Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Olympialaiset 2018, Pyeongchang

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana JJ#36, 18.02.2014 klo 14.13.

 1. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Niin Kanada on voittanut viidestä "parhaat pelaa" olympiakullasta kolme. Kaksi muuta kertaa ovat kultaa ovat vieneet "änärifoobikoiden" harmiksi NHL:n tähtipelaajia vilisseet Ruotsi ja Tsekki. Useamman kerran laulukuoroon lähetetty Kanada on hävinnyt siis kerran välierissä ja kerran puolivälierissä.

  Viimeisestä lauseesta olen täsmälleen samaa mieltä. Näissä yhdestä poikki peleissä on aina kaikki mahdollista.
   
 2. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  Lainaus:
  Sen lisäksi, että Kanadalla on ylivertainen materiaali ovat he "viime vuosina" lähteneet jopa pelaamaan sovitun pelitavan mukaisesti. Enää ei pelkästään pelaa yksilöt vaan joukkue. Tämä tekee Kanadasta todella vaikean kaadettavan silloin kun panokset ovat kovat.
   
 3. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Sita vartenhan tuokin lausunto on annettu. Omistajat luvannevat olympialaiset jos pelaajat antavat jotain, esim. escrow-osuutensa pitamisen samana. Tai pahimpana pidempi RFA-aika. Poteroiden kaivamista
   
 4. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  Sinänsä jännää että omistajat edes pystyvät neuvottelemaan.
  Kun sitä oikeen ajattelee, ilman pelaajia ei NHL-joukkueet voi pelata. Mutta ilman NHL-joukkueita pelaajat vielä pelata.
  Kumpihan lockouteissa enemmän menettää rahaa?
   
 5. Ralph Jäsen

  Mietin, miltä Kanadan jengi voisi näyttää jos NHL:n lisäksi KHL puuttuu. Tein jonkunlaisen joukkueen pelkästään Euroopasta pelaavista, mutta tietenkin AHL:stä ja junnuista voi jotain kivaa löytyä päälle.

  Rene Bourque - Derek Roy - Andrew Gordon
  Dustin Jeffrey - Andrew Ebbett - Matt D'Agostini
  Mason Raymond - Eric Perrin - Kevin Clark
  Daniel Paille - Maxim Lapierre - Bud Holloway

  Kevin Klein - Maxin Noreau
  Brandon Gormley - Stefan Elliott
  Shaun Heshka - Craig Schira
  Carlo Colaicovo - Michael Kostka

  Kevin Poulin
  Chet Pickard
  Justin Peters

  Häviääkö tuo sitten kuinka paljon vaikkapa Tshekin tai Suomen joukkueelle?
   
 6. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Ja AHL:sta olisi turha odottaa merkittavia apuja kun vain ilman anarisopimusta olevat olisivat valittavissa
   
 7. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ei mitään sateentekijöitä, mutta jotkut pari kolme voisi sieltäkin löytyä. Tuota minun rosteria kun kattoo, niin leftin pakki ei olisi pahitteeksi.