Päivän doping-käry

  • 1 043 355
  • 4 704

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Taitaa Virpilläkin selkä vihoitella aina kun joku muistuttaa valheesta?
Jos tunnustaisi, että totta kai tiesin mitä sain ja Epoa sillä peittelin, niin ehkä se selkä jättäisi rauhaan...

Virpihän totesi Kyröön viitaten "kun lapsi tarpeeksi jankaa, niin lopulta saa" tjsp. No, kun tarpeeksi totuutta kieltää, niin alkaa itsekin uskoa syyttömyytensä.

Aivan sama kuka veti ja mitä. Usko puhtaaseen urheiluun kuollut kauan sitten. Kovan luokan urheilija Virpi kuitenkin on.
 

calvin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maailman myrkyllisin jääkiekkojoukkue
Kyllä on muuten hyvät pillerit varmaan, kun hiihto tuntuu kulkevan..
Minusta tilanne on ennemminkin se että nyt kun dopingia on hiihdosta saatu kitkettyä niin ne joilla kunto ja lahjakkuus ovat kohdallaan ovat entistä kovempia niihin nähden jotka aikoinaan pystyivät roikkumaan mukana käyttäen kiellettyjä aineita ja menetelmiä.

Käytti Kuitunen sitten aikoinaan hemohessin lisäksi epoa tms. tai ei niin rangaistus siitä on kärsitty toisin kuin monella muulla. Henkilökohtaisesti olen vilpittömän iloinen siitä että Kuitunen kuitenkin kaiken tämän paskankaivamisen keskelläkin menestyy.

Kyrön kohdalla voi sanoa että kummasti tuntuu valikoivasti muistavan asioita väärin joidenkin nykyisin julkisuudessa esiintyvien hiihtoihmisten kohdalla. Vaikka suuret linjat douppausjärjestelmineen lienevätkin suurimmalta osin totta niin jonkin verran katkeruutta tuntuu olevan tiettyjä henkilöitä kohtaan mikä taas vähentää Kyrön uskottavuutta tässä asiassa. Enkä kyllä ymmärrä mediankaan toimintaa että miksi Kyröltä käydään kuukauden välein kysymässä samat asiat uudelleen kun mitään uutta kerrottavaa ei enää tunnu olevan.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Enkä kyllä ymmärrä mediankaan toimintaa että miksi Kyröltä käydään kuukauden välein kysymässä samat asiat uudelleen kun mitään uutta kerrottavaa ei enää tunnu olevan.

Mediakonsernit, SanomaWSOY (Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat ja Nelos-kanava) etunenässä, haluavat totuuden Hiihtoliiton toimista 1990-luvulla sekä muutokset Räsänen/STT-jutun tuomioihin. Kyrö on paras mahdollinen asiantuntija mediakonsernien maineen palauttamisessa.
Minusta uusimmassa HS kuukausiliitteen jutussa oli paljon ennen julkaisemattomia asioita. Epon, kasvuhormonin ja insuliinin kaltaisten kasvutekijöiden IGF1:n ja IGF3:n kuuluminen kaikkien huippuhiihtäjien lääkearsenaaliin on entiseltä päävalmentajalta kova väite.
Virpi Kuitunen kielsi MM-kisojen aikana sekä tutkinnassa jälkeenpäin tienneensä, että hänen epo:lla nostettuja hemoglobiiniarvojaan laskettiin kaikella kiireellä ennen starttia kielletyllä plasmaekspanderilla Hemohessillä. Kuitunenhan kyynelehti kohtaloaan televisiossa ja syytti muita kiinnijäämisestään, minkä katson Kyrön tapaan röyhkeäksi käyttäytymiseksi. Hemohess oli mitätön aine verrattuna epon, kasvuhormonin ja kasvutekijöiden käyttöön.
Sitäkään en ole ennen lukenut, että suomalaisten hankkimasta samasta hemohess-valmistuserästä olivat nesteytykseen käyttäneet myös muutamat ulkomaiset hiihtäjät. Lahden MM-kisojen dopingtutkijat väkevöittivät vain suomalaisten näytteet lisätutkintoja varten ja näin moni ulkomainen hiihtäjä jäi kärähtämättä.
HS:n kuukausiliitteen yhteenveto on tähän mennessä kattavin Kyrön doping-väitteistä. Jää nähtäväksi, tekeekö Kyrö tarvittaessa lisäpaljastuksia, joihin hänellä on aineistoa varmaankin vielä paljon.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Kaksi kertaa kärynnyt? Milloinkahan tämä toinen käry on tapahtunut?
HS kuukausiliite, Kyrön mukaan:

Kuitunenhan on minun valmentajaurallani käytännössä ensimmäinen, joka on hemoglobiinitestissä jäänyt kiinni, paljon ennen Lahtea, Italian Brussonissa joulukuussa 2000. Kerroin Kuituselle, että FIS-pomo Bengt-Erik Bengtssonin kanssa oli sovittu, että saat startata, mutta et tulla maaliin.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
HS kuukausiliite, Kyrön mukaan:

Kuitunenhan on minun valmentajaurallani käytännössä ensimmäinen, joka on hemoglobiinitestissä jäänyt kiinni, paljon ennen Lahtea, Italian Brussonissa joulukuussa 2000. Kerroin Kuituselle, että FIS-pomo Bengt-Erik Bengtssonin kanssa oli sovittu, että saat startata, mutta et tulla maaliin.
Toimittajan moka.

Ei hemoglobiinitestissä voi jäädä kiinni. Kyrö on ehkä noin sanonut/kirjoittanut, mutta olisihan tuo pitänyt korjata.
 

Salama44

Jäsen
Virpihän totesi Kyröön viitaten "kun lapsi tarpeeksi jankaa, niin lopulta saa" tjsp. No, kun tarpeeksi totuutta kieltää, niin alkaa itsekin uskoa syyttömyytensä.

Aivan sama kuka veti ja mitä. Usko puhtaaseen urheiluun kuollut kauan sitten. Kovan luokan urheilija Virpi kuitenkin on.

Erittäin hyvä kommentti. Urheilussa ja varsinkin huippu-urheilussa eletään uskomattomassa kaksinaismoraalissa. Sekä Kuitunen että hiihtoliiton herrat ovat aikoinaan valehdelleet törkeästi omasta puhtaudestaan ja tietämättömyydestään. Kyrön haastattelut vahvistavat sitä kuvaa mikä todellisuudessa on ollut ja varmasti on edelleenkin. Keinot ja konstit vain ovat nykyaikana paljon tehokkaammat. Kyröhän oli vain amatööripuuhastelija, joka pääsi vain hiukan sisälle dopingkulttuuriin. Todelliset sisäpiiriläiset ja ovimiehet ovat tienneet enemmän jo -70 ja -80 luvulta lähtien. Kati Pulkkiset ja Pia Sundstedtit jotka lahjakkuuden puolesta olisivat voineet olla maailman huippuja jäivät kärjestä minuuttitolkulla, koska he ovat olleet ns. ulkopiiriläisiä. Todelliset sisäpiiriläiset paskat välittävät siitä mitä puhuvat kunhan vain menestystä ja rahaa tulee. Se on fakta se, eikä se siitä miksikään muutu vaikka olisi kuinka sinisilmäinen ja yrittäisi uskoa, että kyllä se joulupukki on ihan oikeasti olemassa.
 
Viimeksi muokattu:

hilapiste

Jäsen
Kyrö taas sopivasti Tour de skin aikana antaa tarkentavia haastatteluja. No hyvä, että asiat tutkitaan, mutta hiukan tyhjäksi tuo juttu taas jää. Asiat on kuitenkin jo pääpiirteittäin kerrottu aiemminkin; muutkin maat käyttää, joidenkin maiden kanssa on ollut yhteistyötä doping-asioissa ja Kuitunen kiisti tietävänsä, eiköhän nämä kaikki väitteet ole olleet esillä jo aiemminkin Kyrön haastatteluissa. Kuitunen kärsi muuten jo 2v. rangaistuksen plasmanlaajentajan käytöstä, joten sitä ei kai tarvitse enää yksityiskohtaisesti käydä läpi miten ja missä sitä annettiin..
Kannatan asioiden perusteellista läpikäymistä ja puhdistamista, mutta edelleen odotan niitä vankkoja todisteita esim. Suomen väitetystä doping-ohjelmasta.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Kuitunen kärsi muuten jo 2v. rangaistuksen plasmanlaajentajan käytöstä, joten sitä ei kai tarvitse enää yksityiskohtaisesti käydä läpi miten ja missä sitä annettiin..

Minusta on tärkeää käydä asiat perusteellisesti läpi. Eli mihin aikaan starttiin nähden hemohess tiputettiin. Missä tiloissa tiputus tapahtui. Ketä oli paikalla suorittamassa toimenpidettä. Sen jälkeen tulee olennaisin seikka: miksi plasmalaajentajia annettiin esim Virpi Kuituselle. Siitä päästään SanomaWSOY:n tavoitteeseen eli oliko Hiihtoliitolla järjestelmällinen dopingohjelma jo 1990-luvulla. Jos dopingohjelma olikin olemassa vastoin Hiihtoliiton ihmisten todistuksia Räsänen/STT oikeudenkäynneissä, niin käsitelläänkö tämä jo oikeuden päätöksen saanut juttu uudelleen, mihin SanomaWSOY tähtää.

Kannatan asioiden perusteellista läpikäymistä ja puhdistamista, mutta edelleen odotan niitä vankkoja todisteita esim. Suomen väitetystä doping-ohjelmasta.

Tätä minäkin kannatan. Sen takiahan SanomaWSOY ja Kyrö pyrkivät todistamaan hiihdon kattavan doping-ohjelman olemassa olon 1990-luvulla. Mikäli pystytään todistamaan Kyrön valehtelevan vähäisessäkään määrin, tulee se käsittääkseni kalliiksi niin Kyrölle kuin SanomaWSOY:lle. Kyröllä ei ole minun käsittääkseni varaa puhua muuta kuin totuutta näinkin tarkasti henkilöihin (Pekka Vähäsöyrinki, Antti Leppävuori, Esa Klinga, Jari Piirainen, Jarmo Riski, Pirkka Mäkelä, Juha-Pekka Turpeinen, Tapio Wideman ja Virpi Kuitunen) kohdistetuissa väitteissään.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Hemoglobiinitesteissä on muitakin urheilijoita jäänyt kiinni ja siitä rapsahtaa muutaman päivän kilpailukielto ja kaiketi joutuu ihan normaaliin dopingtestiinkin. Kaisa Varis joutui sivuun Val di Fiemmen kisojen alkupäivinä juuri tuosta, ja noissa kisoissa tapahtui hänen ensimmäinen EPO-kärynsä.

Kaikki liian korkeista hemoglobiiniarvoista kärsineet eivät ole kuitenkaan varsinaisessa dopingtestissä jääneet kiinni.
 

Pekkis

Jäsen
Kati Pulkkiset ja Pia Sundstedtit jotka lahjakkuuden puolesta olisivat voineet olla maailman huippuja jäivät kärjestä minuuttitolkulla, koska he ovat olleet ns. ulkopiiriläisiä.

Löysit kaksi hyvää esimerkkiä hyvään kommenttiisi, vaikka taisit tarkoittaakin Kati Venäläistä (os. Sundqvist). Kati tosin sai Lahdesta sprintin hopeaa, mutta koko laji oli tuolloin vielä lapsen kengissä.
Katilla on monta SM-mitalia, jopa kultaista, mutta minkähän takia se arvokisamenestys jäi yleensä vaisuksi?

Pia Sundsted on yksi suoraselkäisimmistä ja aliarvostetuimmista urhelijoistamme kautta aikojen. Ammattilaisena pyöräillessään joutui tallin taholta painostuksen kohteeksi, aiheena tietysti dopingin käyttö. Pia sanoi kiitos ei, ja palasi kotiin. Moni olisi sanonut tack tack, ja alkanut tacoa rahaa.

Hienoja urheilijoita molemmat!
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Löysit kaksi hyvää esimerkkiä hyvään kommenttiisi, vaikka taisit tarkoittaakin Kati Venäläistä (os. Sundqvist).
No eiköhän tässä nimenomaan Kati Pulkkista tarkoiteta. Pulkkinenhan vetäytyi aikoinaan laduilta nuorena ja yllättäen, ja antoi lähtiessään sellaisia kommentteja, että niistä saattoi päätellä, että tietyt uhraukset eivät nyt vain sopineet Katille. Lahjakkuutena Pulkkinen ainakin puheiden mukaan oli ihan näiden meidän ykköshiihtokunigattarien luokkaa.

Muistan vetäytymistä aikoinana harmitelleeni, koska Pulkkinen osasi hiihtää vapaata, jota silloisessa maajoukkueessa taisi osata vain Satu Salonen aina välillä.
 

MS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Et-Po 72, EuPa, Veitsiluodon Vastus,Hoopi Hänninen

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mielestäni Kyrö on nytkin moraalisesti melko kyseenalaisella tiellä, vaikka kaikki hänen saomansa olisikin totta. Kyrön muisti alkoi jälleen toimia vähän sen jälkeen, kun Kaisa Varis toisen doping-kärynsä jälkeen putosi pelistä.

Lahden osalta paljastuksia tippuu, mutta olisi kiva kuulla oikea versio Kaisa Variksen käryihin Val di Fiemmessä 2003 ja tammikuussa 2008. Mutta näistähän Kyrö ei tietenkään mitään muka tiedä tai varsinkaan muista.

Nykyisillä tietoiskuillaan Kyrö pyrkii ainoastaan tuhoamaan muidenkin asemat, kun oma vene upposi jo. Varmaankin häntä aikanaan ylisyyllistettiin, mutta voittaako hän mitään, jos muutkin kärsivät. Pelkkä kosto on aina kyseenalainen motiivi, vaikka ymmärrettävä onkin.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Varmaankin häntä aikanaan ylisyyllistettiin, mutta voittaako hän mitään, jos muutkin kärsivät. Pelkkä kosto on aina kyseenalainen motiivi, vaikka ymmärrettävä onkin.
Jos ne muutkin, jotka joutuvat kärsimään, ovat syyllisiä vilppiin ja dopingilla ketkuiluun, on ihan oikein että kärsivät. Olkoot motiivina sitten vaikkapa niin alhainen syy kuin kosto, on voittaja silti yleinen oikeudentaju.

Sääntöjä on olemassa. Jos niitä on tieten tahtoen rikottu, kuuluu siitä saada rangaistus. Vaikka sitten jälkikäteen ja Kyrön ansiosta, ihan sama.
 

calvin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maailman myrkyllisin jääkiekkojoukkue
En tiedä ketä näissä yksittäisiä henkilöitä koskevissa tiedoissa pitäisi uskoa mutta tuodaan nyt toisenkin henkilön muistamisia tänne: http://www.hiihtoliitto.fi/piiraisen_blogi/

Toivottavasti Kyröllä on esittää jotain kovia todisteita tuekseen, vielä niitä ei ole ainakaan julkisuudessa näkynyt.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
En tiedä ketä näissä yksittäisiä henkilöitä koskevissa tiedoissa pitäisi uskoa mutta tuodaan nyt toisenkin henkilön muistamisia tänne: http://www.hiihtoliitto.fi/piiraisen_blogi/

Piiraisen blogista:

"Venäläinen professori Souzdalnitski oli mukana immunologisen passin kehitysprojektissa, jossa oli tarkoituksena kehittää rokote urheilijan omasta verestä, jonka avulla urheilijoiden vastustuskykyä sairauksia vastaan olisi parannettu oleellisesti."

Selväähän on, ettei Suomesta löytyisi riittävästi lääketieteellistä tietotaitoa moiseen projektiin, joten Hiihtoliitto kääntyi venäläisten puoleen maksaen hövelisti kulut. Harmi, ettei professori Souzdalnitskin avusta ollut hyötyä, kun Lahdenkin MM-kisoissa Mika Myllylä sairastui flunssaan eikä kyennyt hiihtämään. Ei parantunut urheilijan vastustuskyky sairauksia vastaan oleellisesti, vaikka oli oikein venäläisprofessorinkin kehittelemä immunologisen passin kehitysprojekti tukena.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Olisi ihan kiva tietää, että miten hyvin monelle kiistattomalle faktalle, kuten Kuitusen HB-kärylle, verenohentajien käytölle Lahdessa, Räsäsen EPO-epäilyille, farmakologiselle/immuniteettiohjelmalle, Kyrön dopingaineiden salakuljetuksille ja tiettyjen urheilujoiden suoritustason muutoksille (Lahden kuusikko + Varis) löytyisi taustalle jotkin muut tekijät kuin se, että Hiihtoliitossa on ollut enemmän tai vähemmän systemaattinen dopingohjelma aina 2000-luvulle saakka.

Kyrön julkisuuteen tuomat "faktat" ainakin ovat loogisia keskenään, joitain heittoja sinne kyllä sisältyy joukkoon, mutta vahvimpien väitteiden takana on ainakin paperilla uskottavia argumentteja. Puolustuksen puheenvuorot tuntuvat muuttuvan koko ajan, ja Piirainen tuntuu keskittyvän enää oman maineensa puolustamiseen. Ylipäätänsä jonkinlaista freudilaista lipsahdusta pääsee ilmoille koko ajan, koska kerta toisensa jälkeen tulee taholta jos toisalta kommentit: "Mitä nyt enää vanhoja kaivellaan", "Olen rangaistukseni jo kärsinyt", "Toivottavasti nämä asiat käsitellään nyt ja vaietaan sen jälkeen iäksi" jne ...

Säälittävin taho koko farssissa on kuitenkin YLE:n urheilutoimitus, joka on päättänyt ryhtyä puhtaan suomalaishiihdon puolustajaksi kärkkäin äänenpainoin. Muilla tahoilla on sentään oma lehmä ojassa, mutta YLEssä ainostaan Kari Männyllä karvahattu pahasti silmillä.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Selväähän on, ettei Suomesta löytyisi riittävästi lääketieteellistä tietotaitoa moiseen projektiin, joten Hiihtoliitto kääntyi venäläisten puoleen maksaen hövelisti kulut.
Tämähän kuuluu samaan sarjaan selitysten saralla, kuin silloin kun Kyrö sanoi käyneensä Hollannissa ja maksaneensa 22 000 euroa sille eräälle (joka paljastui myöhemmin henkilöksi joka oli perustanut kaverinsa kanssa 10 apteekkia ns. paperilla) siitä hyvästä, että osti häneltä valmennustietoutta. Sama selitys mutta nyt vain kyseessä on immunologinen projekti ja sen tietotaitoa sanotaan ostetun. Uskookohan yksikään täysijärkinen suomalainen urheilua seuraava ihminen tuohon selitykseen.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jos ne muutkin, jotka joutuvat kärsimään, ovat syyllisiä vilppiin ja dopingilla ketkuiluun, on ihan oikein että kärsivät. Olkoot motiivina sitten vaikkapa niin alhainen syy kuin kosto, on voittaja silti yleinen oikeudentaju.

Sääntöjä on olemassa. Jos niitä on tieten tahtoen rikottu, kuuluu siitä saada rangaistus. Vaikka sitten jälkikäteen ja Kyrön ansiosta, ihan sama.

Minä en ymmärrä mikä ihmeen tarve näitä on edelleen käsitellä, mitä näistä Kyrön paljastuksista ollaan nyt hyötymässä? Eikös Lahdessa kärytty oikein joukolla ja niistä tuli ansaitut kilpailu- ja toimitsijakiellot, mutta eikös niistä ole nyt kuitenkin jo kiellot kärsitty niiden osalta joille kielto ei ollut elinikäinen? Ja ei minulla ei ole tämän sopan osalta mitään omaa lehmää ojassa, minun hiihdon seuraaminen käytännössä kuoli Lahden käryihin - nykyisin katson jos muistan tuon Tour de skin tapponousu kisan, muuten ei suuremmin nappaa.

Sinällään Kyrö saa vatvoa asiaa ihan niin paljon kuin haluaa, katkeralle miehelle se suotakoon jos se oloa helpottaa. Sitä suomalaiskansallista hyötyä en tässä projektissa näe vain yhden katkeran eikä ihan niin vilpittömän miehen kostoretken. Toki kaikki doping on perseestä ja puhdasta urheilua pitää suosia, en vain osaa nähdä Kyröä minään puhtaan urheilun puolesta taistelevana valkeana ritarina.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Sinällään Kyrö saa vatvoa asiaa ihan niin paljon kuin haluaa, katkeralle miehelle se suotakoon jos se oloa helpottaa. Sitä suomalaiskansallista hyötyä en tässä projektissa näe vain yhden katkeran eikä ihan niin vilpittömän miehen kostoretken. Toki kaikki doping on perseestä ja puhdasta urheilua pitää suosia, en vain osaa nähdä Kyröä minään puhtaan urheilun puolesta taistelevana valkeana ritarina.
No ajatellaas asiaa samalta pohjalta kuin rikostapausta, vaikka huumekauppaa. Kyrö jää kiinni kaman jakelusta. Saa rangaistuksen, kärsii sen. Koko ajan sitä vituttaa että väliportaan pomot ja isot pomot jatkavat kokaiinissa ja dollareissa kieriskelyä (erittäin vahvasti vertauskuvallista). Se marssii poliisilaitokselle ja vasikoi pomotkin. Mitä poliisin pitäisi tehdä? Ruveta tutkimaan tapausta, vai sanoa että "tätähän on vatvottu jo iät ajat, antaa pomojen olla vaan, mitä me niitä häiritsemään kun vielä ovat huumealallakin. Toimikoot vain, tärkeintä että sinä luihu diileri sait rangaistuksesi. Loput on nyt maton alla ja sinne jää."
 

Padis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minä en ymmärrä mikä ihmeen tarve näitä on edelleen käsitellä...

Ainoa syy minkä takia näitä vanhoja asioita pitää kaivella on mielestäni se, kun hiihtoliitto/Räsänen haastoi stt:n käräjille ja sai silloin mukavat korvaukset stt:ltä. Tuo oli sen luokan kusetus, että se minun mielestä pitäisi saada oikaistua. Muuten kyllä näiden juttujen vatvominen on melko turhaa puuhaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
No ajatellaas asiaa samalta pohjalta kuin rikostapausta, vaikka huumekauppaa. Kyrö jää kiinni kaman jakelusta. Saa rangaistuksen, kärsii sen. Koko ajan sitä vituttaa että väliportaan pomot ja isot pomot jatkavat kokaiinissa ja dollareissa kieriskelyä (erittäin vahvasti vertauskuvallista). Se marssii poliisilaitokselle ja vasikoi pomotkin. Mitä poliisin pitäisi tehdä? Ruveta tutkimaan tapausta, vai sanoa että "tätähän on vatvottu jo iät ajat, antaa pomojen olla vaan, mitä me niitä häiritsemään kun vielä ovat huumealallakin. Toimikoot vain, tärkeintä että sinä luihu diileri sait rangaistuksesi. Loput on nyt maton alla ja sinne jää."

Doping ei kai vielä ole huumausainerikos, vai onko ja voiko siitä saada ihan linnatuomion? Ja eihän tuo Kyrö ole vain niitä dirikoita nakittamassa vaan lauleskelee kaikennäköistä yhdestä jos toisesta tuomionsa kyseisestä tapauksesta jo kärsineestä lattiatason narkkaristakin. Se onko virpi piikittänyt vasempaan vai oikeaan pakaraan tuskin saa virpille uutta tuomiota aikaiseksi, joten missä tuon osalta on pihvi? Siitä voidaan tietenkin keskustella pitäisikö saada, mutta nykyisillä säännöillä se ei taida onnistua vaikka Kyrö kuinka aarioitaan laulelisikin.

Ja tottakai tuo hiihtoliitto/räsänen & stt jupakka olisi hyvä käsitellä uudelleen mutta senkään tapauksen oikea käsittelypaikka tuskin on lehdet, tai en usko että ne tuomiot niiden välityksellä muuttuu.
 
Viimeksi muokattu:

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Minä en ymmärrä mikä ihmeen tarve näitä on edelleen käsitellä, mitä näistä Kyrön paljastuksista ollaan nyt hyötymässä?

Osittain näitä asioita käsitellää edelleen myös senkin vuoksi, että tässä ollaan mahdollisesti käytetty valtion varoja "väärin".
 

zorro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Jok, Jokerit
Oikeustieteilijä Hannu Tapani Klami kirjoitti aikanaan, että doping sirkusta pyörittävät samat ihmiset, jotka pyörittävät kansainvälistä huumekauppaa. Kyrö kertoi vanhempien starojen olleen alalla jo itsenäisiä toimijoita, liiton miehistä nyt puhumattakaan. Veisivät saman tien piritorin väelle sivakat kouraan!
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Lahden MM-kisat olivat vuonna 2001. Eikö näiden tapauksien olisi pitänyt rikosoikeudellisesti vanhentua jo vuonna 2008?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös