MM-kisat 2010: Päivä 12 (otteluseuranta 18.5.2010)

  • 140 876
  • 848

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Harmi, että tällaisia pelejä sitten tulee. Ei mitään järkeä pelata, kun kumpikaan ei halua voittaa. Häviöstä saa paremman palkinnon, jippijaijjee!
No jaa. Se Kanada on kuitenkin voitettava, niin sama hoitaa jo puolivälierissä nurin. Sen jälkeen tuleekin välierässä vastaan jotain Saksaa tai Sveitsiä, eli tie finaaliin on niinsanotusti auki. Itse olen ihan täysillä Suomen puolella tänään, vaikka tappio ei kovin paljoa kirpaisisikaan.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämän turnauksen Kanadasta on jäänyt mieleen Norja-pöllytyksen ohella oikeastaan vain Messierin ilmeettömät kasvot. Enpä tiedä kannattaako sitä ruveta ihan väenväkisin välttämään, jos ryssiä ei kiinnosta pelaaminen. Nyt vaan hyvä vire päälle jatkopelejä silmällä pitäen ja lohkovoitto kotiin.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Mertsi se vaan jaksaa hehkuttaa Suomen ekaa kymppia. Eihän Venäjä ole vielä edes tajunnut, että tänään on peli.

Niin no Mertsi kyllä siihen perään totesi et peli kestää 60 min tjsp. Suomen olisi pitänyt tehdä maali niistä paikoista, mutta kun ei mene niin ei mene.
Ei tätä vielä olla hävitty, selätetään noi 2 jäähyä tosta pois ja sit painetaan samalla vimmalla kun eka 10 minsaa. Venäjän karhut rupeaa turhautumaan ja siten tää peli kääntyy meille. Koetetaan välttää turhia jäähyjä, tosin mistä sitä tietää mitä noi pillipiiparit arpoo mut omalla pelillä voi kuitenkin aika paljon vaikuttaa et tuleeko jäähyjä vai ei....
 

Lättykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dayton Bombers
Luokatonta tuomaritoimintaa tältä toiselta tuomarilta. Katselee aitiopaikalta, kun Korpikoski kammetaan susikädellä nurin eikä käsi nouse, onneksi takatuomari paikkasi. Toinen tilanne oli, kun Korpikoski ajetaan kiekottomana karvaajana kulmaan. Suomalaisjäähyt oli hyviä, mutta silti: linja - missä pelaa?
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei pelkästään tämä hätäinen purku. Mites se Venäjän avausmaali? Tai Tanskan toinen maali avausottelussa, paljon sen enempää ei puolustaja voi kebab-kioskille lähteä.

Tuo tilannehan meni aika sekavaksi, kun kiekko ei tullutkaan kuten olisi voinut odottaa, Kaksi hutikutia + jaakolan kyykkimiset ja sen jälkeinen ryntäily = pienimuotoinen kaaos. Tästä syystä en pysty pitämään tuota mitenkään pahana virheenä. Tavallisessa pelitilanteessa olisi varmasti ollut iholla.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Harmi, että tällaisia pelejä sitten tulee. Ei mitään järkeä pelata, kun kumpikaan ei halua voittaa. Häviöstä saa paremman palkinnon, jippijaijjee!

Tanska ja muut pikkumaat pilasivat tämän ottelun. Kiitos vain!

Sano mulle yksikin syy miksi Venäjän pitäisi pelätä enemmän Kanadaa kuin Tsekkiä?

Senkö takia, että maalissa on Chad Johnson tai Chris Mason eikä Thomas Vokoun?
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pitihän ton Antsan taas kerran päästä pätemään etukäteen jo Venäjän johtomaalilla: "kolme tolppaa ja jos tästä nyt Venäjä tekee maalin, niin herranjumala..".

Varmaan pitää tätäkin taas epäansaittuna johtona, koska Hoopo Hännisen logiikalla Suomi johtaisi ilman tolppalaukauksia tätä peliä 3-1.

Nyt menee loppumatsi sitten valitellessa sitä ekan kympin hukattua momentumia.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Jatkoajan maajoukkueosio on kyllä aivan vertaansa vailla. Se on aivan sama miten tämä peli päättyy, matsin jälkeen JJ:lle vaaditaan potkuja joka tapauksessa. Joko häviöstä tai sitten voiton sattuessa taktisesta tyhmyydestä.

Huvittavaa on myös se, että Venäjän koomailut omassa päässä luokitellaan cooliksi "ei meitä kiinnosta" -asenteeksi, ja Suomen tsempille naureskellaan, ja sitten kun roolit vaihtuivat toisinpäin niin naureskellaan Vatasen ynnämuiden koomailuille ja ylistetään naapurinpoikia.

Vittu tämä on niin käsittämättömän nolo kansa.

EDIT: Toivottavasti voitetaan jatkoajalla. Saadaan hyvä flow päälle puolivälieriin, vältetään Kanada, ja nähdään maukas uusinta Vancouverista Kanadan ja Venäjän välillä.
 

Broken Stick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, New York Rangers
Kyllä pistää vituttamaan nää kommentit "Ei Venäjää kiinnosta". Onko Venäjää sitten joskus kiinnostanut? Esimerkiksi kiinnostiko venäläisiä 2006 Torinossa, kun Suomi oli niin ylivoimainen? Kyllähän venäläisiä kiinnostaa, mutta venäläiseen kulttuuriin kuuluu tuollainen lepsu tapa pelata.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hiukan jos Venäjä jaksaisi olla suoraviivaisempi ja käyttäisi kokoaan paremmin hyödyksi, pelisi voisi olla 4-0 - tai jopa 4-3.

Tuskin haluavat voittaa ja kohdata Kanada puolivälierissä. Maalikin oli koomisen näköinen epäonnistuneiden laukausten jälkeen.
 

Kipelov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiovan fasistijuntta
Miten veikkaatte, että käy jos Suomi tämän tahallaan häviäisi? Voittaisi puolivälierän? Ei mielestäni sovi ollenkaan tuollainen ajattelu suomalaiseen mielenlaatuun.

Ei sovi - ja ilkeästi sanoisinkin, että siksi Suomessa ei ole noita IIHF:n nakkikattiloita hirveästi juhlittu.

Winning the wrong games; Suomi voittaa kiltin eturivin oppilaan tavoin kunniakkaasti taistellen ne väärät pelit ja jää sitten ihmetellen miettimään, miksi ne ilkeämmät pojat taluttavat tytöt kotiin. Sellainen Suomi on, sellainen yltiöpäisen rehellinen ja vähän tomppeli maalaispoika, joka ei oikein tajua, mikä se maailman meno on.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Nuo TPS-jantterit voisivat sukeltaa jokeen, jos löytyisi jotain järkeä touhuun.

Hei, niillä on kuitenkin TPS:n tämän vuoden ainoa budjetoitu markkinointikampanja menossa.

Kyllä mielestäni Venäjä pelaa ihan täysillä tuolla, ensimmäistä kertaa noin hyvää peliä koko turnauksessa IMO. Heillä on sitäpaitsi kansallistunne päällä, haluavat olla parhaita joka kategoriassa ja voittaa lohkon, ajatuksella sama se kuka tulee vastaan. Vielä on 40 minuuttia jäljellä, eli ei tässä ole hävitty mitään. Toisaalta parempi olisi jos hävittäisiin.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kaikesta näkee että Venäjä ei missään nimessä haluaisi voittaa tätä peliä. Mutta taitavat joutua toteamaan että koska vastassa oleva paskamaa ei kerta kaikkiaan saa aikaiseksi kuin tolppia vaikka heille oikein tarjoamalla tarjottiin että tehkää maaleja, niin pakkohan Venäjän on sitten varmaan nöyrtyä ja voittaa..

Noh, toisaalta tämä ehkä tosiaan olisi parempi hävitä.. komsii komsaa, vaikea ottaa kantaa
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huvittavaa on myös se, että Venäjän koomailut omassa päässä luokitellaan cooliksi "ei meitä kiinnosta" -asenteeksi, ja Suomen tsempille naureskellaan, ja sitten kun roolit vaihtuivat toisinpäin niin naureskellaan Vatasen ynnämuiden koomailuille ja ylistetään naapurinpoikia.

Tästä kyllä samaa mieltä. Eihän se suomalainen tunnetusti voi koskaan pärjätä ilman toisten epäonnistumista. 95 mestaruuttakin sietäisi hävetä, kun ei ollut maailman parhaat pelaajat mukana jne. Ja Vancouverissakin saatiin pronssia väsyneen Tshekin takia.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä mä annan Vataselle anteeksi. Itse asiassa olisi suoranainen ihme, jos tuon ikäinen kaiffari pelaisi nousujohteisesti. Nämä kisat opettavat varmasti paljon oman tason säilyttämisestä ja energian tasaisesta jakamisesta. Ihan hyvä se on ollut.

Nyt mä ihan todella toivon, että Aaltonen uskaltaisi luottaa pelikaverihinsa ja sitä kautta avattua ihan oikean maalitilinsä. Saattaisi olla todella vapauttava kokemus kaverille, koska taitavahan se on kuin fan. Mutta yksin on vaikea yrittää joukkuepelissä.
 

pepsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukka Seppäsen pelipaikaton fantasia
Kyllä taitaa Vatanen sittenkin olla vielä liian junnu näihin kisoihin. Vuoden tai parin päästä sitten uudestaan.

Tuskin kukaan puolenkaan vuoden päästä ämmämeis pelaa. Että sinänsä ihan hyvä idea tuo vuoden päästä uudestaan.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Olisi mielenkiintoista nähdä uudelleen ennen tuota Venäjän maalia ollut Jaakolan "loukkaantuminen". Vähän haiskahti jäähyn kalastelulta, mikä kostautui kauhealla tavalla.

Joku voisi kertoa sille, että MM-kisoihin ei olla tultu filmaamaan.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Melkoisen skitsoa tämä "fanittaminen" taas kerran Jatkoajan otteluseurantaketjussa. Venäjä haluaa hävitä tahahallaan, mutta on silti liian hyvä? Suomi on joka tapauksessa paskasakki, kun ei pärjää puolivaloilla pelaavaa Venäjää vastaan. Ja jos Suomi voittaa, on se Venäjän taktikointia puolivälieriä silmälläpitäen.

Jatkakaa!
 

Hansel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HAUKAT,Jokerit
Hyvältä näyttää!Eka kymppi lämmiteltiin ja nyt voi jo alkaa seisomaan ja säästämään energiaa. Venäjällä näköjään enemmän haluja päästä pelaamaan vittuuntuneita kanukkeja vastaan.
 

J.Petke

Jäsen
Aika karua, että siellä on Malkinia ja Ovechkinia puolustamassa Niskala ja Vatanen. Molemmat on lapasia noissa väännöissä ja isommat pojat ravistelevat kirput pois selästä. Sitten ei jää enää muuta vaihtoehtoa kuin pistää maila kainaloon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös