Palautteet ja bugit palstasta

  • 233 712
  • 1 803

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Ei tämä omasta mielestäni mikään katastrofi ole, mutta kuitenkin siitä olen samaa mieltä, että viestien välissä on turhan paljon tilaa. Nuo harmaat alueet voisi ottaa kokonaan pois tai välipalkkia kaventaa. Sitten hieman pistää myös silmään, että lyhyemmillä nimimerkeillä tai niillä, joilla ei suosikkijoukkuetta ole, jää vasempaan reunaan turhan paljon tyhjää tilaa. Tämä nyt on pieni tyyliseikka, mutta tasaaminen vasemmalle tai kellonajan suhteen saattaisi olla ainakin meikäläisen silmään miellyttävämpi ratkaisu.
 

jussimy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Syksyinen ulkoasu-uudistus oli kamala, mutta nyt siihen on jo jotenkin tottunut. Nyt sivusto muuttui kuitenkin taas kertaheitolla ihan hirvittävän paljon kamalammaksi, joten mistään "pienestä" ulkoasumuutoksesta ei voida puhua. Itselläkin ensireaktio oli, että nyt ei sivusto latautunut oikein kunnolla tai jotain, mutta refresh-namiska ei perkele auttanut.
Samaa luulin minäkin, että nyt ei sivu latautunut kunnolla. Ei hyvä tämä nyt kyllä yhtään. Ainakin itsellä jää oikeaan reunaan tyhjää tilaa, ennen skaalautui leveämmäksi.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Välipalkit on liian iso myös täältä päin katsottuna. Samoin noi tossa navipalkissa olevat "vapaa keskustelu" yms on ihan turhaan alleviivattuna - tuntuu et joka juttu on jollain boksilla korostettu. Paremmin toimi mun mielestä edellisessä versiossa.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Kontrastista plussaa, mutta ehka tuo palkki viestien valissa voisi tosiaan olla inasen ohuempi. Tai kenties vahan haaleampi vari, ettei olisi ihan niin dominoiva. Muuten kylla selkeasti plussaa edelliseen "lakanaan" verrattuna. Mobiilinakyma on huomattavasti paremman nakoinen kuin aikaisemmin, vaikka edelleen sita Tapatalkia toivon. Kaytettavyydeltaan edelleen mobiilinakymaa parempi. Tasta jo ihan kauniisti kysyinkin pari paivaa sitten, mutta ilmeisesti pitaa nostaa aina meteli, etta saa asiaan liittyen vastauksen.

Sellainen kehitysehdotus, etta viestin lopussa nakyy poikkiviiva vain silloin kun kayttajalla on allekirjoitus. Mielestani se viiva voisi olla joka viestissa. Nayttaa mielestani paremmalta, kun viesti loppuu johonkin eika ole vain valkoinen pohja.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tää on kivampi mobiililla kuin vanhalla paskalla pieninäyttöisellä läppärillä, jossa on Ubuntu.
 

RexHex

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kyllä minä niin mieleni pahoitin tästä foorumin ulkoasusta. Ennen oli kaikki paremmin ja Kekkonen kertoi miten asiat pitää hoitaa. Olisipa Urho vielä hengissä, mutta kun ei ole. Voisiko joku koittaa nyt paikata Urhoa ja kertoa, mistä valikosta löytyy se ruutu mikä pitää tuhria tussilla, että palsta näyttäisi entiseltään.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Mobiilissa ei ole pystyasennossa ollenkaan jaa-nappia. Kun kääntää puhelimen poikittain, niin se pompsahtaa jostain tuohon lainaa-nappien vasemmalle puolelle.

Laittakaa nyt vi**u se Tapatalk-tuki jo tänne. Tää on ihan hirveetä paskaa.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Alkoi särkemään silmiä aika nopeasti. Toi välipalkki on liian hallitseva, sitä pienemmäksi ja vaaleammaksi, niin voi olla ihan hyvä.
 

Masentaja

Jäsen
Joo, ei nyt mennyt ihan putkeen. Navigaatiopalkkien pohjaväri muuttui valkoiseksi, mutta sivun alaosassa niiden paikkaa ei vieläkään ole saatu muutettua edes tuohon vastauslaatikon alle, tai vielä parempaa olisi, jos se olisi tuossa sivunumeropalkin ja vastauslaatikon välissä. Harvemmin kuitenkaan kukaan joka ikiseen ketjuun vastaa jota lukee. Tuntuu hölmöltä selata varsinkin mobiilissa ihan alas, että palkin näkee. Myös tuo uudesta viestistä ilmoittava keltainen "täppä" on kuin jostain 8bit nintendon grafiikasta. "Laitetaanpa tuollainen keltainen poikkipalkki joka ei ole milläänlailla sopiva mihinkään paikkaan, josta sitä ei meinaa edes huomata". Tuli jo melkein mieleen laittaa vikaraportti että tältä tää aamulla näytti kun avasin, onko selain seonnut yön aikana vai missä mättää. Mutta näemmä tarkoitus oli viedä sivusto taas astetta paskempaan suuntaan. Tapatalk?
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Mobiili meni kyllä paremmaksi. Hyvä, että pelikielloille saatiin viimein järkevä ilmaisutapa. Värien lisääminen myös plussaa, ei häiritse läppärilläkään.
 

Eikka86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
On melkoisen erikoinen tämä uusi ilme. Hassun näköinen kaiken kaikkiaan.

Voisiko saada oranssia tuohon väliväriin? Olisi he kotosamman näköinen.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Hakua esittävä suurennuslasikuva hälytyksien alla voisi olla suurempi tai siinä voisi lukea pelkästän haku.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Ei tää nyt oikein lupaavalta vaikuta. Kuvittelin että tähän alkaa tottumaan, mutta isolla tietokoneen näytöllä tuntuu teksti hukkuvan tuonne mustien palkkien sekaan.

Ei sikäli hyvä, että ei oikein enää jaksa lukea mitään ketjuja. No, yritetään vielä pinnistellä.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kännykällä selatessa parempi kun ennen mutta yksi pikku juttu. Tuo keltainen lukemattoman viestin täppä on aika pieni ainakin Lumian näytöllä. Ei haittaa vaikka olisi vähän isompi.
Tietokoneen näytöllä vähän vielä totuttelemista.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tuo ilmoitukset/pelikiellot palkki on punaisena todella häiritsevä mobiilissa. Desktopillakin osuu ikävästi silmään tuo punainen, jonka on jo oppinut tarkoittavan hälytyksen muodossa sitä, että jossain on jotain tärkeää luettavaa juuri minulle. Palkki sinänsä on hyvä, mutta värivalinta karmea.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Siis mitä helvettiä te nyt sähläätte siellä? Tänään on ollut hieno urheilupäivä ympäri maailmaa, jalkapalloa ja tennistä ja mitä niitä onkaan.

Sitten tulee Jatkoajan palstalle katsomaan mitähän jääkiekkoon kuuluu. Ja juhlat on menossa. Seuraavat pelit palkki rullaa tuossa kuin silloin internetin alkuaikoina? Ottakaa tuo nyt pois ennen kuin joku muukin huomaa sen.

Monet ihmiset, minä mukaan lukien, ei muista oman joukkueen seuraavaa peliä ulkomuistista. Haluankin unohtaa, jos esitystapa on tuo.
 

Elazi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Kaksi asiaa, mitkä toivoisin olevan seuraavina to do -listalla.
1. Windows-puhelimella kirjoittaminen (tekstin maalaaminen ei onnistu eikä tekstin keskelle siirtyminen.
2. Etusivulta ketjun otsikkoa klikkaamalla siirtyy viimeiseen ketjun viestiin, kun olisi parempi jos siirtyisi ensimmäiseen lukemattomaan viestiin.
 

Bacon

Jäsen
Kyllähän tähän uuteen ulkoasuun alkaa tottua eikä tämä nyt huono ole. Tietysti SaiPan kannattajana vaadin enemmän keltaista ja mustaa tänne. Muuten tämä on rassismi.
 

Ylläpito

Administrator
1. Windows-puhelimella kirjoittaminen (tekstin maalaaminen ei onnistu eikä tekstin keskelle siirtyminen.

Lähtökohtaisesti tuo tosiaan on hankalaa, mutta ei mahdotonta. Kursorin saa raahattua tekstin lopusta tekstin keskelle. Sen jälkeen maalaaminen onnistuu kun tuplatäpäyttää jotain sanaa lähistöllä, jonka jälkeen voi venyttää maalatun alueen kahvoista. Toimii näin ainakin Lumia 1020:lla. Nopeaa parannusta tuohon ei ole tarjolla.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Minua on jotenkin alkanut häiritsemään tuo harmaa pystyviiva nimimerkin tietojen ja viestin välissä. Eräitäkin kertoja tulee ihmeteltyä, kun viestiä luulee pelkäksi lainaukseksi. Esimerkiksi tuossa yllä tulee heti mielikuva, että Baconin viesti on "Tissit" ja sen yläpuolella pitkä lainaus.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
En tiedä meneekö tänne, mutta @BlackWolf täggäsi minut Nato ketjussa enkä saanut hälytystä asiasta. Hälytysasetukset on ok ja toimi ennen.
Olen huomannut että saattaa liittyä siihen, jos on lainattu jonkun toisen viestiä ensin. Esim useampi lainaus samaan viestiin tai tässä tapauksessa editoin ja taggasin, niin hälytystä ei jostain syystä muodostu.
 

Ylläpito

Administrator
Olen huomannut että saattaa liittyä siihen, jos on lainattu jonkun toisen viestiä ensin. Esim useampi lainaus samaan viestiin tai tässä tapauksessa editoin ja taggasin, niin hälytystä ei jostain syystä muodostu.

Ei kai se ihan tuonlaisesta hajoa tuo ilmoitus/häly-systeemi (tai mistä näistä tietää). Mutta otetaan ylös ja testaillaan.

Onko tämä ihan yksittäistapaus @Alfred E Neuman ?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös