Onnellisuusketju

  • 1 292 293
  • 7 895

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Nyt on aika kiva fiilis.

Päivän tentistä jäi hyvä maku suuhun. Kävin äsken juoksemassa rauhallisen reilun tunnin lenkin ja nyt suihkun jälkeen nautiskelen kylmää olutta ja kohta menee pannulle pihvi.

Illan saan sitten kaljoitella rauhassa pelaillen XBoxia.

Toivottavasti teillä muillakin on mukava fiilis.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Jopa on uusi iMac aika hieno peli. On kuin olisi hypännyt yksimoottorisen lentokoneen puikoista avaruusraketin huimaan kyytiin. Vielä katselee peeceehen tottuneena asioita väärästä paikasta, kätevältä tuntuu ja nopeasti on päässyt koneen kanssa sinuksi.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Liput Kentin ja Porcupine Treen konsertteihin. Paskemminkin voisi mennä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Ah.

Eilinen lääkärireissu helpotti oloa aika paljon. Pelko oli kova, mutta niin vain huoli oli turha. Onneksi.

Kaksi vaivasta yötä, kun tuleva rouva Grainger saapuu Pohojammaalle katsomaan miestään. On se aika hienoa. Etäsuhteen paras puoli onkin viikonloppu.

Ja Tepsi. Voihan perse, ne pelaa hyvin. Ei olisi uskonut. Noh, kyllä se tästä. Ja illalla tv:stä La Ligaa. Jotta päivä olisi täydellinen, Barca saisi nenilleen ja mielellään turpaan tulisi käsimaalilla lisäajalla Messin vinkuessa taustalla.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Uusi työsoppari kirjoitettu. Kaapissa kylmää kaljaa ja illalla Amorphiksen keikalle! Kohta korkataan kalja ja PMMP pauhaa. Hitto, PMMP saa aina hyvälle tuulelle!

Elämä on kurjaa, mutta pahuksen hauskaa!!
 

Johnny Freak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Popa, sympatiat Alfred Oerterille
Hengissä ollaan..kaljaa kaapissa..poiku kattoo pingua ja tykkää nauravista nakeistaan..kai sitä pitäisi olla kaikista lieveilmiöistä huolimatta aika happyman...asenne ratkaisee!
 

Puster

Jäsen
Ääni on mennyt, univelkaa valtavasti, flunssaa tuntuis pukkaavan, iltajunalla takaisin Hesaan ja huomenna taas tylsä koulutuspäivä mutta ei haittaa.

Aivan uskomatonta kiimaa tänään Ratinassa!

Niin ja lauantaina Lontooseen kiekkoa katsomaan!
 

Hockey 24/7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Fights and Fighters
JYP voitti HIFK:n 5-2(voitin tulosvedossa), JYP johtaa liigaa. Kaverit on mahtavia, olut on hyvää, nyt on Syksy, kohta tulee Talvi.
Elämä on ihmisen parasta aikaa!!
 

Johnny Freak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Popa, sympatiat Alfred Oerterille
suht terve..yhtäkkii tajuusin .. et kuinka kiva on mun jatkaa elon polkua..kippis kohlalon tovereil...aainii..
 

super

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvissä kyttäysasemissa
Tänään oli viimeinen työpäivä ja lähtöselvittelyt menivät oikein hyvin. Nyt on yksi kausi taas takana työelämässä, ei ehkä mikään helpoimmasta päästä oleva mutta kiitettävästi selvittiin. Käteen jäi muutakin kuin viiri ja kello.

Olo on erittäin huojentunut ja tyhjä. Jäin voittajana pois ja hyvällä omallatunnolla voin sanoa tehneeni jotain konkreettistä ja kädenjälkeni tulee näkymään konsernissa vielä pitkään.

Maanantaina sitten taas kohti uusia haasteita. Tämä työpaikka taitaa olla sitten se mun päätepysäkki.

Tämän kunniaksi avasin 6viikkoa vanhan 3 tähden jallupullon ja illemmalla annan äiskän imeä mun...
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Palkkani oli noussut (ei mikään tes-korotus) ns. pyytämättä ja yllättäen kymmenisen prosenttia. Ei paha.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Vanha paikka, mut uusi duuni alkais maanantaina. Työputki ma-la ja tunteja noin 60, joten tilissä se näkyy..Lisäksi tämän kuun ylityöt noin 40 tuntia lankee maksuun seuraavaan tiliin..

Wittumainen inventario myös onnellisesti ohi, joten hyvä MJE!!
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Kerrankin reipas sunnuntai. Kämppä siivottu ja pyykkiä pesty urakalla..penkkiurheilua tuli myös harrastettua urakalla, sillä kolmea eri lajia tuli seurattua. Jääkiekossa A-junnujen 1.divaria Jukurit-KalPa-team, salibandyn 1.divaria Hatsina-PSS ja lopuksi jalkapallon kakkosta MP-Gnistan.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Tiedeketjusta:

Satuin näkemään tuon välähdyksen n. 140 kilometrin päästä Pyhäsalmelta! Oli muuten kirkas ja upea. Olin tuulastamassa.

Äitini sattui näkemään kyseisen superbolidin meren päällä. Olimme mökillämme Rauman lähellä. Harmittaa, etten älynnyt kääntää päätäni oitis hänen ihmetellessä kirkasta valoa.

Uuh, olin siis periaatteessa Alamummokimalaisen kanssa katselemassa tähdenlentoa. Aika romantillista. Ensi viikolla sormuskaupan ikkunoita kattelemaan. Anopille terveisiä.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Uuh, olin siis periaatteessa Alamummokimalaisen kanssa katselemassa tähdenlentoa. Aika romantillista. Ensi viikolla sormuskaupan ikkunoita kattelemaan. Anopille terveisiä.
Tiedänkin tarkalleen, millaisen sormuksen haluan. Terveiset menevät perille.
 

Pingu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jukurit
Tulipa tosi hyvä mieli kun kaveri johon en ole vähään aikaan saanut yhteyttä, soitti tuossa illalla pitkän puhelun.
Kiva oli puhua pitkästä aikaa kaikenlaisista asioista ja kuulla että hänellä ja lapsillaan on kaikki hyvin.
Jos hyvin käy, niin viikonloppuna saattaa kummityttö tulla kylään, en olekaan nähnyt häntä pariin kuukauteen. Ikäviä nuo välimatkat.

Keskiviikkona sitten miulle kauden eka Jukurien kotipeli, hitto kun noitakin odottaa innolla kun harvakseltaan pääsee.

Kyllä tuntuu mukavalta kun pitkästä aikaa on onnellinen olo, syksy on ollut sellaista itkemistä ja ikävää joten en pistä pahakseni jos tää hyvä tunne jatkuisi.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Haa!

Ei ole tähän ketjuun ollut liiemmälti asiaa, mutta nyt on kerrankin jotain tuuletettavaa. Vaiherikkaan prosessin jälkeen onnistuin saamaan työharjoittelupaikan todella mielenkiintoisesta firmasta. Työnkuva on monipuolinen ja meikäläiselle juuri passeli. Harjoittelun mennessä putkeen on tarjolla ihan oikeitakin töitä samaisesta puljusta.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Minulla oli jonkinmoinen kasa vanhoja peittoja ja lakanoita. Roskiinhan ne olisivat menneet, mutta sain sitten tietää, että yliopistollinen eläinsairaala Helsingissä ottaa vastaan näitä ja nimenomaan tarvitsee.

Peitot ja lakanat on jo toimitettu, siellä ne ovat sairaitten eläinten käytössä. Aivan loistava tapa tehdä oma osuutensa.
 

juza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt voi kyllä sanoa tänään hyvillä mielin, että kyllä kannatti.

Olen ollut suht tyytyväinen nykyiseen työhöni, mutta jonain vähän huonompana päivänä eksyin surffailemaan Monsterin sivuja.
Siellä oli todella mielenkiintoisen kuuloinen työpaikka. Mietin hetken että viitsinkö laittaa edes hakemusta, kun pääsyvaatimuksena pidettiin kaupallisen alan tutkintoa (ei ole), sujuvaa Englannin ja Ruotsin kielen taitoa, (ruotsista A ja useampi etenemiseste lukiossa) sekä useamman vuoden työkokemusta jälleenmyynnistä. (olen ollut vuoden jälleenmyyjänä)

No, hakemuksen laitoin ja 700 hakijan joukosta kutsuttiin 7 haastateltavan joukkoon, siitä kolmen ja eilen sain puhelun että paikka on minun.

Alle kolmessa viikossa vaihdan suht hyvän työn tuplapalkkaan ja autoetuun. Voi tätä onnen päivää!!
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Pienet ilot on köyhällä. HJK kaatui Lahden toimesta ja vitosen panoksella 24.50€.
 

HangoverFairy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
VOI PERKELE!! ETTÄ ON HIENOA!!!

Voiskos tästä elämä enää parantua. Iltapäivällä sain todistuksen, siitä että hommat hoidetaan, vaikka olisi vaikeaa ja henkisiä/fyysisiä paineita! (Siis hoidetaan hommat,kun muut eivät siihen pysty!)

Nyt hiukan saunaa ja ehkä pari olutta! Bärskele että on hienoa!
 
Viimeksi muokattu:

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Arjen sankari!

Soittivat veripalvelusta ja pyysivät huomen aamulla luovuttamaan verta. Jokin lapsipotilas kaipaa kipeästi juuri tätä veriryhmää ja ei taida oikein olla sitten tarpeeksi varastossa. Hieno tunne, kun oikeasti pystyy auttamaan. Enpä taida tänään ottaakaan kalsareita.

Ei haittaa vaikka kouluhommat vähän meneekin nyt vituillaan, niitä voi harjoitella. Toisilla menee paljon heikommin ja turha kitistä pikkuseikoista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös