Olympiakisat 2014: Suomi

  • 2 237 069
  • 6 559
Tila
Viestiketju on suljettu.

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tällä hetkellä Valtteri Filppula on Suomen paras pelaaja ja on aivan käsittämätöntä, miksi kaveria tungetaan laitaan. Pystyy pelaamaan laidassakin, mutta keskellä pelatessaan hän on parhaimmillaan. Eilenkin loistava peli kaverilta, niin hyökkäyssuuntaan kuin puolustussuuntaan. Kaverissa on jotain samaa kuin muuan Pavelissa, todella hyvä takakarvaamaan ja riistämään kiekkoja.

Itse lähtisin siitä, että sentterinelikko Sotshissa on Filppula - M. Koivu - O. Jokinen - S. Koivu.

J. Jokinen - Filppula - Selänne
Granlund - M. Koivu - T. Ruutu
Korpikoski - O. Jokinen - Komarov
Hartikainen - S. Koivu - Bergenheim
+ (Barkov, Joensuu, Pihlström...)

Näillä menisin tällä hetkellä, pakisto on sitten vähän haastavampi, kun Salolta ja Pitkäseltä taitavat nämä kisat jäädä väliin. Mielelläni näkisin siellä ainakin Vatasen, Määtän, Timosen, Väänäsen ja myös ehkä Kukkosen ja Lepistön. Jos Salo toipuu, niin ilman muuta kisoihin.
 
Tämä yksinkertaisesti siksi, että Lehtonen pelaa nimenomaan Dallasissa ja Rask Bostonissa ja lienee aika selvää, kumman joukkueen puolustus on kovempi ja kumman takana on siis sinällään helpompi veskarin pelata.

Saattaa myös olla, että johnnyboychukkien, dennisseidenbergien ja adammcquaidien maine ei olisi ihan sitä mitä se on, jos Bruinsin maalilla eivät olisi tällä vuosikymmenellä pelanneet Tim Thomas ja Tuukka Rask. Pelkän joukkueen menestyksen perusteella ei NHL:ssä veskareille jaella Vezinoita tai 56 miljoonan dollarin sopimuksia, kuten esim. Chris Osgood ja Antti Niemi hyvin tietävät.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Pakko sanoa tähän väliin ihan vaan, että PETRI KONTIOLA. Siinä on se sentteri, jonka täytyisi pelata Sotshissa kolmosena. Ideaali sentteri tilanne mielestäni olisi ehdottomasti
M.Koivu
V.Filppula
P.Kontiola
S.Koivu

Onhan se Barkov hyvä, mutta kyllä Konna olisi tohon kolmoseen vaan parempi. Ja O.Jokinen on aivan turha tapaus nykyään, ei mahdu...
 

tuukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kontiola oli viimeisellä Tappara kaudellaan parempi ku Barkov viime kaudella. Mielestäni. Molemmat on kehittyny sen jälkeen ja Barkovin kehitys on viime vuosina ollu huikean nopeeta. Siitä huolimatta määki uskon, että Konna olis ehdottomasti otettava mukaan kakkossentteriks. Iso kaukalo ja ne Konnan kädet ja pää, lyömätön yhdistelmä Suomen kiekkoilijoita valittaessa.

Filppula on Suomen paras sentteri tällä hetkellä, on moni sanonu. En lähde kiistään, voi hyvin olla totta. Mutta jos Filppula pelaa laidassa, onko se myös Suomen paras laitahyökkääjä? Ainaki top3:ssa. Sen takia laittaisin Filppulan kuitenki lähtökohtaisesti laitaan. Mitkä on Sakun näytöt tältä kaudelta? Kysyn vilpittömästi, koska en oo Anaheimin pelejä nähny ku yhden tällä kaudella. OJ alkaa taisteleen tosissaan paikasta, viime yönä tais tulla 0+2. Aika kinkkistä, mutta mää valitsisin sentterit näin:

1. MKoivu (Filppula laidassa)
2. Konna
3. Granlund/Barkov (toinen laidassa)
4. Saku/OJ

Kaiki ketjut hyökkää, eikä peruuttele ;)

Mää näistä mitään tiedä...
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Ketjulottoa tarjoillaan

1. Korpikoski - M.Koivu - J.Jokinen

Koivu järjestää Jokiselle, Korpedo tekee tilaa ja hoitaa ritarit. Koivu pelannut hyvin yhteen isossa kaukalossa Laurin kanssa ja kuuma Jokinen myös tuttu mies.

2. Granlund - Filppula - Selänne

Näillä käsillä Teemulle ratkaisijan viittaa ja filppula/mikke hoitaa myös oman pään. Suora yv koostumus.

3. Joensuu - Kontiola - Aaltonen

Konna-Aaltonen pari vaan toimii ja rinnalle Joensuu tekemään tilaa.

4. T. Ruutu - Barkov - Komarov

Laidoilla rytisee ja myös viimeistely hoituu. Barkov ja Komarov hoitaa juttutuokiot Iljan ja allun kans. Tai ehkä vaan Leo ja Sasha nyökkäilee.

+ Oj, S.Koivu, Lehterä, Bergenheim, Härski, Pillu

Hyökkääjiä niin paljo et pitää varmaan pistää 5 hyökkääjän kentillä, kun pakit loppuu kesken :)

Niin ja Rask maaliin piste.
 
Viimeksi muokattu:

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
NHL:ssä ei taida juuri olla, mutta ainakin minulla on sellainen mielikuva, että maajoukkueessa on pelannut laidassakin.

Änäristä en tiedä, mutta kyllä sillä on. On pelannut maajoukkueessa laidassa ja pärjäisi laidassa ihan hyvin. Aika moni tosin sanoo, että OJ ei haluaisi pelata Sotshissa laidassa.
 

Temsku81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Änäristä en tiedä, mutta kyllä sillä on. On pelannut maajoukkueessa laidassa ja pärjäisi laidassa ihan hyvin. Aika moni tosin sanoo, että OJ ei haluaisi pelata Sotshissa laidassa.

Kuuluuko sellainen pelaaja joukkueeseen, joka ei halua edustaa maataan Olympialaisissa, jos ei saa pelata keskushyökkääjänä vaan "joutuu" laitahyökkääjäksi?
 

Calgaryman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Panthers
Kuuluuko sellainen pelaaja joukkueeseen, joka ei halua edustaa maataan Olympialaisissa, jos ei saa pelata keskushyökkääjänä vaan "joutuu" laitahyökkääjäksi?

Ei kukaan kai ole väittänyt etteikö Olli Jokinen Sotshissa haluaisi pelata, jos "joutuu" laidalla pelaamaan. Puhumattakaan sitten, että hän olisi itse näin sanonut. On toki ymmärrettävää, että koko (pitkän) uransa sentterin tontilla pelannut umpisentteri haluaisi pelata mieluusti sillä omimmalla tontillaan.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Alkaa Ollikin näköjään takomaan pisteitä siihen malliin, että nousee taistelemaan kunnolla paikasta. Filppulalla on nyt Stamkosin loukkaantumisen myötä iso rooli Tampassa ja on onnistunut hyvin. Filppula siis Suomen tämän hetken parhaana hyökkääjänä ykkösen keskelle.

Sentterit:
Filppula
M.Koivu
Jokinen
S.Koivu

tai Barkov kolmosen keskelle, jos Jokinen laitettaisiin laitaan.

Maalivahti ja sentteriosasto on Suomella todella hyvissä kuosissa, mutta laidat ja puolustus heikkoja.
 

Calgaryman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Panthers
Omat ketjut. Huomautan, että kyseessä on ketjut jotka itse haluaisin nähdä, ja perustuu osittain pelkkiin mieltymyksiin pelaajien suhteen.

Jussi Jokinen - Mikko Koivu - Valtteri Filppula

Vielä pari kuukautta sitten Koivu-Ruutu kaksikkoa olisi tuskin kehdannut mennä rikkomaan, mutta "kiitos" Tuomon alavireen löytyy riittävästi rationaalisia syitä rikkoa tuo kaksikko ja koota ykkösketjuun ainakin mielestäni paperilla toimivampi koostumus. Filppula erittäin nopeana luistelijana soveltuu mainiosti tuohon hieman verkkaisempien Jussin ja Mikon vierelle. M.Koivu ja Filppula hoitaa kulmapelin ja pitävät kiekkoa, Jussin tehtävä on seisoa slotissa valmiina ampumaan lättyä uuniin.

Tuomo Ruutu - Olli Jokinen - Mikael Granlund

Kakkossentterin tontti on palapelin kinkkisin osa. Tarjokkaita siihen olisi ainakin Kontiola, Barkov ja nyt myös pelivireeseen vertynyt O.Jokinen. Barkovin tiputtaisin noista kisasta ensimmäisenä pois nuoruuden tuomien "ominaisuuksiensa" myötä ja näillä "ominaisuuksilla" nyt tarkoitan kokemuksen ja pelikestävyyden puutetta joka laskee suoritustasoa varmasti kauden edetessä ja on laskenutkin jo. Jokisen ja Kontiolan välillä valittaessa kyse on enemmän mieltymyksistä, tarjoavat kukin hieman erilaisen lisänsä tuohon ketjuun. Henk.koht. kokeilisin tuossa ensin Olli Jokista, mutta Kontiola kärkkyy paikkaa heti 13. hyökkääjänä. Laitureista GrannySmith ja Rudin Tuomo ovat mielestäni itsestäänselvät kakkosen laidoille. Granny tuo sopivasti jounikkuutta näiden voimahyökkääjien rinnalle. Tuomolle toivomme nousujohteisia suorituksia ennen turnausta, muussa tapauksessa Aaltosen tai Kontiolan tuominen kakkoseen saattaa tulla kyseeseen, mahdollisesti jopa molempien.

Lauri Korpikoski - Saku Koivu - Teemu Selänne

Jos sekä Saku että Teemu ovat molemmat joukkueessa, kuten tasonsa puolesta pitäisi, niin mielestäni sopivat parhaiten pelaamaan samassa ketjussa. Teemua olisi mielenkiintoista kokeilla myös esimerkiksi Mikon rinnalla, mutta ikävä kyllä edes Teemu ei ole enää nuori nelikymppisenä, joten hänen aikaansa tasakentällisin on rajoitettava, kun ylivoima aikaa on kuitenkin tiedossa rutkasti. En ole myöskään täysin varma Teemun hyödyllisyydestä 5vs5 pelissä niin hyvä maalintekijä kuin hän onkin edelleen. Näin ollen legendaariset kaverukset taas kerran yhteen ja laidalle monipuolinen Korpikoski.

Teemu Hartikainen - Aleksander Barkov - Leo Komarov

Fyysinen, mutta ratkaisuvalmis ketju. Vastustajalla tekee varmasti vaikeuksia saada pois kiekkoa kolmikolta, kun Hartikainen ja Barkov käyttävät vuorollaan mahtavaa kiekonsuojaustaan hyväkseen. Kulmaralli pyörii ja vastustajan pelaajat väsyvät ennen kuin ehtivät hyökkäykseen.

13.hyökkääjä Petri Kontiola
Hengittää Barkovin ja Jokisen niskaan.

Timonen - Vatanen
Määttä - Salo
(Karalahti - Ristolainen
Väänänen - Lepistö)

Puolustuksesta on erittäin vaikea saada selkeää kuvaa ja rehellisesti sanottuna siihen minulla ei kokonaiskuvaa tällä hetkellä ole. Määtälle on ehdottomasti saatava paikka top4:sta. Mielestäni paras meidän nuorista puolustajistamme eikä Timonen ja Salokaan niin vahvasti ole pelanneet etteikö voisi melkein sanoa että kaikista puolustajistamme vahvin. Kaksi ensimmäistä pakkiparia voisi melkein mennä kuten olen tuohon kirjannut ilman että olen niistä huolissani, mutta alemmat parit ovat ikävä kyllä melkoista höttöä. Neljällä parilla lähtisin ellei käy niin onnekkaasti, että Timonen nousee edelliskauden tasolleen, jolloin järkevintä olisi sysätä hänelle reilusti peliaikaa.

Rask
Lehtonen
Varalle: Niemi

Nykykunnon mukaisesti näin. Lähtökohtaisesti suunnitellaan pelit niin että Rask on ykköskassari, mutta mikäli Lehtonen vakuuttaa enemmän, suunnitelma vaihtoon.
 

HockeyBoy66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
3. Joensuu - Kontiola - Aaltonen

Vaikka kuinka olen Kärppien mies ja Aaltosen puolia haluan pitää, niin en näe hänelle sopivaa tonttia tässä Sotshin joukkueessa. Olettaen tietenkin, ettei sieltä tipu monta NHL-laituria sairastuvalle helmikuuhun mennessä.

Aaltonen elää hyökkäyspään pelistä ja siitä, että saa olla kapellimestarina kiekon kanssa kentällä. Neloskentän jarrulaiturina ei miestä kannata käyttää.

Kun paperilla katsoo Suomen potentiaalisia laitureita (oli Filppula sitten sentteri tai ei), niin sieltä löytää sen 6 kpl sellaisia jätkiä, jotka ajaa tässä kilvassa Aaltosen edelle.

On totta, että pelit Konnan kanssa ovat sujuneet hyvin aiemmin, mutta se ei tarkoita, että Aaltonen olisi ainut jolla kemiat natsaa Kontiolan kanssa kaukalossa. Myös erikoistilanne pelaajana JMA jää suomalaisten NHL-tähtien varjoon. Mahtava pelaaja, mutta liian arvoton nelosen laidalla. Eikä tässä joukkueessa valitettavasti ole tilaa kolmessa ekassa ketjussa Aaltoselle.

Niin paljon kuin haluaisin nähdä Juhin leijonapaidassa Sotshissa, mutta toisaalta taas pitää muistaa, että Suomi antaa muutamille maille tasoitusta jo niin paljon pelaajissa, että nuorisuomi hengessä ei sitä leikkiä voiteta. Mitali kun on muutenkin työn ja tuskan takana ja vaatii koko joukkueelta täydellistä onnistumista kokonaisuutena. Pakistoa kun katselee, niin jokainen tietää, ettei se kestä enää yhtään NHL-miehen loukkaantumista.
 
Aloin miettiä noita koostumuksia ensimmäistä kertaa, kun huomasin ettei tässä ole montaa kuukautta kun näkee kiintoisimpia mahdollisia pelejä.

Granlund - Kontiola - J. Jokinen
Ruutu - Filppula - Selänne
Korpikoski - M.Koivu - Komarov
Pihlström - S. Koivu - Joensuu

Salo - Vatanen
Timonen - Ristolainen
Määttä - europakki

Harmittaa kun Selänteen tilalle ei ole parempaakaan peluria. Itse haaveilin siitä, että Selänteen voisi jättää pois tästä "omasta" joukkueesta, tietäen kuitenkin ettei Westerlund ikimaailmassa jättäisi Selännettä ulos.
Myös se harmittaa kun Leino ei ansaitse paikkaa joukkueessa. Ja sekin harmittaa kun Ruutu pitää varmaan sinne laittaa, vaikka en usko hänen olevan vireessä edes silloin helmikuussa, varsinkaan isossa kaukalossa.

Ellei sitten laita venäläisellä jäällä viihtyvää Sakari Salmista Selänteen paikalle.
Jos pelattaisiin pienessä kaukalossa, voisi Olli Jokinen hyvin pelata Komarovin paikalla.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
J. Jokinen - Filppula - Selänne
Granlund - M. Koivu - T. Ruutu
Korpikoski - O. Jokinen - Komarov
Hartikainen - S. Koivu - Bergenheim
+ (Barkov, Joensuu, Pihlström...)

Tässä hyvä pohja muutamalla kysymysmerkillä.

Jaksaako Selänne pelata nopeatempoisessa turnauksessa ykkösketjun minuutteja? Mielestäni ei.
Kuuluuko T.Ruutu kahteen ensimmäiseen ketjuun? Mielestäni ei. Korpikoskikin taistelee tällä hetkellä paremmalla tuloksella ja voisi olla fyysinen pala kahteen ensimmäiseen kenttään.

_
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Jaksaako Selänne pelata nopeatempoisessa turnauksessa ykkösketjun minuutteja? Mielestäni ei.
Kuuluuko T.Ruutu kahteen ensimmäiseen ketjuun? Mielestäni ei. Korpikoskikin taistelee tällä hetkellä paremmalla tuloksella ja voisi olla fyysinen pala kahteen ensimmäiseen kenttään.
Westerlund luultavasti peluuttaa varsin tasaisesti ainakin kolmea ensimmäistä kenttää. Todennäköisesti kaikkea neljää ketjua, jotta kaikki saadaan hyvin mukaan turnaukseen ja jotta kenellekään rasitus ei kasva liian suureksi turnauksen edetessä. Tässä mielessä on siis melkein sama, missä ketjussa Teemu Selänne pelaa. Todennäköisesti 2-3 ketjussa sekä kakkosylivoimassa.

Tuomo Ruudusta olen pitkälti samaa mieltä kanssasi. Tällä hetkellä otteet eivät ole sellaisia, että paikka kahdesta ensimmäisestä ketjusta löytyisi. Täytyy kuitenkin huomioida, että Ruudulla on yhteistä pelihistoriaa muun muassa Mikko Koivun, Jussi Jokisen ja Olli Jokisen kanssa. Erkka varmasti rakentaa ketjut tuttujen parivaljakoiden kautta, joten siinä mielessä Tuomo lienee vahvoilla kahteen ensimmäiseen ketjuun.

Olen tässä pari päivää pohdiskellut tuota Filppulan tilannetta. Periaatteessa mies on omimmillaan nimenomaan sentterin roolissa, mutta siihen paikalle meillä on muitakin erinomaisia vaihtoehtoja. Oikeastaan molemmat Koivut ovat ainoita umpisenttereitä, joille laitahyökkääjän paikkaa ei edes vitsillä viitsisi ehdottaa. Mikael Granlund, Jussi Jokinen, Olli Jokinen ja Valtteri Filppula kykenevät kaikki pelaamaan myös laidassa ja näistä etenkin nuoremmalla Jokisella ja Filppulalla on laitahyökkääjän paikalta myös hyviä kokemuksia.

Jussi Jokinen - Mikko Koivu (C) - Valtteri Filppula
Lauri Korpikoski - Petri Kontiola - Mikael Granlund
Tuomo Ruutu - Saku Koivu - Teemu Selänne
Leo Komarov - Aleksandr Barkov - Teemu Hartikainen

Kimmo Timonen (A) - Sami Salo
Sami Lepistö - Jere Karalahti
Olli Määttä - Ossi Väänänen (A)
Sami Vatanen - Lasse Kukkonen

Tuukka Rask
Antti Niemi
Kari Lehtonen

Ylivoimaketjut:

Jussi Jokinen - Mikko Koivu - Valtteri Filppula
Kimmo Timonen - Sami Salo

Mikael Granlund - Petri Kontiola - Teemu Selänne
Sami Lepistö - Jere Karalahti

Alivoimaketjut:

Saku Koivu - Lauri Korpikoski
Kimmo Timonen - Lasse Kukkonen

Mikko Koivu / Aleksandr Barkov - Leo Komarov
Ossi Väänänen - Jere Karalahti

Ylimääräiset hyökkääjät: Juhamatti Aaltonen, Jesse Joensuu

Tällaista sommitelmaa tällä kertaa. Mielestäni tilanne on tällä hetkellä se, että joko Olli Jokinen tai Aleksandr Barkov ei mahdu joukkueeseen. Barkovin näin hieman monipuolisempana pelaajana sekä tulevaisuuden vastuunkantajana, joten annan hänelle mieluummin paikan. Toki Ollia voisi miettiä laitaan, mutta en oikein silloinkaan saa toimivan näköiseksi ketjuja.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Valtteri Filppula - Mikko Koivu - Mikael Granlund
Jussi Jokinen - Aleksander Barkov - Tuomo Ruutu
Lauri Korpikoski - Olli Jokinen - Teemu Selänne
Jesse Joensuu - Saku Koivu - Leo Komarov
Sean Bergenheim

Kimmo Timonen - Sami Vatanen
Olli Määttä - Sami Salo
Sami Lepistö - Rasmus Ristolainen
(Ossi Väänänen - Lasse Kukkonen)

Tuukka Rask
Kari Lehtonen
Antti Niemi

Puolustus on se isoin murheenkryyni. Toivottavasti Erkka lähtee olympialaisiin kolmella pakkiparilla, silloin Väänänen saa olla ylimääräinen puolustaja.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Valtteri Filppula - Mikko Koivu - Mikael Granlund
Jussi Jokinen - Aleksander Barkov - Tuomo Ruutu
Lauri Korpikoski - Olli Jokinen - Teemu Selänne
Jesse Joensuu - Saku Koivu - Leo Komarov
Sean Bergenheim

Kimmo Timonen - Sami Vatanen
Olli Määttä - Sami Salo
Sami Lepistö - Rasmus Ristolainen
(Ossi Väänänen - Lasse Kukkonen)

Tuukka Rask
Kari Lehtonen
Antti Niemi

Kokoonpanot alkaa koko ajan näyttämään valmiimmilta, kuten tässä mitä lainasin. Kiitos myös Taitopelaajalle hyvästä viestistä, Selänne tosiaan jaksaa kunhan peluutus on tasaista kaikilla hyökkäävillä kentillä. Pelaajat alkaa jota kuinkin olla tässä ketä itsekin näen joukkueessa, kuulun OJ joukkoihin ja nhl.com highlight scouttauksella olen nähnyt Ollilta hyviä passeja ja väkevää liikettä.

Mutta roolituksesta vielä. Yllä mainituissa ketjuissa menee ehkä hiukan omasta mielestäni roolit sekaisin ja hakisin maalintekoon pystyvää suoraviivaisuutta 1-3 kenttiin, tälläisiä pelaajia on Selänne, Korpikoski, Jokinen ja Ruutu, näiden pitäisi pelata mahdollisimman paljon eri ketjuissa ja jos kaksi on valittava samaan kenttään se olisi ehkä sittenkin J.Jokinen ja Ruutu, keskellä M.Koivu. Siinä olisi sitten se yhteinen pelihistoriakin noteerattu ja näppärästi käänsi takin yhden viestin matkalla.

OJ ja Selänne tuntuu paperilla tutkaparilta joka ei löydä toisiaan, Selänne löytää maalijyvän joko saunakaverinsa Sakun rinnalla tai sitten maagisista syötöistä a'la Granlund/Barkov/M.Koivu.

Laitetaan vielä 4.kentän jyriä vastakkain, Komarovilla on paikka joukkueessa ja tällä hetkellä Hartikainen tuntuu vahvemmalta kuin Joensuu.

_
 

marras

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kokoonpanot alkaa koko ajan näyttämään valmiimmilta, kuten tässä mitä lainasin. Kiitos myös Taitopelaajalle hyvästä viestistä, Selänne tosiaan jaksaa kunhan peluutus on tasaista kaikilla hyökkäävillä kentillä. Pelaajat alkaa jota kuinkin olla tässä ketä itsekin näen joukkueessa, kuulun OJ joukkoihin ja nhl.com highlight scouttauksella olen nähnyt Ollilta hyviä passeja ja väkevää liikettä.

Mutta roolituksesta vielä. Yllä mainituissa ketjuissa menee ehkä hiukan omasta mielestäni roolit sekaisin ja hakisin maalintekoon pystyvää suoraviivaisuutta 1-3 kenttiin, tälläisiä pelaajia on Selänne, Korpikoski, Jokinen ja Ruutu, näiden pitäisi pelata mahdollisimman paljon eri ketjuissa ja jos kaksi on valittava samaan kenttään se olisi ehkä sittenkin J.Jokinen ja Ruutu, keskellä M.Koivu. Siinä olisi sitten se yhteinen pelihistoriakin noteerattu ja näppärästi käänsi takin yhden viestin matkalla.

OJ ja Selänne tuntuu paperilla tutkaparilta joka ei löydä toisiaan, Selänne löytää maalijyvän joko saunakaverinsa Sakun rinnalla tai sitten maagisista syötöistä a'la Granlund/Barkov/M.Koivu.

Laitetaan vielä 4.kentän jyriä vastakkain, Komarovilla on paikka joukkueessa ja tällä hetkellä Hartikainen tuntuu vahvemmalta kuin Joensuu.

_

Eikös tuo menis hyvin jos vaan vaihtaa Ruudun ja Selänteen päikseen? Ainakin itse allekirjoittasin hyökkäyksen tuolla muutoksella. Oikeastaan koko kokoonpanon kunhan pakkiparit järjesteltäisiin uudestaan (Salo ja Vatanen päikseen) ja Niemen tilalle vaihdetaan Rinne.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
On noissa fantasiarostereissa aikamoinen läjä jätkiä jotka eivät tee pistettäkään tällä hetkellä NHL:ssä. Ruudun saldot ovat todella murheelliset ja Selännekin tehnyt pisteen joskus kauan aikaa sitten. Toivottavasti kisoissa sitten aukeaa jos siellä pelaavat.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
On noissa fantasiarostereissa aikamoinen läjä jätkiä jotka eivät tee pistettäkään tällä hetkellä NHL:ssä. Ruudun saldot ovat todella murheelliset ja Selännekin tehnyt pisteen joskus kauan aikaa sitten. Toivottavasti kisoissa sitten aukeaa jos siellä pelaavat.
Säännöllisiä pistenikkareita ei Suomella juurikaan NHL:ssä pelaa, joten pakko valita näitä ei-niin-kuumia pelaajia myös.
 

kende

Jäsen
Suosikkijoukkue
sport
Tuomo Ruudulla ei tällä hetkellä ole mitään asiaa olympiajoukkueeseen. Tuomo Ruudulla on selkeästi vain rooli spekuloitaessa ja vertailtaessa kemioita esim edellisten joukkueiden ja Sotshiin muodostuvan joukkueen sisällä.

Niemi ja Lehtonenkin ovat 0+2 tehoillaan osoittaneet saman hyökkäyspään potentiaalin. On totta, että Ruudulla on pienentynyt ruutu joukkueessaan, mutta on hämmästyttävästi saanut silti ylivoima-aikaakin (esim. 4 viime pelissä yhteensä yli 6 min). Tehot ovat anteeksiantamattoman surkeita ja tehosaldo murheellinen.

Tuomo Ruudun peliä leimaa yksi sana: sähläys. Varmasti maajoukkuetamineissa mies pelaisi kenties kontrolloidummin ja itsevarmemmin, mutta mielestäni on väärin muita, objektiivisesti parempia pelaajia kohtaan perustella Ruutua esim. kemioiden kautta. Uusia kemioita syntyy aina ja ei ole mikään suuri "riski" niitä kokeilla. Kyllä suomalaiset aina löytävät kohtuullisen toimivan mikroyhteispelimallin turnauksiin, koska usein heillä lienee jokin esiymmärrys siitä, kuinka toinen suurinpiirtein pelaa. Joitain venäläisiä ei välttämättä tämä samalla tavalla kiinnosta.

Itse jopa antaisin Ruutun paidan maajoukkueessa mielummin vaikka the Jarkon kannettavaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös