Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Otteet kaukalossa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana PataJaska, 15.09.2016 klo 10.35.

 1. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Oletko oikeasti sitä mieltä, että NHL:ssä ja Eurofutiksessa kärkipelaajien agentit eivät neuvottele sopimuksista kesken kauden? Minä en tähän usko.
   
 2. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Asiat on siellä sanktioitu niin rajusti että jos agentit meinaavat hommiaan jatkaa ei parane astua edes harmaalle alueelle.
   
 3. Lainaus:
  Eiköhän kyseinen toimintakuvio ole ainakin urheilupuolen johdolla tiedossa, ja uskoisin myös ison osan kannattajista asian ymmärtävän. Jatkuvuus ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö joukkuetta kannattaisi yrittää vahvistaa mahdollisuuksien mukaan. Seuraava kausi on Ässien kohdalla joka tapauksessa välikausi.

  Noin muuten, niin mestaruuskevään tärkeimmät kenttäpelaajat Savinainen, Heshka ja Marttinen sekä maalivahti Raanta olivat Porin ulkopuolelta tulleita. Jotenkin tämä tuntuu unohtuvan.
   
 4. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kyllä siellä bulvaanit vievät viestiä seurojen edustajille pelaajien kiinnostuksen kohteista ja palkkatoiveista.
   
 5. Valkoinen Intiaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Aikamoista höpönlöpöä taas. Ässien playoffs-joukkueesta 2012 vaihtui 10 pelaajaa kevään 2013 joukkueeseen verrattuna. Nyt ensi kauteen vaihtuu 9 tai 10 pelaajaa riippuen siitä lähteekö Kiilholma ja sinä olet täällä kailottamassa kuinka vaihtuvuus on nyt suuri ongelma ja ennen sitä ei ollut juuri lainkaan. Lisäksi muuten mestaruusjoukkueessa pelasi tasan 5 porilaista (joista yksi varamaalivahtina) ja yksi isoimmista nimistä tuolloinkin oli muualta aikanaan tullut mestis-haku. Kapteeninakin joku vitun Pelicansin jämäpakki. Nyt joukkueessa on 8 porilaista sopimuspelaajaa mutta huonommin on asiat. Ja Aho on se pääperkele tässäkin.
   
 6. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Onhan Jykä menestynyt aikalaillakin paremmin valmentajana kuin Rocky. Aho voittanut mestaruuden ja pronssia, pari kertaa puolivälierissä ja viime kaudella ekaa kertaa Ahon joukkue jäi sääleihin.
  Rocky ei ole voittanut mitään ja paras saavutus on se kun pata hyvän runkosarjan jälkeen putosi puolivälierissä Bluesille.

  Ei faneille tarvitse mitään syöttää, kai sitä itsekin näkee että meininki on erilaista. Eniten tykkään siitä, että Aho ei harrasta samaa kitisemistä julkisesti kuin Rocky.

  Aho vei Ässiä pelillisesti valtavalla harppauksella eteenpäin. Mielenkiinnolla jään odottamaan jatkuuko kehitys. Vaikka kausi päättyikin tuloksellisesti pettymykseen, niin joukkue pelasi parempaa lätkää kuin edeltäjän alaisuudessa.

  Ylivoimapelaamisessa riittää parannettavaa tulevalle kaudelle. Joskin loppukaudesta yv oli jo parempaa. Alivoima oli erinomaista ja puolustuspelaaminen hyvää.
   
 7. Ainapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Eipä paljoa vaivaa muualla. Tuskin Lajunen, Savinainen ja Kuusela Tapparassa pelaa. Ässillä on hyvin pullat uunissa. Ensi kaudella parannetaan varmasti ja jatkuvuutta löytyy juuri sopivasti.
   
 8. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Wild. Rantanen/Aho. Crucible. KaMa.
  Lainaus:
  Nää on varmaan vähän tyyppi-kysymyksiä.

  Enkä mä nyt vakavissani jaksa täyttä kippilavallista lantaa kaataa Kärjen ja Ojamäen niskaan. Kyllä siellä yritystä ja työmoraaliakin oli, ei vaan tuossa sapluunassa lähtenyt rullaamaan ja menty eteenpäin kuten olis toivottu.
   
 9. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kalpan finaalipaikka on hyvä esimerkki rohkeudesta ja uskosta pelitapaan, Joukkue on nimetön, mutta jokainen pelaaja on sitoutunut Virran pelitapaan. Ehkä täälläkin kannattaisi miettiä joukkuetta joukkueena, eikä yksilöistä koottuna ryhmänä.
   
 10. regularflex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tässä on kyllä aimo annos totuutta mukana, mutta samalla on hyvä muistaa, ettei esim. Ässillä ollut tällä kaudella lähelläkään Kilpeläisen, Rissasen ja Keräsen tasoisia yksilöitä.
   
 11. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Toki näin. Rissanen ja Keränen tosin ovat nousseet uudelle tasolle parin viime kauden aikana. Olivat tietenkin ihan hyviä pelaajia olivat sitä ennenkin, mutta esimerkki silti kuinka vähän pienemmän seuran pitää yrittää vahvistua myös sisäisesti tekemällä täällä jo olevista pelaajista parempia.
   
 12. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Juuri näin. KalPan häikäisevän tarinan tänä keväänä on mahdollistanut juuri se sama ilmiö, joka mahdollisti aikanaan Ässien mestaruuden. Tuolloinhan sinällään "jo ihan hyvät pelaajat" kykenivät nousemaan aivan uudelle tasolle: Savinainen ja Niemi esimerkiksi nyt parhaina esimerkkeinä mainitakseni..
   
 13. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Mielenkiintoista on nähdä jatkaako Ari Ahonen vielä uraansa jossakin. Loukkaantumiset varjostivat pahasti peliesityksiä viime kaudella ja selvää oli jo varhain, että (todennäköisesti) joukkueen kalleimmalle pelaajalle ei jatkotarjousta sorvata (muistuu mieleen tapaus Riksman, jossa homma hoidettiin tarjoamalla jotakin 30k€:n sopimusta). Ässät ei tainnut missään vaiheessa virallisesti "hyvästellä" Ahosta? Asia "kerrottiin" vain ilmoittamalla Kiviahon sopimuksesta.