Nuorten MM-kisat Kanadassa 2009

  • 223 829
  • 605

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Erittäin hyvä peliesitys Suomella. Rautakorpi on saanut pelin hyvin kuosiin. Pelillisesti Suomi oli vain hitusen jäljessä, mutta numerot selittyvät pikemminkin taitoeroilla. Säteriä on kiittäminen monesta huippupelastuksesta. Sikäli puheet voitonmahdollisuuksista ovat kaukaa haettuja. Ero vuoden 2007 U18 MM-kisoihin on aika selvä, Suomi pelasi suhteellisesti paremmin Ruotsia vastaan. Toisaalta, peli ei ollut sellaista yhteen maaliin pelaamista kuin v. 2006 kisojen puolivälierä.

Kun katselee muita tuloksia, kupletin juoni on jo selvä. Suomi pelaa realistisesti sijoista 5-6. Ja jos jollain ihmeellisellä tuurilla se saisi vielä Tshekin vastaansa puoliväriin... Kanada, Ruotsi ja USA ovat omaa luokkaansa, mutta Venäjä voisi olla Suomenkin yllätettävissä.
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Puolustus huolestuttaa, muuten tässä porukassa olisi ehdottomasti aineksia välieriin. Toivottavasti peräpää saadaan kuosiin. Tietysti voi olla niinkin, että jyrkkiöt ja niemet eivät yksinkertaisesti riitä. Saa nähdä.

Niinpä. Erityisesti huomiota herätti suomalaispakkien kehno luistelutaito. Ruotsalaiset olivat valovuosia edellä. Jyrkkiöltä kammottavia hasardeja etenkin ottelun alussa. Paransi kyllä loppua kohden, mutta silti joka kerta pelotti, kun Jyrkkiö oli jäällä. Ei todellakaan Suomen ykköspakki ainakaan tässä pelissä. Liike ei vaan riitä, eikä oikein kädetkään.

Ihan miehekäs ja kunniakas taistelu, mutta parempi voitti. Paljon parempi.

Ike
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Ei vittu, sinne olis varmaan pitänyt ottaa yksi Jokeripelaaja lisää. Tai kloonata Nestori vitun Lähde. Muita hyviä ideoita?
No juu, Manelius kun oli rikki, niin eipä olisi Jokereista juuri ollut ehdokkaita Jyrkkiön tilalle. Kanada-pelin perusteella olisin kuitenkin ottanut Näkyvän ennen Jyrkkiötä kisajoukkueeseen kahdeksana päivänä viikossa.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Säteri pelasi hyvin ja omasta mielestäni Suomen toiseksi paras pelaaja eilen. Muutama muukin pelasi "ihan ok" pelin vähintään, mutta puolustus oli kyllä kauheata kuraa. En tullut laskeneeksi, mutta melkeinpä voisin veikata että kymmenkunta avausta Suomen pakit antoivat omalla alueella keskelle siniviivaa ja niistä Ruotsi sai kiekon. Muutenkin puolustus oli kyllä todella heikko. Sekä omassa päässä kiekottomana että kiekollisena kokoajan ongelmia. Liike ei riitä, eikä taidot.

Hyökkäyksessä sen sijaan oli positiivisia väläyksiä. Varsinkin Rajala... huhhuh. Voisin kysyä niiden mielipiteitä, jotka olivat Tonia tiputtamassa joukkueesta, että vieläkö tahdotte tiputtaa? Onneksi Rautakorpikin peluutti nyt hyökkäävässä kentässä ja jatkossakin jatkaisin Hartikainen-Nättinen-Rajala kentällä, joka oli todella hyvä. Rajala voisi ajaa rohkeammin maalille, mutta toisaalta ampuu todella fiksusti kiekkoja maalia kohden pienestä kulmasta. Näki että selvästi tarkoituksella ampui patjoihin niin että se tulee kavereille eteen ja oli selvästi sovittu että keskeltä sitten toinen laituri ja sentteri ajaa suoraan maalille. Noista tulee varmasti jatkossa maali tai ehkä parikin.

Granlund oli pettymys, mutta olisi voinut käyttää yv:llä ja ehkä jatkossa löytyy tilaa vaikkapa siihen "ykköseen"/"kakkoseen" Pöystin/Luceniuksen tilalle? Lucenius oli toisaalta taas ihan hyvä kulmissa, mutta rakastaa liikaa kiekkoa. Pöysti oli tuossa kentässä selvästi heikoin lenkki ja kiekon kanssa aika turisti tuntui olevan.

Kaikenkaikkiaan mielestäni parempaa peliä Suomelta, kun odotin, varsinkin hyökkääjiltä.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Hyökkäyksessä sen sijaan oli positiivisia väläyksiä. Varsinkin Rajala... huhhuh. Voisin kysyä niiden mielipiteitä, jotka olivat Tonia tiputtamassa joukkueesta, että vieläkö tahdotte tiputtaa?
Öhöö, eipä ainakaan täällä ole kovin moni ollut Rajalaa tiputtamassa joukkueesta. Granlundia on kehuttu enemmän, mutta kyllä täällä aika lailla yleisesti ollaan haluttu nämä kaikki superjunnut mukaan kisoihin.

Suomen pelistä en nähnyt kuin viimeisen erän ja en tiedä olinko sitten taas unohtanut laskea omat odotukseni junnutasolle niiden NHL-pelien jälkeen, mutta mun silmiin oli kyllä aika heikkoa peliä molemmilta joukkueilta. Ero oli kuin yöllä ja päivällä siihen Kanadan peliin mitä katselin noin 1,5 erää. Varsinkin Kanadan vauhti oli satakertaa kovempi kuin Suomella tai Ruotsilla. Ensimmäisten pelien perusteella Kanada ja USA ovat selkeästi kovimmat jengit näissä kisoissa. Tavares aloitti aika vauhdikkaasti, kuten tuolla toisessa ketjussa jo kirjoitinkin, niin hän on kyllä aika huikea tekemään maaleja. Yksinkertaisesti laittaa sen kiekon häkkiin kun paikka tulee. Kuulostaa kovin yksinkertaiselta, mutta kysykää vaikka suomalaisilta että onko se niin yksinkertaista. Antoi myös hienoja syöttöjä eilen ja ainakin mulle todisti olevansa kyllä ihan oikeasti kova jätkä eikä mikään ylihehkutettu jo kaiken lahjakkuutensa käyttänyt junnustara.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Sääliksi käy Säteriä ja sinänsä näppärää hyökkäyskalustoakin, jos puolustuksessa Jyrkkiö, Melart ym. jatkavat pupeltamistaan jatkossakin. Pitää vaan toivoa, ettei slovakkien puolustus ole sen parempi..
 
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
Katselin tuossa nuo Ruotsi-ottelun maalit ja vaikka en tosiaan itse peliä nähnyt, niin noista maaliin johtaneista tilanteista, erityisesti Ruotsin eka ja kolmas maali, näkee tuon suomalaispakkien hätäilyn. Ensimmäisessä maalissa pakki olisi helposti ehtinyt ottaa kiekon haltuun ja katsoa mihin sen antaa. Sen sijaan pakki yritti suoraa levitystä päädyn kautta ja pyyhki pölyt kiekosta. Kolmannessa maalissa aivan samalla tavalla hätäinen levitysyritys poikki kentän, vaikka olisi ehtinyt tuoda itse kiekon ylös laitaa pitkin tai syöttää samassa laidassa olleelle hyökkääjälle.

Helppo tietysti jälkeenpäin videolta analysoida, mutta kuitenkin. Noissa tilanteista näkee hyvin sen puolustajien pelirohkeuden puutteen. Kiekosta eroon vaan mahdollisimman nopeasti.

Toivotaan, että kyseessä oli avausottelun jännitys ja jatkossa kiekkoa pelataan huolellisemmin. Täytyykin yrittää seuraavissa otteluissa itsekin etsiytyä jonkun streamin ääreen katsomaan pelejä.
 

kilonkingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En tullut laskeneeksi, mutta melkeinpä voisin veikata että kymmenkunta avausta Suomen pakit antoivat omalla alueella keskelle siniviivaa ja niistä Ruotsi sai kiekon.

Omassa päässä tuli tosiaan aivan järkyttävä määrä harhasyöttöjä, kymmenen ei välttämättä edes riittänyt. Jo pelkästään Jyrkkiö antoi varovaisen arvion mukaan 5 hasardisyöttöä ja valitettavasti noita nähtiin lähes kaikilta pakeilta.

Tuollaisella virhemäärällä ei yksinkertaisesti voiteta Ruotsia ja jopa hiukan ihmeellistä, että Ruotsi rankaisi näistä virheistä ainoastaan kahdesti. Oikeastaan Ruotsi oli aika vaisu omassa hyökkäyspelissään, ruotsalaiset eivät pystyneet itse rakentamaan montakaan maalipaikkaa. Vielä eilen ei tarvinnutkaan, kun suomalaispakit tarjoilivat suroaan lapaan, mutta jatkossa Ruotsin on parannettava huikeasti omaa peliä, mikäli mielivät mestariksi.

Onneksi Rautakorpikin peluutti nyt hyökkäävässä kentässä ja jatkossakin jatkaisin Hartikainen-Nättinen-Rajala kentällä, joka oli todella hyvä. Rajala voisi ajaa rohkeammin maalille, mutta toisaalta ampuu todella fiksusti kiekkoja maalia kohden pienestä kulmasta.

Tuo ketju oli ehdottomasti Suomen paras ja varsinkin Rajala oli eilen loistava. Nyt Rajala sai pitkään peräänkuulutetulla ja toivotulla tavalla kiekkoa vauhtiin, eikä häntä enää sen jälkeen kiinni saa. Se luistelu on vaivattoman näköistä, mutta vie silti todella tehokkasti eteenpäin.

Rajala voisi tosiaan pelata vielä hiukan röyhkeammin ja käyttää puolustuksen pieniä aukkoja hyväkseen. Esimerkiksi NHL:n puolella samalla tavalla pienikokoiset laiturit Kane, Kariya ja St. Louis livahtavat rohkeasti luistelullaan ja vikkelyydellään isokokoisten pakkien ohi. Rajalalla on siis mahdollisuudet käyttää luisteluaan vieläkin tehokaammin hyväksi, mutta se vaati hiukan lisää röyhkeyttä. Ehkä Rajalan tapauksessa näkyy vielä se, että hän on kasvannut isossa kaukalossa, jossa tilaa on huomattavasti enemmän.

Toisaalta tuollainen aavistuksen maltillinen pelityyli johtaa siihen, että Rajala lukee hyvin peliä ja sijoittuu jatkuvasti kentällä oikein. Hiukan peliä suoraviivaisemmaksi, mutta ei myöskään liikaa, sillä Suomesta löytyy ihan liikaa laput silmillä tuhatta ja sataa painavia laitureita.

Granlund oli pettymys, mutta olisi voinut käyttää yv:llä ja ehkä jatkossa löytyy tilaa vaikkapa siihen "ykköseen"/"kakkoseen" Pöystin/Luceniuksen tilalle? Lucenius oli toisaalta taas ihan hyvä kulmissa, mutta rakastaa liikaa kiekkoa. Pöysti oli tuossa kentässä selvästi heikoin lenkki ja kiekon kanssa aika turisti tuntui olevan.

Granlund oli pimennossa, mutta eipä kyllä saannut pahemmin peliaikaakan ja edelleenkään laiturin paikka ei mielestäni sovi Granlundille.

Pöysti on kiekkollisena juuri tällainen laput silmillä tuhatta ja sataa painava laituri, mutta Pöysti oli samalla myös koko Suomen joukkueen kovin taklaaja eilen ja siitä ansaitsee ehdottomasti kehut. Ylipäätään Suomi taklasi eilen aivan liian vähän, toivottavasti Venäjää vastaan nähdään huomattavasti enemmän taklauksia ja sitä kautta horjutettua venäläisiä.

Joka tapauksessa Granlundin laittaisin "kolmosen" keskelle, jolloin Lajunen siirtyisi laitaan, johon hän sopii iskokoisena röyhijänä huomattavasti paremmin ja on tällä kaudella laidassa pelannutkin. Toiselta laidalta löytyisi Roppo ja Lähde saisi siis siirtyä neloseen/ylimääräiseksi hyökkääjäksi.

Hartikainen-Nättinen-Rajala
Lucenius-Sallinen-Pöysti
Lajunen-Granlund-Roppo
Rask-Helenius-Lähde/Lähteenmäki

Ylivoima oli varsin luokatonta eilen ja lähtisin tekemään toiseen ylivoimaan pieniä muutoksia. Ykkösylivoimassa Hartikainen-Nättinen-Rajala-Niemi-Jyrkkiö on periaatteessa palikat kohdallaan, mutta kuvioita on syytä vielä vähän hioa.

Kakkosylivoimasta raivaisin ehdottomasti tilaa Granlundille, eihän tuossa nyt ollut oikeastaan ketään, joka rakentaisi sitä peliä. Sallinen sopii kuitenkin paremmin maalinedustalle kuin peliä rakentamaan ja Luceniukselta löytyy taitoa, mutta syöttöjä ei koskaan kuulu. Pöystin energiasta ei ole pahemmin ylivoimalla apua, joten Pöysti pois ja Granlund tilalle rakentamaan peliä.

Viivalla Gröndahl alkaa olla aikalailla nähty tapaus, ikävällä tavalla tulee mieleen Mikko Luoma. Kankea ja kädetön, eikä laukauskaan ole kummoinen. Oikeastaan rightin kätisyys on ainoa asia, joka selittää Gröndahlin aseman ylivoiman viivamiehenä. Suomen toinen rightin pakki on muuten eilen "kunnostautunut" Jyrkkiö, mutta hänellä on sentään edellytyksiä ylivoiman viivamiehenä.

Sami Vatanen olisi sopinnut viivamieheksi aivan loistavasti, mutta loukkaantuminen taisi harmittavasti estää näyttöpaikan. Vataselta löytyy loistava rightin laukaus ja kiekkolliset taidot sekä luistelu ovat erinomaisella tasolla. Kyseessä on siis hyvin harvinainen suomalainen pelaaja, sillä nimenomaan kiekkolliset rightin pakit puuttuvat lähes kokoonaan tästä maasta. Reijo Ruotsalainen, Teppo Numminen ja Sami Salo, siinä taitavat olla aikojen saatossa suomalaiset huippuluokan rightin pakit.

Taas eksyttiin aika kauas itse aiheesta, mutta tosiaan kun niitä rightin pakkeja ei kerran löydy, niin sitten sinne viivalle on otettava joko toinen leftin pakki tai sitten rightin hyökkääjä. Kun Näkyvä lähetettiin viimeisenä kotiin, niin eipä tuolta oikein löydy Niemen, Jyrkkiön ja Kivistön lisäksi pakkia, jolta löytyisi tällä tasolla tarpeeksi kiekkollista osaamista ylivoimalle.

Eli rightin hyökkääjä sinne viivalla olisi parasta laittaa, varsinkin kun silloin saataisiin kätisyydetkin kuntoon. Roppo sopisi tuonne viivalle parhaiten, koska häneltä tuntuu löytyvän ihan painava laukaus, eivätkä kädetkään ole ihan puuta. Kakkosylivoima olisi siis kokonaisuudessan muodossa Sallinen-Granlund-Lucenius-Roppo-Kivistö, tuon parempaa ei oikein tästä ryhmästä pysty rakentamaan.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Vastassa Venäjä

Ruotsin "superpakki" Viktor Hedman on loistanut Elitserienissä, mutta oli korkeintaan keskinkertainen Suomea vastaan. Tänä iltana suomalaisia vastassa AHL:ssä hyvän alkukauden pelannut Vjatseslav Voinov tovereineen.

Venäjä on ottelussa "kotijoukkue", joten saa nähdä peluuttaako päävalmentaja Sergei Nemchinov ykköspakkipariaan Voinov (#23) - Dmitri Kulikov (#3) Ruotsi-ottelun parasta suomalaisketjua Hartikainen-Nättinen-Rajala vastaan. Voinov ja Dmitri Kulikov ovat kaksi Venäjän kuudesta Pohjois-Amerikan vahvistuksesta. Muut neljä ovat joukkueen kapteeni ja ykköstähti Nikita Filatov, jonkin sortin voimahyökkääjäksi kuvattu Jevgeni Gratshev, Dallasin varaus Sergei Korostin ja Latvia-ottelussa Filatovin ja Gratshevin kanssa samassa ketjussa pelannut Dmitri Kugryshev.

Latviaa vastaan Venäjä pelasi ilmeisesti puolivalolla, koska voitti vain 4-1. Maalintekijöinä olivat Voinov (pakki, yv-maali), Pavel Chernov, Maxin Goncharev (pakki, yv-maali) ja neljännen teki Dmitri Klopov aivan ottelun lopussa. Venäjän syömähampaaksi ennakoitu Filatovin ketju ei kerännyt ottelussa pistettäkään, aivan kuten Ruotsin ykköskentällinen Möller-Backlund-Josefsonkaan ei kerännyt Suomea vastaan.

Suomi on pelannut tällä kaudella tasaväkisesti Venäjää vastaan. Marraskuussa Uppsalassa Suomi hävisi 5-6 rankkarikisan jälkeen, elokuussa Tshekissä numerot olivat 3-4 Venäjän hyväksi. Noista otteluista joukkueiden kokoonpanot ovat tietenkin muuttuneet, koska molemmat ovat saaneet amerikan apuja - Venäjä enemmän kuin Suomi.

Uskon Suomen voittavan illan ottelun, koska 1) Säteri parempi molari kuin kumpikaan venäläisvahdeista ja 2) Rautakorpi saa pidettyä joukkonsa paremmin kurissa kuin Nemchinov omansa. Jos ottelu menee kohkaamiseksi ja maalintekokilpailuksi, niin silloin Suomella ei ole paljoakaan saumoja venäläisiä vastaan. Kyllä Filatov, Gratchev, Kugryshev ja Dadonov-Klyukin-Klopov tekevät enemmän osumia kuin Nättisen ja Sallisen ketjut.

Parivaljakot:

#8 Jyri Niemi <-> #24 Vjatseslav Voinov

Varakapteeni Niemi oli paras suomalaispakki Ruotsia vastaan, varakapteeni Voinov on venäläispuolustuksen ykkösmies.

#11 Toni Rajala <-> #28 Nikita Filatov

Filatov oli viime vuonna pistepörssin kakkonen USA:n vanRiemsdykin jälkeen, Rajala oli Ruotsia vastaan Suomen vaarallisin hyökkääjä.

#10 Niklas Lucenius <-> #26 Jevgeni Dadonov

Edustakoon Lucenius ja Dadonov joukkueidensa 89-ketjuja. Lucenius oli viime vuonna Jan-Mikael Juutilaisen kanssa Suomen paras pistemies tehdessään kuudessa ottelussa kuusi pistettä. Dadonov ei tehnyt Tshekeissä seitsemässä ottelussa pistettäkään. Nyt nähdään kumman joukkueen -89 syntyneiden ketju on kuluneen vuoden aikana kehittynyt enemmän. Suomen Lucenius-Sallinen-Pöysti vai Venäjän Dadonov-Klyukin-Klopov.
 
Viimeksi muokattu:

kilonkingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Uskon Suomen voittavan illan ottelun, koska 1) Säteri parempi molari kuin kumpikaan venäläisvahdeista ja 2) Rautakorpi saa pidettyä joukkonsa paremmin kurissa kuin Nemchinov omansa. Jos ottelu menee kohkaamiseksi ja maalintekokilpailuksi, niin silloin Suomella ei ole paljoakaan saumoja venäläisiä vastaan.


Suomella on ihan hyvät mahdollisuudet voittaa Venäjä, mutta juuri noiden kahden asian onnistumista se vaatii. Lisäksi fyysinen peli tulee olemaan tänään tärkeää, jotta venäläisten taitoniekkojen peli saadaan yskimään.

Venäjän joukkue ei ole kuitenkaan kokonaisuudessaan kovin vakuuttava, yksittäisiä tähtipelaajia löytyy, mutta eivät hekään pysty yksin joukkuetta kannattelemaan. Kaiken lisäksi Venäjän joukkueen valitsemisessa oli tuttuun tapaan kaiken näköisiä epäselvyyksiä ja lopulta joukkueesta tippuivat Maxim Mayorov, Sergei Gayduchenko, Sergei Ostapchuk ja Andrei Loktionov.

Mayorov pelaa AHL:ssä Filatovin ketjukaverina, joten hänen olisi luullut mahtuvan helposti joukkueseen mukaan. Samoin isokokoinen maalivahti Gayduchenko oli tämän ennakon mukaan Venäjän ykkösveskari, mutta kuitenkin valmennusjohto lähetti Floridan varauksen kotiin.

Onkin mielenkiintoista nähdä minkälainen joukkue sieltä lopulta vastaan luistelee. Venäjä ei ole kuitenkaan tähän mennessä tuloksien valossa vakuuttanut, vaikka Latviasta tulikin voitto, mutta ainoastaan 4-1 numeroin ja harjoituspelissä USA antoi kylmää kyytiä voittamalla Venäjän peräti 5-1.

Nyt Venäjän voittamalla Suomi olisi lähellä lohkon 2. sijaa, jolla puolivälierässä vältettäisiin vakuttavasti tähän menessä pelanneet Kanada ja USA. Näin ollen puolivälierässä vastaan tulisi todennäköisesti Tshekki, joka otti Kanadalta turpaan lukemin 8-1.

Puolivälierään Tshekkiä vastaan Suomi lähtisi jopa pienenä ennakkosuosikkina, mutta jos vastaan asettuu USA tai Kanada, niin Suomen mahdollisuudet mitalipeleihin ovat aikalailla olemattomat.

Tietysti edes se puolivälieräpaikka ei ole Suomelle vielä mitenkään selvä ja jos Venäjää vastaan tulee tappio, niin se tarkoittaa sitä, että kahdesta viimeisessä ottelussa Latviaa ja Slovakiaa vastaan on pakkovoiton paikka. Nuorelle joukkueelle ei varmasti ole henkisesti mitenkään helppo lähteä noihin otteluihin, jos alla on kaksi tappiota.

Edessä on siis kaikin puolin tärkeä ottelu Venäjää vastaan, sillä tämä ottelu tulee ratkaisemaan pitkälti Suomen turnauksen kulun.
 

Getz-laf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Flyers
Onko jo tiedossa jotain sivua mistä peli tulisi streamina? ja monelta?
 

*Sniper*

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Etsiskelin tässä juuri streamia, mutta en ikävä kyllä löytänyt :/ Peli alkaa 21.30, joten toivottavasti joku löytää edes jonkun venäläisen streamin siihen mennessä..
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Onko jo tiedossa jotain sivua mistä peli tulisi streamina? ja monelta?
Maikkarin netti-tv:stä tulee, maksaa tosin viisi euroa. Matsi alkaa Suomen aikaa 21.30, lähetys varttia aiemmin.
 

fezr0

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins
Maikkarin netti-tv:stä tulee, maksaa tosin viisi euroa. Matsi alkaa Suomen aikaa 21.30, lähetys varttia aiemmin.

Mites tämä homma toimii, että voi ostaa vaan tuon yhden pelin? Tarjoaa kokoajan koko pakettia mikä maksaa 29,90€.

Suomen kentälliset ovat:(finhockey.fi)
Lähde - Lajunen - Granlund
Vittasmäki - Kivistö

Hartikainen - Nättinen - Rajala
Jyrkkiö - Niemi

Lucenius - Sallinen - Pöysti
Järvinen - Gröndahl

Rask - Helenius - Roppo
Melart

13. hyökkääjä Lähteenmäki

Säteri
Metsola

Elikkä Granlund tullut Lähteenmäen tilalle pelaavaan kokoonpanoon. Säteri jatkaa maalilla.
 

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

tutzba

Jäsen
Elikkä Granlund tullut Lähteenmäen tilalle pelaavaan kokoonpanoon. Säteri jatkaa maalilla.

Niin ja puolustajapareja on sekoitettu. Jyrkkiö saa jatkaa koheltamistaan Niemen rinnalla, mutta toinen Ruotsi-ottelussa epäonnistunut eli Melart on jäänyt sivuun nyt jo alusta kuten kävi kesken viime pelin. Myös katastrofikaksikko Kivistö-Gröndahl on hajoitettu, mikä on oikein hyvä. Järvinen paikkaa Gröndahlin puutteita eikä Kivistökään ole niin vaikeuksissa kun pääsee luotettavamman parin rinnalle. Hyviä siirtoja siis Rautakorvelta!

Granlundia olisi mukava nähdä myös ylivoimassa, mutta tämä taitaa olla vielä toiveajattelua.
 

kalppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Mites tämä homma toimii, että voi ostaa vaan tuon yhden pelin? Tarjoaa kokoajan koko pakettia mikä maksaa 29,90€.

Tuosta kun klikkaat sitä suomen ottelua, niin voit valita kuinka pitkäksi aikaa paketin haluat. Vuorokauden paketti maksaa viisi euroa, itse otin viikon paketin ennen ruotsipeliä ja hintaa taisi olla 10 euroa.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Venäjän pitäisi olla ihan täysin voitettavissa tänä vuonna, ei ole heillä mitenkään erityisen mahtava joukkue koossa ja uskon punakoneen jyräämisen loppuvan tänä vuonna puolivälieriin. Latviaa vastaan Venäjä oli suorastaan surkea, niin huolimatonta ja laiskaa heidän pelaamisensa oli. Filatovin ketju, kapteeni Nikita etunenässä, puski päätään seinään koko ottelun eikä vakuuttanut ollenkaan. Todennäköisesti vastuksen koventuessa, myös Venäjä parantaa peliään ja tänään nähdään varmaan jo ihan erilainen Filatov.

Voinov on omassa erikoistarkkailussani, onhan hän LA Kings viime kesän kakkoskierroksen varaus ja yksi tulevaisuuden toivoista. Toivottavasti tosiaan jostain stream löytyisi jotta matsin voisi katsoa, kun tulee kerran niin hyvään aikaankin. Mitä tulee noihin Venäjän valintasekoiluihin, niin vuodesta toiseen kyllä tasolla kuin tasolla siellä on aina ihan ihmeellistä säätöä. Tuota Mayorovin tiputtamista on kyllä monessa paikassa ihmetelty, itselleni hän ei ole tuttu pelaaja joten en osaa ottaa kantaa, mutta ilmeisesti aika outo päätös jättää hänet pois joukkueesta. Loktionovin tapaus oli sekin sekava, mutta se ei johtunut Venäjän valmennusjohdosta vaan Los Angelesin lääkäreistä jotka ensin antoivat Andreille luvan lähteä kisoihin, mutta sitten kutsuivatkin hänet takaisin. Näin ollen Loktionov ei osallistunut koko valintaleirille eikä näin ollen päässyt myöskään kisoihin.
 

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Uskomattoman paskaa tuo MaikkariMaxin studio, mistä tuo isäntä on tuonne revitty?

"Saksa...on...pelannut...pirteästi...lohkossa kolmantena. Hyvät herrat....saksalaisia pistepörssin....kärjessä....mitäs sanotte?"

No voittihan Kazakstan Suomen harkkapelissä, mutta ainoana joukkueena kaksi ottelua pelanneena voisi vähän malttia ottaa mukaan. Muutenkin aika mitäänsanomatonta pakkopullaa tuossa studiossa. Uuh...
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Uskomattoman paskaa tuo MaikkariMaxin studio, mistä tuo isäntä on tuonne revitty?

"Saksa...on...pelannut...pirteästi...lohkossa kolmantena. Hyvät herrat....saksalaisia pistepörssin....kärjessä....mitäs sanotte?"
Paitsi että jutut ovat ihan mitä sattuu, tuo lausuminen todellakin ottaa päähän. "Suami".
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Uskomattoman paskaa tuo MaikkariMaxin studio, mistä tuo isäntä on tuonne revitty?

"Saksa...on...pelannut...pirteästi...lohkossa kolmantena. Hyvät herrat....saksalaisia pistepörssin....kärjessä....mitäs sanotte?"

No voittihan Kazakstan Suomen harkkapelissä, mutta ainoana joukkueena kaksi ottelua pelanneena voisi vähän malttia ottaa mukaan. Muutenkin aika mitäänsanomatonta pakkopullaa tuossa studiossa. Uuh...
Itse en Maxia omista joten ei ole näköhavaintoja, mutta eikös se isäntä ole se Sintonen. Joku entinen sählyveskari. Kertonee kaverin asiantuntemuksesta kaiken. Saksa otti ensin käkeen Jenkeiltä 8-2 ja eilen voitit Kazakit 9-0. Siitähän sitä onkin hyvä vetää nopeat johtopäätökset Saksan pirteydestä ja käydä hehkuttamaan pistepörssin kärkeä. Myös Ruotsi-pelin yhteydessä täällä taisi joku haukkua Sintosen ja koko studiotouhun ihan pystyyn, eli taitaa tuo toteutus olla tuttua Maikkari-tasoa. Suoraan sanottuna täysin käsittämätöntä, miten tuollaisia amatööripellejä päästetään sinne telkkariin pyörimään. Luulisi, että tuollaisessa julkisessa työssä olisi suht kovat tarkka seula siitä ketä sinne ruutuun päästetään, mutta eipä näköjään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös