Olympiakisat 2014: Suomi

  • 2 238 665
  • 6 559
Tila
Viestiketju on suljettu.

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Millä perusteella T.Ruutu kuuluu sit ykköseen, kun kerran tän kauden tilastojen ja pelisuoritusten mukaan mennään?

Samaa mieltä! Itse pistäisin Tuomon koohottamaan alempiin ketjuihin ja jos peli kulkee hyvin niin miksi ei kokeiltaisi kärkiketjuissakin. Tämähän toki pätee kaikkiin ja eiköhän Selänteen paikka ole kolmosessa.

Varsinkin kahden ensimmäisen ketjun pelin täytyy olla täyttä timanttia koko kisojen ajan. Enkä näe mitään syytä sille miksi se ei olisi huipputasolla. Siihen vaan pitää saada ne jätkät joilla peli oikeasti kulkee eikä olla arkoja! Taustalta sitten toivottavasti tulee tarpeeksi tehoa alemmilta ketjuilta jotta paikkaavat kärkeä niiden heikkoina hetkinä.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Vähän ihmetyttää nyt tuo alivoimaosaston kapeus tässä kisajoukkueessa, kun S.Koivu jäi pois.

Joukkueessa ei ole ainuttakaan pelaajaa, joka olisi NHL-joukkueen ykkösalivoimapelaaja.

Varmaan tiedät tästä aiheesta enemmän, mutta eikös Barkov pelannut Tapparassa ollessaan melko paljon alivoimaakin?
Ei ole mitään tilastoja heittää, mutta sellainen mielikuva syntyi kun aika paljon tulee tuota Tapparaakin seurattua. Voin olla tässäkin asiassa tuuliajolla.

Jokatapauksessa pidän Barkovia hyvänä myös puolustamaan joten jos sentterit ovat esim. Koivu,Jokinen,Barkov ja Kontiola (oma uskomus on että Filppula pelaa laidassa ja MG:tä edes tuskin harkitaan keskeen) niin kyllä noista AV senttereiksi täytyy valita Koivu ja Barkov. Sitten on Leksaa ja Korpikoskea heittää kaveriksi. Miksei sitä Piluakin ja vaikka Ruutua joka ei varmasti pelkää seisoa kiekon tiellä.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Suurin todennäköisyys pelin sujumiseen on hyödyntää vanhoja kemioita, kun yhteisiä harjoituksia on niin vähän. Tämä seikka puolustaa sitä, että Tuomo Ruutu pelaisi kärkiketjuissa. Paljon riippuu myös siitä, mikä on Filppulan ja vanhemman Jokisen paikka joukkueessa.

Valtteri Filppula - Mikko Koivu - Jussi Jokinen

- Toimiva kokonaisuus, josta löytyy taidon lisäksi johtajuutta kannattelemaan Suomea ottelusta toiseen. Todisti toimivuutensa kotikisoissa 2012.

Tuomo Ruutu - Olli Jokinen - Mikael Granlund

- Tuomolla ja Ollilla on menestyksekästä historiaa kymmenen vuoden takaa World Cupista. Voi olla, että tuosta ei nykypäivänä ole mitään hyötyä, mutta kokeilemisen arvoinen ketju. Granlund taituroi laidalle ja pistää kiekkoja maalille.

Leo Komarov - Aleksandr Barkov - Teemu Selänne

- "Sashalle" täytyy laittaa rinnalle Komarov tekemään armotonta työtä illasta toiseen. Barkov & Komarov osaavat pelata hyvin molempiin suuntiin, mutta samalla molemmilta löytyy tehopotentiaalia. Selänne saa keskittyä siihen, minkä parhaiten osaa eli maalintekoon.

Lauri Korpikoski - Petri Kontiola - Juhamatti Aaltonen

- MM-kisojen tutkapari muodostaa neljännen ketjun rungon. Korpikoski pysyy näiden herrojen vauhdissa mukana ja tasapainoittaa kenttää puolustusosaamisellaan. Aaltosen avut ovat täysin hyökkäyspäässä, mutta Kontiola ja Korpikoski hoitavat kyllä puolustusvelvoitteet.

***

Mielestäni tällaisella koostumuksella joukkueesta saadaan paras kokonaishyöty irti. Toki Korpikosken ja Komarovin paikkaa voidaan vaihtaa keskenään, mutta tällaisella olisi mielenkiintoista ainakin aloittaa turnaus. Alivoimalle sitten Mikko Koivu, Valtteri Filppula, Leo Komarov, Lauri Korpikoski ja tarvittaessa kaksi muuta miestä olisivat Mikael Granlund sekä Jussi Jokinen.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Lehterästä sen verran, että on tilastojen valossa ansaitusti porukassa ja mm. ylivoimaisesti porukan paras aloittaja.

Ylivoimaisesti parempi kuin esim. Mikko Koivu (NHL:ssä #16 tällä hetkellä)? Täytyy olla kova kyllä sitten.

No jätetään pois tuo sana "ylivoimaisesti", mutta selkästi paras prosentti ykkösaloittajista tällä kaudella. Toki tässä voi taas saivarrella, että 12. sija NHL:ssä on kovempi kuin 3. sija KHL:ssä, koska änärissä on "kaikki maailman parhaat aloittajat", mutta samanlainen se on kiekko ja painovoima kummassakin sarjassa.

Tilastot 15.1.2014:
1. Immonen 62,7% (KHL #1) - varamies
2. Lehterä 60,8% (KHL #3) - 3.sentteri
3. M.Koivu 55,7% (NHL #12) - 1.sentteri
4. Kontiola 53,3% (KHL #27) - 13.hyökkääjä
5. Filppula 50,8% (NHL #46) - 2.sentteri
6. Barkov 49,9% (NHL #53) - 4.sentteri
7. O.Jokinen 47,6% (NHL #72) - laitahyökkääjä
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KalPa
Ketjulottoa

1. Korpikoski (YV/AV) - M.Koivu (YV/AV) - Grandlund (YV)

Koivu ja Korpikoski pelanneet hyvin yhteen isossa kaukalossa ja myös Grandlundin ja Koivun luulisi tuntevan toistensa pelityylit. Valmis YV-koostumus, jossa Korpikoski hoitaa maalinedustan. Koivu ja Korpikoski 1. av-pari.

2. J.Jokinen (YV) - Filppula (YV/AV) - Selänne (YV)

Filppula pelaa sentterinä ja piste. Tutkapariksi Jokisen Jussi ja Teukka hoitamaan kiekot sisään. Samalla myös 2. yv-koostumus. Filppula myös alivoimaan Komarovin kanssa.

3. Komarov (AV) - Lehterä - O.Jokinen

Lehterä nostettu Kontiolan edelle parempien statsien pohjalta ja jotta OJ saadaan pysymään tyytyväisenä. Jos yhteispeli ei toimi, niin sitten Kontiola - Aaltonen kokeilemaan kemioitaan.

4. Pihlström (AV) - Barkov (AV) - Ruutu

Puolustuspainotteinen kenttä, jossa Pillu ja Tuomo ajelevat miestä laidoille ja Barkov yrittää pysyä pelin sisällä. Roolitettu myös alivoimaa ajatellen.

Ylimääräiset hyökkääjät Kontiola - Aaltonen. Tutkapari stunttamaan 3. tai 4. ketjua, jos tarvetta tulee.
 

Kolmio

Jäsen
1. Ketju
Ruutu - Koivu - J. Jokinen

Ruutu ja Koivu pelaavat varmasti jälleen yhdessä samassa kentässä. Kolmanneksi pitäisi saada kärkitason maalintekijä, eli joko Jussi tai Valtteri, joista päädyin Jussiin, koska haluan nähdä Valtterin MG:n kanssa. Jos Ruutu floppaa, niin paikkaa voi vaihtaa Korpikosken kanssa.

2. Ketju

Granlund - Barkov - Filppula

Tässä on varmasti kokeilemisen arvoinen ketju, joka saattaa hyvinkin takoa niitä pisteitä kaikkein eniten. Granlundin syötöt eivät tule menemään näillä ketjukavereilla hukkaan, varsinkaan Filppulan kohdalla. Barkov tuo myös ketjuun fyysisyyttä, ja Filppula johtajuutta ja kokemusta.

3. Ketju
Korpikoski - O. Jokinen - Selänne

Korpikoski on tekemässä kavereille tilaa, ja antaa varmuutta puolustukseen. Jokinen takoo kiekkoa Selänteelle, joka toivottavasti rupee samaan niitä kiekkoja sisään. Teemun todellinen anti nähdään kuitenkin vasta ylivoimalla.

4. Ketju
Komarov - Kontiola - Pihlström

Toivottavasti nelosketju tulee näyttämään nimenomaan tältä, eikä Aaltosta tulla näkemään Pihlstömin tilalla. Kontiola-Aaltonen ei ole tarpeeksi kova tutkapari, kun puhutaan olympiakiekosta. Sen sijaan Pihlström ajaa asiansa varmasti nelosen energiapaukkuna.

Lehterä tuskin pelaa koko turnauksessa otteluakaan. Aaltonen sen sijaan leputtaa Selännettä toisessa alkupään ottelussa.


1. YV
J. Jokinen - Koivu - Selänne

Selänne luonnollisesti pelaamaan ykkösylivoimaan.

2. YV
Granlund - Barkov - Filppula

Kakkoskenttä toimii sellaisenaan myös ylivoimassa.

1. AV
Koivu - Korpikoski

2. AV

Filppula - Komarov
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
No jätetään pois tuo sana "ylivoimaisesti", mutta selkästi paras prosentti ykkösaloittajista tällä kaudella. Toki tässä voi taas saivarrella, että 12. sija NHL:ssä on kovempi kuin 3. sija KHL:ssä, koska änärissä on "kaikki maailman parhaat aloittajat", mutta samanlainen se on kiekko ja painovoima kummassakin sarjassa.

Tilastot 15.1.2014:
1. Immonen 62,7% (KHL #1) - varamies
2. Lehterä 60,8% (KHL #3) - 3.sentteri
3. M.Koivu 55,7% (NHL #12) - 1.sentteri
4. Kontiola 53,3% (KHL #27) - 13.hyökkääjä
5. Filppula 50,8% (NHL #46) - 2.sentteri
6. Barkov 49,9% (NHL #53) - 4.sentteri
7. O.Jokinen 47,6% (NHL #72) - laitahyökkääjä

Datsyuk kun kävi siellä lockoutilla, niin aloitti jollain 66% teholla. Periaatteessa oli yli 2,5-kertaisesti parempi mitä NHL:ssä, jos laskee eroa 50% tasoon. Normaalisti mies on NHL:ssä noin 55-57% aloittaja.

Immonen oli NHL:ssä 56,6% aloittaja. Uskoisin, että sen tason olisi voinut siellä säilyttää.

Noista kun otatte puolet pois (prosentti - 50%), niin ollaan lähempänä totuutta. Onhan se KHL:n sentterien taso aloituksissa paljon huonompi. Juuri siksi siellä riittää Hytösillä ja Wirtasilla töitä.

1. Immonen 56,35% (KHL #1) - varamies
2. M.Koivu 55,7% (NHL #12) - 1.sentteri
3. Lehterä 55,4% (KHL #3) - varamies
4. Kontiola 51,65% (KHL #27) - 4.sentteri
5. Filppula 50,8% (NHL #46) - 2.sentteri
6. Barkov 49,9% (NHL #53) - 3.sentteri
7. O.Jokinen 47,6% (NHL #72) - laitahyökkääjä
 

Masa19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ajan Vaasan Sport
Ite en ota vakavissani postauksia, jossa ehdotellaan Korpikoskea kahteen ensinmäiseen ketjuun enkä henkilöitä jotka jättävät Juha-Matti Aaltosta pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle.

Korpikoski on Suomen paras alempien ketjujen hyökkääjä eikä ole m itään järkeä käyttää häntä kahdessa ensinmäisessä kentässä. Juha-Matti Aaltonen on satavarmasti pelaavassa kokoonpanossa, koska kemiat Kontiolan kanssa. Ilman Kontiolaa Aaltosta olisi edes harkittu. Älkää käsittäkö väärin. En olisi kyllä itse valinnut Juhista joukkueeseen, mutta nämä on faktat.
 

janóz

Jäsen
Ei syytä huoleen maalinteon suhteen tässä turnauksessa. Eläkeläis-Teemu ja Rasva-Sami harjoitteli yv-peliä onnistuneesti viime yönä Vancouverin ruotsalaismaalivahteja vastaan. Myös se lapsen näköinen pakki Pittsburghista upotti voittomaalin hienolla harhautus & laukaus -kombinaatiolla ja onnistui vielä hymyilemään ottelun jälkeisessä haastattelussa. Kyllä meidän pojilla on nyt itseluottamus katossa ja hyvä draivi kantaa varmasti olympiakultaan asti. Nyt ei tarvitse kuin voittaa ne pelit Sotshissa ja torilla juhlitaan taas. Ainoa mihin homma olisi voinut kaatua on Saku Koivun mailan katkeaminen aloituksessa, mutta kokenut Leijona-sielu ymmärsi riskin ja jäi kisoista pois, joten tuostakaan ei tarvi huolehtia.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ite en ota vakavissani postauksia, jossa ehdotellaan Korpikoskea kahteen ensinmäiseen ketjuun enkä henkilöitä jotka jättävät Juha-Matti Aaltosta pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle.

Korpikoski on Suomen paras alempien ketjujen hyökkääjä eikä ole m itään järkeä käyttää häntä kahdessa ensinmäisessä kentässä. Juha-Matti Aaltonen on satavarmasti pelaavassa kokoonpanossa, koska kemiat Kontiolan kanssa. Ilman Kontiolaa Aaltosta olisi edes harkittu. Älkää käsittäkö väärin. En olisi kyllä itse valinnut Juhista joukkueeseen, mutta nämä on faktat.

Ehkä se JMA sitten neloskenttään menee Konnan kera. Lehterä ja Pillu varamiehinä.

Jokaseen kenttään sama roolitus, vasemmassa laidassa rymistelijäduunarimaalinedusmies, keskellä hyvä puolustava ja hyvin aloittava pelintekijäsentteri ja oikeassa laidassa taitojannu/snaipperi.

O.Jokinen - M.Koivu - J.Jokinen
T.Ruutu - Filppula - Granlund
Korpedo - Barkov - Selänne
Komarov - Konna - Aaltonen
(Lehterä, Pihlström)
 

Ihmeilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Venäjä, Atlant, Ak Bars
Laittaisin kokoonpanon seuraavalla tavalla... ykkösnyrkkiin parhaat voimat, eli Mikko Koivu ja Valtteri Filppula ja heidän kanssaan JJ, kuten oli pari vuotta sitten MM-kisoissakin. Siitä saadaan tasapainoinen kenttä, jolla on sekä hyökkäys-, että puolustuspelaaminen kunnossa.
Kakkoseen sitten se epäilyttävin koostumus, eli raihnainen Ruutu, raakile Granlund ja ylikypsä Selänne samaan ketjuun. Ruutu ja Selänne heittävät kaappeja Granlundin syötöistä. Siinä on roolit myös kohdillaan, Granlund tekee peliä, Ruutu tekee tilaa ja Selänne tekee maaleja, mutta kaikki ketjun pelaajat ovat hieman epävarmoja.
Kolmonen tulee tekemään pisteitä varmasti ja nelonen tarjoaa taklauksia.
Ykkösen taakse parhaat, kokeneet pakit.
Barkov ja Lehterä tuovat kilpailua ja varmistavat, ettei joukkue tule kärsimään sentteriosastolla loukkaantumisten vuoksi.

Valtteri Filppula - Mikko Koivu - Jussi Jokinen
Tuomo Ruutu - Mikael Granlund - Teemu Selänne
Lauri Korpikoski - Petri Kontiola - Juha-Matti Aaltonen
Leonid Komarov - Olli Jokinen - Antti Pihlström

Kimmo Timonen - Sami Salo
Sami Lepistö - Sami Vatanen
Ossi Väänänen - Olli Määttä

Antti Niemi
Kari Lehtonen



Aleksander Barkov, Jori Lehterä, Juuso Hietanen, Lasse Kukkonen, Tuukka Rask​
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
No nythän tulee hienoa tajunnanvirtaa. Rask kolmosvahdiksi ja Barkov penkille. Olikohan tuo nyt vaan halu ehdottaa jotain sellaista, jota kukaan muu ei ole vielä ehdottanut?
 

BigHitFan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Leijonat
Laitetaas nyt oma kokoonpano vielä kehiin.

Ruutu - Koivu - J.Jokinen
O.Jokinen - Filppula - Granlund
Korpikoski - Barkov - Selänne
Komarov - Kontiola - Pihlström

Tarvittaessa voidaan vaihtaa Korpparin ja Ruudun paikkoja keskenään. Myös Granlundin kokeileminen Mikon rinnalla voisi olla hyvä vaihtoehto, ja tällöin Jussi Jokinen tulisi 2.kentän laitaan. Ja itse ainakin toivon että Erkka peluuttaa Filppulaa keskellä.

Timonen - Salo
Määttä - Vatanen
Väänänen - Lepistö/Kukkonen

Pakeissa taas Salo ja Vatanen voivat vaihtaa paikkoja jos halutaan molempiin pareihin kokemusta.

Maalivahdeista Rask on ehdoton ykkönen ja luukkua voi availla kumpi tahansa.
 

Ihmeilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Venäjä, Atlant, Ak Bars
No nythän tulee hienoa tajunnanvirtaa. Rask kolmosvahdiksi ja Barkov penkille. Olikohan tuo nyt vaan halu ehdottaa jotain sellaista, jota kukaan muu ei ole vielä ehdottanut?

Barkov pääsi ylipätään mukaan joukkueeseen vasta aivan viime metreillä. Westerlund oli vielä pari viikoa ennen joukkueen julkistamista ollut jättämässä Barkovin kokonaan ulos joukkueesta. Näin ollen uskoisin, että Barkov tulee olemaan penkillä.
Toinen vaihtoehto olisi jättää Granlund penkille ja uskon, että Barkov nuorempana tulee olemaan haastajan asemassa.
 

IpaTeme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Barkov pääsi ylipätään mukaan joukkueeseen vasta aivan viime metreillä. Westerlund oli vielä pari viikoa ennen joukkueen julkistamista ollut jättämässä Barkovin kokonaan ulos joukkueesta. Näin ollen uskoisin, että Barkov tulee olemaan penkillä.
Toinen vaihtoehto olisi jättää Granlund penkille ja uskon, että Barkov nuorempana tulee olemaan haastajan asemassa.


Valoja tauluun, Rask on ykkönen, ja Barkov on kakkos/kolmos sentteri.
 

Kolmio

Jäsen
Barkov pääsi ylipätään mukaan joukkueeseen vasta aivan viime metreillä. Westerlund oli vielä pari viikoa ennen joukkueen julkistamista ollut jättämässä Barkovin kokonaan ulos joukkueesta. Näin ollen uskoisin, että Barkov tulee olemaan penkillä.
Toinen vaihtoehto olisi jättää Granlund penkille ja uskon, että Barkov nuorempana tulee olemaan haastajan asemassa.

Mikä vaihtoehto nyt olisi jättää Granlund penkille? Ei mikään. Kaveri on yksi joukkueen selvimmistä nimistä, ja on 100% varmasti kahdessa kärkiketjussa, mutta ei keskellä. Varsinkin kun Saku teki tilaa sentteriosastolle, on Barkov tosiaan varma 2-3 ketjun sentteri Filppulan tai O. Jokisen siirtyessä laitaan.
 
Laittaisin kokoonpanon seuraavalla tavalla...

uskoisin, että Barkov tulee olemaan penkillä.

Eli oliko tuo kokoonpano veikkaus siitä, miten Erkka tulee ketjut laittamaan vai se, miten itse ne laittaisit?

Yhtä kaikki Barkovin tai Granlundin paikka ei ole kyllä millään muotoa penkillä, sen verran kovista kavereista puhutaan.
 

Ihmeilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Venäjä, Atlant, Ak Bars
Noille minulle vastanneille voisin sanoa, että suurin osa näistä tänne laitetuista ketjusommitteluista ei toimisi käytännössä.
Ketjut pitäisi olla myös niin, että oikeat pelaajat pelaavat keskenään. Barkov on hyvä pelaaja ja varmasti parempi, kuin Pihlström, mutta roolia voi olla vaikea löytää.
Ketjut koitin rakentaa Westerlundin puheiden pohjalta siten, että ne olisivat tasapainoiset.

Granlundin laittaisin mielelläni myös laitaan, mutta sillä vaihtoehdolla en näe montaa toimivaa kokoonpanoa.
Jos Barkov on kokoonpanossa ja Granlund laidassa, tässä voisi olla yksi idea:

Valtteri Filppula - Mikko Koivu - Jussi Jokinen
Tuomo Ruutu - Aleksander Barkov - Juha-Matti Aaltonen
Mikael Granlund - Olli Jokinen - Teemu Selänne
Leonid Komarov - Petri Kontiola - Lauri Korpikoski

Kimmo Timonen - Sami Salo
Sami Lepistö - Sami Vatanen
Ossi Väänänen - Olli Määttä

Tuukka Rask
Antti Niemi


Antti Pihlström, Jori Lehterä, Juuso Hietanen, Lasse Kukkonen, Kari Lehtonen​

Tässä vaihtoehdossa kakkonen mukailee Tapparan viime kauden kakkosta roolitustensa puolesta.
Olli Jokinen on ainoa keskushyökkääjä, jonka laitaan Granlundin voi järkevästi laittaa.
Maalivahdeissa on se tilanne, että varmaankin aika monta näkemystä löytyy. Raskin toki voisi viime kauden, erityisesti pudostuspelien perusteella, sekä tämän kauden perusteella laittaa ykköseksi, jolloin Lehtoselle jäisi penkkimiehen rooli. Mulle maalivahdit on aika sama, kunhan Niemi, tai Rask on aloittavana veskarina.

Tähän vielä toinen idea, jossa Barkov sentteröi shutdown ketjua:


Valtteri Filppula - Mikko Koivu - Jussi Jokinen
Mikael Granlund - Olli Jokinen - Teemu Selänne
Lauri Korpikoski - Aleksander Barkov - Tuomo Ruutu
Leonid Komarov - Petri Kontiola - Juha-Matti Aaltonen

Kimmo Timonen - Sami Salo
Sami Lepistö - Sami Vatanen
Ossi Väänänen - Olli Määttä

Tuukka Rask
Antti Niemi​
 

Ihmeilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Venäjä, Atlant, Ak Bars
Neljä muuta vaihtoehtoa, jotka näen toimiviksi:

Valtteri Filppula - Mikko Koivu - Jussi Jokinen
Mikael Granlund - Olli Jokinen - Tuomo Ruutu
Lauri Korpikoski - Aleksander Barkov - Teemu Selänne
Leonid Komarov - Petri Kontiola - Juha-Matti Aaltonen

Kimmo Timonen - Sami Salo
Sami Lepistö - Sami Vatanen
Ossi Väänänen - Olli Määttä

Tuukka Rask
Antti Niemi​


Valtteri Filppula - Mikko Koivu - Jussi Jokinen
Tuomo Ruutu - Aleksander Barkov - Teemu Selänne
Lauri Korpikoski - Olli Jokinen - Mikael Granlund
Leonid Komarov - Petri Kontiola - Juha-Matti Aaltonen

Kimmo Timonen - Sami Salo
Sami Lepistö - Sami Vatanen
Ossi Väänänen - Olli Määttä

Tuukka Rask
Antti Niemi​


Valtteri Filppula - Mikko Koivu - Jussi Jokinen
Tuomo Ruutu - Aleksander Barkov - Teemu Selänne
Mikael Granlund - Olli Jokinen - Juha-Matti Aaltonen
Leonid Komarov - Petri Kontiola - Lauri Korpikoski

Kimmo Timonen - Sami Salo
Sami Lepistö - Sami Vatanen
Ossi Väänänen - Olli Määttä

Tuukka Rask
Antti Niemi​


Valtteri Filppula - Mikko Koivu - Jussi Jokinen
Mikael Granlund - Olli Jokinen - Teemu Selänne
Tuomo Ruutu - Petri Kontiola - Juha-Matti Aaltonen
Leonid Komarov - Aleksander Barkov - Lauri Korpikoski

Kimmo Timonen - Sami Salo
Sami Lepistö - Sami Vatanen
Ossi Väänänen - Olli Määttä

Tuukka Rask
Antti Niemi​
 

Ex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Meikäläisen one-lineri tähän:

Muusta en tiedä mutta jotenkin tuo ehdotettu ketju

Korpikoski-Barkov-Selänne

olisi todella mukava nähdä! Ei mulla muuta...
 

Viljami84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
Valtteri Filppula - Mikko Koivu - Jussi Jokinen
Tuomo Ruutu - Aleksander Barkov - Teemu Selänne
Lauri Korpikoski - Olli Jokinen - Mikael Granlund
Leonid Komarov - Petri Kontiola - Juha-Matti Aaltonen

Kimmo Timonen - Sami Salo
Sami Lepistö - Sami Vatanen
Ossi Väänänen - Olli Määttä

Tuukka Rask
Antti Niemi​
Nuo kaksi ekaa ketjukoostumusta kyllä allekirjoitan ja tämän yllä olevan haluaisin mieluiten myös nähdä, mutta itse vähän pelkään että Rask floppaa (toivottavasti EI). En tiedä miksi näin pelkään, ehkä siksi että kaveri ei ole pelannut näin huonon puolustuksen takana ikinä ja tuossa muutama viikko sitten osui muutama huonompi peli kohdille ...?!

Itsellä kova luotto kuitenkin suomen joukkueeseen, nyt kun Selännekkin alkaa päästä vauhtiin ja Koivukin toipuu vauhdilla. :)
 

Gainer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun palloseura ja suomen maajoukkue
Nuo kaksi ekaa ketjukoostumusta kyllä allekirjoitan ja tämän yllä olevan haluaisin mieluiten myös nähdä, mutta itse vähän pelkään että ....

Tuosta itse vaihtaisin ruudun ja filppulan paikkaa ja se ois bueno. filppulalta laatua lisää selänteen maalipaikoille ja ruutu kaivaa kiekkoja koivulle.
Tai sitten selänne onkin j.jokisen tilalle niin toimisi sekin.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Tornados

Jäsen
Tässä olisi oma lopullinen hahmotelmani ketjukoostumuksista Sotshissa:

Filppula - M. Koivu - J. Jokinen

Granlund - O. Jokinen - Selänne

Korpikoski - Kontiola - Aaltonen

Komarov - Barkov - Ruutu

Puolustajat:

Timonen - Hietanen

Lepistö - Salo

Määttä - Vatanen

Maalivahdit:

Rask

Lehtonen

Niemi

Puolustajien osalta on mahdollista peluuttaa Timosta ja Saloa yhdessä kovilla peliminuuteilla mutta päädyin lopulta kuitenkin parin hajottamiseen ja tasapainoiseen muodostelmaan. Määttä ja Vatanen olisi mielestäni mielenkiintoinen yhdistelmä vaikka onkin hieman riskialtis. Jos sitä ei saada toimimaan sitten Kukkonen tilalle. Väänänen ei mielestäni ole riittävän hyvässä kunnossa ansaitakseen pelipaikan. Hietanen pelaa kuitenkin keskimäärin yli 23 minuuttia hyvin menestyvässä KHL- joukkueessa.

Maalivahtien osalta ykkösmaalivahti lienee lähtökohtaisesti selviö ja kakkosmaalivahti enemmänkin makukysymys.

1. ylivoima: Filppula - Koivu - J. Jokinen - Timonen - Hietanen
2. ylivoima: Granlund - O. Jokinen - Selänne - Määttä - Vatanen

1. alivoima: Barkov - Ruutu - Lepistö - Salo
2. alivoima: Korpikoski - Kontiola - Timonen - Hietanen

Yllättävintä näissä lienee Salon tiputus ylivoimasta. Suomella on paljon hyviä hyökkääviä pakkeja. Vaikka Salolla on maineikas laukaus, tehot ovat kuitenkin olleet aika vaatimattomia tällä kaudella.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Edelleenkin tämä "Lasse-fanaatikko"sanoo, että kaikki ne, jotka ovat suorastaan pudottaneet Kukkosen pois pelaavasta kokoonpanosta, eivät todellakaan tiedä mitä tekevät ! Kirjoittaahan saa mitä lystää, mutta antaa kyllä oudon kuvan minkään sortin "asiantuntijuudesta". Erkka ei Lassea sivuun jätä.

Vaikkei tämä mikään uskonkappale olekaan, niin yhteisvirsi nro 1 "Kukkonen on pelaavassa kokoonpanossa" on kyllä tatuoitu Erkan virsikirjaan. Saa äijä todella flopata, että hänet pois siitä siirrettäisiin ja sitähän Lasse ei tee:) Piste.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös