Ilmoitukset

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Nimimerkit 1963_Neveragain ja Väsyneet Kädet ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Lorenzo on seuraavan viikon pelikiellossa ja vuoden ketjunavauskiellossa johtuen luokattomasta ketjunavauksestaan.

Nimimerkki coyote86 huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n, 6§:n ja 7§:n perusteella.

Nimimerkki Kaukosäädin huilaa seuraavat kolme kuukautta sääntöjen 7§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

NHL-lähetykset televisiossa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pontus Toikka, 23.09.2008 klo 14.42.

 1. Lainaus:
  Ei välttämättä missään, sillä matsi tuli Viasat Hockey HD -kanavalta. NHL Xtra -kanavat ovat vain liveotteluita varten, ja kun niillä ei näytetä matsia, ovat ne pimeänä.

  - Viasat-hemmo
   
 2. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Kiitos vastauksesta. Mahtavaa joka tapauksessa, että peli oli merkattu ohjelmatiedoissa tuonne Xtra 1 -kanavalle, mutta kun sitä toisen ottelun jälkeen alkoi tallennuksesta katsoa niin ruutu oli pimeänä. Olisiko mahdollista sellainen muutos tuonne ohjelmatietoihin, että jos ottelua ei tule kanavalta niin sitä ei myöskään lukisi ohjelmatiedoissa. On aika mahdotonta tietää mikä ohjelmatieto pitää paikkaansa ja mikä ei.
   
 3. Lainaus:
  Missä peli oli merkattu ohjelmatietoihin NHL Xtra 1 -kanavalle; Sonera Viihteen EPG:ssä vai jossain nettisivulla? Meidän sivujemme TV-oppaassa matsi oli merkattu Hockey HD -kanavalle. Voimme vastata vain omien sivujemme sisällöstä.

  - Viasat-hemmo
   
 4. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Sonera Viihteessä NHL Xtra-kanavat 1-4 ovat olleet pimeänä jo viime viikolta alkaen. Eipä tarvitse Bostonin peliä katsella tänä yönä. Ja juu, asiasta on Soneran asiakaspalvelua infottu, tiedä sitten onko mitään tapahtumassa ja missä vika TÄLLÄ kertaa on.
   
 5. Lainaus:
  Vika on Soneran päässä, mikäli sillä nyt on merkitystä kenen päässä se on, kanavien näkymiseen se vian lähde ei kuitenkaan vaikuta. Millään muulla alustalla (lue: lautasantennin kautta meidän toimittamana, harava-antennin kautta DNA:n toimittamana, kaapeliverkon kautta Karjaan Puhelimen toimittamana etc.) ei vastaavaa ongelmaa / häiriötä ole. Olemme tietoisia siitä, että Soneralla on häiriö kanavien kanssa ja olemme olleet siitä heihin yhteydessä. Sonera on vastannut meille tunnistaneensa häiriön ja korjaavansa sitä. Toivottavasti Sonera saa mahd. pikaisesti korjattua vikatilanteen.

  - Viasat-hemmo
   
 6. Sudan1 Jäsen

  Yritin aamulla katsoa Viaplay-palvelusta ottelun Edmonton-Pittsburgh. Kun ottelun avasi, se alkoi suoraan kohdasta 3. erä, n. 6min jäljellä ja kiekkoelämys oli pilalla. Ottelua ei edes pystynyt kelaamaan alkuun. Huoh.
   
 7. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Sama homma. Enpä tohdi silti asiasta kauhean vihainen olla, kun kolmellakympillä kuussa saa noin mahtavan urheilupaketin.
   
 8. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Minullekin käy joskus noin että avaan pelin viaplayssa sen ollessa kesken. Alkuun pystyy kyllä kelaamaan tietokoneella ja mobiililaitteilla. Laitan äänet pois päältä ja peitän kädellä ruudun, paitsi alareunan josta siirrän pelin alkuun ja laitan äänet päälle. Jopa se pari sekuntia ääniä saattaa tarjota spoilerin, joten tarkkaa hommaa.
   
 9. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Tässä ei siis puhuttu ottelun avaamisesta Viaplayssä sen ollessa kesken. Puhuttiin Oilers-Penguins-pelin uusinnasta. Se ei toiminut (eikä muuten toimi vieläkään, voit käydä kokeilemassa) kuten pitäisi, vaan katsottavissa oli vain varsinaisen peliajan viimeiset seitsemän minuuttia, jatkoaika ja pilkkukisa.
   
 10. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Ah, tämä selvä. Ajattelin kun puhuttiin aamusta, ja tuossa pelissä oli käynnissä vielä kolmas erä herätessäni.
   
 11. Lainaus:
  Rasittavan kuuloinen häiriö, pahoittelut siitä. Kai olit yhteydessä Viaplayn asiakaspalveluun? Mikäli et ollut, tee se tuolta: Tilistä - Viaplay Asiakaspalvelu

  - Viasat-hemmo
   
 12. Selänne 8# Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, KalPa ja Anaheim Ducks
  Kiitoksia viasatille, koska ilokseni huomasin että kuvanvirkistystaajuus nostettu nyt tuolle paremmalle laadulle myös satelliitissa jääkiekko hd:n ja jalkapallo hd:n osalta.
   
 13. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Manchester United, Janne Niinimaa
  @ViasatOfficial -tyypille sellaista kysymystä, että millä perusteella NHL-studiot on määritelty ja miksi niitä ei ole jokaisena viikonloppuna kun on näitä suomalaisille prime time -aikaan tulevia pelejä tarjolla? Esim. Valioliigassa taitaa olla vähintään lauantaisin aina studiot lähes koko päivän ja futispuolella myös Mestareiden Liiga saa jokaiselle pelipäivälle pitkät pohjustukset. Toki mielellään seuraan futistakin ja hyvät setit on aina sielläkin studioissa, mutta lähinnä ihmettelen nyt sitä että miksi NHL ei saa ihan yhtä vahvaa panostusta studioiden suhteen mitä vaikkapa jalkapallo.

  Yleisesti toki kehut Viasatin NHL-tuotteelle, kokonaisuus on kyllä kunnossa ja hyvä arvosana tulee jo nykyisestäkin paketista, parempaa urheilun TV-tuotetta ei varmasti muilla kyllä tällä hetkellä ole.
   
 14. Lainaus:
  Hirveän syvällisesti tähän en nyt voi vastata, mutta yksi tekijä on se että futiksen puolella on tällä hetkellä myös tekijöitä paljon enemmän - selostajien ja studion vetäjien määrä. Mitä tulee trendiin NHL-studioissa, niin tälle kaudelle olemme kyenneet kuitenkin tuomaan paljon enemmän niitä, kuin aikaisemmilla kausilla. Viime kaudella NHL-studioita oli yksi tai kaksi.

  Kiitos kuitenkin palautteestasi, se on jo välitetty tuotannon puolelle ja toivotaan että ensi kaudeksi, ehkä jopa loppukaudeksi, saadaan kattavammin studioita myös tarunhohtoisen pariin.

  - Viasat-hemmo
   
 15. TheSirPena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onpas raskasta katsottavaa nämä Blues-Minnesota -ottelun studio-osuudet kun siellä ovat Ville Nieminen ja Ossi Väänänen.
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2017 klo 23.43
 16. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Prime time matsit jatkuu

  La Rangers vs Sens klo 22
  Su Blues vs Preds klo 22