Onnitteluja Mestarille

  • 31 792
  • 216

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kiitos TPS!

Onnittelut Kerholle ja kannattajille myös. Olin jo aivan fiiliksissä kun mahdollinen pronssipeli varmistui. Neljän parhaan joukkoon pääsy tuntui mahtavalta. Nyt sitten se kirkkain ripustettiin kaulaan.

Oma mestaruusjuhla alkaa nyt aamulla kun tuolla keittiössä on pannullinen kahvia valmistumassa ja muutama voikkari tarjottimella. Kohta sitten eilinen matsi uusintana levyltä sekä jälkitunnelmat. Tällä aloitetaan päivä kun duunitkin alkavat vasta iltapäivällä. Huomenna turun yöhön juhlistamaan vappua sekä mestaruutta.
 

Gainer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun palloseura ja suomen maajoukkue
Hieno oli voitto kiitoksia palloseura. Hitto kun ei jouda paikan päälle kattomaan pelejä, mutta kyllä tuli tarkkaan seurattua pelit. Toivottavasti SM-liiga pysyy näin tasaisena ens kaudellakin että PO:t ei oo parin joukkueen keskinäistä vääntöä jota se on välillä ollu.

Hieman hauska on tuo spacemanin isoveli asenne vaikka rahaa teillä onkin enemmän niin kyl meil on mestaruuksii enemmä. Teil o yht mont mestaruut ku viipurin reippaalla niin en lähtis keulii sillä valtralla tässä ketjussa. (;))
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Onnea TPS! Vielä muutama vuosi sitten TPS:n voitto ei kovin ihmeellinen juttu olisi ollut, mutta nyt lähtökohdat olivat täysin toisenlaiset. Teitte tässä todellisen miehen työn.
 

Veijari

Jäsen
Olipa yllätysten kevät! Tuskin kukaan uskoi syksyllä tämän joukkueen nostelevan kauden päätteeksi kannua, tuskin edes itse joukkue. Näin kuitenkin kävi ja tietenkin playoffien edetessä joukkue alkoi uskomaan siihen että kaikki on mahdollista.
Suuri kiitos on annettava Suikkaselle vaikka pelaajat sen tuloksen lopulta tekivätkin. Vai kuka uskoo että esim. Hannu Virta olisi saanut tällaista tulosta aikaiseksi tuolla joukkueella? Väitän että kukaan muu valmentaja ei olisi tähän pystynyt, mitään tietenkään pois ottamatta Urpo Ylöseltä, R-P Lehtoselta, Hannu Rautalalta ja kumppaneilta.
Joukkueessa oli uskomattomia tason nostajia, pelaajia jotka konttasivat runkosarjassa välillä ylämäkeen, välillä alamäkeen mutta nousivat ratkaisurooliin playoffeissa - ja näitä pelaajia oli useita!
Kiitos, nyt on hienoa olla Turkulainen!
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Onnittelut Turkuun mestaruudesta. Paras joukkue suurella J:llä voitti mestaruuden. Kiekkoilun kannalta on hienoa, että mestaruuksia ei tehdä pelkästään rahan voimalla.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Onnea TPS. Tämä että kiekossa on monta voittajaa pienen ajan sisään on itse lajille todella hyvä asia. Sen kummempia kiertelemättä, parhaita olette. kiistatta.
 

sumitomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, kaikesta huolimatta
onnea TPS

ONNEA TPS ja eritoten Kai Suikkanen. Ei kelvannut muutama vuosi sitten Suikkanen Kärppien valmennustiimiin nyt Suikkanen näytti miten jääkiekkoa voi pelata pienemmälläkin budjetilla ja nimettömällä joukkueella. Koko TPS:n organisaatiolle isot ONNEN toivotukset mestaruudesta sillä te olette sen ansainneet!
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Jep, ei muuta kuin sylintäydeltä onnea Turkuun! Loistava saavutus!!
 
Aika suvereenia menoa, täytyy kyllä myöntää. 12-3, onko mikään joukkue pystynyt samaan viime vuosina (Ainiin, JYP vuosi sitten ;) Erityisen iloinen siitä, että Ilari Filppula sai mestaruutensa, hieno pelaaja ja persoona!

Joku Tarkki taisi olla kerran maalissa pudotuspeleissä, missä hän voitti jokaisen ottelun. Mestaruuskin silloin tuli :)
 

freely

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Wolverhampton, Barcelona, FC Lahti...
Onnittelut Turkuun! Aivan oikeaan osoitteeseen meni kannu, täysin suvereeni esitys koko pleijarisarjan ajan. Hienoa että pelkällä isolla budjetilla ei tehdä mestareita, kuten Turussakin nähtiin...
 

ajmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Onnea Suomenmestareille!!

Hatunnosto Tepsille! Hieno joukkue pelasi komeat pleijarit aina mestaruuteen asti.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Ensimmäistä, ja viimeistä, kertaa elämässäni toivotan Turkuun onnea. Hieno suoritus noista lähtökohdista.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Onnea MESTAREILLE!

Onnea TPS! On hienoa, että TPS heräsi muutaman kauden jälkeen vanhaan kukoistukseensa. TPS hallitsi pudotus pelejä mielinmäärin. SM-liigan voittaa joka vuosi se joukkue, joka on rakennettu oikein ja se joka uskoo itseensä. Näin kävi myös tänä vuonna. Monet syyllistyivät aliarvioitiin, mutta silti oikea joukkue voitti!


Vielä kerran ONNEA TPS!
ONNEA MYÖS SUOMEN TURKU!


P.s Ensi kaudella tavataan.
 

Oldtimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoRe, Rops, TPS (kiekko/futis)
Onnea TPS!

Hieno suoritus KOKO joukkueelta, tämä antaa uskoa kaikille pienempien resurssien (talous) kanssa kamppaileville, urheilullisia resurssejahan Turusta on aina löytynyt, ensimmäisenä tulee mieleen herrasmies nimeltä Urpo Ylönen.

Mielestäni Suikkanen osoitti, saamalla joukkueen puhaltamaan upeasti yhteiseen hiileen, että jääkiekko on ennenkaikkea mentaalipohjainen peli ja pelisysteemit yms. ovat aina alisteisia "halulle" pelata, ja sama taitaa päteä kaikkiin joukkuepeleihin, onnea vielä TPS!
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Loistava suoritus joukkueelta! Yhtään väheksymättä Arse Vuoren onnistuneita pelaajahankintoja ja Suikkasen valmennustaitoja, joukkue oli kuitenkin se, joka sai tämän aikaan. Kiitos kuuluu nyt jokaiselle TPS-pelaajalle, joka oli mukana tässä touhussa. Uskomatonta venymistä kauden tärkeimmällä hetkellä todella yllättäviltä kavereilta. Kun asenne ja motivaatio ovat kunnossa, niin nimet selässä eivät ratkaise kaikkea. Sen tämä kausi on selkeästi osoittanut. Nyt on juhlan aika. Juhlikaamme siis!
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Onnittelut. Olitte parempia, ja ansaitsitte voiton.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Onnittelut!

Sattuneesta syysta jai kaikki matsit nakematta, mutta suorituksen huikeus valittyi kylla tekstitse ja parin TPS-kaverin valityksella.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Kiitos TPS! Tällä pärjää taas seuraavat kymmenen vuotta. Suikkanen, tänä vuonna ei tarvitse enää kävellä vetten päällä Artukaisista Ruissaloon, nyt sut tullaan kantamaan mokoman rapakon yli. Kiitos.
 
Suosikkijoukkue
#17 & #29
Onnittelut TPS:lle! Toivoin juuri TPS:n voittavan koko roskan kun Jokerit meni tippumaan. Viime kerrasta onkin aikaa ;) Jokereilla menee tosin vielä tovi tähän.. Onnea TPS, Suikkanen,Sweatt sekä Filppula!
 

Wrist of Eki

Jäsen
Suosikkijoukkue
lahen hoki, javanaisen ajan ässät
Onnea TPS suvereenista loppukaudesta.
Hienoahan se on kun kohtuullisen nimettömästä joukkueesta alkaa kauden kuluessa kehkeytyä niitä nimipelaajia. Ja peli senkun parani ja muuttui rohkeammaksi panosten kasvaessa. On se Suikki kyllä ihme velho.

Tästä onkin hyvä siirtyä kiekkojännäreiden toiseksi parhaaseen aikaan, eli kesän fantasydraft-henkiseen spekulointiin. Finaalijoukkueiden nimilistoja on hyvä lukea ja miettiä mitä siinä joukkueessa oikeasti tarvii olla ja mitä ei - tai oikeastaan miten vähän sillä on merkitystä.

Mutta onnea vielä kerran TPS, ja muistakaahan turkulaiset tämä kiima sitten syksyllä kun hallille tuntuu olevan niin kovin pitkä matka... :)
 
Viimeksi muokattu:

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Tosiaan: paljon onnea Suomen todelliseen pääkaupunkiin :) kukapa olisi syksyllä uskonut, tai joukkueen jopa vaatimatonta nimilistaa katsoessa. Ja vaikka Kerhoa nimellisesti kannatinkin, niin kyllähän tämän ilon Turkuun suo mielihyvin. Hieno kaupunki täynnä hienoja ihmisiä..

Mies, jonka puolesta on pakko olla näin porilaisena aivan erityisen iloinen, on tietenkin AUK. Hän sai nyt kostonsa keväästä -06

Eikä Mäkinenkään sitten kovin huonoja kauppoja tehnyt ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös