Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

Osallistu Telian Liiga-tuotteen kehitykseen – sana on vapaa!

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Telia, 11.10.2017 klo 17.41.

  1. Telia Jäsen

    Lue lisää Jatkoajan jutusta täältä -> Telia rakentaa uudenlaista kiekkotuotetta - ”Haluamme mullistaa katselukokemuksen” - LIIGA - 11.10.2017 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

    Rakennamme suomalaisille jääkiekon ystäville – eli teille – aivan uudenlaista palvelua. Jotta voisimme tehdä siitä parhaan mahdollisen, haluaisimme kuulla teidän asiantuntevaa palautettanne. Tulemalla mukaan Liiga-tuotteemme kehitykseen autatte meitä luomaan aiempaa upeamman lätkäkokemuksen.

    Kerro meille, miten sinun mielestäsi Liigan katselukokemusta tulisi kehittää. Miten Liigan seuraaminen olisi jatkossa entistä viihdyttävämpää?

    Sana on vapaa!
     
  2. Olkku Jäsen

    Jos ostan tuotteen, haluan että se toimii. Ei saa olla selittämättömiä lähetysvaikeuksia, eikä jatkuvaa puskurointia. Myös kuvan tulee olla selkeä ja pätkimätön. Siitä on hyvä lähteä rakentamaa ympärille.
     
  3. Bacon Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Jatkoajan Moderaattorit
    Mahdollisuus ottaa selostus pois päältä. Halli- ja kaukaloäänet kovemmalle.
     
  4. Tj Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Melchester Rovers
    Räätälöityjä paketteja järkevään hintaan. Esim. pelkästään tietyn joukkueen vieraspelit, ja jos ei jotain matsia pysty katsomaan, sen voi tiputtaa pois ja säästää rahaa. Yksittäisen ottelun näkeminen tarjolle myöskin kilpailukykyisellä hinnalla, vrt. yhden päivän tilaus Ruudulta jotain 15 euron luokkaa...
     
  5. Tim Callahan Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Tyhjennysmyyjä
    Kun varsinaisesta pelilähetyksestä puhutaan, niin todellakin hallien mikitys pitäisi olla siten vakio, että pelin ja hallin äänet saadaan kotikatsojienkin tv:stä välittymään. Nykyään on tyydytty lähinnä niihin pariin mikkiin, jossa dominoivampana on selostus ja hallin ääniä ei juuri kuulu.
     
  6. funkadelikk Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KooKoo, Detroit Red Wings
    Lainaus:
    Tässä pari hyvää. Katsokaa muutama NHL-peli ja ottakaa selvää, miten saatte äänimaailman samanlaiseksi. Johonkin jenkkien tv-firmaan yhteys?
    Lainaus:
    Ruudun Liiga-pakettihan on nykyään 15e/kk...
     
  7. Walkin Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
    Lainaus:
    Tämä olisi hyvä saada kuntoon, kun kiekko käy raudoissa niin kyllä sen kuuluu kuulua, aivan kuten NHL-lähetyksissä. Muutenkin se on hieno katsoa NHL-lähetyksiä kun ne kaukalon äänet kuuluvat hienosti kotisohvalle.
     
  8. karotenoidi Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Tappara, Canucks, PYRY
    Ykköstoive verraten Ruudun toteutukseen on maalin edustojen huolellinen kuvaaminen. Ruudulla on sitä varten kamera kulmauksessa, mutta se kuvaa laukojaa ja yrittää salamannopeasti liikkua kiekon mukana ja epäonnistuu joka kerta. Joko myöhästyy tai vähintäänkin kameran liikkeen vuoksi kuva on liian suttuinen. Minua ei kiinnosta laukaustekniikka, joka näkyy pääkameran kuvastakin. Haluan nähdä maalivahdin häirinnät, korkeat mailat ja ihan vaan senkin, mistä kiekko tarkalleen ottaen pomppaa maaliin. Laittakaa kiinteitä kameroita maalin ympärille useampi niin todennäköisyys tilanteen tallentumiselle kasvaa.

    Lisäksi katossa olevat maalikamerat on saatava mukaan lähetykseen. Se on arkea jääkiekkolähetyksissä monissa maailman kolkissa, mutta Liigassa ei ole ollut Ruudun aikana. Onnistui kuitenkin ysärillä ja onnistui UrhoTV:n aikaan.
     
  9. Niemi Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Tampereen Ilves
    Itse pidän laadukkaasta selostuksesta, joka sisältää sopivan määrän hehkutusta ja asiantuntemusta. Kun selostaja elää tunteella mukana, niin syttyy itsekin enemmän pelin kulkuun. Jani Alkio on mainio esimerkki hyvästä selostajasta.
    Pidän myös studioista paljon. Jokaisella on näkemyksensä Nyholm & Rantanen duosta, mutta omasta mielestäni he suoriutuivat tehtävästä Nelosen alaisuudessa mainiosti.
     
  10. Booyah Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HC TPS
    Luotettava tuote myös meille, jotka kuuluvat dna:n kaapeliverkkoon. Ruutu on pätkinyt ja kuvanlaatu paikoin kuraa, vaikka 100 megan yhteys käytössä.

    Mahdollisuus ostaa tietyn joukkueen vieraspelit halvemmalla kuin kaikki liigan pelit.

    Tässä nyt ainakin alkuun.
     
  11. Niemi Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Tampereen Ilves
    Lainaus:
    Tälle iso peukku. Änärityyliin kaukaloon mikrofoonit ja tuomareiden tuomiot olis mukava kuulla hallikajareiden kautta.
     
  12. doppelgänger Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Helsingin IFK
    Itsellenikin olisi mieluinen uudistus tuo räätälöidyt paketit hieman alempaan hintaan. Voisi valita itselleen vain oman suosikkijoukkueen pelit. Myös tuon katselualustan uudistaminen vrt. Ruutu, koska tuo nykyinen on aika surkea varsinkin jos haluaa kelata edestakaisin. Tietysti osa katselumukavuutta on myös laadukkaasti toteutetut studioanalyysiosiot. Näistä voi suosiolla jättää pois kaikenmaailman Tikkaset ja Vallinit. Pelien ulkopuoliset klipit ja esim. top-listaukset olisivat paikallaan.
     
  13. -mesag Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves, Minnesota Wild
    MTV:llä oli joskus MM-kisoissa streamissa täpät, joita klikkamalla pääsi katsomaan maalin oikeasta kohdasta. Tuon kun saisi vapaavalintaiseksi (eli voisit laittaa sen päälle, mutta jos ei haluaisi spoilautua maalien määristä, voisi pitää pois päältä), olisi älyttömästi helpompi käydä kesken kierroksen tsekkaamassa toisten pelien maalit. Nyt kelaus on hieman vaivalloista, etenkin yhtään hitaamalla internet-yhteydellä.

    Toinen mikä olisi hienoa, niin KHL:ssä ja NHL:ssä jokaisesta maalista ja jäähystä tulee erillinen video otteluseurantaan. Jos jokainen maali olisi yksittäin nähtävillä (jos ei kierroksen aikana, niin sen jälkeen), olisi jokin tietty maali helppo ja nopea katsoa. Nyt maalit näkee jälkikäteen muutama tunti pelin jälkeen maalikoosteesta, josta ei voi helposti katsoa yksittäisiä maaleja.
     
  14. Vuokralainen Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Kerho!
    Ihan ykköstoive on, että kuva ottelusta tulee pätkimättä. Nykyisellä tuottajalla se ei aina tule. Toiseksi erätauko-ohjelma voisi olla jotain sellaista, mitä viitsii katsella eikä vain uusintojen uusintoja.
     
  15. Coutinho Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ei pysty.
    Lainaus:
    Tähän täysin sama! Kyllä kiitos. En vaan kestä joitakin selostajia ketään nimeltä mainitsematta (Heikkilä) joten silloin haluan kuunnella ilman.
     
  16. Hereworth Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers
    Audiovisuaaliset seikat:
    - Korkearesoluutioinen ja sujuva kuvanlaatu
    - Katon maalikameran kuva mukaan lähetykseen. Lisäpisteitä maalin sisällä olevasta kamerasta.
    - Mahdollisuus ottaa selostus halutessaan pois päältä
    - Hallien ja kaukaloiden äänet kovemmalle eli parempi mikitys halleihin

    Tuotteen sisältö
    - Räätälöidyt paketit, esim. suosikkijoukkeen pelit, pelkät kotipelit tai vieraspelit. Myös yhteistyötä seurojen kanssa, edullisia paketteja kausikortti halliin + vieraspelit ja tästä vaihtoehdosta voisi tehdä houkuttelevimman
    - Hyvät studio-osuudet
    - Hockey Night -tyylinen pari kertaa viikossa tuleva makasiiniohjelma, edellisten kierrosten tapahtumat yms.
    - Ilmaispelejä hieman enemmän tuomaan uusia katsojia tuotteelle? Kerran kuussa ainakin tai useammin
     
  17. Ränse Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Kärpät, Ray Bourquen ajan Bruins, Luleå, SAIK
    Älkää ainakaan myykö pakettia niin halvalla kuin Ruutu tällä kaudella. Teette muuten hallaa seuroille. Räätälöidyt paketit tarjolle.
     
  18. Numero13 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Kärpät
    Räätälöidyt kanavapaketit tosiaan olisi mahtava saada, jossa voisi vaikka vain ne oman suosikkijoukkueen vieraspelit ostaa katsottavaksi.
    Myös moneen kertaan mainitut kaukaloäänet NHL-tyyliin, tuo kyllä ihan uuden vivahteen pelien katsomiseen töllöstä.
     
  19. ilman sukkia Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KalPa
    Pelin katsominen alusta alkaen "kesken pelin"ja jatkaminen siitä kohdasta mihin jäi. Nämä vielä siten ettei ottelun livetulos näy heti jos joutuu livepuolen kautta menemään jälkilähetykseen.
    Mahdollisimman vähän asiantuntijoita runkosarjan osalta, kausi on pitkä ja hokijargonit ehtii kuulla liian monta kertaa. Mielummin parhaita paloja ilman ylianalysointeja.
     
  20. Isokissa Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HIFK
    kiekkokierroskanava eli käynti aina siellä missä tapahtuu
     
  21. Kansankynttilä Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Vaasan Sport
    Paljon on toivottu yhden joukkueen vieraspelipakettia, mutta etäkannattajana kelpaisi myös sellainen paketti jossa olisi yhden joukkueen sekä koti- että vieraspelit. Kaukalon äänet olisi kiva saada mukaan ja varsinkin se jo yllä mainittu tolppakilahdus toisi jännitystä kotikatsomoon. Studiot olisi kiva saada jokaiselle pelipäivälle ja tasapuolisesti joukkueiden kesken, nykyään tuntuu samat kärkijengit olevan studion puheenaiheena.
     
  22. Rommeli Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
    Ei operaattorikytköksiä, kuten Soneralla aikoinaan. Kanavat on saatava näkyviin ilman ylimääräisiä laitteita.
     
  23. Coopperi Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KooKoo, CBJ
    Lainaus:
    Samaa mieltä tälläinen ehdottomasti, kun suosikkijoukkueen hallille n. 300km matkaa.
     
  24. Drewiske Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Pelicans & Kekäläisen CBJ
    Ainakin näin opiskelijan näkökulmasta olisi mukava, jos edelleen säilyisi se opiskelijahintainen katselupaketti. Muutoin opiskelijakatselijat jäävät kyllä vähiin (hinta on kynnyskysymys monelle tässä elämäntilanteessa).

    Lähetysten kannalta toivoisi vielä terävämpää kuvalaatua (jos se on mahdollista?) sekä useampia kameroita kuvaamaan eri näkökulmista. Nykyisin monessa hallissa kuvataan 90% sillä yhdellä pääkameralla hallin keskikohdilta, mikä tuntuu vähän halvalta ratkaisulta.
     
  25. Roger Moore Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Oulun Kärpät, Suomi, Manchester United
    Lainaus:
    Kyllä minä olen ainakin saanut toimivan kuvan DNA:n kaapeliverkossa, tosin siinä ei ole ollut netin nopeudella mitään tekemistä. Pelit kun tulee ihan normaalisti televisiosta kaapelikortin kautta, ilman nettiyhteyttä.

    Tässäpä se oma toive jatkoakin ajatellen, eli operaattorista riippumatta voin käyttää edelleen sitä TV-korttia enkä ole pakotettu pelkkään netti-tv:n tuomaan palveluun.