poika -bändit/artistit
-Backstreet boys, tiktak, Pmmp, Robbie Williams....joo tarviiko perustella?

Radioyrjöpurkkapoppi
-Britney, Madonna, M.Jackson...itse musiikki on suoraan rektaalista, muta nämä artistit ovat suosittuja ulkomusiikillisten asioidensa takia.

Radiopaska
-Lady Kakka, Happoradio, Green Day, Amorphis, Shinedown, Maj Karma.....eiiiiih taas näitä. Vaihdetaan kanavaa....ei vittu samaa paskaa joka asemalla -> Radio kiinni!

"Mukarockarit"
-Negative, Uniklubi, The Ark...Onko mitään säälittävämpää kuin leikkiä hevaria?

Glam bändit. "Hei biisit on paskaa mut me meikataan"
-Hanoi Rocks, Mötley Crue, Twisted sister jne

Lattari ym etninen musiikki.
-HMV sinällään itsessään, mutta kun näitä Ricky Martineita, Iglesiaksia ym popularisoidaan niin silloin siitä tulee silkkaa paskaa

Joulu- ja/tai kirkkomusa.
-Jouluisin hajoo pää kun joka saatanan paikassa soi näitä kulkusia ym. Myös pääsiäis/kesäjuhla ym kouluaikaisista tapahtumista on jäänyt paska maku.

Punk ym "kantaa ottava" (heh heh) musiikki
-Sex Pistols, Klamydia jne

"huumori-"(another heheh) musiikki
-Halavatun Papat, Jope Ruonansuu, Smurffit, Frederik, Martti Servo & Napander sekä euroviisuissa varmoja säälipisteitä jokavuosi keräävät

"Ei-musiikki-ihmisen" tekemä musiikki
-Matti Nykänen, Meikkiporsas, Tony Halme, Janina Frostell

Klassinen sekä gregorians ym kuorohässäkät
-Musiikillista taitoa ei varaan kukaan voi kiistää. Mutta ei se pelkästään siitä kuunneltavaa tee

Idols ja Euroviisupaska
-Antti Tuisku, Valdos People jne

Suuri osa monotoonisesta black, death ym metal örinästä
-Cradle of Filth, Children of bödöm, Mayhem jne. Kaikki norjalainen.... Sanoista ei saa mitään selvää (=biisin viesti/sanoma on turhaa). Suurin osa näistä kuulostaa liian samanlaisilta ja hieman koomisilta.

Yksittäisiä ulostekasoja

-System of a down....leikitään erikoista mutta lopputulos on silkkaa paskaa.
-Pink Floyd.....sama kuin edellä paitsi ei sinällään ärsytä. HMV
-Poets of the Fall, Von herzen Borthers, Apukakka, (tö) Rasmus, Sunrise Avenue...suomalaista menestyksenhakuista scheissea
-Phil Collins, Nickelback, Dire Straits, KoopArponen, Sting ym paska "aikuisrock"
-Oasis, U2, Coldplay...Briteistä on joskus tullut hyvääkin musaa, mutta sitten on näitä!
-Maj Karma, Neljä Ruusua, Suurlähettiläät, Anssi Kela, Tommi Läntinen, Maija Vilkkumaa, Anna Erikson, Aki "merilevä" Sirkesalo....jostain syystä (mutta mistä?) suositut kotimaiset.



Nooo, eihän tuosta jäänyt mainitsematta suurinpiirtein kuin Earth Wind and Fire, Rainbow ja suurin suosikkini Toto.
Kaikista pidän fiiliksen mukaan, joten meillä lienee sama maku, kun et näitä maininnut.
 

M#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
NYR
Bändit ja musiikkityylit joita vihaan yli kaiken ja niitä kuuntelevat ihmiset kuuluvat mielisairaalaan:

-Metallica
-Iron Maiden
-Kaikki ns. "örinähevi" ja deathmetal bändit
-nykyajan "gangstaräppi"
-R'n'B
-TRANCE JA TEKNO. Voiko huonompaa olla?

Listaahan voisi jatkaa loputtomiin, koska makuasioita nämä ovat.

Kiitos.
 
Paskoista bändeistä saisi varmaan mittavamman listan kuin todella hyvistä. Sen suuremmin ajattelematta ja miettimättä tulee kuitenkin heti mieleen aimo nivaska bändejä, jotka ovat aina ärsyttäneet paskuudellaan miltei sietämättömyyksiin asti. Kotimaisista ensimmäisenä tulee mieleen The Crash - aivan hirveää kuraa, joskin kaikki muukin vastaava höttö on omille korvilleni suoranaista kidutusta. Sitten on tietysti Mamba, mutta kannattaako sitä edes mainita? Yö nykylinjallaan aiheuttaa myös inhon väristyksiä. Lisäksi kotimaisista mm. Stella ja sitten nämä kevythevi- orkesterit a'la Uniklubi, Negative ja mitä niitä nyt on.

Ulkomaalaisista pitää mainita Metallica, jota en ole ikinä voinut sietää. Limp Bizkitit ja Linkin parkit sun muut pitäisi nekin mieluusti kieltää laissa.

Suurimpiin ällötyksiin luettakoon myös NOFX, Millencolin ja ylipäätään koko noiden edustama genre. Mitään kovinkaan paljon kamalampaa kuultavaa on vaikea kuvitella.

Ai niin, tulihan tuossa juuri työn merkeissä pakkokuunneltua ehkä paskin kuulemani tekele ikinä. Kyseessä oli John5:n soolo. Yhtään hyvää puolta ei kyllä voi kyseisestä lätystä löytää. Kevyesti paskinta paskaa paskan musiikin historiassa.

Myös kaikki rap/hiphop- artistit kuuluvat ketjuun, jos minulta kysytään. Poikkeuksena Eino Antiwäkki- paskakin voi olla toisinaan hyvää ja viihdyttävää, eritoten silloin kun osoittaa poikkeuksellisen huonoa makua ja (huonon)huumorintajua, kuten tämä tapaus tekee.

Siinähän sitä tulikin kohtuullisesti paskaa listattua paremman tekemisen puutteessa.

E: Perkele, tuostahan unohtui mainita yksi suurimmista iki- inhokeista, eli Egotrippi. Olipa paha kömmädys, mutta nyt onpi sekin korjattu.
 
Viimeksi muokattu:

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Limp Bizkitit ja Linkin parkit sun muut pitäisi nekin mieluusti kieltää laissa.
Olin eilen Kaapelitehtaalla katsomassa LBtä ja keikka oli varsin energinen. Tykkäsin kovasti. Kaverit eivät ole hullumpia soittajia. Varsinkaan John Otto.
 
Itsekin olen kyseisen orkesterin joskus Provinssissa joutunut näkemään. Eipä sytyttänyt, ei. Mutta makuasioitahan nämä, joten hauskaa jos oli hauskaa. Mitä soittotaitoihin taas tulee, niin kyllähän päteviä soittajia voi toki löytyä myös sellaisista bändeistä, jotka ovat omasta mielestä täyttä tuubaa. Bizkitistä en sano siltä osin juuta tai jaata, soittavat hyvin tai ovat soittamatta. Meikäläisen maailmassa soittotaito ei kyseistä pumppua pelasta.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotenkin pisti huvittamaan, kun eilen osui silmään artikkeli, jossa Limp Bizkit kertoi yhdeksi paluunsa syyksi jotain sen tapaista, että "he vihaavat nykyrokkia enemmän kuin toisiaan". En jaksanut tarkemmin lukea, mihin he nykyrokilla viittasivat, mutta minulle juuri nämä Limpin Parkitit ovat parhaita, tai siis pahimpia, esimerkkejä "paskasta nykyrokista".
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
basgat pändit. Niitähän löytyy.
Ansiokas lista! Ei sinänsä mitään lisättävää tai vähennettävää. Tässähän ei kiistellä musiikkimausta, koska nyt puhutaan vaan paskasta musiikista sen kummemmitta kiemuroitta.

Heräsi vaan sellainen pikkupoikamainen uteliaisuus, että mitkähän on ernestipotsin suosikkilaulajia/bändejä? Asiaton ja sopimaton kysymys sinällään, tiedän, mutta ei voi mitään kun uteliaisuus kolottaa...
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ansiokas lista! Ei sinänsä mitään lisättävää tai vähennettävää. Tässähän ei kiistellä musiikkimausta, koska nyt puhutaan vaan paskasta musiikista sen kummemmitta kiemuroitta.

Heräsi vaan sellainen pikkupoikamainen uteliaisuus, että mitkähän on ernestipotsin suosikkilaulajia/bändejä? Asiaton ja sopimaton kysymys sinällään, tiedän, mutta ei voi mitään kun uteliaisuus kolottaa...

Uskokaa tai älkää mutta väitän olevani suhteellisen avoin musiikillisesti. No, paska on paskaa, mutta muutamia genrejä lukuunottamatta suosikkejä löytyy vähän joka laidasta.



Ayreon, DreamTheater, Queen, Rammstein, Opeth, Shadow Gallery, Elton John, sabaton, ACDC, Nightwish, johnny Cash, Kauko Röyhkä, Ramones...vain muutamia parhaita


Näitäkin löytyy...(vaatii suurenmoista älykkyyttä lukea ylläoleva)
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Uskokaa tai älkää mutta väitän olevani suhteellisen avoin musiikillisesti. No, paska on paskaa, mutta muutamia genrejä lukuunottamatta suosikkejä löytyy vähän joka laidasta.
Uskon sen hyvinkin. Paskojen bändien listallasi oli kyllä monia omia suosikkejani, mutta kuvaus oli niin riemukas ja ketjun ideana on omasta mielestään paskat bändit, joten en siihen asiaan puutu sen kummemmin.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Realitysarja Rock of love 2:n, taannoisen Bret Michaelsin törmäilyn ja Conanin siitä vttuilemisen inspiroimana lainasin Poison-kokoelman kirjastosta. Silloin aikanaanhan tämä uppoutui samaan kasettivuoreen jonkun Kissin, Mötleyn tai Bon Jovin kanssa mutta tämähän on ihan järkyttävää kuraa myös aikalaisiinsa verrattuna. Kaikessa musiikissahan on helmensä (jopa glam-rockissa, oikeesti!), mutta Poison se ei ole. Kysynkin siis mitä #€€%& Bret on tehnyt oikein että 20-vuotiaat misut haluavat heilaksi elähtäneelle has-beenille?
 
Viimeksi muokattu:
The Rasmus. Tokihan sitä ihan mielellään lapsillekin omat suosikkiyhtyeensä suo, mutta herranjestas nyt sentään. Huomattavan tylsää poppirokkia, jossa kaikki biisit menevät samalla kaavalla ja varmaan samasta sävellajistakin. En kykene palauttamaan mieleeni ainuttakaan The Rasmuksen melodiaa, paitsi sen vitun rasittavan "Woou-woouuu!"-kohdan siitä Pahat Pojat -hitistä.

Näistäkin tuli imagoltaan jotain saatanan mustiinpukeutuvia goottivampyyreja jossain vaiheessa. Seköhän näiden suosion teinityttöjen keskuudessa selittää? Eikös teinit tykkää kaikesta tuommoisesta synkästä ja pahasta?

Bändin jannujen ulkonäkö ei tuota suosiota ainakaan voi selittää. Laulaja ja rumpali näyttävät kromosomihäiriöisiltä simpansseilta, kitaristi on afropäinen läski ja basisti muuten vaan jotenkin vajaan oloinen. Melkoinen poppoo!

Ruoska. Tämän bändin kohdalla mainitaan aina Rammstein ja täysin syystä. Laulajakin kuulostaa aivan Till Lindemannia imitoivalta Jope Ruonansuulta.

"Rammsteinissa on oikeaa asennetta, joten miksi me tehtäisiin mitään huonommin", sanoi joku näiden jamppa joskus ainakin Wikipedian mukaan. Lausunto on siinä mielessä kummallinen, että Ruoska tekee aivan kaiken Rammsteinia huonommin, vaikka laji onkin sama. Eikä Rammsteinkaan nyt mikään kaksinen orkesteri ole.

Ja kuka helvetti näiden syntikkasoundeista on päättänyt? Semmoista pennin piipitystähän ne ovat.

Ruoska! Minulla on tuolla vaatehuoneessa täysin toimiva Anttilan leluosastolta vuosituhannen alussa ostettu kosketinsoitin. Tulkaa hakemaan, saatte ilmaiseksi. Saadaanpa teidänkin levyillenne edes hieman parempaa soundia sitten.
 

axe

Jäsen
The Rasmus. Tokihan sitä ihan mielellään lapsillekin omat suosikkiyhtyeensä suo, mutta herranjestas nyt sentään. Huomattavan tylsää poppirokkia, jossa kaikki biisit menevät samalla kaavalla ja varmaan samasta sävellajistakin. En kykene palauttamaan mieleeni ainuttakaan The Rasmuksen melodiaa, paitsi sen vitun rasittavan "Woou-woouuu!"-kohdan siitä Pahat Pojat -hitistä.

Kokkeileppa Liquid-nimistä kipaletta. Mie tykkäsen kovasti vaikken bändiä muuten niin jaksakaan. Tosin joillekin sen hempeily varmaan heittää vaan lisää vettä myllyyn bändin paskuuden suhteen, mutta ei se mua haittaa. Liquid on silti ihan saatanan ihku.
 
Kokkeileppa Liquid-nimistä kipaletta. Mie tykkäsen kovasti vaikken bändiä muuten niin jaksakaan. Tosin joillekin sen hempeily varmaan heittää vaan lisää vettä myllyyn bändin paskuuden suhteen, mutta ei se mua haittaa. Liquid on silti ihan saatanan ihku.

Suosituksestasi kuulostelen Liquidin Spotifysta juuri nyt!

Siis täähän oli joku näiden hitti joskus aikoja sitten. Kyllä minä tämän jotenkin muistan. Joo-o, aika heppoista on. Toisaalta olenkin ihan väärä henkilö arvioimaan tämmöisten jousiballadien ihkuutta.

Noh, tulipahan tuokin kuultua ja artistikin vaurastui joillain sentin tuhannesosilla ehkä.

Pitäisi muuten ostaa joskus jonkun todella huonon bändin levy. Jotenkin vituttaa, kun levyhyllystä ei löydy yhtäkään häpeämisen arvoista äänitettä. Tai noh, on siellä 30 seconds to Marsia ja Nelly Furtadoa, mutta niitä en suostu häpeämään, vaikka molemmat levyt muutamaa mahtibiisiä lukuunottamatta melkoisen heikkoja ovatkin.

Ja ohan siellä tommosta hevipaskaakin vaikka mitenkä paljon, mutta enivei.

Vinkatkaapa jotain todella kamalaa huttua. Sellaista mitä joutaisi jo ihan tosissaan häpeämään ja vieraille selittämään. Ei siis mitään Mambaa, Yötä tai muutakaan itsestään selvää, vaan jotain omaperäistä huonoutta. Parhaalle ehdotukselle lupaan lahjoittaa ilmakitaran.
 

Raatelurakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Liverpool, Jokerit.
clips.
Pitäisi muuten ostaa joskus jonkun todella huonon bändin levy. Jotenkin vituttaa, kun levyhyllystä ei löydy yhtäkään häpeämisen arvoista äänitettä. Tai noh, on siellä 30 seconds to Marsia ja Nelly Furtadoa, mutta niitä en suostu häpeämään, vaikka molemmat levyt muutamaa mahtibiisiä lukuunottamatta melkoisen heikkoja ovatkin.
clips.

Suosittelen että ostat Hansonin ensimmäisen levyn 90luvulta mikä sisältää MMMBob hitin, vaihtoehtoisesti Scooter/Dj Bobo/Captain Jack/E-Rotic/Rednex bändit toimivat myös..
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pitäisi muuten ostaa joskus jonkun todella huonon bändin levy. Jotenkin vituttaa, kun levyhyllystä ei löydy yhtäkään häpeämisen arvoista äänitettä.

No ostapas 5ive-poikabändin esikoislevy kokoelmasi jatkoksi, niin kyllä hävettävää löytyy. Tuoltahan löytyy sellaiset paskapopin merkkipaalut kuten Slam Dunk Da Funk ja Everybody Get Up.

Mulla on muuten löytyy tuo Hansonin levy kokoelman jatkona. Alettiin styylaan vakkariin vaimon kanssa niihin aikoihin ja vaimon teini-ikäinen pikkusisko päätti ostaa sen mulle synttärilahjaksi. Elehän oli tietysti mitä herttaisin, mutta silti....
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ted Raikas mainosti tätä ketjua tuolla Jare&VilleGalle-ketjussa niin laitetaan nyt tänne jotain että saadaan ketjua ylöspäin.

Iki-inhokkini on jo ilokseni hajonnut yhtye Lauri Tähkä & Elonkerjuu. Ihan hirveetä kuraa, jota yhteen aikaan soitti lähes joka ikinen kanava radiossa.

Muita vähemmän puistattavia, mutta huonoja: Oikeastaan lähes kaikki uudemmat suomalaiset tanssilavamusiikit aina Anne Mattilasta Simo Silmuun. Joku Kari Tapio nyt vainajan muistoksi menee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös