Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

NHL-lähetykset televisiossa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pontus Toikka, 23.09.2008 klo 14.42.

 1. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Eikä pitäisi Niinimaalla olla mitään asiaa studioon. Ika sen sijaan on kyllä hyvä.
   
 2. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Miksi et katso NHL.tv:stä?

  Onhan tuo Janne miljoona kertaa parempi kuin Essi ja Ossi WC:ssä :))
   
 3. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
 4. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Onhan tuo toki mainonnan arvoinen, mutta kyseessä on yksi NHL-ottelu. Toki keväällä voi tulla lisää jos kokeilu jatkuu. Hienoa, että YLE tuo matseja myös vapaaseen katseluun, mutta toivottavasti nyt myös oikeasti panostavat niihin eikä laiteta vaikka Kaj Kunnasta viihdyttämään kansaa.
   
 5. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Jaahas, muutettiin uuteen taloon, jossa antenni, mutta myös valokuitu seinässä.
  Ajattelin katkaista viaplayn tilauksen, ja ottaa ihan kanavapaketin, mutta mutta, miten hommat nykyään pelaa?

  1. tallentavaboksi ja antennikortti + perus urheilupaketti antennitalouteen
  2. suoraan viasatilta satelliitti+boksi (ja kaupan päälle myös viaplay?) jotenkin satelliitti kiinnostelisi,eikös siinä ole aika priima kuvanlaatukin
  3. valokuidun kautta jokin "viihdepaketti, jossa lätkä kuuluu hintaa", DNA-tv on ainakin ihan perseestä kuvanlaadultaan

  4. miten homma pitäisi hoitaa?
   
 6. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Mistä tuon tiedon löysit? Kiitos jo etukäteen.
   
 7. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Ihan päättelin näistä kahdesta uutisesta:

  Syksyn ja alkutalven aikana Ylen kanavilla on luvassa ottelut jalkapallon Serie A:sta, Englannin Valioliigasta, Espanjan La Ligasta sekä maailman kovimmasta jääkiekkosarjasta NHL:stä.

  NHL, Serie A, Valioliiga, La Liga... – Ylen kanaville huippusarjojen otteluita | Yle Urheilu | yle.fi

  Yle Urheilun päällikkö Panu Pokkinen kertoi Iltalehdelle, että kyseessä on neljän ottelun mittainen sopimus ja mahdollista jatkoa pohditaan ensi syksyyn mennessä.

  Yle alkaa näyttää NHL:ää ja eurojalkapalloa - Aamulehti
   
 8. Lainaus:
  Yle yllättää: Ohjelmistoon Valioliigaa, La Ligaa ja NHL:ää – Viasat haluaa lisää katsojia huippuliigoilleen - Urheilu - Helsingin Sanomat tuo kannattaa myös lukea. Tosiaan yksittäisistä otteluista kyse tällä hetkellä.

  - Hemmo
   
 9. Lainaus:
  1. - oikein, mikäli olet F-kanavanipun alueella - Digitan karttapalvelu - Digita - ja antenni on VHF-antenni, joka on suunnattu DNA:n lähetinmastoon. Voit tarkastaa palttiarallaa saatavuuden sekä tutustua pakettiin täältä: Viasat Urheilu | Kanavapaketit | TV | DNA Open | DNA Viasat Urheilu 34,95 €/kk+ DNA:n korttimaksu 3,50 €/kk. Tallentavaa boksia en osaa vinkata suoraan, ei-tallentavan boksin saa edullisesti tällä hetkellä hintaan 39,00 € täältä: Wbox HD3 -digiboksi, takuutarkastettu | Televisiot ja oheislaitteet | TV | DNA Open | DNA
  2. - oikein, huomioi, että suomalaiset urheilukanavamme tulevat boksille vain nettiyhteydellä ja vaativat boksille 10 Mb/s yhteyden toimiakseen parhaalla laadulla. Lisäksi kanavatilausta vastaava sisältö (Urheilu-pakettiin koko Viaplayn urheilusisältö) Viaplaysta veloituksetta käyttöön. 24kk määräaikaiseen sopimukseen asennus 0 € ja ei-tallentava UHD-boksi 0 € tai tallentava UHD-boksi 249€. Viasat Urheilu 44,90 €/kk + korttimaksu 4,83€/kk. Mahdollisuus laittaa tilaus tauolle esim. kesän ajaksi, jos siltä tuntuu, tällöin korttimaksu ainoa kulu. Sisältää 11 urheilukanavaa + 8 kpl Viasat Xtra NHL -kanavia sekä 7 Viasat Xtra -kanavaa, joita käytetään tällä hetkellä pelkästään Mestarien liigan televisioimiseen niitä matseja varten, jotka eivät mahdu pääkanavillemme. Pääset tutustumaan täältä: Satelliittikanavapaketit
  3. - semioikein. Jos ja kun tarkoitat valokuidun kautta nautittavaa IPTV-palvelua, voi sellaisen hankkia sitä tarjoavilta operaattoreilta, joita ovat mm. Elisa, Telia, Anvia, JNT, Maxisat. Osa tarjoaa sijainnista riippumatta palveluaan, osa vain määrätyille alueille. Kanavat tulevat IPTV-palvelussa netin yli. Hinta Viasat Urheilulle 34,95 €/kk + IPTV-palvelun hinta (tyypillisesti noin 20 €/kk). Edellä mainituista IPTV-palveluntarjoajista Maxisat ja JNT lyövät mukaan kanavatilausta vastaavan sisällön Viaplaysta veloituksetta. Täydellisen listan palveluntarjoajista, jotka ovat sisällyttäneet Viaplayn mukaan Viasat-tuotteisiinsa, löydät täältä: Viaplay-tilin rekisteröinti Viasatin asiakkaille
  Lisävaihtoehto: Voit vastaanottaa kanavia lautasen kautta myös Canal Digitalin toimittamana. 24kk määräaikaiseen tilaukseen saa ensin kaikki kanavapaketit 3kk ajaksi 0€ ja sen jälkeen voi valita, mitkä ottaa käyttöön. Perusasennus 0 € + ei-tallentava boksi 0€, tallentavan boksin hintaa en varmaksi osaa sanoa. Viasatia ajatellen pohjalla pitää olla vähintään Canalin Peruspaketti HD hintaan 14,90 €/kk ja siihen päälle korttimaksu 4,10 €/kk + Viasat Urheilu 24,95 €/kk. 5 Viasat-kanavaa, pääkanavamme + Viaplayn urheilusisältö. Pääset tutustumaan täältä: Viasat Urheilu – Canal Digital
  4. - tuossa vaihtoehdot esiteltyinä, toivottavasti auttavat päätöksen teossa. Voit heittää yksärillä kyssäriä, tai jos haluat voit jättää sivuiltamme yhteydenottopyynnön: Ota yhteyttä | Viasat

  - Hemmo
   
 10. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:

  Kiitoksia! Olipahan ammattitaitoinen, mutta selkeän ymmärrettävä vastaus.
   
 11. Lainaus:
  Mukava kuulla! Vähän pelkäsin, että menee liian pitkäksi ja epäselväksi, mutta koitin mahdollisimman paljon puristaa irti. Jos et pääse päätökseen / haluat lisää asiasta jauhaa, niin nakkaa tosiaan yksityisviestiä tai meidän sivuilta yhteydenottopyyntö.

  - Hemmo
   
 12. Ololinna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets, Wild, Saipa
  Näkeekö jostain etukäteen milloin Viasatin lähetyksissä on suomenkielinen selostus vai ovatko selostukset vain studioiltojen yhteydessä? Tai missä näistä ilmoitetaan etukäteen?
   
 13. Lainaus:
  Tuolla sivulla Live-urheilu on eriteltynä, aina kun maininta suomenkielisestä selostuksesta ko. selostajalla, niin sillä tulee - muutoin originelli. Esim. noissa tulevan perjantain ja lauantain stokiksen peleissä lukee selostus: Antti Mäkinen. Myös somessa nostamme esiin, kun suomiselo.

  - Hemmo
   
 14. TomiT14 Jäsen

  Lainaus:
  Milloin Viaplay-palveluun on tulossa kauan odotettu ominaisuus vaihtaa selostuskieltä? Tai vaihtoehtoisesti, olisiko NHL.tv:n tuki mobiililaitteisiin, pelikonsoleihin ja AppleTV:een tulossa pian?

  Paljon mielelläni kuulisin alkuperäisselostusta, etenkin silloin kun tarjolla on vain Mäkinen puhelimen päässä.
   
 15. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Miksi et katso nhl.tv:stä?
   
 16. TomiT14 Jäsen

  Lainaus:
  Sieltähän minä nimenomaan katsoisin. Tuppaa tuo 48h viive pilaamaan fiiliksen iOS ja tvOS -laitteilla.
   
 17. Lainaus:
  En osaa tuohon antaa vastausta, kannattaa tiedustella suoraan Viaplayn aspasta: Tilistä - Viaplay Asiakaspalvelu

  - Hemmo
   
 18. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ai toimiiko viaplay tunnarit NHL.tv iOS sovelluksessa?
   
 19. TomiT14 Jäsen

  Lainaus:
  Ei, sitähän minä juuri Hemmolta kysyin, että koska tuki mobiililaitteille (mm. iOS) tulisi. Luitkos viestiäni ollenkaan?

  Lainaus:
  Käyttäisin mielelläni NHL.tv:tä, mutta koska tukea ei iOS tai tvOS laitteille löydy, ovat vaihtoehtoni tällä hetkellä tyytyä Viaplayn sovellukseen tai NHL.tv:n omien tunnareiden käyttämiseen 48h viiveillä.