Osallistu Telian Liiga-tuotteen kehitykseen – sana on vapaa!

  • 774 506
  • 5 070
Tila
Viestiketju on suljettu.

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Hienoa, että JP Jalon nimeä ei löytynyt selostajien listassa, tätä vähän pelkäsin...mutta onneksi ei. Itse olisin halunnut myös Anssi Ritarin selostamaan, mutta tiedän että tällä palstalla on Anssilla yhtä vähän sympatiaa kuin Vihreiden keskuudessa Natolla ja armeijalla...toivottavasti en saa ikuista bannia kun tunnustan faniuteni Ritariin...

Suvi Puukangas on muuten ollut hyvä juontaja. Yle Puhetta tulee aika usein kuunneltua ja olen kyllä tykännyt tyylistä jo ihan artikulaatiosta lähtien, miellyttävä ääni. Nyt sitten ihan uudessa tehtävässä, mutta uskon että onnistuu...

Ja onneksi mitään Valavuoren tyylistä hakua ei löytynyt...
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos en ihan väärin muista, niin tästä asiasta puhuttiin Telialle jo kuukausia sitten ja sellaiseen käsitykseen jäin, että todennäköisesti selostuksen ääniraidan saa Telian liigalähetyksistä helposti pois, jos niin haluaa. Ei nykytekniikalla todellakaan kahta eri streamia tähän tarvita.
No näin tottakai luulisi, mutta jäin vaan miettimään että onko missään streamipalvelussa tuollaista live-streamin äänivalintaa? Eurosportplayerissä? Nhl gamecenter? Telia tv:ssä en ole sellaista koskaan huomannut.
@Radiopää Olet todennäköisesti ja toivottavasti oikeassa.
@Golden Retriever No niinhän mä just sanoin että telkkarilähetyksissä jo arkipäivää.
 

petete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Jakeluformaatti riippuu mihin laitteeseen jakelu tapahtuu. Pyrimme käyttämään jokaisessa paikassa mahdollisimman korkeaa laatua. Käytännössä laitteesta riippuen se tulee olemaan 1080i tai 720p sekä mobiililaitteissa näistä alaspäin.

Ilari / Telia
Kiitos. Ja kerrotko vielä ihan Rautakor.. eikun rautalangasta vääntäen ihan laitekohtaisesti ne speksit? Ja edelleen kiinnostaa se fps-luku?
 

Telia

Jäsen
Kiitos. Ja kerrotko vielä ihan Rautakor.. eikun rautalangasta vääntäen ihan laitekohtaisesti ne speksit? Ja edelleen kiinnostaa se fps-luku?

Kuvataajuus on aina 50fps, mutta laitekohtaisista spekseistä joudun kysymään lisätietoja. Palataan asiaan!

Ilari / Telia
 

Telia

Jäsen
No nyt on ristiriitaista tietoa. Telian Chatista sain täysin erinlaisen vastauksen. Lisäksi tuota yhdistelmäpakettia tilatessa paketin allaolevassa selostuksessa lukee, että "Ennakkotilaajana näet elokuun 2018 preseason-pelit maksutta". Eli toisinsanottuna olisi sitten vissiin pitänyt tilata elokuun ajaksi pelkkä liiga-passi ja liittää cmore sport pakettiin vasta myöhemmin, vai?

Varmistan vielä tämän ja palaan, kunhan saan lisäinfoa.

Ilari / Telia
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näissä yhdistelmäpaketeissa laskutus käynnistyy heti, eikä niihin sisälly Liiga- ja Joukkuepasseista tuttua kesätaukoa. Hinnat on laskettu jo valmiiksi sen verran alas, joten siksi näin.

Ilari / Telia
Ovatko kaikki yhdistelmäpaketit määräaikaisella sopimuksella tilattavia? Koska jos eivät ole, niin asiakkaan kannalta on todennäköisesti järkevintä tilata yhdistelmäpaketti vain siksi aikaa, kun liiga on käynnissä, sekä lopettaa tilaus kesän ajaksi.

On hyvin erikoista, että liigapassien kohdalla on ajateltu asiakasta, mutta jos haluaakin yhdistelmäpaketin, niin kesältäkin joutuu maksamaan täyttä hintaa. Ja jos nämä paketit ovat aina määräaikaisia, niin siitä olisi hyvä ilmoittaa selkeämmin, koska Telian sivuilta katsottaessa en tällaiseen infoon törmännyt missään.
 

Valumato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kokkolan Hermes, KalPa
En jaksanut selata koko ketjua läpi, joten voi olla että tähän on vastattu jo, mutta saavatko katsojat vihdoinkin nähtäväksi maalin yläpuolella olevan kameran kuvaa epäselvissä maalitilanteissa? Nelosen aikaan sitä kovasti toivoi monikin.
 

Telia

Jäsen
@Nelfor ja @1bsbrouck: Sain nyt lisäinfoa eli yhdistelmäpakettien laskutus alkaa välittömästi tilauksen jälkeen ja paketin tilaajat näkevät myös preseason-matsit. Vuositasolla asiakas kuitenkin säästää selvästi verrattuna siihen, että tilaisi paketit erikseen. Tällä hetkellä paketit voi tilata vielä toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, mutta myöhemmin ainoaksi vaihtoehdoksi tulee 12kk määräaikainen soppari.

Ilari / Telia

 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
En tiedä onko näihin vastattu jo, mutta toivottavasti on tuloillaan Ps4 sovellus josta katsella pelit. Tai ainakin sovellus televisioiden valikoimaan. Ei jaksa alkaa chromecastin tai hdmi piuhojen kanssa säätelemään.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
En jaksanut selata koko ketjua läpi, joten voi olla että tähän on vastattu jo, mutta saavatko katsojat vihdoinkin nähtäväksi maalin yläpuolella olevan kameran kuvaa epäselvissä maalitilanteissa? Nelosen aikaan sitä kovasti toivoi monikin.
Poimittu iltalehdestä:
Saamme käyttöömme kaikki kuvakulmat mitä tuotanto toimittaa. Muistaakseni meillä on aina 8-16 kameraa per peli, joten niistä kaikista saamme kuvaa käyttöömme. Ohjaajat päättävät mitä ottavat mukaan lähetykseen, mutta enää ei ole mitään yleisölle salaisia kuvakulmia, hän sanoo.

Aiemmin liigaotteluiden maalitarkastuksissa hallien kattokamerakuva näkyi ainoastaan videotuomareille.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Aina on vaihtoehto olla hankkimatta palvelua. Jos taas välttämättä kyseisen palvelun haluaa, niin sitten kannattaa antaa rakentavaa palautetta, jos jokin palvelun osa-alue ei miellytä. En ole sinulta kovin rakentavaa palautetta nähnyt, vaan pelkkää negatiivistä kitinää viestistä toiseen.

Ei ole mahdollista hankkia kyseistä palvelua enkä ole sen enempää kitissyt. Tässä on yritetty puolisen vuotta vihjata, että saisiko Telian näkymään, kun kausi alkaa tuossa kohta.

Se on jo tässä kohtaa täysin selvää, että niin ei tule tapahtumaan. Kuukaudet on vaihtuneet viikoiksi ja kohta kiekko putoaa jäähän eikä mahdollista tilata palvelua mistä olisi valmis jopa vaikka maksamaan.

Tämä ei ole sen kummempaa vaan epäonnistuminen monopolin toimesta. Mitä kohtaa et tässä ymmärrä. Jos palveluntarjoajaa kiinnostaisi, niin nehän lähettäisi tarjouksia ota tästä ilmainen kuukausi ja maksa lopuista. Jos taas saisi valita mistä katsoo, niin ottaisi siitä parhaiten toimivan.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Telian paketti vaikuttaa kylla hyvalta ja toimivalta jos ja kun kaikki pelaa ilmoitetusti, mita en toki epaile.

Ainoa toiveeni olisi enaa se etta voisin paketin tilata. Henkilokohtaista pankkitilia en Suomessa omista joten maksumahdollisuus ulkomaalaisella pankkikortilla olisi todella hieno asia. Ruudun kautta onnistui hienosti, samoin esim. Eurosportin Player-palvelu mutta Liigaa joutunen valitettavasti seuraamaan epavarmojen striimien kautta.
 

Vexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
@Telia

Tämä Telia TV:n käyttöönotto on puhdasta huumoria vuonna 2018. En voi uskoa kuinka kömpelön ja suorastaa käyttäjävihamielisen voi palvelusta tehdä.

Aloitin Telia TV tunnuksien tekemisen suoraan tv.telia.fi sivulta linkistä "luo tili". Ensin tunnistaudutaan pankkitunnuksilla. Tämä on vielä ok vaikkakin muille vastaavanlaisille palveluille riittää omien tietojen syöttö ja luottokortti. Sitten odotellaan, että saadaan sähköpostiin linkki. Täältä päästää luomaan käyttäjätunnus ja salasana.

Innoissaan kirjaudutaan tv.telia.fi sivulle, joka ilmoittaa "kirjaudu" kohdasta ettei Firefox ole tuettu. Facepalm itselle, olihan se tiedossa, että selain ei tue Telian käyttämää lähes kuollutta Silverlight lisäosaa. Chrome auki, kun sitä palveluun kirjautuminen toimii... Ei toimi. Pitää asentaan Telia TV laajennus ei siis Silverlight lisäosaa vaan Telian oma kikkare... tätähän ei markkinoinnissa tietenkään kerrota. No asennetaan, että pääsee hallinnoimaan tiliä... Ei auta. Pitäisi asentaa myös Telia TV web soitin... siis täysin erillinen ohjelma selaimesta. Tässä kohtaa alkaa jo päässä keittämään, kun homma muistuttaa aikoja jolloin RealPlayer oli suosituin videokuvankatseluun käytetty toisto-ohjelma nettisivuilla. (Tässä kohtaa alkaa tämän tekstin kirjoitus)

Puhelin käteen ja Play-storeen tarkistamaan Telia TV app:n käyttäjäoikeustiedot. Ei näytä keräävän ylimääräistä tietoa, joten asennukseen. Vihdoin TV palvelussa, valikko auki ja etsimään mistä tuo Liiga paketti aktivoidaan. Klikkaus Liiga näkyy vain mainos, joka ohjaa nettisivulle ja asetuksissakaan ei voi tehdä tilauksia, mutta "PIN-koodi ostoille" antaa viitteitä asiasta. Liigamainoksesta huomaan, että telia.fi/liiga sivulta voi tilata Liiga-passin.

Takaisin tietokoneelle... sivu auki... WTF! sama sivu kuin tv palvelun tilauksessa, kunnes huomaan "Minulla on jo Telia TV" ja äkkiä kirjautumaan. Kirjautuminen ei onnistu... kyse onkin aivan eri tunnukseta mitä olen juuri luonut. Hetki mietintään... Telia-tunnus, ei tälläistä luotu missään vaiheessa tilausprosessia. Ihmettelyn jälkeen huomaan pankkitunnus tunnistautumisen.

Nyt näyttää hyvälle. Selaimessa on auki "omat sivut" ja iso laatikko kertoo, että "Ennakkotilaa Liiga nyt ja näet preseason-ottelut maksutta". Äkkiä klikkaamaan "Tilaa". ISO kasa kirosanoja. Päädyin samalle sivulle johon menin aikasemmin suoraan osoitteella telia.fi/liiga. Nopea testaus, että olen oikeasti loopissa. Takaisin "omat sivut", josta arvotaan laatikko "Telia TV-sovellus". Nyt näyttää hyvälle. "Kanavapaketti"-sivu auki. Hiiri kohtaan Liiga-passi, joka näyttää tekstin "lue lisää". Kohta josta saa tehtyä tilauksen, kertoo "lue lisää", mutta mainoksessa lukee "tilaa". Hyvin loogista... ei. Paketti kuitenkin saatu tilattua.

En tiedä kenen aivopieruista on päädytty näin monimutkaiseen järjestelmään useiden käyttäjätilien kanssa, mutta kertoo karusti siitä kuinka isot ja pitkän historian omaavat yritykset(dinosaurukset) ovat jääneet pahasti jälkeen kehityksestä eivätkä ymmärrä käyttäjäkokemuksen päälle. Kun verrataan maailmalla olevia isoja pelureita, kuten Netflix, niistä yksikään ei olisi saavuttanut ko. asemaansa näin kömpelöllä tilausjärjestelmällä ja omilla selainlisäosilla.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
@Telia

Tämä Telia TV:n käyttöönotto on puhdasta huumoria vuonna 2018. En voi uskoa kuinka kömpelön ja suorastaa käyttäjävihamielisen voi palvelusta tehdä.

Aloitin Telia TV tunnuksien tekemisen suoraan tv.telia.fi sivulta linkistä "luo tili". Ensin tunnistaudutaan pankkitunnuksilla. Tämä on vielä ok vaikkakin muille vastaavanlaisille palveluille riittää omien tietojen syöttö ja luottokortti. Sitten odotellaan, että saadaan sähköpostiin linkki. Täältä päästää luomaan käyttäjätunnus ja salasana.

Innoissaan kirjaudutaan tv.telia.fi sivulle, joka ilmoittaa "kirjaudu" kohdasta ettei Firefox ole tuettu. Facepalm itselle, olihan se tiedossa, että selain ei tue Telian käyttämää lähes kuollutta Silverlight lisäosaa. Chrome auki, kun sitä palveluun kirjautuminen toimii... Ei toimi. Pitää asentaan Telia TV laajennus ei siis Silverlight lisäosaa vaan Telian oma kikkare... tätähän ei markkinoinnissa tietenkään kerrota. No asennetaan, että pääsee hallinnoimaan tiliä... Ei auta. Pitäisi asentaa myös Telia TV web soitin... siis täysin erillinen ohjelma selaimesta. Tässä kohtaa alkaa jo päässä keittämään, kun homma muistuttaa aikoja jolloin RealPlayer oli suosituin videokuvankatseluun käytetty toisto-ohjelma nettisivuilla. (Tässä kohtaa alkaa tämän tekstin kirjoitus)

Puhelin käteen ja Play-storeen tarkistamaan Telia TV app:n käyttäjäoikeustiedot. Ei näytä keräävän ylimääräistä tietoa, joten asennukseen. Vihdoin TV palvelussa, valikko auki ja etsimään mistä tuo Liiga paketti aktivoidaan. Klikkaus Liiga näkyy vain mainos, joka ohjaa nettisivulle ja asetuksissakaan ei voi tehdä tilauksia, mutta "PIN-koodi ostoille" antaa viitteitä asiasta. Liigamainoksesta huomaan, että telia.fi/liiga sivulta voi tilata Liiga-passin.

Takaisin tietokoneelle... sivu auki... WTF! sama sivu kuin tv palvelun tilauksessa, kunnes huomaan "Minulla on jo Telia TV" ja äkkiä kirjautumaan. Kirjautuminen ei onnistu... kyse onkin aivan eri tunnukseta mitä olen juuri luonut. Hetki mietintään... Telia-tunnus, ei tälläistä luotu missään vaiheessa tilausprosessia. Ihmettelyn jälkeen huomaan pankkitunnus tunnistautumisen.

Nyt näyttää hyvälle. Selaimessa on auki "omat sivut" ja iso laatikko kertoo, että "Ennakkotilaa Liiga nyt ja näet preseason-ottelut maksutta". Äkkiä klikkaamaan "Tilaa". ISO kasa kirosanoja. Päädyin samalle sivulle johon menin aikasemmin suoraan osoitteella telia.fi/liiga. Nopea testaus, että olen oikeasti loopissa. Takaisin "omat sivut", josta arvotaan laatikko "Telia TV-sovellus". Nyt näyttää hyvälle. "Kanavapaketti"-sivu auki. Hiiri kohtaan Liiga-passi, joka näyttää tekstin "lue lisää". Kohta josta saa tehtyä tilauksen, kertoo "lue lisää", mutta mainoksessa lukee "tilaa". Hyvin loogista... ei. Paketti kuitenkin saatu tilattua.

En tiedä kenen aivopieruista on päädytty näin monimutkaiseen järjestelmään useiden käyttäjätilien kanssa, mutta kertoo karusti siitä kuinka isot ja pitkän historian omaavat yritykset(dinosaurukset) ovat jääneet pahasti jälkeen kehityksestä eivätkä ymmärrä käyttäjäkokemuksen päälle. Kun verrataan maailmalla olevia isoja pelureita, kuten Netflix, niistä yksikään ei olisi saavuttanut ko. asemaansa näin kömpelöllä tilausjärjestelmällä ja omilla selainlisäosilla.
Anteeksi pitkä lainaus, mutta kaikki tämä sama. Mulla ei ole hajuakaan, toimiiko mikään perjantaina, kun tylsän ja helteisen perjantaityöpäivän ajattelin viettää Pitsiturnauksen parissa. Jos jonkinlaista ongelmaa kirjautumisessa, kun kaikki tunnukset ja salasanat on muka käytössä ym. ym. Ei jaksa tähän aikaan enempää...
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Kiitos raportista @Vexe . Naurattaa kuinka jotkut täällä vaahtoavat tietenkin se toimii, koska se toimii. Mistä se sitten johtuu, että käyttäjäkokemukset on aivan päinvastaisia, vaikka kaikki toimii.

Mitään kritiikkiäkään ei saa antaa, koska kaikki toimii ja pelit näkyy.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Pienen ja keskipitkän jumppaamisen jälkeen tietokonemaailmassa yleensä löytyy se ratkaisu. Vaatii muutaman ärräpään, sekä paljon kärsivällisyyttä. Palkinto on sitten se, että saa jonkun softan, tai nettipalvelun toimimaan. Siis yleensä. Täytyy silti myöntää, että onhan tuon @Vexe - käyttäjän stoori kyllä aikamoinen. Ei minkään viihdepalvelun käyttöönotto saisi olla tuollaista. Omat tiedot+salasana+maksutiedot ja katselemaan, niin sen pitäisi mennä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jakeluformaatti riippuu mihin laitteeseen jakelu tapahtuu. Pyrimme käyttämään jokaisessa paikassa mahdollisimman korkeaa laatua. Käytännössä laitteesta riippuen se tulee olemaan 1080i tai 720p sekä mobiililaitteissa näistä alaspäin.

Ilari / Telia
Ihan vaan varmistelen itselleni ja muidenkin puolesta, eli eihän Chromecastin (Ultra) kautta katsomista tässä määritellä mobiililaitteeksi? Itselläni on kaikki värkit vähintään UHD-tasolla (puhelin, Chromecast, telkkari) ja nettiyhteys on Pertti Keinosen lailla aivan "sairaan nopee", eli tuleeko lähetys olemaan minun olohuoneessa 1080i?

Kiitos hyvistä vastauksista!
 
Viimeksi muokattu:

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan vaan varmistelen itselleni ja muidenkin puolesta, eli eihän Chromecastin (Ultra) kautta katsomista tässä määritellä mobiililaitteeksi? Itselläni on kaikki värkit vähintään UHD-tasolla (puhelin, Chromecast, telkkari) ja nettiyhteys on Pertti Keinosen lailla aivan "sairaan nopee", eli tuleeko lähetys olemaan minun olohuoneessa 1080i?

Kiitos hyvistä vastauksista!
Ei toki chromecastia määritellä mobiililaitteeksi, eihän siinä olisi mitään järkeä.
 

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
@Telia

Tämä Telia TV:n käyttöönotto on puhdasta huumoria vuonna 2018. En voi uskoa kuinka kömpelön ja suorastaa käyttäjävihamielisen voi palvelusta tehdä.

Aloitin Telia TV tunnuksien tekemisen suoraan tv.telia.fi sivulta linkistä "luo tili". Ensin tunnistaudutaan pankkitunnuksilla. Tämä on vielä ok vaikkakin muille vastaavanlaisille palveluille riittää omien tietojen syöttö ja luottokortti. Sitten odotellaan, että saadaan sähköpostiin linkki. Täältä päästää luomaan käyttäjätunnus ja salasana.

Innoissaan kirjaudutaan tv.telia.fi sivulle, joka ilmoittaa "kirjaudu" kohdasta ettei Firefox ole tuettu. Facepalm itselle, olihan se tiedossa, että selain ei tue Telian käyttämää lähes kuollutta Silverlight lisäosaa. Chrome auki, kun sitä palveluun kirjautuminen toimii... Ei toimi. Pitää asentaan Telia TV laajennus ei siis Silverlight lisäosaa vaan Telian oma kikkare... tätähän ei markkinoinnissa tietenkään kerrota. No asennetaan, että pääsee hallinnoimaan tiliä... Ei auta. Pitäisi asentaa myös Telia TV web soitin... siis täysin erillinen ohjelma selaimesta. Tässä kohtaa alkaa jo päässä keittämään, kun homma muistuttaa aikoja jolloin RealPlayer oli suosituin videokuvankatseluun käytetty toisto-ohjelma nettisivuilla. (Tässä kohtaa alkaa tämän tekstin kirjoitus)

Puhelin käteen ja Play-storeen tarkistamaan Telia TV app:n käyttäjäoikeustiedot. Ei näytä keräävän ylimääräistä tietoa, joten asennukseen. Vihdoin TV palvelussa, valikko auki ja etsimään mistä tuo Liiga paketti aktivoidaan. Klikkaus Liiga näkyy vain mainos, joka ohjaa nettisivulle ja asetuksissakaan ei voi tehdä tilauksia, mutta "PIN-koodi ostoille" antaa viitteitä asiasta. Liigamainoksesta huomaan, että telia.fi/liiga sivulta voi tilata Liiga-passin.

Takaisin tietokoneelle... sivu auki... WTF! sama sivu kuin tv palvelun tilauksessa, kunnes huomaan "Minulla on jo Telia TV" ja äkkiä kirjautumaan. Kirjautuminen ei onnistu... kyse onkin aivan eri tunnukseta mitä olen juuri luonut. Hetki mietintään... Telia-tunnus, ei tälläistä luotu missään vaiheessa tilausprosessia. Ihmettelyn jälkeen huomaan pankkitunnus tunnistautumisen.

Nyt näyttää hyvälle. Selaimessa on auki "omat sivut" ja iso laatikko kertoo, että "Ennakkotilaa Liiga nyt ja näet preseason-ottelut maksutta". Äkkiä klikkaamaan "Tilaa". ISO kasa kirosanoja. Päädyin samalle sivulle johon menin aikasemmin suoraan osoitteella telia.fi/liiga. Nopea testaus, että olen oikeasti loopissa. Takaisin "omat sivut", josta arvotaan laatikko "Telia TV-sovellus". Nyt näyttää hyvälle. "Kanavapaketti"-sivu auki. Hiiri kohtaan Liiga-passi, joka näyttää tekstin "lue lisää". Kohta josta saa tehtyä tilauksen, kertoo "lue lisää", mutta mainoksessa lukee "tilaa". Hyvin loogista... ei. Paketti kuitenkin saatu tilattua.

En tiedä kenen aivopieruista on päädytty näin monimutkaiseen järjestelmään useiden käyttäjätilien kanssa, mutta kertoo karusti siitä kuinka isot ja pitkän historian omaavat yritykset(dinosaurukset) ovat jääneet pahasti jälkeen kehityksestä eivätkä ymmärrä käyttäjäkokemuksen päälle. Kun verrataan maailmalla olevia isoja pelureita, kuten Netflix, niistä yksikään ei olisi saavuttanut ko. asemaansa näin kömpelöllä tilausjärjestelmällä ja omilla selainlisäosilla.

Mulla oli käytännössä about samanlainen prosessi. Mutta lisätään vielä se että tunnistautua ei toisessa käyttäjätilissä pystynyt Nordean pankkitunnuksilla :D Kaikki muut pankit oli listalla paitsi Nordea. Liekö ollut sivustolla ongelmia vai mikä mutta hermot paloi koko systeemin kanssa totaalisesti ja jouduin kokeilemaan seuraavana päivänä uudestaan. Lisäksi mulla ei tullut sähköpostiin mitään tunnuksia missään vaiheessa (kyllä tsekkasin roskapostit sun muut) vaan jouduin kikkailemaan ”unohdin tunnuksen ja salasanan” kautta ne.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Toki pienetkin palveluntarjoajat ovat luoneet sovelluksia älytelkkareihin, mutta todella usein ovat myös todenneet jälkikäteen, että ei olisi kannattanut. .

Tästä olisi kiva saada faktaa, katumuksesta. Ainakin Ruutu+/Yle päivittävät softiaan säännöllisesti eivätkä tunnu unohtaneen tätä kehityspolkua. Myös CMore kehitti appin vuoden miettimisen jälkeen. Ehkä sinulla on tästä katumuksesta sisäpiirin tietoa.

Mutta turha taas vängätä turhasta, tv appit tulee liigakaudella 2019-2020 jos Bonnier kauppa toteutuu.

Telian liigatiimi vaikuttaa hyvältä, olen ehdottomasti sen kannalla että rohkeasti vain uusia kasvoja kehiin niin studioon kuin selostukseenkin. Olisi kiva tietää milloin ensimmäinen 4K testipeli on tulossa, eikös sitä lupailtu jo ensimmäiselle kaudelle?
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Mulla oli käytännössä about samanlainen prosessi. Mutta lisätään vielä se että tunnistautua ei toisessa käyttäjätilissä pystynyt Nordean pankkitunnuksilla :D Kaikki muut pankit oli listalla paitsi Nordea.
Juuri äsken yritin luoda käyttäjätunnukset ja kun piti tunnistautua, niin Nordean logohan sieltä puuttuu, joten jäi tekemättä.

Onhan nää tunnistautumis- ja tilaushommat menneet Ruutuun verrattuna ihan vitusti huonommaksi.

Tekniikka kehittyy ja eteenpäin on menty. Ja paskat!
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Juuri äsken yritin luoda käyttäjätunnukset ja kun piti tunnistautua, niin Nordean logohan sieltä puuttuu, joten jäi tekemättä.
Nordean tupas tunnistautumisessa on ollut viime päivinä ihan yleisellä tasolla ongelmia, eli tämä ei johtune Teliasta. Aiemmin on Nordeakin ollut valikoimassa, nyt luultavasti pudotettu väliaikaisesti pois koska ei toimi. Tietysti siitä olisi hyvä olla joku info tunnistautumissivulla.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tästä olisi kiva saada faktaa, katumuksesta. Ainakin Ruutu+/Yle päivittävät softiaan säännöllisesti eivätkä tunnu unohtaneen tätä kehityspolkua. Myös CMore kehitti appin vuoden miettimisen jälkeen. Ehkä sinulla on tästä katumuksesta sisäpiirin tietoa.
Olemassa jo olevien softien päivittäminen ei usein vaadi suurta työtä, joten niitä kannattaa päivittää, vaikka itse softan tekeminen olisikin ollut pidemmän päälle tappiollista. Tällä hetkellä näyttää siltä, että ainakin Android TV:lle softan luominen kannattaa, mutta muille Äly TV-alustoille ei välttämättä. Nyt ollaan juuri siinä murrosvaiheessa, että palveluntarjoajien on syytä miettiä tarkkaan mitä alustoja lähtevät tukemaan.

Olen siis kuullut sisäpiiritietoa siitä, että on ollut virhe lähteä tukemaan liian isoa osaa Äly TV-alustoista, koska monien käyttäjäkunnat ovat asiakaskunnan osalta varsin pieniä, mutta softan luominen voi olla yllättävän hankalaa ja kallista. Tämä on sitten saanut monet palveluntarjoajat varovaiseksi, kun sana on lähtenyt liikkumaan siitä, miten kannattaa noiden softien luominen lopulta on. Tästä on epäilemättä kyse myös nyt Telian kohdalla ja siksi eivät lupaa mitään. Osaltaan tuo Bonnier-kauppakin on voinut vaikuttaa toki myös.
 

Wire

Jäsen
Juuri äsken yritin luoda käyttäjätunnukset ja kun piti tunnistautua, niin Nordean logohan sieltä puuttuu, joten jäi tekemättä.

Onhan nää tunnistautumis- ja tilaushommat menneet Ruutuun verrattuna ihan vitusti huonommaksi.

Tekniikka kehittyy ja eteenpäin on menty. Ja paskat!
Telialla ei ole vielä mobiilivarmennetta Nordean kanssa. Tulee syksyllä.

Miksi valitat kun nyt voit aiheuttaa Telialla extra kulua ylimääräisillä tupas kirjautumisilla?
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Miksi valitat kun nyt voit aiheuttaa Telialla extra kulua ylimääräisillä tupas kirjautumisilla?

En ymmärrä tästä lainaamastani yhtään mitään.

Veikkaan, että meitä on aika monta, jotka alkavat olemaan aivan pihalla ja vittuuntuneita tähän "helppoon" nykytouhuun. Toki mullakin on chromecast käytössä ja oon sillä monia sovelluksia katsellut, mutta kyllä Telia on ylivoimaisesti vaikein hankkia itselleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös