Noloin kännitoilailu?

  • 57 728
  • 143

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No kai mun sitten pitää ketjunaloittajana laittaa jotaa stoorii.
 
Viimeksi muokattu:

Mickey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Spencer



Ah, Suomen suvi.:D

Näin. Ja Örviniä autossa aamusta iltaan ja siinä välissä keskustelua mummoista... Loppuillasta sitten tanssitetaan isäntäväkeä erilaisien tanssien pyörteissä! Tiedät kyllä. :cool:
 

Kalba

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä sijoittuu ajallisesti melkein 10 vuoden päähän. Oltiin parin kaverin ja kaverin faijan kanssa Tallinkilla. Siinä sitten kokeilemaan josko meille myydään kuningas alkoholia. Ja näinhän tapahtuu. Siinä sitten 15 vuotiaan innolla sekaisin kaikkia mahdollisia drinksuja, ja pää aivan sekaisin. Jossain vaiheessa iltaa joutui poistumaan "hetkeksi" lepäämään hyttiin. Kaverit tulivat puolen tunnin päästä hakemaan, ja istumaan noustessani oksensin tyylikkäästi päälleni. Laattaa riitti, ja kaverit laittoivat muovipussin korvistani roikkumaan johon sitten tyhensin vatsaani. Aamulla herätessäni olo oli aivan kauhea, ja peitteenäni oli pelkkiä pyyhkeitä, kaikki petivaatteet olivat laatassa ja tungettu sängyn alle. Hyttisiivooja oli varmasti tyytyväinen..
 

Spencer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Auschwitz Motorsport
Viestin lähetti Mickey


Näin. Ja Örviniä autossa aamusta iltaan ja siinä välissä keskustelua mummoista... Loppuillasta sitten tanssitetaan isäntäväkeä erilaisien tanssien pyörteissä! Tiedät kyllä. :cool:

Jep, tuttu on kaiku askelten. Ja mainosta siteeraten, "mä vaan pissaan, ja muut saa selittää."
Ihmisillä on hyvin erilainen käsitys noloudesta muutenkin, toisista on noloa sammua johonkin tai jopa oksentaa, toisilla taas nolouden mitat täyttää eläimiin sekaantuminen tai räjähdysporno.
 

Ruutiveijari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei noloa mutta kivuliasta.

Juhannus, -1998. Pian 18 vuotta täyteen, esisyntymäpäiväjuhannus-kännit. Liikaa viinaa, alastomuus tila, päälle jäänyt hella.

"Mun on pakko saada toi tuolta ylähyllyltä" -lause ja kurotus kohti hellan yläpuolella olevaa kaappia.

Niin. Ja mikäköhän uloke olisi juuri siinä hellan levyn kohdilla, valmiina iskeytymään tuohon tulikuumaan pikkupätsiin?

Juuh. Siinä sitten kyyneleet silmissä ääneen kirkuen kipitettiin vessaan huutaen "perkele mun penis palaa!"
 

Andrej

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Re: Hurja kesä...

Viestin lähetti Lust4life
Jos joku teistä Jatkoajan tovereista tietää sanan "imisä" merkityksen, pyydän että valaisette minua.

Imisä tarkoittaa käsittääkseni kaikkien porsaiden äitiä, eli emäsikaa. Ehkä jo keksimmekin miksi sana mielessäsi pyöri.

Itse en ole suuremmin hölmöillyt, ainoa suurempi moka on sammuminen keittiön pöydän ääreen, josta kaatuminen lattialle. Seuraus: äidin naama näkyy yläpuolella, ja kuuluu kohtalaisen ivallinen toteamus "Kah, poika kotiutu".

Humalatila tosin saa suuni toimimaan normaaliakin nopeammin ja aivot vastaavasti normaaliakin hitaammin, joten ns. sammakoita suusta pääsee jatkuvalla syötöllä. Tutut naisihmiset väittävät sen joskus olevan ihan imartelevaakin.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Hörpssss!!!!

Vaikka nykyään olen melkein absolutisti:D,niin aikoinaan tuli kyllä kupiteltua"kohtuullisesti".
Jaahans...vai mokia piti tänne skrivata...No laitetaan muutama,koska maineeni olen täällä jo totaalisesti ryvettänyt.

*Murkkusota*

Tämän hyvinkin nolon muiston tapahtuma-aikaan olin 18-kesänen pojankloppi.Meillä oli tuolloin tapana mennä läheisille kallioille kiskomaan bisseä,niin tehtiin tälläkin kertaa.Muutama tunti siinä vedettiin molemmin käsin,kunnes rupesin tylsistymään.Ajankulukseni rupesin mätkimään muurahaisia kepillä,kaverit ryhtyivät puuhaan myös.Siitähän kehittyikin täysi mittainen sota näitä pikku veijareita vastaan.Pari tuntia(about)jaksoimme urhoollisesti taistella näitä örkkejä vastaan,kunnes huomasimme(ihme!!!!)tilanteen toivottomuuden.Yhden kun liiskasi,niin tilalle tuli viisi.Todellista Suomi vs Neuvostoliitto kisailua...vai????

Lopuksi heitimme palavan kannon sinne pahuuden pesään,ajattelimme n.kahden promillen kännissä,että tuli hoitakoon hommat.Seuraavana aamuna heräsin helvetinmoiseen kanuunaan.Edesmennyt äitini rupesi siinä kertoilemaan nyky-nuorison tyhmyydestä,esimerkkinä hän suvaitsi mainita tästä muurahais-tapauksesta.Pihalla oli viisi paloautoa,kaksi poliisiautoa ja ambulanssi...varmuuden vuoksi...kai?Haukuin muuten nuorison pystyyn tämän tapauksen johdosta.Tämän jälkeen menin ostamaan lisää kaljaa.

Ps:Onneksi siitä ei kehkeytynyt kuin pieni metsäpalo.

*redsin pelit*

Olimme entisen duuni kaverini ja ex-vaimoni kanssa kiskoneet pitkin iltaa miestä väkevämpää.Ex-vaimoni sitten väsähtikin ja jätti meidät kaksistaan olkkariin.Aamuyöllä hän oli herännyt"melko"kovaan nauruun/huutoon,ja tuli katsomaan mikä sen oli aiheuttanut.Siellä olkkarissa me hemmot pelailtiin Blades of Steel-peliä,ja minä luonnollisesti selostin siinä samalla.Ex-muijaani kuitenkin ihmetytti eräs asia.TV ja tämä Segan konsoli olivat molemmat suljettuja,eli pelit olivat rajuja,vaikka toosa ei ollut edes päällä.Kyllä oli promilleja pojilla veressä.Oikein polte veressä.

*Nälkä*

Asuin vielä vanhempien kanssa,kun tämä tapahtui.

Olin tullut ravintelista jälleen kotiin n.kolmen promillen kohtuu-kännissä.Rupesi siinä sitten nälkä kurnimaan matkalaisen masua.Ei muuta kun uuni päälle ja ranskalaiset+lihapullat sinne ginekseen.Lopusta en sitten muistakaan mitään.Faija oli herättänyt mut eteisen lattialta,kalsarit olivat olleet nilkoissa,eli kuselle varmaan olin yrittänyt päästä,mutta voimat ehtyivät.Kämpässä oli ollut melkoisesti savua.Faijani oli luonnollisesti raivoissaan,mutta mä olin sanonut sille vain,että: "ei savua,ilman tulta" ja nauranut räkäsesti päälle.

Onhan noita.Yksillä festareilla kohtasin HD-ukkoja,joitten kanssa dokasin kolme päivää.Ex-vaimoni ei nähnyt mua koko festareiden aikana.Sammuin sillä rundilla neljä kertaa,mikä oli/on henkilökohtainen ennätykseni.Minkäköhän takia mulle tuli aikanaan ero?

Samoilla festareilla menimme kuuntelemaan näitten HD-ukkojen kanssa Stray Catsejä,siellä oli sellaiset korkeat portit,joiden eteen yksi bodari oli laittanut telttansa.Siinä telttansa edessä tämä "Arnold" kiskoi kossua.Minä menin hänen luokseen ja aloin kerjätä huikkaa.Eihän tämä hormooni-mormooni meinannut millään antaa mulle huikkaa,mutta HD-kaverini sanoivat hälle,että he tulevat hyvin,hyvin vihaisiksi,mikäli minä en huikkaa saa.Silloin korkki narahti ja redsi sai juotavaa.Otin miehekkään huikan(halusin varmaan tehdä vaikutuksen kavereihini)ja yrjösin saman tien tämän bodarin päälle.Siinä tilanteessa oli kivaa,kun minulla oli sellaisia nahkaliivi-kavereita.
 
Viimeksi muokattu:

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Tuli tossa mieleen yks vielä lisää...edellisessä, kun tuli korostettua noita sammumisia. Tästä voi todella hyvämuistinen tunnistaa, mutta eipä sen väliä.

Tästä on nyt yli 10 vuotta aikaa. Pidin kotona pippalot, joihin tulikin suhteellisen runsaasti porukkaa, mikä tietenkin vain paransi bileitä. Oltiin siinä juhlittu jo yksi ilta ja seuraavaa aloiteltiin. Menin ensin poikien kanssa saunaan, mikä nyt ei olllut mitään kovin kummoista minulle. Juteltiin sitten siinä mukavia, mitä kaikkea pojalle tapahtuu, kun on tytön kanssa alasti saunassa ja sain ihan kunnon todistuksen tästä jutusta. No, tyyppi oli ihan kaveri, joten naureskeltiin asialle.

Sitten oli saunomiset saunottu ja piti mennä välillä katsastamaan, mitä talon puolella tapahtuu. Sinnehän sitten hyppelin saunatakki päällä, aivan tuhannen tuiskeessa. Tyyppejä oli tullut lisää ja niitä istui siinä olkkarissa about 20. Poikia siis suunnilleen kaikki. No, jäin siihen seisoskelemaan ja juttelemaan mukavia, kun joku tyypeistä heitti, että onpas sulla komea saunatakki. Mähän otin sen heti vittuiluna ja sanoin, että voin mä sen ottaa poiskin. Niinpä sitten repäisin saunatakin päältäni ja seisoin alasti siinä kaikkien edessä ja kysyin, onko nyt parempi sitten???? Entinen poikakaveri riensi siihen jostain kummasta syystä ja laittoi takin takaisin päälleni, johon vain sanoin, että en mä mitään takkia halua...

Mutta samoissa bileissä tein kuitenkin tuon sammumistempunkin. Samainen saunatakki päällä sammahdin jonnekin huoneen nurkkaan. Vieläkään alla ei sitten ollut muuta... No, kaverit päättivät vähän koristella meikäläistä... Sikiöasennossa nukkuessa reidet ja kankut on vähän sillai kuitenkin näkösällä. Pojat sitten riipustivat kaikkea kivaa reidet ja kankut täyteen spriitussilla. Eipä siinä mitään, naureskelin vaan, kunnes tajusin, että sehän ei lähde ihan helposti pois ja että seuraavana päivänä koulussa on uintia. Olipa muuten mukava uintireissu. Mutta huumorilla siitäkin selvittiin, eikä mitään kovin pahoja traumoja ole jäänyt...kai...
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Annulin kertomus toi mieleeni 18-vuotis synttäribileeni.

No koko perheemme omakotitalo oli käytössäni pihoineen ja kaikkine mukavuuksineen, alkoholia olin varannut pelkästään itselleni korin A-olutta +kossu. Lahjaksi sain myös alkoholia kuten kossua ja jne. Alkuilta kului mukavasti, toki viina väheni ja jutut muuttuivat fiksummiksi, mikäs siinä normaaliahan se. NO sitten päätettiin lähteä porukalla saunaan ja siellä sain sitten synttärisankarina erikois pesupalvelun mukavalta naispuoliselta ystävältä.

Saunan jälkeen menimme pihalle terassille, osalla oli boxerit osalla saunatakki kuten minulla päällä. Joku neito totesi parhaalle kaverilleni, että onpa todella upeat boxerit, wau. No minä totesin siihen kateellisena että mitä boxereilla ja vaatteilla tekee ja heitin kylppäritakin pois, meni porukka hiljhaiseksi ;)

Samoissa bielissä kävin nukkumassa läheisellä niityllä, ajoin parasta kaveriani takaa taloa ympäri, sammuin eteiseen, sekoilin naispuolisen kaverini kanssa ja lopulta heräsin kauniina kesäisenä aamuna pihalta pizza laatikon vierestä, jossa siili söi jäänyttä pizza palaa vierelläni, tuosta on vielä fotokin muistona, kiitos kaverit ;)

Ja tuo ei olut vielä edes nolo reissu.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti KalleK
No ne noloista noloimmat jutut on sattunu aina käymään niin hirveessä kännissä, ettei niitä oo enää seuraavana aamuna muistanu, onneks ;).
Tuo muistin menettäminenkin on sitten perin merkillinen juttu. Minullakin on muutama tuttu, jotka eivät tietyissä tilanteissa muista edellisestä illasta yhtikäs mitään. Itse en ole sellaista tiedostamatonta tilaa onnistunut vielä hankkimaan, jos ei lasketa tilanteita, joissa olen nukkunut (vrt. erään bussin takapenkillä kerran Puolan ja Liettuan rajamailla), eikä toisaalta sellaisia pieniä black outeja, että ei muista jonkin tapahtuman kellonaikaa tms yhtä tarpeetonta. Voi tietenkin olla niin, että olen ollut niin kahvilla, että ei muista edes että olisi jotain muistettavaa ;)
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Viestin lähetti Playmaker


3. Sammuin Tavastialla kesken töiden.

Hehehehehe, kesken töiden, kehuivatko Görman ja Merimaa??? No itsekin on tullut torkuttua kyseisessä paikassa, sekä yläkerran Backstagella. En kyllä muista, että olisin itse siellä kesken töiden pudonnut, en tosin ole varma. Vuodet 87-89 Backstagella ja Tavalla olivat sen verran vauhdikkaita.;)
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Viestin lähetti Korak


Hehehehehe, kesken töiden, kehuivatko Görman ja Merimaa??? No itsekin on tullut torkuttua kyseisessä paikassa, sekä yläkerran Backstagella. En kyllä muista, että olisin itse siellä kesken töiden pudonnut, en tosin ole varma. Vuodet 87-89 Backstagella ja Tavalla olivat sen verran vauhdikkaita.;)
Eivät johtoportaan henkilöt onneksi huomanneet kyseistä tapahtumaa.

Oikeastaan se ei olisi heille kuulunutkaan koska en työskennellyt Tavastialle vaan Tavastialla. :)

Muuten kyllä tuli huomattelua...
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
No perkele, kun pysyy tuo järki turhan hyvin mukana ryypätessä. Ei pahemmin ole tullut tehtyä mitään noloa. Tyhmää ehkä.

Himassa otettiin kavereiden kanssa vähän bisseä ja siinä jossain illan vaiheessa tuli sitten se paha olo. Vessa olisi ollut vieressä, mutta saatana, meikäläinen se menee ja laattaa parvekkeelta alas. Aamulla sitten heräilin kirkkaaseen auringonpaistoon ja siitä sitten lähdin siivoamaan laattoja jollakin kämäsellä harjalla joka haisee vieläkin aivan saatanan pahalle.
Kaverit, pääasiassa Sokos, on vähän kuittailleet asiasta...

Sitten toinen kerta, vähän vastaava juttu. Oltiin kaverilla kaatamassa ja se paha olo iski puun takaa ja piti lähteä. Tällä kertaa pääsin vessaan asti, mutta jostain kumman syystä laattasin pieneen lavuaariin vaikka siinä olisi ollut pyttykin vieressä....
 

KanaDa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lohjanpallo, Real Madrid
Baariinhan mentiin taas parille eräänä keskiviikkona ja yhen mäyräkoiran jälkeen, pitihän se arvata että rahaa meni sitten vähän enemmänkin. Yksityiskohtaista muistikuvaa ei kyllä oo mutta pätkiä löytyy siitä kun aamulla seison ulko-oven edessä ja kello on siinä kuuden pintaa. No hirveellä tohinalla ovea avaimella auki. Se ovi nyt ei sitten oikeen meinannu aueta ja sitä siinä venklasin joku 5-10 minuuttia, ni sitten iskee joku muija avaamaan ovea ja kysyy että "mihis oot menossa" no minä tottakai että kotiin perkele! Sitten se läväyttää totuuden päin naamaa "tota et sää kyllä täälä asu, sää asut tossa seuraavassa talossa". No pikkasen hölmö ilme päällensä ja katon talon numeroo kun rivarissa asun. Ni tottakai se oli väärä . No siinä aamut toivotin ja kotia kohti. No tottakai sieltä on mutsi lähössä just töihin ku kömmin kotiin. Tuli "vähän" palautetta siitä kuinka tullaan kotiin keskellä viikkoa kun koulussakin pitäis olla. No mutsillekkin sitten aamut ja nukkumaan. Eikä hävettäny ku ihan törkeesti ku näki sen naapurin muijan seuraavana päivänä roskia viedessä.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Mentiin joskus kaveriporukalla aloittelemaan jonnekin (en muista minne) ja siitä sitten lähettiin eteenpäin baariin (en muista minne). Seuraava muistikuva on kun olen kotona ja olen kusella. Seuraava muistikuva on kun heään päivällä suihkun lattialla housut kintuissa (suihkuhuoneessa on WC pönttö). Faija oli joutunut tiirikoimaan oven auki koska siskon olisi pitänyt mennä suihkuun. Eivät olleet sitten tohtineet herättään vaan faija oli heittänyt täkin päälle ja antanut minun jatkaa uniani. Saan vieläkin kuittailuja tuosta.

Toisella kerralla tulin umpikännissä baarista vanhempien luokse ja rupesin yrittämään avaamaan ovea. En muista kuinka kauan yritin saada avainta reikään. Loppujen lopuksi faija hikeenty kolinaan ja tuli avaamaan oven.

- tinke-80
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Viestin lähetti Lukkolainen
noloja känni juttuja tulee melkein joka kerta.Eniten ainakin henk kohtasesti hävettää semmoset jos rupee jonkun puoli tutun kanssa heittäytyy tunteeliseksi tai nuolee jonkun persettä esim.sää oot kyllä tosi helmi kaveri jne..

Allekirjoitan tuon täysin. Ja tuota kun on tullut viime aikoina harrastettua yhä pahenevassa määrin.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Kerran olin niin kännissä, että horjahdin kävellessäni ja olin kaatua. Lisäksi puhumista haittasi se, ettei s-kirjaimen lausumisesta meinannut tulla vähään aikaan mitään. Katseen kohdistaminen haluttuun kohteeseen oli myös vaikeaa, joutui tarkentamaan joskus yli sekunnin.

Oireet menivät onneksi nopeasti ohi.
 

Svendis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Salamat,Pitäjänmäen Tarmo
Olishan noita noloja tilanteita enemmänkin, vauhtia ja vaarallisia tilanteita tulee kohdattua tuon tuosta. Tyydytään kuitenkin viime lauantain toilailuun.

Koko ilta sujui muuten varsin mallikkaasti lukuunottamatta kotiutumisen jälkeistä ajanjaksoa. Muija kertoi myöhemmin että olin sammunut sohvalle. No ei siinä mitään, jossain vaiheessa aamuyötä (taisi olla ennen kuutta) havahduin jostain syystä rapusta munasiltaan eikä ole pienintäkään tietoa miten olen sinne joutunut, ilmeisesti vessaan on ollut matka. Outoa siinä on se että ulko-ovessa on mekanismi, jossa ensin pitää kääntää lukkoa ja sen jälkeen painaa kahvaa että ovi aukeaa (kas kun en sitä siinä vaiheessa tajunnut että kyseessä on väärä ovi, ihmekö tuo kun promilleja oli taas useampi yksikkö veressä). No jokatapauksessa pihalla oltiin ja pysyttiin. Vasta silloin tajusin missä mennään kun "vessan ovi" ei auennutkaan ja aloin siinä ihmettelemään minkä vitun takia seisoin rapussa aataminasussa. Eipä siinä muu auttanut kuin alkaa rämpyttelee ovikelloa niin julmetusti ja muija ihmettelee että kuka helvetti siellä tähän aikaan pyrkii sisään ja yrittää huhuilla minua (sohvalla kun nukuin?! :D ) että menisin katsomaan kuka on seuraa vailla siihen aikaan. Lopulta emäntä saapuu oven taakse huhuilemaan kuka rimputtelee, minähän se siellä. Saipahan muija viiden minuutin mehevät naurut. Täytyy näin jälkikäteen sanoa että kyllä huvitti sunnuntaiaamuna kun tilanne muistui mieleeni, naapurit ei vaan taida olla samaa mieltä, sen verran meteliä sain kuitenkin aikaiseksi.

Tästä on hyvä jatkaa.
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jaahas, mistäs sitä oikein aloittaisi? Suoraan sanoen silloin kun juon, vedän kunnon perseet, lähiviikkoina tätä on tapahtunut villin poikamieselämän viettämisen johdosta useammankin kerran.
Aloitan silti ensimmäisestä toilailusta, joka sattui luokkaretkellä Italiassa kesällä 2004.

Oltiin siinä kun kapakoihin alaikäisenä pääsi väännetty kuppia jonkin verran, mutta kaikki tapahtui oikeastaan vain yhtenä iltana. Mentiin sillä "mä vedän tänään kunnon perseet"- asenteella ensin kapakoihin, vedin viskiä, bisseä ja sitten drinkkejä. Siinä vaiheessa oli jo ohitettu nousuvaihe ja päästy hieman vauhtiin, kun jouduimme palaamaan hotellille. Tämähän ei vielä riittänyt, vaan jostain sain käsiini jonkun vodkaliköörisekoituksen (32%), ja tempaisin miltei koko pullon naamariin. Asuimme "valvojien" huonetta vastapäätä, ja jengi kävi yleensä ilmoittautumassa siellä ehkä 12 aikaan. Samaan aikaan kun ehkä joku 15 oppilasta ilmoittautui, lähti yksi kaveri meidän huoneesta pois, tarkoittaen että molemmat ovet olivat auki, meikäläinen örveltämässä ja heilumassa lopulta putellien kanssa hotellin käytävässä...
Tästä tuli jonkin verran sanomista, myös hotellin muut asukkaat olivat huomanneet asian.

Seuraava ns. "toilailu" tulee mieleen juhannukselta, jolloin en nyt mitään hirveästi kämmäillyt, mutta oltiin sellaisessa kunnossa että huh huh. Eihän siinä sinänsä mitään, mutta sukua oli paikalla ja kaikki muut olivat suht selviä...

Seuraavaksi mentiin taas kunnolla, tällä kertaa serkun ja hänen faijansa kanssa viettämään junttiviikonloppua Tallinnan ehkä jopa suomalaisimpaan hotelliin, Reval Expressiin - sataman viereen.

Ensimmäinen päivä meni suht koht iisisti, käytiin muutamalla bissellä, siinä se. Toisena - eli vikana - päivänä mentiin sitten illalla hotellin baariin. Muutama kalja heti lärviin, kaiken maailman sekoituksia, ketjussa tupakkaa jne. Siinä sitten örvellettiin terassilla, polteltiin ketjussa, karkoitettiin ruotsalaiset sedät pois (serkku ruotsinsuomalainen ja itsekin osaan kieltä) jutuillamme. Lopulta ilta päättyi siihen, että kaatuilin ehkä joku 10 kertaa, securitaksen vartija talutti meidät huoneeseen, annoin tippiä yhteensä varmaan 1000 kroonia, serkkupoika oksensi hotellihuoneen roskikset ja muut loistokuntoon jne.
Matkaa on muisteltu hilpeydellä ainakin tämän edellä mainitun serkun faijan toimesta.

Seuraava homma tapahtui jo muutaman viikon kuluttua tästä Viron hommasta, matkalla Tukholmaan laivalla. Taas saman kaverin kanssa liikenteessä dokailtiin parin ruotsinsuomalaisen kanssa, siinä ei tosin niin paljon sitten enää kämmäilty.

Seuraavat kämmit tapahtuivat uutenavuotena, jolloin naiset kaunistuvat, viina virtaa ja paikat ovat mustelmilla. Kotiin pääsin kännisten naisten saattelemana (autolla), kuski huuteli että: "Kytät, vittu äkkiä menoks". Eli kaikkea paskaa tuli kohellettua.

Ehkä elämäni suurin filmipoikki-sessio tapahtui ihan näinä viikkoina, jolloin hukkasin takistani hupun, makasin keskellä tietä, ja kaverit kantoivat minut taksiin, en muista siitä mitään...

Ja tässä viimeinen tapaus, kun tämän serkun faija huomaa että olen eteisessä patterin vieressä kusella kolmen aikaa yöllä...

Laitan lisää kun muistan.
 

Peoplez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nykyään olen sitä mieltä että kännääminen on suht tylsää mutta joskus 16-vuotiaana tuli juotua paljonkin. Varsinkin muutamat rokkifestarit oli aika hurjaa menoa. Oikeastaan sen jälkeen kun pääsin baari-ikään minusta on tullut tylsimys ja nautin alkoholia sivistyneesti muutaman annoksen kerralla.

EDIT:
Ääh no pakko se on yks juttu kertoo. Kaveri piti kotibileet semmosessa ökytalossa ja kutsui sinne aivan HELVETISTI tyttöjä. Siis aivan älyttömästi. Noh tytöt toi sitten mukanaan jotain ihme kuokkavieraita, miespuolisia siis. Minä sitten kuulemma haastoin koko ajan riitaa(en muista kunnolla) näiden jannujen kanssa. Tässä tulee hauskin juttu: olin lähes sammunut ulkoterassille ja makasin siinä pää pöydällä kunnes kaverini mukaan yhtäkkiä hyppäsin ylös hullunkiilto silmillä ja heitin yhtä näistä jannuista tyhjällä pullolla/tölkillä tai vastaavalla melkein päähän. Taisi mennä parin sentin päästä. Ja sitten taas meikäläinen rojahtaa siihen pöydälle makaamaan. Olin juonut ison pullon viskiä ja se saa ainakin minut rähinäpäälle. Ääh tappelu on tyhmää.
 
Viimeksi muokattu:
K

kangaroo

Viestin lähetti VH87
Laitan lisää kun muistan.

No eiköhän tuossakin ollut jo kokolailla tarpeeksi.

Noita settejähän on kakara-ajoilta jokaisella riittämiin, mutta onneksi yksityiskohdat ovat jo unohtuneet eikä tee mieli muistella..
 

KanaDa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lohjanpallo, Real Madrid
Leegot

Löytyyhän näitä lisääkin. Tässä pari vuotta sitten vappuna oltiin alottelemassa kaverilla ja kattomassa suomi-tsekki matsia telkkarista. No pääsihän siinä käymään sitten niin että en muista toisen erän jälkeen mitään. Oltiin siinä lähdetty sitten kaupungille töryymään. Aamulla heräsin mielettömään päänsärkyyn ja fiilikseen että nyt ei oo kaikki okei. Jotain sattu eilen? No siinä tutkiskelen ni multahan puuttuu toinen etuhammas. Siitä sitten kiroten ponkasin sängystä ylös ja suihkuun menossa ni eikös mutsi tule vastaan ja olihan siinä sitten selittelemistä että missäs se hammas nyt on. Jotenkin ihmeessä oli vielä levinny kaikki kamat pitkin kavereita. Reppu yhellä, pyörä jossain, lompakkokin löyty joltain ja sitten oli vielä jotain vaatteita jollain. Nyt hampaan tilalla on ihka hyvä proteesihammas. Onneks meni vakuutukseen, kuitenkin pienen kieroilun kautta.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Kyllähän niitä tosiaan riittäisi vaikka kuinka ja paljon. Nykyisin elämäni on jonkin verran tylsempää kuin ennen, josta johtuen ei pääse enää koomailemaan niin perusteellisesti. Kaikenlaisia temppuja tosin osuu aina kunnon ryyppyputkien sekaan. Jos 3-4 päivääkin ottaa niin väkisinkin siinä jotain pientä aina tulee tehtyä.

Johonkin 18-19 ikävuoteen asti meni melko kovaa. Oli laivareissuja, kesämökkeilyjä ja kotibileitä. Eipä niitä enää nykyisellään paljoa ehdi järjestelemään. Laivalle aina silloin tällöin vetämään kunnon lärvit, kesällä voi jonnekin mökille eksyä muutaman kerran, mutta harvaa on sekin. Kotijuhlista ei ole ollut tietoakaan hetkiin.

Kovimmat toilailut osuvat just jonnekin 5-6 vuoden taakse, silloin ei osannut viinaa ottaa niin hyvin, meni aina täysin yli. En mä tiedä osaanko vieläkään, mutta ehkä ainakin vähän paremmin kestän, josta johtuen ei tule enää niin paljoa säädettyäkään.

Nykyisen työn ja tulevien koulutustavoitteiden vuoksi ei tosin viitsi paljoa räyhätäkään, ei välttämättä tekisi hyvää niille.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Viestin lähetti Playmaker
1. Sytyin palamaan vuonna -91 festivaaleilla juhannusyönä.


Tästä olisi kyllä hienoa saada hieman tarkempaa tilannekuvausta, mikäli muistat:)

Niin, pistetääs tähän taas niitä kavereille sattuneita, kun ittellä pysyy jostain kumman syystä toi järkikin aika hyvin päässä.

Esim. Pitsan heittäminen uima-altaaseen (täysinäiseen) ei ole mitään halpaa hommaa, ihan vaan vihjeeksi.

Myös muutamia ei-toivottuja raskauksia on saanut sitten 9 kk:n jälkeen olla todistamassa. Ehkä paras jossa raskaana oleva on nykyisen tyttö-ystävän naapuri:)

Naispuolisen henkilön herääminen keittiön pöydältä, täynnä tussilla muodostettuja mukavia lauseita ja kurkku siellä, vanhempiensa herättämiseen. No, tämä on kenties enemmänkin urbaania legendaa, mutta jostakin nämäkin jutut tulevat.

Isokokoisen tutun läheltä piti -tilanne, jossa hukkuminen rantaveteen on ollut erittäin lähellä. Myönnän syyllisyyteni siltä osin, että tokaisin, että "et varmaan pysty vetämään koko absolut pulloa" Siinä sitten porukalla naurettiin, kun veneen rannassa pitävä naru vaikutti lähes Himalajalta, kun siitä yritti päästä yli. Jonka jälkeen hirveä juoksu mökille ja kovan luokan törmäys pihakoivuun (vedestä nousemiseen meni n. 20 min), jonka jälkeen hän aloitti mielenkiintoisen laulutuokion, johon ei sanoja kuulunut mukaan. Seuraavana päivänä miestä ei kuulunut töihin, vaikka olimme oikein kotoota hakemassa ja sairaalastahan hän heräsi. Oli päässä pieni vekki. Tämä kaikki vain sen takia, etten halunnut jättää käyttämättä tilaisuutta testata suomalaisen miehen uhoamista pienessä nousussa:)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös