Musavisa 18 - viralliset tulokset

  • 1 904
  • 15

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hoidetaanpas tämä homma nyt tästä alta pois, ettei viedä ihan kaikkea mediahuomiota niiltä huomisilta tulosseurannoilta... Pikkaisen katosi matkan varrelle väkeä, mutta onneksi aktiiviremmi pysyi messissä. Eli viimeiseen osaankin löytyi vielä 23 vastaajaa.

Ja kyllä kannattikin vastailla, sillä vastaajat keräsivät keskimäärin peräti 26,3 pisteen potit. Ylivoimaisesti kaikista kovin - ja samalla myös kiriherkin - oli pyöreät 50 pinnaa kahminut Anselm Raato. Herra Raadon huiman loikan lisäksi kärkikymmenikössä ei kuitenkaan enää dramaattisia muutoksia nähty.

Vaan tarkistetaan nuo skaban lopputulokset hetken päästä, tässä ensin ikään kuin alkupaloiksi joukkuejärjestys:

1. HIFK 1021,0
2. JYP 778,5
3. Blues 536,5
4. Ässät 388,5
5. HPK 302,0

6. Lukko 264,5
7. Kärpät 263,0
8. Tappara 240,0
9. Pelicans 200,0
10. KalPa 193,5
11. Ilves 184,5
12. Red Wings 173,5
13. SaiPa 93,0
14. Jokerit 88,0
15. Devils 43,0

16. Jokipojat 36,0
17. KooKoo 33,0
18. Capitals 17,0


Ja katsotaanpas sitten kuka oli palstamme kahdeksannentoista Musavisan kurko... Thumb otti komian loppukirin, mutta Evilin etumatka oli lopulta liikaa.

1. Evil HIFK 264,0
2. Thumb Kärpät 254,0
3. Kuusumu Ässät 227,5
4. Anselm Raato JYP 226,0
5. heavy HIFK 220,5

6. Köpi JYP 218,5
7. Nikke Blues 205,0
8. cheesus KalPa 193,5
9. cosmic_rodeo JYP 191,5
10. CuChulainn Blues 185,0
11. Sennin Wakizashi HPK 181,0
12. tinkezione Ilves 177,0
13. Moto HIFK 176,0
14. Voittaja Red Wings 173,5
15. Jeepeli HIFK 161,0

16. Erämaan kettu Lukko 154,5
17. costi Blues 146,5
18. Miguel Pelicans 131,0
19. Arnold Ässät 114,5
20. Vintsukka Tappara 113,5
21. U2 Tappara 112,5
22. Roku Lukko 110,0
23. Sledge Hammer! HIFK 100,5
24. Willimies SaiPa 93,0
25. odwaz HPK 86,5

26. Jude HIFK 79,0
27. Kaulasuoja Jokerit 74,5
28. MarkusMaggot JYP 72,0
29. M@rko77 Pelicans 69,0
30. Noosebleed 68686 JYP 56,5
31. exobalt Ässät 46,5
32. Vercetti Devils 43,0
33. Joope Jokipojat 36,0
34. Teddy_H HPK 34,5
35. Kulminaatiopistelijä ??? 23,0

36. Jupe HIFK 20,0
37. cottonmouth KooKoo 18,0
38. Ferris Capitals 17,0
39. badgeri KooKoo 15,0
40. Aatelinen Jokerit 14,0
41. Lutakon Leijona JYP 14,0
42. mice Tappara 14,0
43. Karpat46 Kärpät 9,0
44. Bobcat Ilves 7,5



Onnittelut Evilille ja muille menestyneille. Ja luonnollisesti iso kiitos jokaiselle osallistuneelle! Sitten vielä muutama perinteinen palkinto jakoon:

Mäkelä-trophylla palkitaan eniten osakisavoittoja kahminut kilpailija. Tällä kertaa kyseistä palkintoa saavat kannatella kimppahalin kera Evil, cheesus ja heavy. Kaikki edellämainitut repivät kahteen otteeseen kierroksen kovimmat pinnat. Anselm Raato, Köpi, Nikke ja Thumb olivat paalulla kertaalleen kukin.

Ja sitten se arvostetuista arvostetuin, eli kiertävä Moto-palkinto. Pystin arvoisia olivat jokaiseen osakisaan osallistuneet:

* Arnold
* cosmic_rodeo
* costi
* CuChulainn
* Evil
* heavy
* Jeepeli
* Kuusumu
* M@rko77
* Miguel
* Moto
* Nikke
* Roku
* Sennin Wakizashi
* Thumb
* Voittaja


Erityiskiitokset vielä kaikille yllä mainituille! Musavisaankin palataan taas jossain vaiheessa, mutta koitetaan taas väliin keksiä jotain muuta kyseltävää...
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Isot kiitokset taas Evertonille visailusta. Ja tietenkin onnittelut Evilille.
Kiitos kiitos. Pokaali on saatettu takaisin sinne minne se kuuluu!

Iso kiitos Evertonille. Että se jaksaa... Hienoja visailuja kerta toisensa jälkeen. Toivottavasti näitä tulee lisää ja lisää.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Kiitokset musavisasta Evertonille, hieno viritys! Hankalia kysymyksiä tosiaankin. Jos seuraavaan visaan koittaisi lähteä heti alusta saakka mukaan ja yrittää vaikka osallistua jokaiseen.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Jos seuraavaan visaan koittaisi lähteä heti alusta saakka mukaan ja yrittää vaikka osallistua jokaiseen.
Joo, kokemuksesta tiedän että se ei välttämättä takaa menestystä mutta ainakin parantaa mahdollisuuksia.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Kiitokset musavisasta Evertonille, hieno viritys! Hankalia kysymyksiä tosiaankin. Jos seuraavaan visaan koittaisi lähteä heti alusta saakka mukaan ja yrittää vaikka osallistua jokaiseen.

Kiitos Evertonille täältäkin! :) Sija on tuttu jo useimmilta kerroilta. Moto-palkinnosta täytyy aina olla kiitollinen, koska mitään muuta pystejä ei ole ainakaan musavisojen tiimoilta tiedossa. :P Onnittelut mitalisteille! *nostaa hattua ja Moto-palkintoaan*
 

Voittaja

Jäsen
Moto-pysti jälleen kerran kotiin, tavoite saavutettu. Kiitokset visasta, nämä on Jatkoajan kohokohtia ja ainoita ketjuja jotka eivät tukkeennu turhista valittajista ja provoiluista. Ja onhan se hienoa aina todistaa oma tyhmyytensä. Nuo kärkipään jantterit on kyllä kovia seppiä musiikkitietoutensa kanssa, pitää nostaa hattua ja paljastaa pälvikalju.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Urhoollisesti jaksoin kisan loppuun saakka vaikka minun mielestäni tämä oli historian vaikein Musavisa. Parikin osaa oli semmoista että jos niistä pisteen pari sain niin arvaamalla ja säälistä, vaikka koskaan ennenkään en ole kovin hyvin näissä pärjännyt.

Mutta iso kiitos taas kerran Evertonille. Mukana olen seuraavassakin visailussa, oli aihe mikä hyvänsä.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Nuo kärkipään jantterit on kyllä kovia seppiä musiikkitietoutensa kanssa, pitää nostaa hattua ja paljastaa pälvikalju.
Ei se itsestään ole tullut. Ihan 80-luvun alusta asti on tullut luettua niin paljon suomalaisia ja ulkomaisiakin musiikkilehtiä ja -kirjoja kuin vain olen käsiini saanut. Tällä työmäärällä pitääkin pärjätä näissä. Kääntäen: ihme, jos ei olisi mitään tarttunut päähän tuolla lukemisella.
 

Voittaja

Jäsen
Ei se itsestään ole tullut. Ihan 80-luvun alusta asti on tullut luettua niin paljon suomalaisia ja ulkomaisiakin musiikkilehtiä ja -kirjoja kuin vain olen käsiini saanut. .

Joo, näinhän se menee. Itsekin tuli jonkin verran noita luettua aikanaan, mutta etenkin nyt kun en enää asu Suomessa, on nuo jääneet todella vähälle(luo olemattomaksi) ja sen kyllä näkee kun yrittää vääntää vastauksia noihin kysymyksiin. Onneksi sentään aina välillä tulee jotain ihmeellisisä ahaa-elämyksiä millä saa pisteitä vähän oudommistakin kysymyksistä, eli jostain on jotakin jäänyt mielen sopukoihin.
 

Miguel

Jäsen
Ei se itsestään ole tullut. Ihan 80-luvun alusta asti on tullut luettua niin paljon suomalaisia ja ulkomaisiakin musiikkilehtiä ja -kirjoja kuin vain olen käsiini saanut.

Minä taas olen lukenut 90-luvulla Suosikkia. Soittamisesta mitään ikinä ymmärtänyt. 2000-luvulla joskus käynyt jokusen musiikkilehden ja -kirjan läpi. Katsellut joitakin dokumentteja ja lukenut muuten vain paljon. Siinäpä se. Mutta tietovisoja olen rakastanut aina, janonnut ja takonut knoppeja päähäni.

Tällä kertaa paljon oli poikkeuksellisen paljon kysymyksiä, joissa pienen pohdinnan jälkeen hoksottimet leikkasivat. Ja riittävästi tuuria. Hivelee mieltä, kun on välillä ollut taistelemassa monin verroin meritoituneempia Moto-mittelijöitä vastaan. Sitten pari osaa lähes nollilla... ja tuo vikan osan tavutus harmittaa. Miten ei jumalauta edes klu-bi löydy!

Tutut sijat ja Moto-palkinto. Kiitokset Kouvostoliittoon!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Täällä puolestaan on otettu jo kauan sitten musalehtien ja -kirjojen tankkaamisesta seuraava askel kohti mielenvikaisuutta. Eli vierellä pitää aina olla muistiinpanovälineet. Ja noita muistiinpanojahan kertyy...

Eli kysymyspulaan ei tämä perinne tule ainakaan loppumaan, varastossa on varmaankin jotain 10.000 kysymystä vielä odottamassa. Ja se, mistä olen itse ylpeä: kysymyksiä keksiessäni en käytä oikeastaan lainkaan nettiä. Toki sieltä on hyvä tarkistaa tiedot, mutta esim. kaikki yhdistelyt ja mikä yhdistää -kysymykset yms. on kerätty ihan rehellisesti erilaisista painetuista lähteistä ja yhdistelty sitten omassa "tietopankissa".

Huonomuistista nuo muistiinpanot auttavat myös siinä, että jotain jää väkisinkin mieleen. Äkkiseltään en edes muista, milloin olisin ollut esim. jonkun baarin musavisassa hävinneessä joukkueessa. Toki tämä on aika surkea brassailun aihe: mihinköhän sitä olisikaan elämässä yltänyt, jos olisi kohdistanut edes osan turhan nippelitiedon tavaamiseen käytetystä ajasta ja aivokapasiteetista johonkin oikeasti hyödylliseen?
 

costi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, #33 Timo Hirvonen
Evertonille jälleen kerran suuret kiitokset visasta.

Raivaan virtuaaliseen palkintokaappiini tilaa uudelle Moto-palkinnolle ja jään odottelemaan tulevia visailuja.
 

Thumb

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Edmonton Oilers, Liverpool
Kiitokset maestro-Evertonille hienon visan järjestämisestä. Välillä meinasi epätoivo iskeä kysymyksiä pähkäillessä mutta loppupään visoissa oli parissa viimeisenä tehtävässä sellaisia, joista kovalla työllä sai pisteitä. Sijoitushan oli melkoisesti yläkanttiin odotuksiin nähden eli ylpeydellä kannan hopeasijan.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Viimeisestä kahdesta skabasta on jäänyt Moto-palkinto saamatta, mutta Mäkelä-trophy on tullut "kotiin". Viimeinen osa tosiaan meni toudella hyvin, kerranki sattui olemaan knoppitiedot samalla levelillä Evertonin kanssa.

Kiitos herralle(?)!
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Kiitokset täältä, Moto-palkinto lämmittää mieltä kuten myös yksi osakilpailuvoitto. Muutenkin tuntui ettei kohdalle sattunut kuin yksi tai kaksi umpisurkeaa osaa omalta osalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös