Otteet kaukalossa 2016–2017

  • 304 631
  • 2 658

VAKIOPAIKKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Olis mielenkiintoista lukea näitä kirjoituksia, mikäli Saipan ja Ässien pisteet olisi toisinpäin sarjataulukossa. Ja Ässät johtaisi "kilpparilla" 1-0... Voittihan Härkälänkin Ässät sentään joka kuudennen pelin aikoinaan. Miksei siis nyky Saipakin...? Kyl te kaikki ootte liian negatiivisia!
 

Chickendinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
Tarvitaan myös harjoittelua, miten niitä maalipaikkoja avataan. Esim. koska Ässät on avannut syöttölinjan ykköslaukaisupaikalle yhden kosketuksen syötöllä? Kaikki tekee hemmetisti töitä päästäkseen suoraan kiekolta katsottuna maalipaikkaan tai ihan vain helppoon tilaan. Todellisuudessa parhaat maalipaikat aukeavat yleensä yhdellä tai kahdella nopealla syötöllä. Tämä edellyttää sitä, että siellä pitää välillä jonkun olla haistelemassa maalipaikkaa ns. pelin ulkopuolella.

Tai pelaajia, jotka ovat kykeneväisiä/halukkaita antamaan nopean hyvän syötön.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kun siellä on 3. erän takaa-ajossa tilanteita rakentelemassa omissa ketjuissaan Jaatinen ja Saha, niin onhan systeemissä nyt jotain vikaa.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Miksi tuo vitsi, eli nelosketju laitetaan enää kolmanteen erään edes jäälle, kun pitäisi tiivistää ja yrittää maalia!? Tai ihan samahan se taitaa olla, ei noista kukaan maalia aikaiseksi tänään tunnu saavan. Usko loppukauteen meni tänään, hyi hlvetti!
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Ei tässä nyt kautta tähän hävitä, mutta peiliin saa moni mies katsoa. Seuraavissa treeneissä voisivat vaan laukoa kiekkoa tyhjään maaliin eri paikoista...
 

Chickendinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
Mutta jos pelitavan mukaisesti kaikki tekevät itseään kiekolliselle pelattavaksi, niin ei siellä todennäköisesti ole mitään hyvää paikkaa, mihin yhdellä kosketuksella sen kiekon syötät.

Jos osattaisiin syöttää edes niille pelattavissa oleville vapaille kavereille pari-kolme helppoa joutuu vastustajakin liikkeelle ja näin avautuu tiloja joihin kiekottomat pääsevät liikkumaan. Mutta kun ei saada kolmea syöttöä putkeen omille edes omassa päässä kiekotellessa.
 

Kärmes1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
On se saatana onni, että meillä on edes Suoranta! Kaikki muut pelas löysällä mulukulla, mutta Simon sentään yritti ja teki maalitkin.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Saatanan asennevammaiset apinat! Ettäs kehtaatte esiintyä rakkaan seurani paidassa noin!! Ei mitään kunnioitusta vastustajaa kohtaan, ei mitään kunnioitusta lajia kohtaan! Harvoin olen tällaista myötähäpeää tuntenut! Kävelkää Kouvolaan paskat, matkaakin on reilusti alle 100km!

Ai niin, kaksi pistettä kiva ylläri..
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
TosiFanilla lapsimoodi päällä.

Ässiltä luokaton esitys tänään. Sentään 2p saatiin. Torstaina vastassa Kookoo, niilläkin tyhjennysmyyntejä eli Ässät lähtee matsiin rotsi auki.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lapsi on terve kun se leikkii, sairas kun ei osaa lopettaa.

Oletko harkinnut koomikon uraa? Jossain vanhainkodissa voisi olla tilausta noin tuoreille jutuille stand-upin merkeissä?

Eli minä olen koomikko, kun toimin kuten suurinosa Ässäfaneista tällä palstalla? Minusta olisi reilua, että kävisit huomauttelemassa muita vastaavia kommentteja kirjoittavia nimimerkkejä.

Ässät vei peliä mennen tullen. Maalipaikkoja oli tarpeeksi, tuuri ja Tuohimaa veivät Ässiltä pisteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös