Onnitteluja Mestarille

  • 31 811
  • 216

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onhan tä huikeeta. Meillä on OTO-pohjalta töitä tekevä Ari Vuori, josta muistan vääntäneeni joidenkin kanssa männä kaudella. Väännettiin myös siitä mitä huteja Arse on Palloseuraan palkannut...no joo. Olin silloin sitä mieltä että hankinnat on pääosin onnistuneet ja olen vieläkin sitä mieltä.

TPS oli nimenomaan selkeästi paras JOUKKUE. Hienosti rakennettu, hienosti valmennettu ja hienosti taisteltu. Onnea.
 

Erkenholt

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TUTO, AIK
Jep, onnea myös täältä Turusta. Takki on melko tyhjä, uskalsin toivoa tätä vasta ensimmäisen finaalin jälkeen. Play off 2010 voitoin 12-3, nyt on voittajalla kavereita!!!
 

hermano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
Onnea Turkuun, hieno tuhkimotarina. Hienoa on myös Kajaanin Hokin kädenjälki tässä mestaruudessa.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Onnittelut - Tepsin voitto finaalisarjassa oli suuri voitto hyökkäävälle jääkiekolle.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Ville Vahalahden nostaessa kannua kohti kattoa, oli aikuisella miehellä tippa linssissä. Kun vuoroon tuli Max Kolu, aikuinen mies kyynelehti.

Kolulla ei ole maailman pehmeimmät kädet, eikä hän ole maailman taitavin jääkiekkoilija, mutta hän voitti kaikkien vaikeuksien jälkeen Suomen mestaruuden kasvattajaseuransa riveissä.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jep, onnea myös täältä Turusta. Takki on melko tyhjä, uskalsin toivoa tätä vasta ensimmäisen finaalin jälkeen. Play off 2010 voitoin 12-3, nyt on voittajalla kavereita!!!

Ei kai liene epäselvää, etteikö liigan paras joukkue voittanut mestaruutta. Moraalisia finaaleita käytiin 5 kappaletta ja parempi voitti. TPS:n play-off sarja oli huikea, niinkuin lainauksen lihavoinnista voi nähdä. HPK:lle myös kunnioitusta Porista käsin hienosta saavutuksesta. Onnea.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Kiitän tästä tunteesta

Hieno fiilis itselläkin, vaikka ei ole TPS:n hienoon suoritukseen osaa eikä arpaa. Kotipelit käyty toki seuraamassa, mutta vieraspeleihin ei enää ehdi. Siitä alle kahden vuoden takaisesta jatkuvasta vit....sta, kun hallilta lähti kotiin ja nyt sitten ollaan tässä: TPS on mestari v.2010.

Tällä kertaa TPS:llä luokkaa pienemmät panostukset kuin aiemmin, seurakin oli/on yhä henkitoreissaan ja lähtökohdat kauden alussa olivat aika vaatimattomat muutenkin. Em. huolimatta moni asia meni eteenpäin itse pelaamisen lisäksi esim Turkuhallin palvelut ja ottelutapahtuma muutenkin.

Oma nälkäkin kasvoi syödessä koko ajan ja Lukko-sarjan jälkeen sitä itselläkin heräsi toive suuremmasta palkinnosta. Kaiken kaikkiaan TPS:n muodonmuutos pelaamiseen ,olikohan olympiatauon jälkeen, oli valtava joka pelaajalla. Pelaaminen ja itsensä likoon laittaminen vain kasvoi PO-pelien alettua. Silloin jokainen pelaaja viimein puolusti myös kaiken tuon iloisen hyökkäämisen lisäksi. Lisäksi molemmat maalivahdit suorittivat loppukaudesta todellisen tasonparannuksen, uskomaton suoritus sekin.Kiitokset myöskin koville vastustajille, nostaa entisestään tämän voiton arvoa.

Lähes tulkoon tämä kuittaa jo vuoden -85 karvaat finaalikokemukset,siis lähes.
Ensi kautta odotellessa taas, onneksi kesä on kuitenkin välissä.

TPS.
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Onnittelut mestaruudesta! Täydellisesti ansaittu voitto ja millä tavalla... Kyllähän SM-liiga tarvitsee vahvan joukkueen Turusta, jota sitten ympäri Suomea voidaan inhota, ja tässä on hyvä alku uudelle nousulle. Onnea vielä kerran!
 
Aina joskus urheilu yllättää ja niin se teki tällä kaudella. Hienoa ja aiheuttaa taas hetkeksi jännitystä oli alkuasetelmat mitkä hyvänsä.

TPS oli tämän kauden paras. Pytty kiertämään! Onnea Suomen Turkuun!
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Onnittelut Suomen Turkuun niin joukkueelle, Tasavallan Parhaalle Seuralle kuin myös kaikille kannattajille! Erityiset onnittelut ja vilpittömän hatunnoston ansaitsee täältä pohjoisesta Tapionkylän oma poika Antti Erkinjuntti ensimmäinen Suomen Mestaruuden voittanut RoKin kasvatti ja tietenkin myös oppirahansa napapiirillä maksanut ja kaikkensa myös täällä antanut Kai Suikkanen.

NAUTTIKAA!
 

Typhooni

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Onnea ja kiitos TPS! Sanoinkuvaamaton tunne, kun ei tällaista osannut odottaa edes Lukko-sarjan jälkeen! Nyt on tippa linssissä...

Ja millaista peliä! Palautitte uskoni hyökkäävään kiekkoon ja siihen, että tinkimättömällä TYÖLLÄ ja yrityksellä voi kaataa kaikki mahdolliset esteet! Raha ei sentään aina ratkaise.

Kiitos siis Kaitsu, R-P, Upi, Rautala ja koko johtoryhmä, kiitos pelaajat, kiitos huoltojoukot (eritoten Hannu Äyräs), kiitos Ruissalo ja kiitos jokainen kannattaja! Joukkue olemme todellakin me!

Kunhan nyt vaan ei kukaan herätä ja totea kaiken olleenkin unta...
 

Malaco

Jäsen
Ohhoh, onpas mahtava fiilis. Uskomattoman on tämä jengi kyllä tehnyt. Kyllä sitä vähän herkistyi, eikä itku ollut kaukana, kun voitonjuhlia katseli telkusta. Kiitos johtoryhmä, kiitos valmentajat, kiitos huoltajat, kiitos pelaajat ja kiitos fanit. Joukkue olemme ME!

Nautitaan nyt tästä, kun on mahdollisuus. Vaikka tämä kausi meni täydellisesti, niin ei se anna mitään takeita tulevaisuudelle. Ne on taas eri pelejä. Ei kuitenkaan asioiden edelle, joten nautitaan nyt. Kiitos!
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
En vaan tajua tätä. En vielä. Kiitos TPS. Rakastan sua enemmän kuin mitään tässä maailmassa. En töitten takia nähnyt kuin jälkilähetyksen, josta oli hulinat jätetty pois. Onneksi uutispimennossa säilyin siihen asti.
Ulkona tuulee. Toivottavasti Bilteman teippi jaksaa pitää kiinni tuosta lipusta jonka parvekekaiteeseen kiinnitin.
 

Samurai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS (+sympatiat muille turkulaisseuroille)
Ei helvetti, en vieläkään meinaa uskoa todeksi tapahtunutta. Katoin pelin telkkarista, join maljat Tepsin kunniaksi ja tällä hetkellä fiilistelen kotona... En kyllä heti muista koska olen viimeksi itkenyt onnesta melkein tunnin putkeen jääkiekon takia! Tää on mulle henkilökohtaisesti paljon suurempi asia kuin mitkään arvokisamitalit, etenkin lähes vuosikymmenen kestäneen paskan haukkaamisen jälkeen. Kaikki voidaan tiivistää yhteen lauseeseen: KIITOS TPS!!!!
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Onneksi olkoon koko joukkueelle, sekä meille TPS-faneille.

Samoin haluan kiittää koko joukkuetta ja TPS-faneja, sekä kaikkia, jotka tukivat meitä pleijareiden aikana. TPS:n takana oli varmaan yli puolet enemmän faneja kuin normaalista, siitä kiitos heille.

TPS - Suomen mestarit 2010!
 

toveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors
Toverilliset onnittelut

Tämän vuosituhannen suurin tuhkimotarina jääkiekossa! Onnea joukkueelle ja kannattajille.

Saa riehautua!
 

Desperaado

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Spurs
Tämän vuosituhannen suurin tuhkimotarina jääkiekossa! Onnea joukkueelle ja kannattajille.

Saa riehautua!

Onnea! Vähän meni paremmaksi kuin edellinen tuhkimotarina, 2006 Kun patasydän sykki niin helvetisti!
 
Suosikkijoukkue
KalPa, Barça, KuPS
Onnea mestaruuden johdosta, juhlikaahan antaumuksella jotta tulee kunnon mestaruuskrapula ;)
 

Honza82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, 15 # Patrik Lostedt
Onneks olkoon! Hemmetin hyvä suoritus lähtökohdat yms huomioonottaen. Antaa ehkä vähän uskoa itselle että ehkä se oma suosikkijoukkuekin joskus... :D
 

Nauha

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tätä ei pysty käsittämään vieläkään. Yöllä ei meinannut uni tulla hallin juhlintojen jälkeen, ja nyt ei saa nukuttua muuten vain. Sanat ei riitä kuvaamaan näitä tunteita.

Tämä on ihan hemmetin suuri juttu koko kaupungille ja maakunnalle. Näistä tunnelmista on hyvä, vaikkakin haikeaa, lähteä kärsimään vuoden mittaista jääkiekkopimentoa. Tämä on varmasti huikeinta, mitä olen tähänastisessa elämässäni kokenut.

Kiitos aivan jokaiselle pelaajalle, valmentajalle ja taustahenkilölle. Ja ONNEA! Tätä joukkuetta ja tätä kevättä ei unohdeta ikinä.
 
Viimeksi muokattu:

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Onnitteluja Turun suuntaan täältäkin :) Eipähän hävitty numero kakkoselle välierissä. Ensi keväänä revanssin paikka.

Aika suvereenia menoa, täytyy kyllä myöntää. 12-3, onko mikään joukkue pystynyt samaan viime vuosina (Ainiin, JYP vuosi sitten ;) Erityisen iloinen siitä, että Ilari Filppula sai mestaruutensa, hieno pelaaja ja persoona!

Nauttikaa nyt sitten, tepsifanit :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös