MM-kisat 2013: Päivä 1 (pe 3.5.2013)

  • 163 674
  • 1 026
Tila
Viestiketju on suljettu.

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Jos tän jälkeen vielä joku haluaa Viitaluoman pois pelistä ja Koskirannalla kevyet -2 + AV:t niin en vaan ymmärrä. Montako sine tarvii ottaa omiin että se jätkä ei sinne kuulu?
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Jos mikään NHL-seura ei hommaa Konnaa tämän kauden jälkeen, on se jo ihme.
 

peruna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Suomi on ollut huono maalien edessä, pl. muutamaa tilannetta, kun taas Saksa on ollut vahva fyysisessä pelissä. Hyvä peli kaiken kaikkiaan, ihan jees kun kummatkin pelaa hyvää lätkää
 
On se Konna kova. Ollut erinomainen jo pitkään, nyt vieläkin parempi. Koko ykkösvitja ollut hyvässä vireessä. Ortio puolestaan erittäin, erittäin epävarma. Oikeastaan jopa heikko. Pakeista Melart-Kukkonen -pari vaikeuksissa.

Viitaluomalla ja Haatajalla ei jalkanopeus näytä riittävän.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Ortio ei täytä MM-veskarin kriteereitä millään osa-alueella. Miehen parhaat lahjat ovat läpän heittämisessä ja jonglöötitempuissa. Näkisin paljon mieluummin "vanhan ajan" vakavamielisen ja luotettavan veskarin Leijonissa. Nämä rennot läppämiehet eivät oikein maalilla vakuuta - tulos on nähty. Onneton esitys Saksaa vastaan!

Ortion kisat oli tässä. Raanta maaliin ja se mies hoitaa!
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eipä suomi tätä peliä Ortioon ole suinkaan häviämässä. Valoja tauluun.

Ei toki, kun peli on tällä hetkellä tasan. Tosin Ortio on tehnyt parhaansa ettei voittaminen Suomelle olis liian helpon työn takana. Ekaa maalia lukuunottamatta muut Ortion piikkiin ja sen lisäks ollut todella epävarmaa pomputtelua. Ei jatkoon.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
No eipä nyt ehkä kuitenkaan, mutta todella hieno..

Hienoja molemmat toki, mutta ihan maailmanluokkaa tuo kahden kosketuksen ilmasta-maaliin-temppu. Taidollisesti aivan käsittämätöntä. Toki tuli ihan eri paikassa kuin Granlundin vastaava, mutta ei noita vauhdissa ihan joka jannu tee, missään sarjassa. Ilmaveivejä sitten toisaalta neppaillaan ala-sarjoissakin.
 

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Kontiola on todellakin ykkösketjun kamaa, ensi kaudella NHL? Ihme jos ei.

Teki jatkosopimusen Traktoriin. Hohhoijaa tuota ajatusmaailmaa että pitäisi pelata NHL:ssä kun on tarpeeksi hyvä.

Konna on kisojen paras pelaaja. Ainakin saa Radulov ja Thoresen sun muut pelata huippukisat lähteäkseen haastamaan.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Ortio on ollut epävarma. Ykkösketjun hyvyys on jatkoa ajatellen erittäin hyvä asia. Kakkonen vielä kondikseen Korpikosken myötä, niin vielä tästä voi ihan hyvä tulla.
 

Kynäilijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuntuu jotenkin hassulta, että kaikki joudutaan laittamaan pelliin jo Saksaa vastaan. Studiokin vain hehkuttaa vaikka onhan tasapelikin nykysaksaa vastaan semikatastrofi.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Siis mitä helvettiä Maikkarin studio? Kotikisojen avausmatsissa Saksaa vastaan 3-3 varsinaisen jälkeen ja kumppanit kehtaa saatana vaan hehkuttaa. Joo joo, oli ihan hieno maali Kontiolalta, mutta pientä kriittisyyttäkin soisi olevan mukana!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös