Otteluseuranta kaudella 2023–2024

  • 567 629
  • 18 014

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Kauden parhaita eriä, erityisesti hyökkäyspelaaminen huomioiden. Hyvin alkoi jalka liikkumaan ja IFK näyttää aika verkkaiselta jopa. Hitto kun Talaja ei saanut yhtään nousemaan, tärkeä maali oli tarjolla mutta ei vielä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Sehän oli mainio erä, Ässät oli jopa napsun hallitsevampi osapuoli. Sitä se on, kun tähän peliin joukkue sai kuitenkin lähteä ihan suhteellisen rennosti.. ei muuta kuin hyvällä tatsilla vain eteenpäin
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Millai muute veljekset pelanneet, kun äiti ja isä katsomossa, onko kevättä näkyvissä ja suunta eteenpäin.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Alkaa tuossa ylivoimassa olla sen näköistä kiekon liikuttelua kuin pitääkin olla nykypäivänä.

Sopivassa suhteessa Holtsin liike + kiekkovarmuutta JMJ, MD, paikoin Heimo. Ikonen.

Täytyy olla kyky, visio ja uskallus a)toimittaa lavasta lapaan b)haltuunottaa sohlaamatta c)joskus jopa ratkasta tilanne jossa prässi on iholla. Syöttää ohi, alta, sivusta, joskus jujuttaa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Paljon parjausta saanut Ojantakanen 1+1 ekaan erään.
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Enpä olisi etukäteen uskonut, että Ässät tekee ensimmäisessä erässä IFK:ta vastaan 2 maalia. Mukava yllättyä positiivisesti
Hienoa että Ässät pystyy taas tekemään maaleja. 2 maalia oli viime kuussa ja tämän kuun alussa ylipäätään piukassa siihen 60 minuuttiin.
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
IFK tuli juuri niin kovaa, kun odottaan saattoi tuolla rosterilla SaiPa- pelin jälkeen. Suht hyvin siitä selvittiin, vaikka Koivistoinen pääsi lyömään yhden karasta.

Ylivoimassa oli aihiota. Varsinkin Heimosalmen viivapelaaminen ilahdutti. Käytettiin omat paikat kerrankin tehokkaasti.

Nousujohteinen erä. Kannattaa muistaa minkätasoinen rosteri vastassa. Tiukkoja tilanteita ja tukala hetkiä varmasti vielä tiedossa, mutta uskotaan että ne kestetään Kungenin johdolla.
 

SeppoKaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, KaMa, Suomen maajoukkueet
Positiivinen erä, joukkue tajusi 18.33 että matsi alkoi. Ihmettelen kyllä niitä paria vihellystä siirrettyjen rangaistuksien aikana, ei HIFK-mailat olleet missään kohtaa kiekossa kiinni kun Ässät pyöritti. Noh, kunhan vihelletään samalla tulkinnalla sitten toiseenkin suuntaan
 

Tuamas

Jäsen
Maalinteossa se itseluottamus on melko keskeistä, kuten nyt on taas kerran päästy näkemään.

Nyt on 11 maalia seitsemään erään tehtynä, kun kuivalla kaudella tuohon olisi tarvittu yli viisi peliä.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yvlle laitettu maskimiehinä Talaja ja toiseen Vanhatalo, mutta noi on jo kokeiltu, ennemmin antaisin ainakin toiseen vaihtoehdoksi kuumimman hyökkääjämme, Fabren.
Härkälä muuten osaa kuitata Peltosen pelitavan tällä kaudella, se on nyt nähty. Hifkin ylivertainen materiaali vs Ässien pelitapa, on mennyt Ässille tällä kaudella tähän asti, toivotaan että kestää loppuun asti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös