NHL 12 (xbox360 & ps3)

  • 399 996
  • 1 503

Lavis

Jäsen
Sais pikapuoliin se demo tulla Storeenkin! Kellään mitään tietoa, että koska se saattaa tulla? Tän vuorokauden puolella kuitenkin? Sormet syyhyä nii kovasti että kohta irtoo nahka. :/
 

höntsäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viihdyttävää jääkiekkoa pelaavat joukkueet
Euroopan PS-Storen kautta se ilmestynee ladattavaksi iltapäivän tienoilla tai viimeistään alkuillasta. Jenkkistoresta sen saa itse kukin kikkailtua jo nyt, tekemällä uuden PSN id:n ja laittamalla asuinpaikaksi Yhdysvallat.

Edit. Joku toinen arvio että Suomeen tulis klo 18 aikoihin.
 

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
NHL 12 demo löytyy Euroopan storesta nyt.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Olipas melkonen.. Noh, pettymys. Ei taida tulla ihan heti meikäläisen hyllyyn tuota, valitettavasti. En käytännössä huomannut eroa juuri ollenkaan aiempaan, paitsi että turha molarien ajelu ja pari taklausta vaihtopenkille.
Miten voikin mielipiteet erota näin paljon? Mielestäni peli tuntuu edellisversioon verrattuna erilaisemmalta kuin vähään aikaan. NHL11:ta tuli tahkottua noin 950 EASHL-matsia ja noin 150-200 vs-matsia, ja se alkoi olla jo melko lailla selkäytimessä, mutta tässä tuntuu kuin kaikki taidot olisiva hävinneet yhtäkkiä, kun pelaajan ohjaaminen on niin erilaista.
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pelasin noin 6 matsia (=erää) ja olin positiivisesti yllättynyt. Odotin kommenttien perusteella melkoista roskaa eli NHL 11 uusilla musiikeilla tms. mutta onhan tämä versio ainakin demon perusteella mennyt enemmän eteenpäin kuin NHL 10 -> NHL11 mentiin.

Kiekon fysiikka on tosiaan aivan erilainen kuin ennen ja se mikä itseäni lämmitti eniten oli se, että niitä ihmeveivauksia on tuunattu alaspäin. Enää eivät teinit salibandyveivaile koko peliä vaan täytyy jo näköjään yrittää vähän muutakin.

Pleksinkin sain rikki ja ajelin maalivahteja olan takaa, mutta ovathan nuo periaatteessa aivan turhia uudistuksia. Itselläni katkesi hyvä hyökkäyspään painostus siihen kun pleksi hajosi. Jos noita hajoamisia sitten tapahtuu joka toisessa pelissä niin sitten menee hermo, mutta annetaan kokoversion näyttää se.
 

ditrim

Jäsen
Pleksi meni paskaksi ekasta taklauksesta. Sillälailla. Hyvä EA. Gooni Sedin tuli ja täräytti. Muuten tulikin sitten turpaan ja ainoa maalinikin hylättiin kun oma botti hipaisi HIV-Thomasia.

Toivottavasti EASHL toimii yhtä hyvin kuin VS-väännöt.
 

Heatley

Jäsen
Suosikkijoukkue
"Ei oo ku Jokerit. V*TTU"
Taivas varjele mikä peli! D.Sedin tuli niitattua penkille pariinkin otteeseen!

Kertokaahan joku viisaampi että kun demossahan pääsee HUT:ia pelailemaan yhden turnauksen verran.. Jäävätkö nuo ansaitut EA pucksit (muistaakseni 1200p.) voimaan kun olen ostanut tuon pelin ja lyön sen Sex-boxiin??
 

Teloch

Jäsen
Kortit ja kiekot häipyy, mutta demo-kutsu kaverille ja turnausvoitto demossa tuovat molemmat taas ylimääräiset pakat siihen aloitukseen.

Mitä tulee pleksien ylenpalttiseen hajoiluun demossa, samahan se oli viime vuonna katkeilevien mailojen kanssa. Demossa joka toisella vedolla napsahti risu poikki kun uutta ja hienoa ominaisuutta esiteltiin. Tuollehan tuli myös oma slider pelin kokoversioon, joten odottaisin sellaista myös pleksien osalta (en ole vilkaissut settings-valikkoon demossa).
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Pleksit hajoaa liian usein? Paskan vitut. Noin 15 erää takana ja aina taklaan tilaisuuden tullen, tuloksena 0 pleksin hajoamista. Peli on muutenkin aivan eri planeetalta kuin 11 - hyvässä mielessä.

Mikä on sen vähän raskaamman biisin nimi, jossa kertosäkeessä kuuluu joku irkkuviulu(?) taustalla. Kuulosti hyvältä.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pari erää takana ja täytyy sanoa, että helkutin hyvä peli on! Laukaukset lähtee edellistä hitaammin ja koko paketti on aidomman oloinen. Pakko poisto kun kauppoihin tulee!
 
Muutama peli takana ja yleisesti ottaen positiivinen fiilis. Tietokone tekee arvaamattomia päätöksiä ja pelaa enemmän maalia kohden eikä pyöri yhtä paljon kulmissa. Muutenkin pelin rakentelu on haastavampaa ja yhdellä pelaajalla ei voi dominoida kentän läpi vaan syöttöpeli on enemmän hallitsevassa osassa.

Yksi helvetin iso miinus. Onko joku koittanut uutta supernappia, eli X nappia. Kiekon suojaaminen on näköjään yhtä kuin spurtti. X:ää pohjassa vaan ja ohi puolustuksen. Mitä helvettiä? Muuten on kiekon hallussapito helvetin paljon vaikeampaa ja sitten tämä suojausnappi aivan uskomattoman tehokas? Ainakin itse pyörin ympäri CPU:n puolustusaluetta tämä nappi pohjassa. Esimerkkinä voitte koittaa luistella suoraan pitämällä X:ää pohjassa, pelaaja luistelee nopeammin. Toinen esimerkki: (tässä napin älyttömyys näkyy selvemmin) Pitäkää X:ää pohjassa ja luistelkaa siniviivan linjassa vastustajan puolustusalueella edestakaisin. Itse pystyn ainakin pitämään kiekkoa niin kauan kuin itseä miellyttää. Tähän bugiin varmaan tulossa muutos jossain vaiheessa?
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi helvetin iso miinus. ....
Jep. Muuten kun hyökkäysalueen peli on juuri sopivan haastavaa, suojausnapilla ja parilla oikea-aikaisella pyörähdyksellä pystyy pelaamaan itsensä aina maalin eteen yksikseen. Tein 8 maalia yhdessä erässä pelkästään tuota käyttäen, eli toivon mukaan korjataan ennen kokoversiota.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Kiekon suojausta piirun verran hitaammaksi, ei todellakaan paljoa. NHL 11:ssa yksi huonoimpia puolia oli kiekon suojaus, joka oli kuin tervassa olisi luistellut.
 

öRRi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Calgary Flames
Itselläkin alkaa olla päälle 10 erää nyt alla, niin joitain omia mietteitä plussan ja miinuksen muodossa aika jakaa.

+Pelin rakentelu toimii oikeasti, hakee vähän totuttelua vaihto yksin kiekon kuskaamisesta siihen että oikeasti voi antaa muutaman syötön ennen vastustajan siniviivaa ilman että siihen joku iskisi mailan väliin viiden metrin päästä, sen sijaan yksin laidasta maalipaikoille puskeminen ilman tuota bugia on lähes mahdotonta jopa Perryn kokoisilla pakeilla jos ei pelitilanne ole erittäin otollinen.
+Kiekkofysiikat ja uusi AI, tähän menessä aina tuntunut että pelaa vaan lätkäpeliä, mutta uusimassa änärissä tämä osa erityisesti on mennyt kovasti eteenpäin, peli jopa näyttää parhaimmillaan ihan lätkältä.
+Laukaukset taas mennyt parempaan suuntaan, normirannareillakin saa nyt maaleja ja lämärit on juuri sitä luokkaa mihin olen ne itse säätänyt ennen, eli tällä kertaa ei siltä osalta tarvitse edes koskea slidereihin!
+/- Taklauspeli, pääasiassa pelkästään positiivista sanottavaa, pakeilla raivopäisten avojääpommien antaminen sivuttaisluistelusta on nyt helvetin vaikeaa ja vaatii oikeasti hyvän ajoituksen, mutta toisaalta esimerkiksi isojen lonkkataklausten kohdalla se ryminä-fiilis on kyllä paljon pienempi tässä versiossa.
-Maalivahtien ajelu käytännössä mahdotonta itse ohjaamalla pelaajalla pelitilanteen ollessa käynnissä. Odotin kovasti sitä että olisin saanut napata ison pahan Artun joukkueeseen ja käydä ajalemassa joka pelissä vastustajan molarin lasarettiin :( .

Miten noita maalivahti vs. maalivahti myllyjä oikein saa aikaiseksi? En ole vielä keksinyt mistä voisin valita itseni maalivahdiksi koko pelin ajaksi, ja ainoastaan kerran on edes joku haastanut, mutta sekin oli HUTin turnausfinaalissa ainoalla edes kelvollisella molarilla tasatilanteessa niin väistin houkutuksen, mutta tekisi mieli ihan kokeilun vuoksi kurittaa Timppa Tuomaksella Luongoa.

Kaikenkaikkiaan sellaiset fiilikset, että pienillä slidereiden viilaamisella tämä tulee kyllä olemaan erittäin positiivinen pelikokemus joka kestää taas koko kauden.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Miten noita maalivahti vs. maalivahti myllyjä oikein saa aikaiseksi? En ole vielä keksinyt mistä voisin valita itseni maalivahdiksi koko pelin ajaksi, ja ainoastaan kerran on edes joku haastanut, mutta sekin oli HUTin turnausfinaalissa ainoalla edes kelvollisella molarilla tasatilanteessa niin väistin houkutuksen, mutta tekisi mieli ihan kokeilun vuoksi kurittaa Timppa Tuomaksella Luongoa.

Kaikenkaikkiaan sellaiset fiilikset, että pienillä slidereiden viilaamisella tämä tulee kyllä olemaan erittäin positiivinen pelikokemus joka kestää taas koko kauden.

Otat pelikatkolla molarin käyttöön ja lähdet luistelemaan vähän matkan päähän molarin alueesta ja tappelu alkaa automaattisesti.
 
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Tasuno Tasalakki
Jokohan kannattaisi alata rakentelemaan Jatkoajan PS3 -liigaa? Itse voin olla järjestelyssä mukana, mutta en nyt näin "tuoreena" palstalaisena viitsi ryhtyä johtajaksi.

KonsoliFIN järjestää oman NHL10:stä tutun liigansa ja siellä saattaa olla palkintona peli, mutta se asia on vähän auki. Jos on paljon kiinnostusta niin myös divisioonat järjestetään. Tuolta voi kaikki 1 vs 1 peleistä kiinnostuneet ilmoittautua: NHL 12 KonsoliFIN -liiga
 

trap

Jäsen
Mä oon mukana jos joku pistää Xboxille liigan pystyyn lähempänä pelin julkaisua. Jotenkin voisi kuvitella, että onnistumisprosenttikin on parempi kun peli on uunituore ja syksyinen kiekkokiima kasvaa. (pari edellistä liigaa täällä ei ole finaalia nähneet)
 

Sinkel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Itse voin olla kanssa avustamassa tai "johtajan" ps3 liigassa tai divarissa. Mutta sitten haluan sinne aktiivisia pelaajia mukaan auttamaan liigan tai divarin ylläpidossa.
 
Viimeksi muokattu:

Fensba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Joko on itellä mennyt jotain ohi tai sitten tapahtui joku bugi.

Luulin, että maalivahdeilla voi tapella vain toisiaan vastaan, mutta pelikatkolla kun hyväksyin tappelupyynnön niin pari olikin H.Sedin vs. Thomas. Voi hyvin olla, että tuo on täysin normaalia, mutta itellä on sitten vaan ollut väärät tiedot :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös